Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν έχω νέα...

Πήρα τηλ. στο κέντρο που μου πρότεινε η Αντωνιάδου στο Μαρούσι και μου είπαν τα εξής.

Θέλουν γνωμάτευση από την αναπτυξιολόγο και μετά θα κάνουν και αυτοί την αξιολόγηση τους για να δουν τι χρειάζεται το παιδί. Πρέπει επίσης να κλείσω ραντεβού στα ΚΕΔΔΥ-ΚΑΔΔΥ στα Εξάρχεια, όπως κι αν τα λένε, να πάμε μετά από 3-4-5 μήνες, όποτε τεσπα... Θα ξαναγίνει εξέταση του παιδιού ούτως ώστε να παίρνουμε κπ χρήματα από το ΙΚΑ..Βέβαια, πριν σε δεχτούν, σου δίνουν αναδρομικά χρήματα για τις ερογθεραπείες που έχεις ήδη κάνει. Τώρα πως γίνεται αυτό δεν κατάλαβα.

Θα με καλέσει η υπεύθυνη από το Κέντρο στο Μαρούσι να κλείσουμε ρνβ για την επόμενη εβδομάδα.

Λοιπόν έχω νέα...

Πήρα τηλ. στο κέντρο που μου πρότεινε η Αντωνιάδου στο Μαρούσι και μου είπαν τα εξής.

Θέλουν γνωμάτευση από την αναπτυξιολόγο και μετά θα κάνουν και αυτοί την αξιολόγηση τους για να δουν τι χρειάζεται το παιδί. Πρέπει επίσης να κλείσω ραντεβού στα ΚΕΔΔΥ-ΚΑΔΔΥ στα Εξάρχεια, όπως κι αν τα λένε, να πάμε μετά από 3-4-5 μήνες, όποτε τεσπα... Θα ξαναγίνει εξέταση του παιδιού ούτως ώστε να παίρνουμε κπ χρήματα από το ΙΚΑ..Βέβαια, πριν σε δεχτούν, σου δίνουν αναδρομικά χρήματα για τις ερογθεραπείες που έχεις ήδη κάνει. Τώρα πως γίνεται αυτό δεν κατάλαβα.

Θα με καλέσει η υπεύθυνη από το Κέντρο στο Μαρούσι να κλείσουμε ρνβ για την επόμενη εβδομάδα.

α ωραία αν παιρνεις χρήματα πισω Νιτσάκι

τι ντρέπεσαι καλέ? σιγά το πράγμα!

Γιατί τι έγινε?

Μπαίνουμε και γράφουμε εκεί και αφενός δεν είναι όλες εκεί... αφετέρου ξεχνάμε το καφέ μας... Επιπλέον το τσατ δεν ταιριάζει σε όλους... ναι μεν εκεί μπορούμε να λέμε και πιο προσωπικά πράγματα αλλά το όλον της παρέας είναι εδώ :)

Διαφημίσεις

Καλημερα......ξεκ@...κατε παλι βλεπω.....εμεις καλα ειμαστε...προς στιγμην. Εχουν παει νανι ΟΛΟΙ, μικροι μεγαλοι και απογευμα παμε ψωνια και παπππουδες.....Δεν εχουμε νεα......αλλα αυτο καλο ειναι......no news is good news......οεε.......

ΥΓ: Οχι ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ.....ενδιαφερουν Νιτσα και Κρις.....και Φωτεινη....(το ξεχασα)......

ΥΓ: Που εισαι Φωτεινη....? το βραδυ καταναλωσα ολο τον Βοιδοματη......με αποτελεσμα να σηκωνομαι πιο συχνα και να θελω πιο πολυ να φαω.......γκρρρρρρρ.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μπαίνουμε και γράφουμε εκεί και αφενός δεν είναι όλες εκεί... αφετέρου ξεχνάμε το καφέ μας... Επιπλέον το τσατ δεν ταιριάζει σε όλους... ναι μεν εκεί μπορούμε να λέμε και πιο προσωπικά πράγματα αλλά το όλον της παρέας είναι εδώ :)

Σωστό...

Σμουτς!

Νιτσάκι πες μου ότι έχεις κόμπλεξ με τα σιδεράκια να αυτοκτονήσω τώρα!

