Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό εργαστήριο για εξεταση κυστικης ινωσης 99% και για κατακερματισμο σπέρματος; 

Για κατακερματισμό ή ζεγκινιαδου ή Λυμπέρη. Για κυστική δεν γνωρίζω δυστυχώς έκανα μόνο τη μία μετάλλαξη

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ραννια μου Χρόνια Πολλά στο αντράκι σου!!!

Να τον χαίρεστε...

Χρόνια Πολλά και σε όσους γιορτάζουν στις οικογένειες σας!!

Ρε κορίτσια μου η μικρή μου έχει τρομερή δυσκοιλιότητα 2 μέρες τώρα ζορίζεται κλαίει η κακομοίρα αλλα τπτ...μπήκε το 3ο γεύμα των λαχανικών γι'αυτό.

Τι να κάνω? Ξέρετε κάτι? την λυπάμαι τη δόλια..

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Καλησπερα σε ολες!

Ραννιακι να το χαιρεσαι το λιλιπουτειο καλικαντζαρακι, να ειναι παντα γερο και καλοτυχο στη ζωη του..

Κατινακι κι εμεις ειχαμε θεμα με τη δυσκοιλιοτητα.. Πολλες φορες κι ολας η Μαρια εβγαζε και αιμα στην πανα απο το ποσο σκληρα ηταν τα κακα της.. :( Στις 5 μερες απραξιας, ακολουθησαμε βρεφικο κλυσματακι οπωσδηποτε!

Το "κλειδι" ειναι στη διατροφη.. Στη φρουτοκρεμα περισσοτερο αχλαδι και το πορτοκαλι (αν το εχετε ξεκινησει) ειναι σωτηριο! Στο γευμα λαχανικων μπορεις να βαλεις λαχανικα που διεγειρουν την κινητικοτητα του εντερου.. Σε αντιθεση με το καροτο και την πατατα που προκαλουν δυσκοιλιοτητα, το κολοκυθι, το μπροκολο, τα φασολακια βοηθουν στην καταπολεμηση της. Ρωτα τον παιδιατρο σας να δεις τι θα σας πει! Λαδακι της βαζεις στο φαγητο της? Εμεις βαζαμε την ωρα που το αλεθαμε (ωμο δηλ. το λαδι). Βοηθαει κι αυτο. Τελος, το νερακι κανει επισης θαυματα αλλα δεν ξερω αν κανει να δωσεις εφοσον θηλαζεις. Ρωτα το γιατρο σας να δεις τι θα πει κι εκεινος! Δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα, παντως κι εμεις παρολο που τα καναμε ολα τα παραπανω, εξακολουθουσαμε να εχουμε θεμα! Οποτε καταφευγαμε στο κλυσματακι.. :( Τωρα θα κανει σιγουρα μια φορα την ημερα και αν δεν κανει, την επομενη θα κανει 2 μπορει και 3. Ευτυχως δηλαδη!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα.. Ανοιξα εχθες το βραδυ μια ατζεντα μου και συνηδητοποιησα πως τη Δευτερα που μας ερχεται (στις 02/05) στις 17:30 εχουμε το επαναληπτικο ραντεβου με την αναπτυξιολογο. Την ειχε δει κοντα στα Χριστουγεννα, μας ειχε πει ολα οκ, ειπε απλα αν θελουμε κι εμεις να την ξαναπαμε κοντα στο Μαϊο (που ξεκινανε και οι εγγραφες στα σχολεια). Φυσικα και συμφωνησα τοτε (πανω στη χαρα μου που το παιδι δεν ειχε κατι) αλλα τωρα που συνηδητοποιησα πως κοντευουμε να ξαναεξεταστουμε, αγχωθηκα! Για να δουμε.. Τι θα μας πει κι αυτη τη φορα!

Φιλια πολλα προς το παρον! Παω να ταϊσω, κοιμισω και να φαω κι εγω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γειά σας κ χαρά σας κ αέρα στα πανιά σας!

χρόνια πολλά κ χαρούμενα!

να χαίρεστε όσους γιορτάζουν!

Ράν να χαίρεσαι το αγοράκι σου! γερό κ ευτυχισμένο!

κατινάκι, μείωσε μπανάνα κ μήλο κ βάλε αχλάδι μπόλικο.

λαδάκι μπόλικο στο φαγητούλι του (μην το σκέφτεσαι... μόνο καλό κάνει το ελαιόλαδο), κ δώσε μπρόκολο για γρήγορη ανακούφιση. μη βάζεις πατατούλα, καρότο για λίγο καιρό.

κολοκυθάκι, φασολάκι, αρακάς, μπάμια, κουνουπίδι, παντζάρι, σπανάκι, ίνες από πορτοκάλι στυμμένο, βανίλιες, δαμάσκηνα, ακτινίδιο (αν βρεις), δίνουν νέα .....ώθηση...... στο έντερο.

τα σποράκια της ντοματούλας επίσης βοηθούν (στα λαχανικά που βράζεις, άσε τα σποράκια να δράσουν...).

μάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάρες!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ (πέρασα το ΣΚ του Πάσχα με γαστρεντερίτιδα)..αξέχαστες στιγμές

Ράννια μου να τον χαίρεσαι, πάντα γερός και τυχερός! Να χαίρεστε όλες όσους Γιώργηδες, Γιωργίτσες έχετε..

Κατινάκι έχεις δοκιμάσει χαμομήλι στο γάλα? είναι αποδοτικό. Ακολούθησε και τη συμβουλή της νοικικυράς της συμπεθέρας μου, αχλάδι!

