Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μαλλον απο το δευτερο

Μπαααα, μάλλον κουρασμένος είναι.

Στο μεταξύ ξέρει ότι στα σημαντικά λάθη (και γενικότερα προβλήματα) είμαι ολίγον ψύχραιμη (μέχρι ψυχιατρικού evalution ομως....................έχω "βγάλει" κηδεία με "αψογο" τρόπο και μετά πήγα και κατέρευσα).

Οπότε -σου λέει- αυτό εντάσεται στις κατηγορίες "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ", άρα η τρελλή θα διατηρήσει την ψυχραιμία της.:D:D:D

(πρέπει να το κοιτάξω αυτό το ξέρω:-P:-P:-P, μαζί με όλα τα pending ψυχεδελικά μου)

PS: Μόνο το καλώδιο του πισιού μου να μου αλλάξει θέση αύριο και θα γίνει η μάχη του Δράμαλη (πάλι:D)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

DIA

Δεν είναι η πρώτη φορά.

Μετά από καταγγελία μου ο ΕΟΦ έχει ανακαλέσει παρτίδα παιδικών καλλυντικών.

Ποια παιδικά καλλυντικά? Για πες...

Μου φαίνεται ότι έχει πάει μέσα στο γραφείο του και τσιμπιέται να δει αν είναι ακόμα ζωντανός:D:D:D:D:D:D (ειλικιρινά απορώ κι εγώ με την ηρεμία μου............έχουν καμία τέτοια παρενέργεια τα mesulid?)

Σε διαβάζει τόσην ώρα και ο Λ, ο δικός μου δίποδος και έχει πεθάνει στο γέλιο, ωραία γράφει η Χάρλοου λέει:tongue:

χαλο γκερλς! χαου αρ γιου? :tongue:

εμεις ειχαμε την απιστευτη γκρινια σημερα! πριν λιγο κοιμηθηκε κι εκατσα κι εγω ο καημενος ο ανθρωπος :tongue: λιγακι....

θεμα!

το μελι επιτρεπεται μετα το χρονο, ετσι δεν ειναι? εγω γιατι κωλλυομαι να το δωσω ? εσεις ποτε δωσατε πρωτη φορα?

Εγώ μετά το χρόνο κανονικά

Ηρθα κι εδω.Μελι Ραννια αστο καλυτερα γι αργοτερα.Εχω δει διαφορα με δαυτο στο νοσοκομειο

Σώπα ρε Βίκυ, είδες στο νοσοκομείο περιπτώσεις από μέλι?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ναι ειχα δει ενα μωρο που ειχε παθει αλαντιαση καπως ετσι λεγωταν νομιζω και δυστυχως δεν αντεξαι η ψυχουλα.Ηταν τσιγκανακι θυμαμαι και η μανα του χτυπιωταν κατω αστα χεστα

Διαφημίσεις

καλά Χάρλοου πολύ γέλασα με την περιγραφή σου, σε συμπονώ βέβαια, αλλά και θαυμάζω τη μεγαλοψυχία σου απέναντι στον εχθρό! :D άστον τώρα να τσιτσιριστεί μόνος του, να μην ξέρει πότε θα του πέσει το αμόνι στο κεφάλι!

για το μέλι άκτιβ λένε μέχρι το χρόνο γιατί εκεί περίπου αναπτύσσεται χλωρίδα στο έντερο που μπορεί να αντιμετωπίσει την αλλαντίαση. Μπορεί να την πάθει κι από άλλα τρόφιμα, αν δεν είναι καλά μαγειρεμένα κλπ, αλλά και το μέλι είναι επικίνδυνο. Από το χρόνο και μετά όμως δεν έχει θέμα.

η μικρή μου έχει σαπίσει στον ύπνο, αφού πήγα και την κοίταξα αν είναι καλά :shock:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Ποια παιδικά καλλυντικά? Για πες...

Κάτι Frezyderm ήταν αλλά μιλάμε για 3-4 χρόνια πριν.

