Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ειλικρινά, σε φιλώ!

Ζούπυ μου, ειλικρινά έχω την εντύπωση ότι η παρεξήγηση έγινε άνευ λόγου. Νομίζω ότι λέμε το ίδιο πράμα.

Αν και ακόμη δεν έχω μελετήσει τι ειπώθηκε εκεί, ομολογώ, εννοούσα αυτό ακριβώς που λες και εσύ.

Ότι δλδ, εσύ εν προκειμένω, έχεις δηλώσει χο. Όμως, από αυτό το λίγο που σε γνωρίζω εδώ μέσα, δε μπορώ να φανταστώ ότι είσαι από εκείνους που πιστεύουν, όπως παρουσιάζονται πχ στο 4Ε. Αυτή είναι μια δική μου κρίση, λάθος σωστή δεν ξέρω, αλλά αυτό είπα. Και να είσαι δε θα μου πει κάτι άλλο σε μένα για τη ζούπυ, απλά όσο σε γνωρίζω εδώ μέσα, δε μπορώ να σε φανταστώ με αυτήν την αμφίεση.

Και με αυτό ήθελα να πω, πως, τίποτα δεν είναι απόλυτο, ακριβώς όπως το λες κι εσύ Μπορεί κάποιος να είναι χο χωρίς να ασπάζεται μια α νοοτροπία της θρησκείας.

Και το είπα ακριβώς επειδή έχω τη θεία μου που πιστεύει πάρα πολύ, εξομολογείται πάει στη λειτουργία, είναι δλδ, αν θα μπορούσα να το πω έτσι ενεργή χο, αλλά είναι πάντα περιποιημένη, πάντα βαμμένη πχ.

Ακριβώς δλδ ότι δεν υπάρχουν στερεότυπα, τουλάχιστον όχι πάντα. Νομίζω δλδ ότι λέμε το ίδιο πράμα.

Με κατάλαβες?

36 στα 37.

Γι αυτό η αμνιό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο δικος μας ο μπαμπάς κάνει τα πάντα!

και αν τολμήσεις να πεις ότι θα κάνεις κάτι για να τον βοηθήσεις μπορεί και να σε σκοτώσει! :)

η μαμά μόνο αναλαμβάνει το νανουρισμα με το ζιζάκι...

Τι άλλο θες από τη ζωή σου culte? Όση ώρα κάνει αυτά που κάνει, κάνε και συ κούρες ομορφιάς, βγες, πήγαινε για καφέ.

THIS IS SKEK!!;)

Μην μου θυμώνεις παρεξηγησιάρα μου. Εσύ ήσουν ξεκάθαρη και δεν έχω ούτε απορίες ούτε ανησυχία για σένα :) Ξέρω τι σκέφτεσαι, πως το σκέφτεσαι και γιατί το σκέφτεσαι όπως το σκέφτεσαι :D Και ξέρω επίσης ότι είσαι εδώ στο παρεάκι μας και με τα δύο πόδια ;) Θα σε πάρω αλλά για να δω τι κάνεις και να τα πούμε γενικά μόλις συνέλθω λίγο από την κούραση... νομίζω σύντομα :D

Άσχετο: Μόλις είδα την χθεσινή εξέλιξη της συζήτησης για το μάθημα των Θρησκευτικών και διάβασα τις ανακοινώσεις και αναφώνησα: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυτό το θεματάκι είναι από καιρό off topic! Ήταν και παλιότερα (μου είχαν βγει τα μάτια να το διαβάσω), σταμάτησε για λίγο καιρό μετά την προσπάθειά μας να μιλήσουμε εκεί και τώρα τελευταία το πήρε ο γεροδιάολος και το σήκωσε! Και είναι κρίμα γιατί αν κάποιες από τις απόψεις που εκφράστηκαν είχαν γραφτεί στο σωστό θέμα (που υπέδειξε ο Rasta αλλά αγνοήθηκε χαρακτηριστικά) μπορεί να είχε και ενδιαφέρον. Ελπίζω η διαχείριση να μην τα πάει όλα αρχείο και καλή τύχη της εύχομαι στον διαχωρισμό του θέματος! Είναι πράγματι δύσκολο γιατι πως να διαχωρίσεις ένα ποστ που αναφέρεται και στα off topic και στα εντός οεο;

Ρε κορίτσια αυτό με την αμνιο, ακόμα και αν τα αποτελέσματα της β επιπέδου είναι καλά πρέπει να γίνει και αμνιο?

