Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες!!

Ελπιζω να ειστε καλα,να ξεκουραστηκατε και να εχετε επανελθει δριμυτερες!!

Σεβη κι εγω juro pro μαζι με την σιδερωστρα εχω...τελειο μαραφετι!Θελει απλα πολυ συντομα γεμισμα αν σιδερωνεις συνεχεια με τον ατμο...αλλα δεν χρειαζεται να κρυωσει ιδιαιτερα...ενα διαλειμματακι 2λεπτο και γεμιζεις το ρεζερβουαρ κι εισαι ετοιμη για νεες περιπετειες!!

Το ειχα παρει λιγο μετα που εμεινα εγκυος και χρησιμοποιηθηκε αφου γεννηθηκε η μπεμπα...χαχαχα!!

Παντως εγω κανω σιδερωματα ωρων και με εχει σωσει..

Καλημέρα βροχερή :) Τελικά ήταν πιο εύκολη απ' ό,τι την περίμενα... ένα μικρο ξυπνηματάκι για πιπίλα και μετά σερί! 6.50 όμως... ορθια.... "μαμάαααααα μαμάααα (σου λέω)" απαιτητικά χαχαχαχα

Εντάξει την ξεπεράσαμε και αυτή την προσαρμογή... για να δούμε στον παιδικό σήμερα :)

Έχω πει ότι μισώ να βρέχει όταν πάω το παιδί σχολείο; Πως να πιάσεις παιδί, τσάντες ομπρέλες με αυτά τα μαμωχέρια;

Διαφημίσεις

Ακους ακροαστικα δηλαδη??? Σαν γατακια???

Ναι

Ενεργό μέλος τη Νίτσα ξέχασες :P

σ ευχαριστώ Αερικούλι, που με θυμήθηκες γιατί κπ άλλες:(

Νιτσαααααααααααααα I love you! :D

Ουστ Ιούδα, με πρόδωσες!:tongue::D:D:D

bonjour!!!!!

0296.gif

που θα πάει! το ΣΚ θα κάνει καλό καιρό!

Καλημέρα Ειρηνάκι!

Ναι που θα πάει από Δευ. θα φοράμε κοντομάνικα.

Η μικρή μας ξενύχτησε με εμετούς. Πολύ φλέμμα..Στις 12.00 την πήραμε μαζί μας στο κρεβάτι για να την παρακολουθούμε αλλά δεν κοιμήθηκε κανείς μας καλά.

Εκεί που δεν ήθελα να δώσω φάρμακα, θα πάρω την παιδίατρο αναγκαστικά! δε βλέπω άλλη λύση.

Καλημέρα όλη μέρα!!!!!!!Βροχερή κι εδώ.

Τι μου κάνετε?

2) δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι ούτε να μιζεριάζω αλλά δεν μπορώ να μην είμαι κι ειλικρινής - μ' έχουν ενοχλήσει πράγματα / πρόσωπα εδώ μέσα και θέλω ν' αφήσω λίγο το χρόνο να κυλήσει και να ωριμάσουν στο μυαλό μου, πριν τα συζητήσω (αν...)... έτσι ώστε να πάρουν τις σωστές τους διαστάσεις και να μην αδικηθώ / αδικηθεί κανείς...

καληνύχτα και πάλι:rolleyes:

Ζούπυ μου χάρηκα που γύρισες:D Μας έλειψες!

Και νομίζω ότι η παραπάνω καμπάνα χτυπάει για μένα...και ειλικρινά στενοχωριέμαι γιατί δεν έχω καταλάβει που είναι το πρόβλημα. Παρεξηγήθηκες με αυτό που είπα για το 4ε?

