Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερούδια!

χάρλοου μεγαλόψυχη!

Νίτσα, μοντέλο!

Ζουζουνέλι πώς πέρασες;

Μάρκο, κι εγώ θα γελούσα!

Χριστίνα, το ότι ο μπαμπάς κοιμίζει, διαβάζει παραμύθι κλπ θα το μεταφέρω εκεί που πρέπει. κατά τα άλλα τα σέβη μου στον Λ. άξιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για απογευματινό υπάρχουν τόσες σπιτικές κρέμες.......

ταχίνι ούτε εγώ δεν έδωσα ακόμα, αν κ θα ήθελα. το σιχαίνεται ο χάζμπαντ κ δεν θέλει να το δώσουμε στο βλαστάρι μας.

μέλι τρώει από το χρόνο, όπως κ φρέσκο γάλα.

τρελαίνεται για κανονικό γιαούρτι (μόνο τοτάλ της αρέσει) με μέλι. τρώμε μέρα παρά μέρα.

τα νέα μου είναι ότι συνεχίζω να κοιμάμαι από τις 10 με την Χρύσπα τουγκέδερ. κουτουλάω από τη νύστα!

Ζώπυ μου τί νέα;

Άρνι, πώς τα έχεις τα αγόρια σου;

Βίκυ, να την κάνεις την αμνιο. δεν είναι τίποτα. την έκανα κι εγώ στην Χρύσπα. το 1% έχει διαμορφωθεί λόγω του ότι παλαιότερα στο εξωτερικό την αναλάμβαναν ειδικευόμενοι.

αυτά είναι στατιστικά του παρελθόντος. εσύ κάνε φόκους στο τώρα, εμπιστεύσου έναν καλό εμβρυολόγο κ όλα καλά θα πάνε.

Μάρα, κλείνει η επιχείρηση; κ πας δικαστικώς; κατάλαβα καλά;

κι εδώ πάμε ποοοοοοοοοολύυυυυυυυυυυυ καλάαααααααααααααα.......όσο κι εσείς. κάθε πρωί έχω τον λογιστή που μου λέει αντί για καλημέρα "δεν πάμε καλά, δεν πάμε καλά, δεν έχουμε λεφτά, δεν έχουμε λεφτά"

να του πω να κάνουμε έρανο;

καλημερούδια!

Βίκυ, να την κάνεις την αμνιο. δεν είναι τίποτα. την έκανα κι εγώ στην Χρύσπα. το 1% έχει διαμορφωθεί λόγω του ότι παλαιότερα στο εξωτερικό την αναλάμβαναν ειδικευόμενοι.

Σέβη διάβασε λίγο πιο κάτω, καλημέρα!!

Αυτό μου είπε και μένα ο γιατρός. Να μην κάνω λέει τεστ β επιπέδου και να κάνω καλύτερα αμνιο μόνο.

Έχω λίγο αντίθετη άποψη αλλά οκ είπα ότι προς το παρόν δε θα το σκέφτομαι, έχω χρόνο ακόμα.

THIS IS SKEK!!;)

Σοφάκι μου, συγχαρητήρια! τί τέλεια νέα!!!!!!!!!!!!!

με το καλό το νέο νινί! η Παναγιά μαζί σου! θα έχει αδερφάκι η Εριεττούλα σου!

Ναι ρε συ Σεβούλα, σ'ευχαριστώ πολύ! Ακόμα δεν της το είπαμε γιατί θέλω πρώτα όλα να πάνε καλά τουλάχιστον στις αρχές, αφού στην Εριέττα παρολίγον να τη χάσω, έτσι είπαμε να μην της το πούμε και να περιμένει. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Σοφούλα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι :D Μακάρι κορίτσι μου να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίζουμε στον 3ο :D Θυμάμαι ακόμα τη συζήτηση που κάναμε δίπλα για τα δεύτερα :D Τουλάχιστον μία από όλες να τα καταφέρει :D

