Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παω να μαζεψω κατι φεκ και κατι σκατοχαρτα γιατι το απογευμα εχω ραντεβου με τον δικηγορο μου για τα γνωστα εργασιακα μου θεματα

αν δεν σας δω μετα, πολλά φιλιά

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μαμά μαμά μαμά μαμά μαμά

με έχει πρήξει είναι στο κρεββάτι του και με φωνάζει κάθε 3 και 2 χωρίς λογο. Όχι θέλει γάλα, όχι δεν το πίνει μάνο γάλα μαμά γάλα πίλα μαμά ατό μαμά ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΣ μου έρχεται να του πω

Wktmp2.png

qIogp3.png

Βικυ ξεκολλα ολα καλα θα πανε μονο θετικα να σκεφτεσαι και να ακουσεις τις οδηγιες του γιατρου και να παλουκωθεις κατω. Χιλαδες αμνιο γινονται καθημερινα με επιτυχια μην χαλιεσαι αδικα.

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι!

Πηγαμε Σ/Μ σημερα!

Ψωνισαμε κατι ψιλοπραγματακια..

Με προβληματιζε εντονως το απογευματινο της Μαρως... Τη κρεμα σε σκονη την εχουμε κοψει απο το ετος, οποτε ημασταν στα τετριμμενα (γιαουρτι - ρυζογαλο - τραχανα)..

Της αγορασα σημερα παξιμαδακια να της τα μουσκευω και να της τριβω ντοματα με λαδακι και ριγανιτσα..

Της πηρα ταχινι με μελι να της το αλοιφω στο μωμι (=ψωμι, ετσι το λεει η Μαρια)..

Της πηρα δημητριακα (τα cheerios που ειναι ολικης αλεσεως με μελι) με το φρεσκο γαλα nounou kid

Της πηρα βιολογικα γιαουρτακια μπας και το σταματησουμε το αναθεματισμενο για advance

Σκεφτομαι επισης μπας και της βαζω καμμια λεπτη φετουλα μωμι με βιταμ και μελι (απο το χωριο) ή μαρμελαδα (σπιτικη)...

Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω και δεν ειμαι και σιγουρη αν θα φαει κατι απο τα παραπανω... Αλλα θελω να ελπιζω!

Εσεις τι τους δινετε για απογευματινο (εκτος απο γιαουρτι/ρυζογαλο/τραχανα)?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...