Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ράνιααααααα χρόνια πολλά του μικρούλη σου! Πάντα γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις ;) (πιο γιαγιαδέ ευχή δεν μπορούσα να δώσω, μόνο αν έλεγα τίποτε "και μ' ένα καλό μισθό όταν μεγαλώσει")

πάω να κάνω τίποτις να φάω κι επανέρχομαι

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Κατινάκι, πότε ακριβώς ξεκίνησε αυτό;

3 γεύματα στερεών σε αυτή την ηλικία, και δη σε μωρό με αλλεργίες είναι κατά την γνώμη μου πάρα πολλά

Ρε συ Παλλ δεν ξέρω ποιον να ακούσω πραγματικα....

Η γαστρεντερολόγος μου έδωσε γραμμή μόλις γίνει 5 μηνών...και εγω το καθυστέρησα και λίγο και άρχισα 5,5 σιγά σιγά.

Ξεκίνησε την Μ. Παρασκευη όταν μπήκαν τα λαχανικα. Της άρεσαν πόλυ και εφαγε πολύ για πρώτη φορα..δεν την σταμάτησα.

Της έβαλα μικροκλίσμα τελικά και εχεσε τον πλανήτη όλο...χαχαχα

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Ελπιζω να περασατε καλα ολες!!! Ζοπ που εισαι παιδακι μου?? Περιμενουμε,παρε την Αγγελινα απο το μαλλι και γρηγορα πισω σε εμας ελατε.

Παλλ τι επαθες καλη μου??/

Απο αυτα τα μικροκλισματα ειχε φαει πολλα ο Μαριουλης μωρο καποια στιγμη οταν αρχισε τα φρουτα εστρωσε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όσους/ες γιόρταζαν χθες! Μου λείψατε, βρε! Να ανησυχήσω;;;:)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Αχ βρε παιδιά, διάβασα αυτά που λέγατε περί καυγάδων στις προηγ. σελίδες. Κι εμείς στο χωρισμό κοντέψαμε να φτάσουμε χθες. σήμερα το πρωι τα βρήκαμε.... μέχρι να ξανασκοτωθούμε. Αι στο καλό πιά βαρέθηκα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα κι απο εμας!

Ξυπνησαμε στις 7 (κλασσικα). Ηπιαμε ολο μας το γαλα και παιξαμε λιγακι. Μολις εφυγε το Μαρακι με το μπαμπα του. Πανε να φερουν ψωμακι. Εγω ξεκινησα να φτιαχνω φασολαδα σημερα.

Κιουλτακι welcome back! :)

Οσο για τους τσακωμους κι εμεις μια απο τα (γ)ιδια.. Μου αρεσει που περιμενα εναγωνιως να ξεκαβαλησει ο αναδρομος :rolleyes:

Τεσπα! Καλημερα και παλι σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...