Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι ζουπάκι μου εγώ ήμουν το 65.... Θα σε ξαναπάρω σήμερα κάποια στιγμή από παρόμοιο τηλέφωνο ή στείλε μου σταθερό... θέλω να μιλήσουμε! Τι ώρα είναι καλύτερα για σένα; Στείλε μήνυμα όταν μπορείς.

δεν ξέρω... σήμερα είναι περίεργη μέρα (θα μου πεις και ποιά δεν είναι):rolleyes:

θα σου στείλω μήνυμα όταν θα είμαι απερίσπαστη για να μιλήσουμε:cool:

κικίτσα και μάλι, το θέμα δεν ήταν για την θρησκεία, εξήγησα τι εννοώ στο προηγούμενο μήνυμά μου - τέλος πάντων, έχει λήξει για μένα... κι όλα καλά!!

γλυκιές φιλούμπες και πάλι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα ποιο ειναι αυτό το 4Ε επιτέλους???????? :P

Κι αυτό το ξανάπα, σκασμένες! Ένα κανάλι θρησκευτικού περιεχομένου που εκπέμπει από Θεσσαλινίκη, του οποίου οι παρουσιάστριες είναι ταμένες (οι ονομαζόμενες κοσμοκαλόγριες) κι έχουν εμφάνιση καλόγριας ανευ ράσου.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Βρε συμφωνώ, μαζί σου, το ζω στην οικογένειά μου, σου είπα. Αλλά, υπάρχουν παπάδες, άνθρωποι της θρησκείας που το ζητάνε. που το ταυτίζουν με την καλή πίστη, το ξέρουμε έτσι?

Εγω δεν το ξέρω, βρε Κική μου, ειλικρινά. Ποιοι είναι αυτοι? Μήπως είναι παλαιοημερολογίτες?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Νίτσα και γω για την πρώτη εγκυμοσύνη αναπολώ εκείνες τις μέρες. Τώρα... Δεν ξέρω να σου πω, είναι λίγο νωρίς βέβαια. Μου ήρθαν όλα απανωτά και είμαι και λίγο στον προβληματισμό ακόμα για τα αν θα κρατήσει.

Skekaki μη μου στενοχωριέσαι όλα καλά θα πάνε! Have faith;)

Εμένα πάλι η 1η εγκυμοσύνη ήταν χάλια η 2η ήταν λες και ξαναγεννήθηκα. Ήταν το ωραιότερο που μου είχε συμβεί. Τέτοια ευτυχία, τέτοια αισιοδοξία. Τι να σου λέω! σα χαζοχαρούμενη ήμουν 9 μήνες.:D

Τότε δεν θα έπρεπε να την κάνουμε σε όλες τις ηλικίες? Τι διαφορά έχει το 35 από το 36. Μέχρι τα 35 η β επιπέδου αρκεί αν αυτή έχει καλές πιθανότητες. Αυτό που λέω είναι αν η β επιπέδου μετά τα 35 έχει καλές πιθανότητες, οικογενειακό ιστορικό δεν υπάρχει, υπάρχει μια προηγούμενη εγκυμοσύνη χωρίς requirement για αμνιο, τότε γιατί να γίνει τώρα με τις πιθανότητες να προκύψει μια αποβολή να είναι τόσο ψηλές?

Μετά από κάποια ηλικία (όπου στο εξωτερικό διαφέρει από την ηλικία που οι έλληνες γιατροί επιβάλλουν κατά 3-4 χρονάκια για ευνόητους λόγους) η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ωαρίων και σπερματοζωαρίων πέφτει. Εξ ου και θεωρούν ότι η αμνιοπαρακέντηση είναι απαραίτητη για να γίνει έγκαιρα διάγνωση. Το καλό ιστορικό ή μια προηγούμενη απόλυτα επιτυχής εγκυμοσύνη δεν εγγυάται και την επιτυχία επόμενης σε μεγαλύτερη ηλικία. Εγώ προσωπικά δεν παρέλειψα καμμία από τις εξετάσεις δεδομένου ότι ήμουν 39-40 στην εγκυμοσύνη. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Οι πιθανότητες να προκύψει αποβολή δεν είναι υψηλές. Είναι 1% και αυτό είπε και το κιουλτάκι πως έχει διαμορφωθεί.

Εγω δεν το ξέρω, βρε Κική μου, ειλικρινά. Ποιοι είναι αυτοι? Μήπως είναι παλαιοημερολογίτες?

Όχι Αγγελίνα υπάρχουν πολλοί λειτουργοί της επίσημης εκκλησίας που θα ήθελαν να βλέπουν τις γυναίκες στον Οίκο του Θεού, πιο ταπεινές, πιο συμμαζεμένες, πιο υποχείρια (κατά τη γνώμη μου). Μπορεί να μην έχεις πέσει πάνω τους... αλλά υπάρχουν.

Διαφημίσεις

Μετά από κάποια ηλικία (όπου στο εξωτερικό διαφέρει από την ηλικία που οι έλληνες γιατροί επιβάλλουν κατά 3-4 χρονάκια για ευνόητους λόγους) η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ωαρίων και σπερματοζωαρίων πέφτει. Εξ ου και θεωρούν ότι η αμνιοπαρακέντηση είναι απαραίτητη για να γίνει έγκαιρα διάγνωση. Το καλό ιστορικό ή μια προηγούμενη απόλυτα επιτυχής εγκυμοσύνη δεν εγγυάται και την επιτυχία επόμενης σε μεγαλύτερη ηλικία. Εγώ προσωπικά δεν παρέλειψα καμμία από τις εξετάσεις δεδομένου ότι ήμουν 39-40 στην εγκυμοσύνη. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Οι πιθανότητες να προκύψει αποβολή δεν είναι υψηλές. Είναι 1% και αυτό είπε και το κιουλτάκι πως έχει διαμορφωθεί.

