Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Με τρέλλα coffe addict.

Τώρα τελευταία φτιάχνω το κοαπουτσινάκι μου στο σπίτι και το παίρων στο γραφείο (δουλεύω πολύ κοντά) για να γλιτώσω το 2? κάθε μέρα.

Σφίξτε τα λουριά λέμε...........

Αχ αχ...ψέματα? Καλά κάνεις. Τη μικρή πώς την έχεις?

Γεια σου Φαίη μου!

Παρεμπιπτόντως, κορίτσια, αυτά που λέει η Ζούπυ ισχύουν και για μένα...και δεν το λέω για να ανοίγω θέματα πάλι, οπότε μην το σχολιάσετε, σας παρακαλώ...απλά να ξέρετε ότι θα μπαίνω πιο αραιά και όχι στο τσατ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η πεθερά μου έχει στιρελλα κ είναι υπερευχαριστημένη. όχι η ίδια, η ρουμάνα που σιδερώνει. γύρω στα 250 ευρά.

η αδερφή μου έχει τεφάλ, είναι πολύ ευχαριστημένη.170 ευρά.

η μαμά μου νομίζω γιούρο προ, πολύ ευχαριστημένη. δεν ρώτησα πόσα ευρά.

εγώ δεν έχω σίδερο κ είμαι πολύ μπερδεμένη! γιατί χρειάζομαι σίδερο χθες!

περαστικά στην Στέση, από ότι κατάλαβα δεν έχει κατι σοβαρό, απλά κουράστηκε!!

κατά τα άλλα, νυστάζω κ θέλω πάω πίτι μου κάνω νάνι, χουχουλιάσω με την κόρη μου!

Ούτε τα mesulid δεν με πιάνουν.

Να δεις τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει :confused:

ΑΑΑΑΑ ναι! Το ίδιο έγραφα χθες στο φβ :rolleyes: Είχα πιει 3 χθες το απόγευμα και μου ζήταγε το παιδί αγκαλιά και έκλαιγα!

Κατάλαβα τι είχα πει!

Καλέ η κωτίτα δεν είναι άρρωστη! Είχε λίγες μύξες με βήχα στον ύπνο :) Κρυωματάκι! Αλλά ευχαριστώ :D

Διαφημίσεις

Το τσατ και μενα μου την σπαει το ειπα 100 φορες.

Τωρα εσας κατι συγκεκριμενο σας εχει χαλασει αλλα ας το παρει το ποταμι που λενε,γινονται και αυτα δεν αξιζει τον κοπο να απομακρυνεστε. Δεν το σχολιασα, δεν το σχολιασα, ιδεα σας ειναι!!! Χαχα!!!

Χαρλοουοοοουυυυυυ!!!!!

Σε καταλαβαινω απο μυικους πονους αστα να πανε ατιμο πραγμα και ο καιρος αυτος δεν βοηθαει.Και εγω αποψε πονουσα μετα τα μεσανυχτα σε ολα τα οστα.

Αχ αχ...ψέματα? Καλά κάνεις. Τη μικρή πώς την έχεις?

Καλά είναι ο terminator

χάρλοου, ούτε τα μεζουλίντ μαρή δεν σε πιάνουν; τί έχεις παιδί μου κ υποφέρεις;

Με "βαράει" στην πλάτη και στην δεξιά μεριά του σώματος ο ευθειασμός που έχω στον αυχένα.

Τι να το κάνω το mesulid εγώ αγάπη μου...............ούτε στο νυχάκι μου!!!

Μιλάς με άτομο που έπαιρνε τριπλή δοσολογία gonal στην εξωσωματική και οι ενδείξεις πέφτανε αντί να ανεβαίνουνε.

Αφού ο γιατρός μου τότε με έστειλε σε 3 διαφορετικά εργαστήρια για εξετάσεις γιατί δεν πίστευε στα μάτια του.

Αλέκα?

Αλέκα?

Χάρλοουουουουουουουου, σε έπιασε η οικονομική κρίση?

Κι εγώ σήμερα πήρα μαζί μου τοστάκι/αυγουλάκι..

Σεβούλα επειδή όντως σε τρελάναμε, εμπιστεύσου το ένστικτο σου και πάρε ένα σίδερο να κάνεις τη δουλειά σου, να τελειώνεις!

Απόψε βγάζω και τα σιδεράκια και είμαι 3ευτυχισμένη! και θα είμαι ακόμη πιο πολύ όταν γίνει καλά η κορούλα μου!

"Τσατ" εννοείται τη συνομιλία στην Ομάδα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα, Χριστός Ανέστη κ Χρόνια Πολλά σε όσες δεν τα έχουμε πει :P

Σέβη εγώ έχω το Tefal. Ειναι το 2ο, το 1ο το άλλαξα γιατί με το που το πήρα είχε πρόβλημα το σύστημα που μαζεύει το καλώδιο. Και το 2ο νομίζω έβγαλε το ίδιο πρόβλημα, απλά δεν έχω μαζέψει ποτέ το καλώδιο...ίσως και από φόβο

Ψάξε να έχει μεγάλη πίεση και να μην χρειάζεται να κρυώσει για να βάλεις νερό. Κάποια που είναι πιο φτηνα, πχ 80 ευρά, πρέπει να κρυώσουν εντελώς

Εγω χρειάζομαι επειγόντως σιδερώστρα, την έσπασε ο άντρας μου :shock::confused::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...