Σέβη μου εμείς αυτά τα έχουμε "τακτοποιημένα". Ο μπαμπάς κάθε βράδυ ετοιμάζει την μπανιέρα και μετά αναλαμβάνει μασάζ, παραμύθι, ορούς. Η μαμά πλένει, στεγνώνει, φτιάχνει γάλα, ταΐζει, κοιμίζει.... αν και τώρα μάλλον θα αδικηθεί ο μπαμπάς αφού το γάλα θα το πίνει μόνη της στο καρεκλί άρα γλιτώνω εγώ το γάλα επωμίζεται εκείνος το κοίμισμα... Θα δούμε πως θα πάει! Πάντως χθες πήγε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Σήμερα πρέπει να θυμηθούμε να πλύνουμε και δοντακια στο μπάνιο αφού το γάλα το πίνουμε πριν :D

Είδα κι έπαθα σήμερα το πρωί να παρκάρω στη δουλειά! Δεν είναι ότι έχει πολλά αυτοκίνητα αλλά το ότι επειδή συνήθισαν όσοι έμειναν εδώ να έχουν χώρο νομίζουν ξαφνικά όλοι πως έχουν τριαξονικά και πιάνουν δύο θέσεις με τα μεσαία αυτοκινητάκια τους και τα μεγάλα δεν χωράνε πουθενά!!!! Άντε να γυρίσουν από Δευτέρα οι Ούνοι να μπουν ξανά τα πράγματα στη θέση τους!

Ζουζουνέλι, σου εύχομαι μία Καλή και Τελειόμηνη "εμπειρία"!!!

Ααααααχ ζηλεύω...οι ωραιότερες στιγμές της ζωής μου! Αναπολώ εκείνες τις ωραίες μέρες της εγκυμοσύνης.

Σέβη διάβασε λίγο πιο κάτω, καλημέρα!!

Αυτό μου είπε και μένα ο γιατρός. Να μην κάνω λέει τεστ β επιπέδου και να κάνω καλύτερα αμνιο μόνο.

Έχω λίγο αντίθετη άποψη αλλά οκ είπα ότι προς το παρόν δε θα το σκέφτομαι, έχω χρόνο ακόμα.

Ζουζουνέλι, αν μου επιτρέπεις πόσο χρον΄'ων είσαι?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ζούπυ μου χάρηκα που γύρισες:D Μας έλειψες!

Και νομίζω ότι η παραπάνω καμπάνα χτυπάει για μένα...και ειλικρινά στενοχωριέμαι γιατί δεν έχω καταλάβει που είναι το πρόβλημα. Παρεξηγήθηκες με αυτό που είπα για το 4ε?

Επειδή γενικώς δε συμπαθώ τις σκιές, αν θέλεις κι όποτε θέλεις στείλε μου πμ, να σου δώσω τηλ και να τα πούμε;)

Kικίτσα μου, η παραπάνω καμπάνα (αυτά που είπα χθες δηλαδή... ότι μ' έχουν πειράξει πρόσωπα και πράγματα...) δεν χτυπάει για σένα. Επειδή κι εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι σκιές και πιστεύω πως ότι προκύπτει δημόσια, πρέπει να λύνεται και δημόσια για να μην μένουν εντυπώσεις, έκανα ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι το δικό σου σχόλιο με απογοήτευσε. Για τ' άλλα που υπαινίχθηκα χθες, θα μιλήσω αργότερα.

Να τονίσω φυσικά - αφού με ρώτησες προσωπικά - ότι δεν είναι δυνατόν η τοποθέτηση ενός μέλους, η δική σου εν προκειμένω, να με κάνουν να σταματήσω να μπαίνω σ' ένα φόρουμ - ένα καφέ - ένα θέμα, κ.λ.π. Δεν είμαι ούτε τόσο εύθικτη ούτε τόσο ανώριμη για ν' αποχωρήσω (αν και όταν...) από μια συζήτηση επειδή κάποια άποψη δεν μου άρεσε. Έχω κάνει αγώνες σε όλη μου τη ζωή για το διαφορετικό... κι όσο το απαιτώ για μένα, άλλο τόσο το σέβομαι και στους άλλους.