Κίνκα, έχουμε πει...μετά από έναν τσακωμό κάνεις καλύτερο σεχ!!!

Ελλ, χαλάρωσε παιδάκι μου Πασχιαλάτικα! Συγκλονίστηκα με το τατού σου. Πόσο πόνο τράβηξες ρε κορίτσι?

Λοιπές, τι κάνετε?

Καλησπερα κοριτσια μου...

χρονια πολλα,χριστος ανεστη!Να ειμαστε καλα να γιορτασουμε και του χρονου!!

Περασατε καλα,ξεκουραστηκατε,ανανεωθηκατε????

Εμεις καλα ειμαστε,ειχαμε και καλεσμενους την Κυριακη του Πασχα και φαγαμε ολοι μαζι!

Η μικρη αλαλιασε απο την χαρα της κι απο τις αγκαλιες...δεν ηθελε ουτε να φαει,ουτε να κοιμηθει:tongue::PΧαλαλι της κοπελας μου,μια χαρα περασε το παιδακι μου!

Μονο το ματακι μας τρεχει κι εχει τσιμπλιτσες αλλα ξερω γιατι γινεται...απο τις βρωμομυξες φραζει το συστημα...

Τεσπα,καλα ητανε!

Κατινακι,σου προτεινω να δωσεις στο παιδι σου με το κουταλακι χαμομηλι βρασμενο για την δυσκοιλιοτητα!Η μικρη μου στην αρχη των στερεων δυσκολευοταν η καημενη και με το χαμομηλακι ανακουφιζοταν.

Επισης να ξερεις οτι η βρωμη ανακουφιζει το εντερο και βοηθα πολυ!

Αν βαζεις αχλαδι ή μηλο καλο ειναι να τα βρασεις λιγο πριν τα αλεσεις...μην φανταστεις πολυ ισα να κοχλασει το νερακι.Ο λογος ειναι οτι το μηλο και το αχλαδι εχουν πηκτινη και το βρασιμο την διασπα και κανει το φρουτο πιο ευπεπτο.Μην φοβηθεις οτι θα χαθουν συστατικα,δεν ισχυει κατι τετοιο!

Μιας και εχετε αλλεργειες και δεν θυμαμαι αν ξερεις τι ειναι αυτο που πειραζει την μικρη σου να ρωτας τον γιατρο σου!Παντως το αβοκαντο ειναι πολυ πιο θρεπτικο και δεν ενοχοποιειται για αλλεργειες...συμβουλευσου και πραξε αναλογως!Αααα...επισης πολυ καλο κανει το δαμασκηνο(μπουρνελα) στο φαγητο!

Γενικα αν δεν εχετε ζητημα κανε εναλλαγες και σιγασιγα θα βελτιωθειτο θεμα!

Σας ευχαριστώ!!

δεν ξέρω με τις αλλεργίες αν κάνουν να φάει ακτινίδιο, μπρόκολο κτλ..νομίζω είναι νωρίς.

Σήμερα εφτιαξα χαμοληλο και εδινα μετα το γεύμα αντί για νερό αλλα δεν της άρεσε.

Τα φρούτα τα δίνω βρασμένα ούτως η άλλως αλλιώς δεν τα τρώει και η φρουτόκρεμα αποτελείται απο αχλάδι και λίγο μήλο.

Θα δω αν δω οτι δεν...θα της κάνω μικροκλίσμα γιατι κλαίει πολύ το νινι μου!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Σας ευχαριστώ!!

δεν ξέρω με τις αλλεργίες αν κάνουν να φάει ακτινίδιο, μπρόκολο κτλ..νομίζω είναι νωρίς.

Σήμερα εφτιαξα χαμοληλο και εδινα μετα το γεύμα αντί για νερό αλλα δεν της άρεσε.

Τα φρούτα τα δίνω βρασμένα ούτως η άλλως αλλιώς δεν τα τρώει και η φρουτόκρεμα αποτελείται απο αχλάδι και λίγο μήλο.

Θα δω αν δω οτι δεν...θα της κάνω μικροκλίσμα γιατι κλαίει πολύ το νινι μου!

Δεν πειραζει αν δεν της αρεσε...να επιμεινεις με το χαμομηλακι!

Ναι ειναι μικρη ακομη για μπροκολο,ακτινιδιο κλπ αλλα δεν ειναι μικρη για αβοκαντο να εισαι σιγουρη.Ρωτα τον γιατρο σου να δεις τι θα σου πει!

Θα σου ελεγα να βαλεις λιγο λαδακι μεσα στην φρουτοκρεμα να την βοηθησεις με την τροφη!

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Χριστινα welcome back!

Παλ μου προβληματισμενη ως προς τι?

Νιτσα περαστικα!

Οι υπολοιπες καλα?

Εμεις μολις πεσαμε για υπνο, αργησαμε λιγακι σημερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ρανάκι μου να χαίρεσαι το αντράκι σου!Να ναι γερός και δυνατός!

Παλ μου τι έγινε?Πως μπορούμε να βοηθήσουμε?

Καλωσόρισαν οι φευγάτες!

Ζούπυ μου, έχεις μέρες να γράψεις:-(

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλώς σας βρήκα :) Ελπίζω να επιστρέψουν και οι άλλες οι άσωτες και οι σωσμένες ;)

Ανυπομονώ να πάω γραφείο αύριο να ξεκουραστώ χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...