Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έκλεισα rdv με την παιδίατρο το απόγευμα. Δεν έχει πυρετό αλλά ακούω ακροαστικά. Χουρχουρητό από μέσα της. Θα μας πει η γιατρούλα μας.

Ποιά δουλεύει σε πηγάδι, καλέ?

χαχαχα

Αερικό είναι άρρωστη η Κωτίτα?

Σεβούλα μου, θα μπλέξεις με τη στιρέλλα. Όσοι την έχουμε πάρει είχαμε θέματα. Είναι βέβαια και πως θα σου κάτσει. Μία φίλη μου έμεινε πολύ ευχαριστημένη από το ατμοσύστημα της tefal. Ψάξτο πριν τα σκάσεις.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες.

Νίτσα, αμα ακούς ακροαστικά, θα το τρέχεις το παιδί, δεν θα κάνεις γιατροσόφια...προφανώς αντιβίωση θα σας δώσει και, σε αυτή την περίπτωση, είναι επικίνδυνο να την καθυστερείς.

Τη Σέβη την καταμπερδέψαμε. Εγώ με το τεφάλ, σας είπα, δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη. Μια φίλη της μαμάς μου μάλιστα, που είχε το θάρρος στον πωλητή, το γυρίσε πίσω. Εμένα ήταν δώρο και ντρεπόμουν...αυτό με έφαγε. Στο τέλος το χάρισα στην πεθερά, να φανταστείτε.

Λύσσαξε να βρέχει πάλι από χθες το βράδυ, στο μεταξύ.

Έντιτ 1: Καλώς στη Χάρλοου!

Έντιτ 2: Αερικό, είδες που αποκλείστηκε η Αλέκα? Αρα δεν ισχύει αυτό που μου είχες πει δίπλα, χεχε.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλώς το κορίτσι το πονεμένο! Τώρα που ήρθες και θα έχω συμπαράσταση στον πόνο νιώθω καλύτερα!

Αγγελίνα μου δεν είδα τίποτα δίπλα δεν θυμάμαι τι είχα πει (δεν μιλάω και λίγο πανάθεμά με!) Για δώσε λινκ.

Καλώς το κορίτσι το πονεμένο! Τώρα που ήρθες και θα έχω συμπαράσταση στον πόνο νιώθω καλύτερα!

Αγγελίνα μου δεν είδα τίποτα δίπλα δεν θυμάμαι τι είχα πει (δεν μιλάω και λίγο πανάθεμά με!) Για δώσε λινκ.

Άσε με κι έχω τρομερές καυσαλγείες, πονάει όλη μου η δεξιά μεριά, μέχρι μέσα στην στήθος (από την πλάτη πίσω μέχρι την ρώγα μπροστά.... έλεος δηλαδή).

Ούτε τα mesulid δεν με πιάνουν.

Θα πάω στον ορθοπεδικό σήμερα ..... πάλι.........τι να μου κάνει δηλαδή κι αυτός....

Αγγελίνα you're back.............I'm so happy:)

Η αλεκα δεν είχε ζητήσει να αυτοδιαγραφεί?

Διαφημίσεις

Αυτό που λέει το κιουλτάκι.

Χάρλοου, σε διαβάζω και πονάω. Αμάν κοριτσάκι μου. Ούτε τα mesulid? Μεγάλο ζόρι, βρε παιδί μου...δεν είμαι φαν και το ξέρετε, αλλά μήπως να δοκίμαζες ομοιοπαθητική? Ή μήπως είσαι σαν κι εμένα coffee addict?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Η Κωτίτα είναι άρρωστη? Μόνο για τη Στέση πήρε το μάτι μου για δέκατα.

Το ξέρω ότι συγκινηθήκατε πολύ που ήρθα..........μην κλαίτε τόσο πολύ καλέ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Χάρλοου!Καλωσήρθες. Κοίτα, η Μάλι θα μας δαγκώσει έτσι και πούμε καλό λόγο για σένα. Σε έχει αρραβωνιαστεί :mrgreen:

Καλημέρα σε όλες.