Χέστε με!

Όλα καλά θα πάνε με το παιδί θα δεις.

Σου είπα ότι Όλγα λένε την πεθερά μου?

Wktmp2.png

qIogp3.png

και θα είμαι ακόμη πιο πολύ όταν γίνει καλά η κορούλα μου!

Καλα για τα σιδερακια δεν σχολιαζω....δεν ειμαστε στο σχολειο......:tongue::tongue:.....τι κανει το παιδι?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημερα σε ολες!!

Μα τι σκατοκαιρος...εχει που βρεχει απο το πρωι!!Ελεος πια...δεν αντεχεται η κατασταση!!

Βρε κοριτσια...η μικρη ειχε εδω και καμποσες μερες μυξουλες...το καταλαβαινα στον υπνο της κυριως που ακουγα απο την μυτη το χρχρ..κι οχι συνεχεια..

Απο χτες το πρωι η μυτη της τρεχει ασταματητα...καλα δεν σχολιαζω τι εβγαζε χτες το παιδι απο εκει μεσα σε καθε φταρνισμα.........πολυ πραγμα!

Απο διαθεση,ειναι ακμαιοτατη,δεν εχουμε πυρετο αλλα εχει τρελλα σαλια και την φαγουριζουν τα ουλα της...νομιζω ξεμυτανε δυο δοντια κατω!

Επισης δεν τρωει καλα...μισες δουλειες..ας πουμε σημερα γυριζε τα μουτρα της...μιση μπανανα με το ζορι..και το μεσημεριανο,βραδυνο εχει δυο-τρεις μερες που το χαζοτρωει με χιλιες δυο αλχημειες...

Μονο μπισκοτα τρωει με ευχαριστηση κι αυτο νομιζω επειδη μπορει και τριβει τα δοντια της επανω....

Τι λετε???Μαλλον λογω δοντιων το εχουμε ολο αυτο το νταβαντουρι???Δενε χουμε αλλα συμπτωματα!!

Διαφημίσεις

Έ βρε Μάρσι αφού απαντάς μόνη σου :) Όλα τα συμπτώματα είναι τα δυο δόντια :)

Δόντια έχουμε όταν συντρέχουν δύο τουλάχιστον από τα παρακάτω:

- Μύξες, καταρροή χωρίς πυρετό

- Φαγούρα

- Σάλια

- Αφαγία

- Πυρετό οριακό (μέχρι 38)

κι εμεις τα εχουμε ολα εκτος του πυρετου:rolleyes::tongue:

Ηθελα ενισχυση της αποψης μου βρε Αερικοοοοοοοοο!!!χαχα...ασε τι τραβαμε με αυτα τα παλιοδοντα...Χρησιμα-χρησιμα αλλα δεν γινοταν να μην εχουμε τετοια νταβαντουρια!!:P

Κοριτσάκια συμφωνώ για το τσατ, θα το περιορίσουμε...

Για τα σιδεράκια, σιγά μην ντρέπομαι! είχα βάλει τα κεραμικά -που δεν φαίνονται- και δεν γίνονταν αντιληπτά εύκολα. Δεν είχα και κόμπλεξ, βέβαια. Απλά τα έβαλα για λόγους αισθητικής.

Είμαι χαρούμενη διότι σήμερα θα δω το χαμόγελο μου καθαρό μετά από 10μήνες...

Όλγα σαν τη Βασίλισσα της Ρωσίας. Ναι ασυνήθιστο όνομα. Το πήρε από τις γιαγιάδες της.

Ακούς Λευκούλα?

Καλα για τα σιδερακια δεν σχολιαζω....δεν ειμαστε στο σχολειο......:tongue::tongue:.....τι κανει το παιδι?

Α μπα?

και που ξέρεις?

αναπτυξιακά εγώ εκεί μπορεί να βρίσκομαι ακόμη... Άλλωστε μην ξεχνάμε και τις ηλικίες...:D

Το παιδί την παλεύει ή μάλλον ο πατέρας της την παλεύει μαζί της διότι αν και άρρωστη σηκώθηκε με κεφάκια. Ο σύζυξ σήμερα είναι μαζί τους κι έχει λαλήσει.

Θα μας πει η παιδίατρος το απόγευμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...