Τώρα μεταξύ μας... Επειδή μου λες πως ακόμη δεν έχεις καταλάβει τι μ' έχει ενοχλήσει, θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω για τελευταία φορά - μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους με τα ίδια και τα ίδια.

Νομίζω πως αν κάποιος διαβάσει με νηφαλιότητα τα μηνύματα τα δικά μου και τα δικά σου και κανενός άλλου στο επίμαχο θέμα (δεν με αφορά τι είπαν οι άλλοι ούτε και συντάσσομαι με κανέναν), θα δει πως αυτό που είπα εγώ - με λίγα λόγια - είναι ότι για μένα είναι στην ίδια κατηγορία οι ντεμέκ Χριστιανοί και οι ντεμέκ άθεοι.

Γενικότερα, δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη (αν και περνάω μεγάλη φάση θυμού και αποστασιοποίησης αυτή την περίοδο... λόγω κάποιων σοβαρών γεγονότων...) και βέβαια δεν πλασαρίστηκα ποτέ ως ενάρετη - πιστή των κανόνων της επίσημης εκκλησίας - αναμάρτητη - αλάνθαστη και θεούσα. Επίσης, δεν προσπάθησα ποτέ να (μετα)πείσω κάποιον άλλον για τα θρησκευτικά του πιστεύω - πιστεύω στον Θεό μου κι αδιαφορώ παγερά για το τι πιστεύουν οι άλλοι, ακόμα και οι καλύτεροί μου φίλοι.

Με δεδομένα τα παραπάνω (νομίζω προφανή κατά τη παραμονή μου στο καφέ και στο φόρουμ), πως με ταύτισες με τις κυριούλες του - πως το λες - 4Ε (ούτε ήξερα τι είναι...)?

Δεν μιλάω φυσικά για την εμφάνιση (που ούτως ή άλλως ελάχιστα με απασχολεί) αλλά για το γενικότερο μοντέλο ανθρώπου. Το ότι ξέρεις το θρήσκευμά μου και φαντάζεσαι πως το βιώνω, δεν σημαίνει ότι ξέρεις πως άγομαι και φέρομαι γενικότερα. Έχω παλέψει πολύ - πληρώνοντας μεγάλο αντίτιμο, απ' όλες τις πλευρές - για να διατηρήσω την "αντιφατικότητά" μου. Έχω πολύ συγκεκριμένες θρησκευτο-κοινωνικο-πολιτικές απόψεις, τις έχω διαμορφώσει τελικά μόνη μου αλλά έχω αρνηθεί την ένταξή μου σε οποιαδήποτε ομάδα / κατηγορία / σύστημα / στυλάκι / ντε πιες, φούστα μπλούζα.

Με λίγα λόγια, αρνούμαι να με τσουβαλιάζουν και μ' ενοχλεί όταν το κάνουν.

Αυτά τα λίγα:rolleyes:, για να μην υπάρχουν περαιτέρω παρεξηγήσεις μεταξύ μας και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε (για όσο, όποτε...) την ιντερνετική μας επικοινωνία.

Και να σου πω και το τελευταίο Κικίτσα μου : χαίρομαι που είπες ότι σκέφθηκες (κι ας μην μου άρεσε το συμπέρασμά σου)... Μ' αρέσουν τα σταράτα λόγια κι οι άνθρωποι που δεν μασάνε τις συλλαβές...