Νίτσα, αμα ακούς ακροαστικά, θα το τρέχεις το παιδί, δεν θα κάνεις γιατροσόφια...προφανώς αντιβίωση θα σας δώσει και, σε αυτή την περίπτωση, είναι επικίνδυνο να την καθυστερείς.

Τη Σέβη την καταμπερδέψαμε. Εγώ με το τεφάλ, σας είπα, δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη. Μια φίλη της μαμάς μου μάλιστα, που είχε το θάρρος στον πωλητή, το γυρίσε πίσω. Εμένα ήταν δώρο και ντρεπόμουν...αυτό με έφαγε. Στο τέλος το χάρισα στην πεθερά, να φανταστείτε.

Λύσσαξε να βρέχει πάλι από χθες το βράδυ, στο μεταξύ.

Έντιτ 1: Καλώς στη Χάρλοου!

Έντιτ 2: Αερικό, είδες που αποκλείστηκε η Αλέκα? Αρα δεν ισχύει αυτό που μου είχες πει δίπλα, χεχε.

Χου εντ γουάτ ισ Αλέκα?

Πράγματι την καταμπερδέψαμε την καημένη τη Σέβη.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Χάρλοου, σε διαβάζω και πονάω. Αμάν κοριτσάκι μου. Ούτε τα mesulid? Μεγάλο ζόρι, βρε παιδί μου...δεν είμαι φαν και το ξέρετε, αλλά μήπως να δοκίμαζες ομοιοπαθητική? Ή μήπως είσαι σαν κι εμένα coffee addict?

Με τρέλλα coffe addict.

Τώρα τελευταία φτιάχνω το κοαπουτσινάκι μου στο σπίτι και το παίρων στο γραφείο (δουλεύω πολύ κοντά) για να γλιτώσω το 2€ κάθε μέρα.

Σφίξτε τα λουριά λέμε.............

Η Κωτίτα είναι άρρωστη? Μόνο για τη Στέση πήρε το μάτι μου για δέκατα.

Χάρλοου!Καλωσήρθες. Κοίτα, η Μάλι θα μας δαγκώσει έτσι και πούμε καλό λόγο για σένα. Σε έχει αρραβωνιαστεί :mrgreen:

Κωτίτα is sick? Che cosa ha? Περαστικούλια.

Πότε επετεύχθει ο αρρεβώνας καλέ και το'χασα εγώ τέτοιο σκηνικό?

Πο είναι η αρρεβωνιάρα να μου πει?

Καλημερα και απο εμενα!

Αγγελινα και Harlow καλως μας ηρθατε παλι!

Ζουπυ μου οποτε και αμα θελεις! Το να μιλας με το ζορι δεν ειναι ομορφο και το καταλαβαινουμε ολες! Οποτε νιωσεις ετοιμη, εμεις εδω θα ειμαστε! :)

Νιτσα περαστικα σας οπως περαστικα και στην Κωτιτα του Αερικου!

Σεβη εγω χρησιμοποιω σιδερο σπανιως. Εχω παρει πρεσα της singer και κυριολεκτικα εχω σωθει. Διπλωνω τα ρουχα ετσι οπως θελω να μπουν στα συρταρια, παταω για 5 δευτερολεπτα και τελος. Μονο κατι μπλουζες με σουριτσες ή τα υπηρεσιακα πουκαμισα του Β παταω με το σιδερο. Εχω ενα τελειως απλο της bosch, νομιζω ειχε 40 ευρω το 2006 που το πηρα απο τα media markt και με εχει βολεψει μια χαρα!

Εμεις ολα μια χαρα! Ξυπνησαμε στις 7 (τι πρωτοτυπο), ηπιαμε γαλατα, φαγαμε φρουτα, παιξαμε.. Τωρα καθεται με το μπαμπα της!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κική, για την Αλέκα δες στο γνωστό θέμα τα τελευταία μηνύματά της και θα καταλάβεις. Δεν γράφω περισσότερα, για να μην το ξαναπάει στα ίδια η συζήτηση.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...