Επειδή γενικώς δε συμπαθώ τις σκιές, αν θέλεις κι όποτε θέλεις στείλε μου πμ, να σου δώσω τηλ και να τα πούμε;)

Νιτσάκι να πάρεις την παιδίατρο οπωσδήποτε.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα σε όλες και περαστικά, βρε παιδιά... Έχω τον μεγάλο μου γιό σήμερα στο γραφείο (άρρωστη πεθερά) και κοντεύει να το σηκώσει... πωπω, μην έρθει κανά αφεντικό μόνο....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Νιτσα αν το παιδι εχει ακροαστικα πρεπει να το δει γιατρος και ισως να παρει φαρμακα μην το καθυστερεις και στο γυρισει σε καμια λοιμωξη η πνευμονια.

Culte σε πηρα τηλεφωνακι χθες αλλα δεν σε βρηκα θα σε ξαναπαρω μετα.

Ζοπ και εγω αν ειπα κατι και σε ενοχλησε χωρις να το καταλαβω ειμαι εδω να μιλησουμε οποτε θες.

Κρις ελπιζω η Κωτιτα να γινει περδικι σημερα.

Αρνι φανταζομαι να διαλυει το γραφειο, πολυ γελιο!!!

καλημέρα όλη μέρα! κι εδώ βρέχει!

χθες ξεράθηκα στον ύπνο με την Χρύσπα μου.

τελικά το γιούρο προ είναι καλό; κ όχι η στιρέλλα; μπερδεύτηκα!

ζώπυ! ελπίζω να νιώσεις καλύτερα σύντομα κ να ανοιχτείς!

Φωτεινούλα, αγάπη για τον φίλο σου κ προσευχή.

όσο για τον αντρούλη σου εύχομαι να δικαιωθούν γρήγορα οι κόποι του κ η δική σου στήηριξη να αναγνωριστεί!

κ ο δικός μο σήμερα παραδίδει διατριβή. ελπίζω να ορίσουν ημερομηνία παρουσίασης κ γενικά να τα πάει τέλεια. του έχω εμπιστοσύνη σε αυτά!

κατά τα άλλα η Χρύσπα ταλιμπανεύει!

Αρετή, καλά κουράγια κ περαστικά στην καλή πεθερούλα!

Νιτσάκι, περαστικά στην Ολγίτσα!

Ναι Νιτσάκι αν έχει και νιαουρίσματα καλό είναι να την δει ο παιδίατρος.

Σέβη μου στο είπα και χθες :) Το Juro Pro το έχει η πεθερά επίσης χρόνια και δεν το αλλάζει με τίποτα ;) Εμένα προφανώς μου έκατσαν καλά μοντέλα της stirella γιατίδ εν είχα προβλήματα. Αν έχεις να διαθέσεις χρήματα πάρε το juro pro... η βοήθεια της σιδερώστρας δεν είναι αμελητέα το έχω δει στην πράξη. Ουσιαστικά λειτουργεί ΣΑΝ πρέσσα χωρίς όμως να είναι πρέσα. Ο ατμός που φεύγει στις κανονικές σιδερώστρες σε αυτήν χρησιμοποιείται για το ρούχο. Έτσι το έχω καταλάβει.

Ζούπη εγώ δεν θα πω ότι αν έχεις πρόβλημα μαζί μου να μου το πεις γιατί ξέρω πως αν είναι έτσι θα το κάνεις. Το τηλέφωνο το έχεις... αποσυμπιέσου και πράξε όπως νομίζεις. Ένα μόνο δεν θα σε αφήσω να κάνεις: Να φύγεις από δω :) Εκεί κοριτσάρα θα με βρεις μπροστά σου κυριολεκτικά χαχαχαχαχα

Η Κωτίτα μάλλον έχει ένα απλό κρυωματάκι που θα περάσει τώρα που γυρίσαμε σπίτι :)

Culte σε πηρα τηλεφωνακι χθες αλλα δεν σε βρηκα θα σε ξαναπαρω μετα.

δεν προλαβα να το σηκώσω ειρηνάκι!

εδώ δεν πιάνει το κινητό γμτ....πάρε με το απογευματάκι πάλι μετά τις 5!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...