Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φοβαμαι ρε Μαρα γιατι μπορει και να αποβαλω με αυτη υπαρχουν πιθανοτητες μου ειπε ο ντοκτορ...............

οι πιαθανότητες είναι 1% νομιζω..

βικυ μου είσαι 43 έτσι? δεν νομιζω ότι πρέπει να ρισκάρεις και να μην την κάνεις....

καλησπέρα!!

τι κάνετε όλες καλά?

νιτσάκι με γειά το υπέρλαμπρο χαμόγελο!μακάρι να το αποφάσιζα να βάλω κι εγώ σιδεράκια γιατί το χαμόγελο μου είναι δυστυχώς σαν του κόμη δράκουλα

μαράκι , δόντια μου φαίνεται κι εμένα ότι είναι. κι ο δικός μου όταν βγάζει τα ίδια κάνει

σήμερα εμείς φάγαμε πρώτη φορά ψάρι και έπαθα ένα σοκ μεχρι να το καθαρίσω και να το φτιάξω:mad: (δύο πράγματα απεχθάνομαι έντονα στη ζωή μου το ψάρι και το χατζηγιάννη!). ο μικρός όμως το έφαγε με όρεξη και έκανε συνέχεια μιαμ μιάμ. ευτυχώς γιατί εγώ μικρή όταν έτρωγα ψάρι έκανα εμετό. φαίνεται πήρε απο το μπαμπά του που τρελλαίνεται για ψάρι.

αλήθεια τι ψάρι δίνετε στα παιδιά σας? (όχι πως τα γνωρίζω κιολας παναθεμά με!)

κατερινακι εμας μας ειπε η δοχτωρ να ξεκινησουμε με γλώσσα και κανα φιλεταρισμενο μπακαλιαράκι...σιγα σιγα και οχι απο μπλεντερ.. νιανια με πιρουνι. αλλα επειδη σε μια εβδομάδα εχουμε εμβολιο λεω να της το αρχισω μετα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

βικάκι όντως η αυχενική είναι καλή ? σου λέει ο γιατρός σου να κάνεις άμνιο ακομα και άν είναι καλή?

στη λήψη τροφοβλάστη που είχα κάνει εγώ μου είχαν πει ότι οι πιθανότητες για αποβολή είναι περίπου 2%, δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για την άμνιο.

μετά όμως θελει ξεκούραση και ξάπλα για λίγες μέρες

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...