Άλλα πράγματα ελέγχει η αμνιο και άλλα η β΄επιπέδου... η β΄επιπέδου είναι ένας αναλυτικος υπέρηχος που μετράει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Η αμνιο είναι 'χημική' εξέταση αφού θα πάρει υγρό και θα εξετάσει στο εργαστήριο ;) Δεν είναι συγκρίσιμα και το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Αερικό, μόνο στη Ζούπυ τηλεφωνάκια, ε? Καλά...κι εγώ θα κλαίω! :-(

αερικό μου, το κινητό μου έχει προβλήματα σήματος (κι όχι μόνο)! εσύ ήσουν χθες από ένα σταθερό που ξεκίναγε από 6....? δεν το πρόλαβα ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι ήσουν εσύ! θα τα πούμε σήμερα, αργότερα αν θες!

ξέχασα να πω... ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες!!!!!

Διαφημίσεις

Ναι ζουπάκι μου εγώ ήμουν το 65.... Θα σε ξαναπάρω σήμερα κάποια στιγμή από παρόμοιο τηλέφωνο ή στείλε μου σταθερό... θέλω να μιλήσουμε! Τι ώρα είναι καλύτερα για σένα; Στείλε μήνυμα όταν μπορείς.

Άλλα πράγματα ελέγχει η αμνιο και άλλα η β΄επιπέδου... η β΄επιπέδου είναι ένας αναλυτικος υπέρηχος που μετράει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Η αμνιο είναι 'χημική' εξέταση αφού θα πάρει υγρό και θα εξετάσει στο εργαστήριο ;) Δεν είναι συγκρίσιμα και το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Τότε δεν θα έπρεπε να την κάνουμε σε όλες τις ηλικίες? Τι διαφορά έχει το 35 από το 36. Μέχρι τα 35 η β επιπέδου αρκεί αν αυτή έχει καλές πιθανότητες. Αυτό που λέω είναι αν η β επιπέδου μετά τα 35 έχει καλές πιθανότητες, οικογενειακό ιστορικό δεν υπάρχει, υπάρχει μια προηγούμενη εγκυμοσύνη χωρίς requirement για αμνιο, τότε γιατί να γίνει τώρα με τις πιθανότητες να προκύψει μια αποβολή να είναι τόσο ψηλές?

THIS IS SKEK!!;)

Μην μου θυμώνεις παρεξηγησιάρα μου. Εσύ ήσουν ξεκάθαρη και δεν έχω ούτε απορίες ούτε ανησυχία για σένα :) Ξέρω τι σκέφτεσαι, πως το σκέφτεσαι και γιατί το σκέφτεσαι όπως το σκέφτεσαι :D Και ξέρω επίσης ότι είσαι εδώ στο παρεάκι μας και με τα δύο πόδια ;) Θα σε πάρω αλλά για να δω τι κάνεις και να τα πούμε γενικά μόλις συνέλθω λίγο από την κούραση... νομίζω σύντομα.

Δεν θυμώνω μαρή! Κλαίω, είπα!

Να τα, να τα...καλά λένε πως καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα! :roll:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

skekaki απλά μετά τα 35 αυξάνονται οι πιθανοτητες για διάφορα σύνδρομα...

αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι στο εξωτερικο, γαλλια συγκεκριμένα από τα 38 και πάνω είναι υποχρεωτική..

