Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Φαγαμε και τη φρουτοκρεμα, καναμε κι αλλη μια φορα κακα (χρωστουμενη απο εχθες που δεν καναμε)..

Κουτουλαει απο τη νυστα, τη βλεπω! Ξερω πως στην Ερετρεια δεν υπαρχει περιπτωση να κοιμηθει. Ουτε την αλλη φορα που πηγαμε κοιμηθηκε.. Ηθελε να παιζει συνεχεια με την Κωνσταντινα! Οποτε την εβαλα τωρα στο κρεβατι της μπας και κοιμηθει καμμια ωριτσα (μεχρι να σχολασει ο Βασ.). Μεχρι στιγμης δεν ακουγεται κατι απο μεσα.. Ελπιζω να πετυχει το εγχειρημα!

Ραννια καλα να περασετε κι εσεις! Φυσικα και θα της δωσω! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και Χριστός Ανέστη! Πώς περάσατε χθες;Ο μεγάλος μου φοβήθηκε από τα δυναμιτάκια χθες, ε το παράκαναν... Τω΄ρα θα ταϊσω τον μικρό μου και μετά θα πάμε στο χωριό που σουβλίζουν.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γεια σας και παλι!

Πριν λιγο γυρισαμε! :)

Το Μαρακι το ανελαβε ο μπαμπας του κι εγω μολις καθησα!

Περασαμε πολυ ομορφα! Ωραιο φαγητο, ωραιο κρασι, ωραια θεα, ωραια ολα! Χριστινακι για ακομα μια φορα σε ευχαριστουμε! :D

Η Μαρια κοιμηθηκε 45 λεπτα στο αυτοκινητο και τωρα μας εχει πιασει γκρινια λογω αυπνιας.. Αντε, να την ταϊσω μολις ξεμπερδεψει με το μπανιο και να τη βαλω για νανακια! Θα πεσω κι εγω νωρις σημερα! Δεν ειμαι για πολλα, νυσταζω απο το απογευμα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μολις έπεσε η σκατουλα μου για νάνι..εξαντλήθηκε σήμερα πολυ κόσμο και καθόλου όρεξη για νάνι.

Φάγαμε ήπιαμε ήταν πολύ ωραία!!!

Η πεθερά ήρθε (οχι που δεν θα ερχόταν) χαχαχαχαχα

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλά κι απο μένα!!

τρείς μέρες τώρα δεν έχουμε βάλει κ__ μέσα!

παρασκεύη ψώνια , σάβατο βόλτες και σήμερα πάσχα σε σπίτι φίλων και βόλτα. ο μικρός το καταφχαριστήθηκε και ήταν μές στην τρελλή χαρά.πολύ καλά ήταν! και για μένα ήταν καλά , φόρτισα μπαταρίες!

Χρονια πολλα κοριτσαρες. υγεια για ολες και για οσους αγαπατε. εχω πολα να σχολιασω αλλα δενπολυβολευει το κινητο. θα τα πουμε αναλυτικα την τριτη απο τη δουλεια. παντως μι εμεις σκοφωθηκαμε συν του οτι δεν ξεκουραζομαστε καθολου. ελλ μην χανεις τον στοχο. εχω σκασει να δω το τατου. σας φιλω να κοιμηθω.

φαιη κι εμεις ευχαριστπυμε για την παρεα και τη διαφυγη. μακια

Χρονια πολλα κοριτσαρες. υγεια για ολες και για οσους αγαπατε. εχω πολα να σχολιασω αλλα δενπολυβολευει το κινητο. θα τα πουμε αναλυτικα την τριτη απο τη δουλεια. παντως μι εμεις σκοφωθηκαμε συν του οτι δεν ξεκουραζομαστε καθολου. ελλ μην χανεις τον στοχο. εχω σκασει να δω το τατου. σας φιλω να κοιμηθω.

φαιη κι εμεις ευχαριστπυμε για την παρεα και τη διαφυγη. μακια

Εκει να σκασεις, μπουμ να κανεις.....εγω λιωνω εδω μοναχη και εσεις περνατε καλα....γκρρρρρρ...........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

εμεις γιορταζουμε σημερα!:mrgreen:

Θα παμε στη πεθερα μου για φαγητο και το βραδυ εδω στο σπιτι χαλαρα, αν ερθει κανεις για γλυκο και ποτο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...