Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   9 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Η αιτία μπορεί να μην είναι σοβαρή, αλλά εμείς να ανταλάσσουμε βαριές κουβέντες... Είμαστε και οι 2 εγωιστές....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κ γειά σας.

Νίτσα, περαστικά σου!

Αρετή, εμείς χθες παίξαμε ένα ματσάκι... κ μετά από 1.30 ώρα καταλήξαμε να γελάμε!

μα τί παθαίνουν; άλλα αντί άλλων!

κ φυσικά δεν παλεύονται. σαν μικρά κακομαθημένα παιδιά!

σας αφήνω, έχει μαζευτεί δουλειά!

ΜΑΚΙΑ!

Διαφημίσεις

Μια ερώτηση στα γρήγορα..

ποιό σίδερο σιδερώματος είναι καλύτερο; αυτό που έχω τα έφτυσε κ θα πάρω καινούργιο, αλλά θέλω το καλύτερο.

για πείτε κ θα τα διαβάσω αργότερα όταν ξαναμπω.

Εξαρτάται πόσα θες να δώσεις. Εγώ έχω ένα σύστημα της στιρέλα αλλά η πεθερά μου που έχει ένα άλλο που είναι μαζί με την σιδερώστρα είναι πολύ ικανοποιημένη (δεν θυμάμαι πως το λένε γμτ τώρα)

Xριστός ανέστη κόρες! Χρόνια πολλά σε εσάς και τις οικογένειές σας! :D

Ράννια, χθες γιόρταζε το βλαστάρι σου, ε? Να σου ζήσει σαν τα ψηλά βουνα! :D:D

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Εμείς, περιέργως, δεν είχαμε φασαρίες φέτος, πολύ ήσυχα. Ευχαριστήθηκα κι εκκλησία, μια που είχα κάπου να αφήνω τα παιδιά. Τώρα προσπαθούμε να αποφασίσουμε για Πρωτομαγιά. Γυρίζει και η μανούλα μου στο χωριο και μ' εχει πιάσει μια ψιλοκαταθλιψη...

Σήμερα είναι των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης εκ Μυτιλήνης. Πήγα τον μικρό να κοινωνήσει το πρωί. Είχα κάνει τάμα μόλις έμαθα για την καρδιοπάθεια. Την ευλογία Τους να έχουμε όλες μας και τα παιδιά μας.

Σέβη, θα σου πω ποιο να ΜΗΝ παρεις με τίποτα - της tefal το σύστημα, που προσθέτεις νερό κατα τη διάρκεια. Μου το είχε πάρει η κουμπάρα μου, όταν της βαφτίσαμε το παιδί, μεγάλη μούφα και κάνει και τρομερά εκνευριστικό θόρυβο.

Λοιπόν, πρέπει να φεύγω. Σας φιλώ όλες πολύ πολύ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

sevoula είπε:
Μια ερώτηση στα γρήγορα..

ποιό σίδερο σιδερώματος είναι καλύτερο; αυτό που έχω τα έφτυσε κ θα πάρω καινούργιο, αλλά θέλω το καλύτερο.

για πείτε κ θα τα διαβάσω αργότερα όταν ξαναμπω.

Καλημέρα!!!!!!!!! Γ@μώ τις δουλειές του σπιτιού μέσα!Αυτό μόνο. Γκρρρρρρρρρρ

Σεβούλα, μόνο juro pro μην πάρεις. Το ακριβολήρωσα, πριν 5 6 χρόνια το πήρα 300 ευρώ και είναι πιο μάπα κι από τα σίδερα του 20ευρου. Λυπάμαι τα λεφτά του και δεν το έχω πετάξει.

Αν γυρνούσα πίσω, θα έπαιρνα πρέσσα, μακράν, και ένα απλό οικονομικό σίδερο για τα δύσκολα.

Για τη στιρέλα έχω ακούσει καλά λόγια πάντως.

Σιχαίνομαι τη φασίνα, σας το πα?Γκρρρρρρρρρ

Wktmp2.png

qIogp3.png

A γεια σου! Το juro pro σύστημα έχει αλλά από τα πρώτα πρώτα... το έχει χρόνια... υπάρχουν πολύ πιο εξελιγμένα ;)

Εγώ πάντως παρόλο που παίρνω πάντα ατμοσύστημα και πήρα και bosch και phillips μόνο από την στιρέλα έμεινα τελικά ευχαριστημένη... αντέχει λέμε! Το bosch κάηκε σε 1 χρόνο ακριβώς, το phillips στους 14 μήνες! Ε η στιρέλλα έκλεισε χρόνο και συνεχίζει. Την πρώτη την είχα 12 χρόνια!

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλες !

Γυρίσαμε κι εμείς οι "άσωτοι"... κορίτσια, του χρόνου -πρώτα ο Θεός- σε Ξενοδοχείο οεεο θα πάμε εγώ με τον αντρούλη μου και τα παιδάκια μας... δεν το ξανακάνω τα λάθος λέμε !!!!... Κατά τα άλλα, καλά !

ARNIKOL είπε:
Αχ βρε παιδιά, διάβασα αυτά που λέγατε περί καυγάδων στις προηγ. σελίδες. Κι εμείς στο χωρισμό κοντέψαμε να φτάσουμε χθες. σήμερα το πρωι τα βρήκαμε.... μέχρι να ξανασκοτωθούμε. Αι στο καλό πιά βαρέθηκα...

:( Arnikol μου,

Μην στεναχωριέσαι μανάρι μου. Ελπίζω να είναι περαστική η μπόρα.Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...

λοιπόν, στιρέλλα θα πάρω. δεν το συζητώ για καμία άλλη μάρκα.

γύρω στα 300, πολλά είναι, αλλά ... μακάρι να έβρισκα μια καλή προσφορά!

μέχρι τώρα είχα της φίλιπς ένα απλό ατμοσίδερο.κράτησε 2,5 χρόνια κ κόστισε γύρω στα 60 ευρουλάκια. δεν τα κλαίω, γιατί δεν ήταν πολλά.

τότε όμως ήμασταν 2 άτομα.

τώρα είμαστε 3 κ δεν προλαβαίνω να σιδερώνω. θέλω καλό σίδερο κ σιδερώστρα (κ αυτή τα έφτυσε).

μου αρέσει το σιδέρωμα, αλλά όταν το εργαλείο είναι μάπα, γίνεται τέντωμα νεύρων! τσαταλάκια!

χθες πατούσα τα πουκάμισα σαν να ήταν ο εχθρός μου.......:P

Να προσέξεις να έχει μια καλή χωρητικότητα νερού γιατί καταναλώνεται γρήγορα και αν υπάρχει να βάζεις νερό εν λειτουργία (δεν θυμάμαι αν έχει μοντέλο η στιρέλα που να το υποστηρίζει). Γιατί αλλιώς πρέπει να περιμένεις και κανα δεκάλεπτο να κρυώσει το σίδερο για να το ανοίξεις να βάλεις νερο και μετά να περιμένεις να ξαναζεσταθεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...