εγώ όταν ήμουν έγκυος στην μικρή 36 δεν έκανα..δεν ήθελα να ρισκάρω...ο γιατρός μου είχε δώσει και την εξής εναλλακτική:

αν το μωρό φαινόταν ότι έχει κάτι στη Β' επιπέδου που θα ήταν αρκετά μεγάλο δλδ, θ την έκανα τότε την άμνιο..και αν είχε κάτι -μακρυά απο μας- μπορούσα να επιλέξω αν ήθελα να το αποβάλλω τότε όμως με κανονική γέννα...δυστυχώς

αν το μωρό φαινόταν ότι έχει κάτι στη Β' επιπέδου που θα ήταν αρκετά μεγάλο δλδ, θ την έκανα τότε την άμνιο..και αν είχε κάτι -μακρυά απο μας- μπορούσα να επιλέξω αν ήθελα να το αποβάλλω τότε όμως με κανονική γέννα...δυστυχώς

Έτσι σκέφτηκα και γω αλλά ο γιατρός μου είπε να μην κάνω καθόλου τη β επιπέδου (με τη λογική να μην έχω αυτό το έξοδο) και να κάνω αμνιο που είναι πιο σίγουρη. Λίγο περί χρημάτων μου ακούγεται.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Ζούπυ μόλις το είδα, στο lgbt και η απάντηση πήγαινε στη μάλι, για το κατά πόσο όταν πιστεύεις κάτι πρέπει να το πιστεύεις εξολοκλήρου χωρίς ναι μεν αλλά, χωρίς παράκαμψη και σε εσένα που είπες το :

Τέλος πάντων, για να μην βγαίνουμε εντελώς εκτός θέματος... Αν δεχτώ την άποψή σου, θα πρέπει να δεχτώ πως και οι πιστεύοντες στον Θεό έχουν δικαίωμα να μην τηρούν απόλυτα τα όσα προστάζει η θρησκεία τους.

Ότι δλδ εγώ διαφωνώ, έχουν δικαίωμα να μην τηρούν απόλυτα τα όσα προστάζει η θρησκεία. Και πάνω εκεί έφερα το παράδειγμα του 4ε, όπως το είπα και πιο πάνω.

Αυτά!

Σε φιλώ γλυκά!

Αερικό σε βλέπω και σε ακούσω και θα σε αναφέρω:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημερα σε όλες :P

Ρε Harlow ακομα γελάω... :D Διαβασες να ενημερωθεις για τους queer? Ή μόνο τσαντιζεσαι με τον (άγιο) άντρα σου?

SKEK μπραβοοοοοοοο!!!!!!! Με το καλό!!!!! :P:p:p:p:p:p:p

κλπ κλπ γιατι δεν είμαι και πολύ καλή στις ευχές...:oops:

zopiron επειδή και εγώ έγραψα για την θρησκεια στο επίμαχο θέμα, μήπως σε πειραξε κάτι (και) από τα δικά μου λόγια? :oops: αν ειναι πες μου να το λύσουμε

Κική, εκεί που το μπέρδεψες νομίζω, είναι στο ότι κανείς δεν ζητάει από όσες δηλώνουν Χ.Ο. να κυκλοφορούν με την αμφίεση των παρουσιαστριών του 4Ε, για να αποδείξουν την πίστη τους. Σου το εχω ξαναπεί αυτό, αν θυμάμαι καλά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κική, εκεί που το μπέρδεψες νομίζω, είναι στο ότι κανείς δεν ζητάει από όσες δηλώνουν Χ.Ο. να κυκλοφορούν με την αμφίεση των παρουσιαστριών του , για να αποδείξουν την πίστη τους. Σου το εχω ξαναπεί αυτό, αν θυμάμαι καλά.

Μα ποιο ειναι αυτό το 4Ε επιτέλους???????? :P

Κική, εκεί που το μπέρδεψες νομίζω, είναι στο ότι κανείς δεν ζητάει από όσες δηλώνουν Χ.Ο. να κυκλοφορούν με την αμφίεση των παρουσιαστριών του 4Ε, για να αποδείξουν την πίστη τους. Σου το εχω ξαναπεί αυτό, αν θυμάμαι καλά.

Βρε συμφωνώ, μαζί σου, το ζω στην οικογένειά μου, σου είπα. Αλλά, υπάρχουν παπάδες, άνθρωποι της θρησκείας που το ζητάνε. που το ταυτίζουν με την καλή πίστη, το ξέρουμε έτσι?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...