Αερικόπουλο ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες πάντως. Θα το ξανασυζητήσουμε όταν έρθει ο καιρός γιατί βαριέμαι να διαβάζω έρευνες κτλ.

Νίτσα, σ'ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι και σε μένα να έρθουν όλα καλά τώρα γιατί άπαξ και μου πει πάλι ο γιατρός ακινησία και ξάπλα θα τρελλαθεί η Εριέττα. Ήδη άρχισε να διερωτάται γιατί δεν τη σηκώνω αγκαλιά.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Κι αυτό το ξανάπα, σκασμένες! Ένα κανάλι θρησκευτικού περιεχομένου που εκπέμπει από Θεσσαλινίκη, του οποίου οι παρουσιάστριες είναι ταμένες (οι ονομαζόμενες κοσμοκαλόγριες) κι έχουν εμφάνιση καλόγριας ανευ ράσου.

στειλε μου ενα dvdaki πλιζ πλιζ με μια εκπομπή! μαζευω μανιωδώς και εκπομπές του κυριου κωνσταντινίδη!

dZJip3.png

στειλε μου ενα dvdaki πλιζ πλιζ με μια εκπομπή! μαζευω μανιωδώς και εκπομπές του κυριου κωνσταντινίδη!

Μαρή τι το θες το ντιβιντι?Και του Καωνσταντινίδη?Και τα κάνεις τι?Ειλικρινά απάντησέ μου!

Τι γίνεται στη δουλειά?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Όχι Αγγελίνα υπάρχουν πολλοί λειτουργοί της επίσημης εκκλησίας που θα ήθελαν να βλέπουν τις γυναίκες στον Οίκο του Θεού, πιο ταπεινές, πιο συμμαζεμένες, πιο υποχείρια (κατά τη γνώμη μου). Μπορεί να μην έχεις πέσει πάνω τους... αλλά υπάρχουν.

Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι υπάρχουν. Εφόσον υπάρχουν φανατικοί και ακραίοι άνθρωποι, γενικά, θα υπάρχουν και φανατικοί και ακραίοι παπάδες, εκ των πραγμάτων. Αυτό που αμφισβητώ είναι το ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί, ωστε να μας οδηγούν σε συμπεράσματα, σαν αυτό της Κικής ή, πολύ περισσότερο, το ότι εκφράζουν την επίσημη θέση της Εκκλησίας πάνω σε αυτό το θέμα-που δεν γνωρίζω αν έχει, καν.

Κόρες, σας αφήνω, πάω να υπογράψω συμβόλαιο, μπας και πέσει κάνα φράγκο. Θα ξαναπούμε. Πολλά φιλιά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

με ξεκουράζουν....ειλικρινά.. αγαπάω κυριο κωνσταντινίδη.. με ηρεμεί... με την δουλειά γμτα με τεράστια γράμματα.. ο κακομοιρογλου που μας ηρ8ε πριν απο δυο μηνες τα μαζευει σημερα και τωρα περιμενουμε τον..καινουργιο. ο οποιος 8ελει να υπογραψουμε νεες συμβάσεις σε νέα εταιρεία και να απεμπολουμε κάθε άλλο εργασιακό δικαίωμα (τριετίες επιδόματα κλπ κλπ) και άρα σε περιπτωση απολυσης να δικαιουμαστε... το τίποτα. το καλό ειναι πως όλοι οι εργαζόμενοι εχουμε κοινό μέτωπο..εκτος απο μια η οποια ηταν πάντα γνωστη ρουφα και τσιράκιον. οι κα8υστερησεις στο μισ8ο δεν ειναι λογω πτώσης τζιρου και αφραγκίας.. είναι απλά τρόπος πίεσης απο...αμερική μπας και σπάσει κανείς μας και παραιτηθει και μετά ακολουθήσουν κ άλλοι. σημερα μια συναδελφος εχει φέρει το παιδάκι της εδώ.... δεν μπορει πλέον να πλήρώνει γυναικα για να της το κρατάει και έτσι 8α το εχουμε εδώ το μπουμπουκάκι... 8 μηνών σκατούλι... τι φταίει κ αυτο 8α μου πείς.. ε δεν μαμιέται.. 8α το ταιζουμε με βάρδιες και αποφασίσαμε να μην καπνίζουμε στον όροφο αλλά στα μπαλκόνια...να φερω και το πουκόπουλο; να φερω και τον σκυλο? :P σημερα στισ 3 εχουμε συνελευση εργαζομενων ...διπλα στο μωλ για να αποφυγουμε και τα αδιάκριτα βλέματα της ρουφας και της λογιστριας και 8α δουμε τι 8α κανουμε. καταρχην δεν υπογράφουμε και μετάσ βλέπουμε για επι8εωρήσεις εργασίας επισχέσεις και κλπ...εχει δουλιτσα το όλον 8εμα....αλλα νταξ..εχουμε άαααπειρο χρονο στη διάθεση μας

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...