Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   14 ώρες πρίν, Losr είπε:

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας. Γνωρίζει κάποια κόστος εξωσωματική στο Ρέα και γιατρό να μου προτείνει?

Expand  

Κορίτσι μου ο Τζεφ είναι μεγάλο όνομα εκεί. Παλιά ο μπαμπάς, τώρα οι γιοι του. Έχω κάνει ραντεβού μαζί τους , εγώ κάνω ωοληψιες σε φυσικό κύκλο κ ήταν άλλες οι τιμές αλλά μπορώ να τα ψάξω να τα βρω αν θες. Οικονομικά ήταν πάντως. Έχουν καλό όνομα, εγώ απλά δε ξεκίνησα μαζί του για άλλους λόγους.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξημερωματα μεγαλησ παρασκευησ σεβουλα... επικεντρο αυλιδα...ταμαμ! ενα 3,7 ηταν...ψιλικοκο αλλα υποθαλασιος και γαμω τον επιφανιακο... απλα πεταχτηκα πηρα αγκαλια την πουκι και εμεινα στον κηπο κανα διωρο....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερασπέρα τσούπρες! Έτσι, να μαζευόμαστε σιγά-σιγά γιατί φύγατε όλες κι έμεινα εδώ να φυλάω τα μπόσικα.

Εμείς τα ξαναβρήκαμε χτες, αλλά επειδή είναι διαβολοβδομάδα αυτή για τον καλό μου, με πολλά τρεχάματα και μέτωπα ανοιχτά, το βλέπω το ξεμάλλιασμα πάλι να έρχεται... απλά κάθομαι και περιμένω πού θα σκάσει η μπόμπα πάλι!

Κική μου κι εγώ τις σιχαίνομαι τις δουλειές, ειδικά αυτή την %&%:^^ κουζίνα που όλη μέρα πλένω κι όλο πιάτα γεμίζει! κι όσο σκέφτομαι το ωραιότατο πλυντηριάκι μου που κάθεται στην αποθήκη πίσω στην Ελλάδα, τόσο ανεβάζω τεταρταίο.

Σήμερα έχει γενέθλια ένας φίλος μου παιδικός, στην ηλικία μου (20 δλδ :tongue: - καλά, 31, λυσσάξατε!), αλλά είναι άρρωστος, με χημειοθεραπείες. Μιλήσαμε τις προάλλες μέσω skype, πάει καλά μου είπε, δεν έχει κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό πλέον, αλλά συνεχίζει προληπτικά τη θεραπεία. Όσο να 'ναι όμως περνάει δύσκολα...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

kinkajoujou είπε:
Καλημερασπέρα τσούπρες! Έτσι, να μαζευόμαστε σιγά-σιγά γιατί φύγατε όλες κι έμεινα εδώ να φυλάω τα μπόσικα.

Εμείς τα ξαναβρήκαμε χτες, αλλά επειδή είναι διαβολοβδομάδα αυτή για τον καλό μου, με πολλά τρεχάματα και μέτωπα ανοιχτά, το βλέπω το ξεμάλλιασμα πάλι να έρχεται... απλά κάθομαι και περιμένω πού θα σκάσει η μπόμπα πάλι!

Κική μου κι εγώ τις σιχαίνομαι τις δουλειές, ειδικά αυτή την %&%:^^ κουζίνα που όλη μέρα πλένω κι όλο πιάτα γεμίζει! κι όσο σκέφτομαι το ωραιότατο πλυντηριάκι μου που κάθεται στην αποθήκη πίσω στην Ελλάδα, τόσο ανεβάζω τεταρταίο.

Σήμερα έχει γενέθλια ένας φίλος μου παιδικός, στην ηλικία μου (20 δλδ :tongue: - καλά, 31, λυσσάξατε!), αλλά είναι άρρωστος, με χημειοθεραπείες. Μιλήσαμε τις προάλλες μέσω skype, πάει καλά μου είπε, δεν έχει κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό πλέον, αλλά συνεχίζει προληπτικά τη θεραπεία. Όσο να 'ναι όμως περνάει δύσκολα...

Φωτεινή για το φίλο σου...τι να πω...ειλικρινά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχω τι να πω...μόνο γμτ, τπτ άλλο.

Για τις δουλειές...μάλε βράσε.

Δε βρήκατε τπτ από δουλειά εκεί Αμέρικα?

΄΄Εχετε δει διαγωνισμούς που τρέχουν για ευρωπαική ένωση? Για εργοδότη την ΕΕ?

Vicky68 είπε:
Ηρθα κι εγω

Βίκυ, πως πάτε?Η μεγάλη? Η εγκυμοσύνη?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

kikileuteris είπε:
Φωτεινή για το φίλο σου...τι να πω...ειλικρινά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχω τι να πω...μόνο γμτ, τπτ άλλο.

Για τις δουλειές...μάλε βράσε.

Δε βρήκατε τπτ από δουλειά εκεί Αμέρικα?

΄΄Εχετε δει διαγωνισμούς που τρέχουν για ευρωπαική ένωση? Για εργοδότη την ΕΕ?

Βίκυ, πως πάτε?Η μεγάλη? Η εγκυμοσύνη?