Καλημέρα, σήμερα πήζω σαν φούστης, έχω ένα κάρο δουλειά, οπότε προβλέπω να τα φορτώνω στον κόκορα και να με βλέπετε συνέχεια εδώ:tongue:

(μαμώ το administriliki μου μαμώ δηλαδή).

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα!

αν και τη βλέπω κακιά, ψυχρή κι ανάποδη εδώ που τα λέμε...

Το λοιπόν...

Δε σας είπα χθες ότι τις μασκούλες δεν τις γλυτώνουμε? Ε? μάγος είμαι!

Flixotide & aerolin λόγω ελαφρών ακροαστικών. Κι ευτυχώς που την πήγαμε. Μου έλεγε ο άντρας μου, δεν είναι κ τόσο χάλια...γκρρρρρρρρ

Έβγαλα και τα σιδεράκια κι έφαγα μια φρίκη αρχικά. 1ον του χάλασε το μηχάνημα κολλήσεων και δεν μου έβαλα σταθεροποιητικό και 2ον μου πήρε 2 φορές μέτρα για μασελάκι (μπλιαααααχ) διότι την πρώτη έσπασε.

Και κοιμηθήκαμε παρεούλα εγώ με το μασελάκι (μπλιαχ και πάλι) και η κορούλα μου με έντονο βήχα. Μπαμπάς στον καναπέ...(τι να κάνουμε, είναι άδικη η ζωή κπ φορές)!

Ζούπυ χαίρομαι που γύρισες..χαίρομαι πολύ!

Βικάκι, μη στενοχωριέσαι ματάκια μου. Θα περάσει. Είχα κάνει κι εγώ στην Ολγίτσα σε ηλικία 27ετών, στην 25εβδομάδα -λόγω επαγγ. υποχρεώσεων...(όοοοοχι, μην το σχολιάσετε!). Όλα καλά πήγανε, απλά θα ξεκουραστείς για 2-3μέρες για να κλείσει και η τοσοδούλικη τρυπούλα στον πλακούντα. Α, και ανώδυνα έτσι!

Μαρκοπουλάκη, μ' έκανες και γέλασα βρε παιδί μου! τουλάχιστον δεν έπαθες τίποτα.

Φαίη η μικρή το τρώει το ταχίνι? είναι...μπλιαχ...αηδία!

Χάρλοου έχεις μεγάλη καρδιά τελικά!!! εγώ θα τον είχα αποκεφαλίσει, στην καλύτερη......

Χριστίνα? ε Χριστίνα?

Να έρθω να με κάνεις κι εμένα μπάνιο? lol lol lol

Μπαααα, μάλλον κουρασμένος είναι.

Στο μεταξύ ξέρει ότι στα σημαντικά λάθη (και γενικότερα προβλήματα) είμαι ολίγον ψύχραιμη (μέχρι ψυχιατρικού evalution ομως....................έχω "βγάλει" κηδεία με "αψογο" τρόπο και μετά πήγα και κατέρευσα).

Οπότε -σου λέει- αυτό εντάσεται στις κατηγορίες "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ", άρα η τρελλή θα διατηρήσει την ψυχραιμία της.:D:D:D

(πρέπει να το κοιτάξω αυτό το ξέρω:-P:-P:-P, μαζί με όλα τα pending ψυχεδελικά μου)

PS: Μόνο το καλώδιο του πισιού μου να μου αλλάξει θέση αύριο και θα γίνει η μάχη του Δράμαλη (πάλι:D)

Απλά...:D

διατηρείς την ψυχραιμία σου σε ότι συμβαίνει και μετάαααααα...:shock::shock::shock:

τσαπ με την 1η αφορμή ξεσπάς!

Τί είναι το queer καλέ?

Δεν είναι drag queens?

Harlow Άπαιχτη!! Η καλύτερη σφήνα που διάβασα στο συγκεκριμένο τόπικ μέχρι τώρα. Πες τους ότι επίτηδες το έκανες γιατί μπουχτίσαμε τα ίδια και τα ίδια στο LGBT:mrgreen:

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά γιατί έχω μέρες να μπω;)

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...