Ειλικρινά, σε φιλώ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα αλλοπρόσαλλες! :D

Σκεκάκι, το πήρες απόφαση τελικά, ε? Μπράβο βρε κούκλα μου, με το καλό! Πολύ το χάρηκα! Μη στενοχωριέσαι, όλες όσες έχουμε δεύτερο την περάσαμε αυτή τη φάση με τα πρώτα που θέλανε παιχνίδια κι εμείς ήμασταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης...θα περάσει, όλα θα περάσουν και θα ευγνωμονείς κάθε μέρα τον Ύψιστο που ξεπέρασες τους φόβους σου και προχώρησες! Ένα γερό μωρό, σου εύχομαι! :D

Βίκυ, ο μόνος λόγος να μην κάνεις αμνιο είναι να έχεις αποφασίσει να κρατήσεις το παιδί, no matter what. Σε κάθε άλλη περίπτωση, πρέπει να την κάνεις. Μη σκέφτεσαι αρνητικά καλή μου, όλα καλά θα πάνε, πλεον οι περισσότερες την κάνουνε.

Χάρλοου, τώρα τι θα κάνεις? Θα περιμένεις μέχρι το επόμενο ραντεβού ή θα πας αλλού?

Νίτσα, περαστικά στην κορούλα σου.

Ειρήνη, σόρρυ, αλλα κι εγώ ρίχνω τρελό γέλιο με τις τούμπες...και τις δικές μου και των άλλων. Μόνο όταν βλέπω μωρά να πέφτουν παθαίνω συμφόρηση.

Αερικό, μόνο στη Ζούπυ τηλεφωνάκια, ε? Καλά...κι εγώ θα κλαίω! :-(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα :)

Σοφούλα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι :D Μακάρι κορίτσι μου να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίζουμε στον 3ο :D Θυμάμαι ακόμα τη συζήτηση που κάναμε δίπλα για τα δεύτερα :D Τουλάχιστον μία από όλες να τα καταφέρει :D

Σέβη μου εμείς αυτά τα έχουμε "τακτοποιημένα". Ο μπαμπάς κάθε βράδυ ετοιμάζει την μπανιέρα και μετά αναλαμβάνει μασάζ, παραμύθι, ορούς. Η μαμά πλένει, στεγνώνει, φτιάχνει γάλα, ταΐζει, κοιμίζει.... αν και τώρα μάλλον θα αδικηθεί ο μπαμπάς αφού το γάλα θα το πίνει μόνη της στο καρεκλί άρα γλιτώνω εγώ το γάλα επωμίζεται εκείνος το κοίμισμα... Θα δούμε πως θα πάει! Πάντως χθες πήγε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Σήμερα πρέπει να θυμηθούμε να πλύνουμε και δοντακια στο μπάνιο αφού το γάλα το πίνουμε πριν :D

Ευχαριστώ Αερικούλι. Εύχομαι και γω να πάει καλά.

Ωραίο αυτό με το μπαμπά!! Και ο δικός μου κάποιες φορές το έκανε και παλαιότερα αλλά τώρα όλο ο ίδιος ντύνει, κάνει μπάνιο, βάζει την Εριέττα τουαλέτα για να μη τη σηκώνω εγώ. Ψες του έβγαλε τη πίστη να κοιμηθεί :mrgreen:

THIS IS SKEK!!;)

Ζουζουνέλι, σου εύχομαι μία Καλή και Τελειόμηνη "εμπειρία"!!!

Ααααααχ ζηλεύω...οι ωραιότερες στιγμές της ζωής μου! Αναπολώ εκείνες τις ωραίες μέρες της εγκυμοσύνης.

Νίτσα και γω για την πρώτη εγκυμοσύνη αναπολώ εκείνες τις μέρες. Τώρα... Δεν ξέρω να σου πω, είναι λίγο νωρίς βέβαια. Μου ήρθαν όλα απανωτά και είμαι και λίγο στον προβληματισμό ακόμα για τα αν θα κρατήσει.

THIS IS SKEK!!;)

ο δικος μας ο μπαμπάς κάνει τα πάντα!

και αν τολμήσεις να πεις ότι θα κάνεις κάτι για να τον βοηθήσεις μπορεί και να σε σκοτώσει! :)

η μαμά μόνο αναλαμβάνει το νανουρισμα με το ζιζάκι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...