Ο φίλος μου μέσα στην ατυχία του ήταν και τυχερός, του είπε ο γιατρός του "σαν να έπεσε το αεροπλάνο σου και να βγήκες ζωντανός είναι", γιατί έπρεπε ήδη να τον έχει χτυπήσει στα κόκαλα. Με αυτό το σκεπτικό, και με το ότι οι εξετάσεις του είναι καλές, είμαστε κάπως πιο αισιόδοξοι, όσο μπορούμε δλδ σε αυτή τη φάση.

Από δουλειές είμαστε ακόμη στην αγωνία, το καλό είναι ότι εμφανίστηκαν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι, και κάπως αναθάρρησε ο καλός μου. Στον τομέα του οι δουλειές στην ουσία είναι εδώ και στο Λονδίνο, οπότε αυτά τα δύο κοιτάει. Αυτός προτιμά την Ευρώπη λέει, εγώ την Αμερική. Και οι δύο όμως συμφωνούμε στο μακριά από Ελλάδα :D

Το κακό είναι ότι οι Αμερικάνοι είναι πολύ των κανόνων, και τώρα που λήγει το συμβόλαιο του σπιτιού στις 31/5 μας διώχνουν, δεν δίνουν ούτε ένα μήνα παράταση, αλλά είναι πολύ πιθανό μέχρι τότε να μην ξέρουμε αν θα έχει βρεθεί κάτι και να αναγκαστώ να γυρίσω Ελλάδα εγώ με το μωρό κι ο καλός μου να πάει πάλι φιλοξενούμενος. Είμαστε εντελώς στον αέρα αυτή τη στιγμή

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Τι κανετε εμεις γυρισαμε απο θρακομακεδονες και περασε η μικρη σουπερ.....χαιρομαι να ακουω οταν την λενε κοινωνικο παιδακι.....δεν ξερετε ποσο. Σε ολους φιλακια εστελνε. Ακομα και στο καταστημα που πηγαμε να ψωνισουμε την ωρα που φευγμα λεει 'Φευγουμε τωρα παμε βολτα......μμμμμμοοοοοουτς' και τους εστειλε φιλι.....ξετρελλαθηκαν ολοι. Το γουσταρρρρωωωωωω δεν ξετε ποσο (κουκουβαα)......κατα τα αλλα μου ανεβαζει ενα 37.5 τις 2 τελευταιες μερες αλλα δεν το αξιολογω προς στιγμην γιατι βραδυ πεφτει οταν κοιματε οποτε ισως ειναι αναμα.....και απο κεφια ειναι σουπερ (ειδικα με την αδερφη της εδω εχει ΞΕΚ@λωθει.....)θα δουμε στην πορεια....

Αυτα τα δικα μας.......

ΥΓ: Το τατου αρχισε ΗΔΗ να ξεφλουδιζει και να βγαινει καθαρο δερμα απο κατω......σαν γρηγορα δεν ηταν? Φαιη εσενα ποσο εκανε να σε πιασει φαγουρα/ξεφλουδισμα......?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γειά σας όμορφες!

Σεβούλα μου, όχι... μην πάρεις στιρέλα...ότι θες όχι αυτό!

Έχω το προτελευταίο μοντέλο (τπ πήρα πρόπερσι) και το έχω πάει για επισκευή 3φορές. Και γενικά απ' όσους έχω ακούσει έχουν θέματα. Υπάρχουν κι άλλα καλά ατμοσυστήματα, ψάξτο!

Φιλούμπα? όλα καλά όλα ανθηρά, βρε.. χαίρομαι!!!

Είχα κόσμο σήμερα, μεσημέρι για φαγητό και έφυγαν πριν 1 ώρα. Ουφ...

Έκανα και μία μασκούλα έτσι για να χαλαρώσω, βρε αδελφέ, και ξάπλωσα.

Αύριο δουλειά πάλι, κλαψ κλαψ κλαψ!

Φωτεινούλα δυστυχώς έτσι είν' η ζωή, άδικη για κπ ανθρώπους, μακάρι όλα να του πάνε καλά του φίλου σου!

Κιουλτάκι μας, καλως όρισες. Πως πέρασες?

Ζούπυ δεν εμφανίστηκε?

Καλησπέρα κι από μένα...

Χριστός Ανέστη, με υγεία! Να χαίρεστε ότι αγαπάτε...!

Έλειπα για το Πάσχα, γυρίσαμε αργά χθες βράδυ κι από σήμερα... ο καθείς στον πάγκο του...

Περάσαμε ωραία - οικογενειακά, το παιδί είναι μια χαρά, εγώ η μπαμπόγρια έχω τα υπολείματα μιας ψύξης (πλάτη / χέρι) που τσάκωσα προσφάτως...

και

μια ωραιότατη κατάθλιψη για διάφορους λόγους που δεν θα ήθελα να συζητήσω...

Σας ευχαριστώ όλες πολύ για το ενδιαφέρον!

Φωτεινη δυναμη ευχομαι στον φιλο σου και συντομα να ξεπεραστουν ολα, θελει ιδιαιτερη υποστηριξη απο τους ανθρωπους του και ευχομαι να την εχει.

Αγγελινα χαρηκα πολυ που εμφανιστηκες επιτελους, μας ελειψες, η Ζοπ που γυρνα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...