Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς την!!!

Χρόνια Πολλά με υγεία, να χαίρεσαι τον κούκλο..και περαστικά! θα σε πάρω αύριο να τα πούμε. Περάσατε καλά?

Ερώτηση: έχω baby Olga με φλέμματα και εμετούς από τα φλέμματα. Τώρα ηρέμησε βέβαια αλλά βήχει έντονα και ακούει τον ήχο από μέσα της. Την τρίβω, της κάνω φυσιομέρ. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε σε ματζούνια? (όχι φάρμακα)

Ρε κοπελια κοντεψαμε να παθουμε και εμεις καταθλιψη ετσι οπως εξαφανιστηκες αποτομα.

είχα πει πως θα έφευγα για Πάσχα - και πως εκ των πραγμάτων αλλά και συνειδητά, θα ήμουν χωρίς κομπιούτερ!

άσε που έχω τις κλειστές μου... κι εδώ κι έξω...

Διαφημίσεις

είχα πει πως θα έφευγα για Πάσχα - και πως εκ των πραγμάτων αλλά και συνειδητά, θα ήμουν χωρίς κομπιούτερ!

άσε που έχω τις κλειστές μου... κι εδώ κι έξω...

Γεια σου ζουζου, χαιρομαι που εισαι καλα.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γεια σου ζουζου, χαιρομαι που εισαι καλα.........

είναι αυτό που λέμε... "ας τα λέμε καλά"...

τι να (πρωτο)εξηγήσεις τώρα από τα τηλ κι από τα κομπιούτερ...?

καλό μας ξημέρωμα!

έντιτ : ελλ, ευχαριστώ...

Άντε ρε ζούπη! Ανησυχήσαμε... ψαχνόμασταν! Ελπίζω οι λόγοι να μην είναι σοβαροί... είχαμε νέα από τη φίλη σου;

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγω κορες...

Θα πεσω νωρις σημερα δεν ειμαι και πολυ στα πανω μου. Αφηστε δε που ειμαι ορθια απο τις 7 με την πιτσιρικα και το μεσημερι δεν προλαβα να κοιμηθω. Το απογευμα το βγαλαμε στους δρομους (βολτα) και τωρα σουρνομαι!

Μανουλα το τατουαζ το εκανα Τριτη και ξεκινησε να ξεφλουδιζει Παρασκευη. Μια χαρα παει και το δικο σου!

Ζουπυ καλως μας ηρθες παλι! Μας ελειψες! Ελπιζω να εισαι καλα, να ξεκουραστηκες και να δηλωνεις ενθερμα και παλι το παρον!

Φιλια σε ολες κοριτσακια! Καλο μας βραδυ! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερες!!!!!!!!!!!!

χανομαι ξαφνικα κι ερχομαι ξαφνικα.......

ακομα δεν εχω βρει το τροπο να κοιμιζω τα παιδια και να μενω ξυπνια..... αποψε ο καλος μου ρεπαρει και με ξυπνησε και ηρθα!!!!!!

ξερετε το τροπο να μη κοιμαμαι μαζι τους στο κρεβατι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:?::?::?::?::?::?::?::?:

Γεια σας κοριτσια!

Εμεις μολις μαζευτηκαμε σπιτι...λειπαμε απο τις 5,30, πηγαμε για καφε και μετα σε κατι φιλους. Πριν κανα 30' επιασε μια βροχαααααα ...απο το πουθενα! Οι μαλακιες της Πατρας ειναι αυτες ...

Σεβ, εγω εχω το juro pro και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη. Μου το ειχαν κανει δωρο στο γαμο μαζι με τη σιδερωστρα (500 ευρω), αλλα μπορεις να παρεις μονο το σιδερο...δε ξερω ποσο εχει. Πριν ψωνισεις, κοιτα στο νετ να δεις τι τιμες παιζουν αγγλια, γιατι οι διαφορες ειναι τεραστιες! Αν θες βοηθεια, σφυρα μου!

Αγγελινα ευχαριστω πολυ! Κι εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Εγκυουλι, τι κανεις? Σε ποια βδομαδα ειμαστε? Βαλε ενα τικερακι χριστιανη μου να ξερουμε ποτε θα μας σπασουν τα νερα! :tongue:

Culte, δε σε πετυχαινω πουθενα και μου λειπεις ρε βλαμενο!!!!!

Ελλ, πως πανε οι ακροασεις?:tongue:

Φαιη ,δε σε προλαβα...καλο βραδυ!

Ζουπη....εσενα σε πμ!

Κρις, Μαρκο, Φωτη, Λευτερη....μαλλον θα σας βρω διπλα, οποτε τα λεμε εκει!

Bounitsa φιλη μου!!!!!! :) :) :)

(ποιον ξεχασα?:confused:)

κορίτσια, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

1) πιάνω πάτο συχνά πυκνά... και ξανασηκώνομαι... στην παρούσα φάση, δεν είναι κανά μυστικό που κρύβω αλλά δεν θέλω να συζητήσω κάτι - περνάω φάση εσωστρέφειας...

2) δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι ούτε να μιζεριάζω αλλά δεν μπορώ να μην είμαι κι ειλικρινής - μ' έχουν ενοχλήσει πράγματα / πρόσωπα εδώ μέσα και θέλω ν' αφήσω λίγο το χρόνο να κυλήσει και να ωριμάσουν στο μυαλό μου, πριν τα συζητήσω (αν...)... έτσι ώστε να πάρουν τις σωστές τους διαστάσεις και να μην αδικηθώ / αδικηθεί κανείς...

καληνύχτα και πάλι:rolleyes:

Όταν θα είσαι έτοιμη ζούπη... τίποτα δεν μπορεί να γίνει με πίεση!

Ενεργό μέλος τη Νίτσα ξέχασες :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...