Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πως εισαι μανουλα? Καλυτερο το κλιμα σημερα?

Ναι αμε υπεροχα.....του ειπα 'μπορεις να μην εισαι εριστικος στις 3 κουβεντες που επιλεγεις να μου λες μεσα στην μερα τουλαχιστον?' (γιατι τοσες μου λεει). Απαντ: 'οχι'. Καλα του λεω αφου σου αρεσει συνεχισε το. Για να σου αρεσει για καλο θα ειναι προφανως.....

Στην παιδικη το απογευμα βγηκα με μια ζακετουλα και ενα κοντομανικο. Ξεπαγιασα. Το χερι το ενα δε συνεχεια εξω για το τατου. Μιλουσα με την Γ μια νταντα συμπαθεστατη οσο επαιζε ο Λεανδρος με την μικρη μου. Και ερχεται ο Λ. Και τι μου λεει η νταντα? 'Μα καλα γιατι δεν σου προσφερει το δερματινο που φοραει αφου βλεπει οτι ξεπαγιασες?'.......σκεφτηκα το πολυ πολυ να πει ας σκεφτοταν να παρει μαζι μπουφαν. Μετα απο 10 λεπτα ο Λ στην μικρη 'Ειδες την μανα σου παει γυρω γυρω κρυωνει. Εμ, δεν ημουν ΕΓΩ αυτος που ξεχασε το μπουφαν του'.....(και ειμαι σιγουρη πως μεσα του γελουσε)

Στην νταντα εκανε παντως πολυ εντυπωση πως εκεινος εκλεισε το μπουφαν του ωραια ωραια να ειναι ζεστουλης και εμενα με ειχε γραψει στα @ρχιδια του......εμενα οχι......

Σου φτανει ή θες και αλλο μικρακι?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου φτανει... :(:(

Αμαν ρε παιδι μου.. Μη στεναχωριεσαι μερες που ειναι! Προσπαθησε τουλαχιστον!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μου φτανει... :(:(

Αμαν ρε παιδι μου.. Μη στεναχωριεσαι μερες που ειναι! Προσπαθησε τουλαχιστον!

Οποτε θες εχω μπολικο......οσο για το δευτερο που ειπες δεν γινεται. Δυσκολα μικρακι πολυ δυσκολα......καλη ανασταση σημερα να εχετε.

Αχ βρε Ελλ σε νιωθω υπομονη.................

Εγω θα τον σκοτωσω καμμια ωρα μα το Θεο

Τι σου εκανε Βικακι? Δεν βρισκω που τα εχεις γραψει. Θες να μου πεις?

Διαφημίσεις

Εγω ως γνωστον ηρθα Αθηνα για να κανουμε αυτο το γ............. Πασχα με τους δικους του.

Θεε μου συγχωρεσαι με κολαστικα ...............

Αλλα αυτος δεν θελει αυριο τα απογευμα να παμε στην Θηβα στην αδερφη μου

Εγω ως γνωστον ηρθα Αθηνα για να κανουμε αυτο το γ............. Πασχα με τους δικους του.

Θεε μου συγχωρεσαι με κολαστικα ...............

Αλλα αυτος δεν θελει αυριο τα απογευμα να παμε στην Θηβα στην αδερφη μου

Με πια αιτιολογια?

ν πω μια μαλακία να περάσει η ώρα βρε αδερφέ ...

πάλι καλα ρε παιδι μου που δεν έχω πεθερά και δε τραβάω αυτά που τραβάτε ...ΕΙΜΑΙ του γαλλικού και δεν θα την γλυτωναν ....! :-)

βέβαια για να πειράξω την μάνα μου όταν μου την μπαίνει ή όταν κάνει λουλαμάρες την λέω πεθερά ...κι αμέσως μαζεύτε μπουχαχαχαχα

ευτυχσμένος ο καινούριος πάσχας κόρες !

Χριστός Ανέστη!!!

Χρόνια Πολλά κοριτσάκια μου να είμαστε καλά και να χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας!!!

Πρώτη χρονιά είμαι σπίτι....με το μωράκι μου να κοιμάται!!

Σας φιλώ....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Κορίτσια τα μάθατε; Ανάστα ο Κύριος!

Χρόνια πολλά σε όλες, να είστε πάντα γερές κι ευτυχισμένες με τις οικογένειές σας (άντε και τα πεθερικά, μέρα που είναι ;) )

Ελλάκι τα είπαμε και χτες, μην ξεχνιέσαι και πάρτο αλλιώς ;)

εμείς τίποτα δεν καταλάβαμε από Πάσχα, το βράδυ θα πάει ο καλός μου στην εκκλησία, εγώ εδώ με τη μικρή, δουλειές κι άγιος ο Θεός! Ουφ, έχω βαρεθεί σας λέω!!!!

καλά, φάτε τις μαγειρίτσες σας τώρα και τα λέμε αύριο πάλι.

Φιλάκια!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Γεια σας ρε κορες!

Χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη σε ολες! Να ειστε ολες καλα με τις οικογενειες σας!

Εμεις φαγαμε, ηπιαμε και τωρα λεμε να την κανουμε για νανακια γιατι και ο Βασιλης δουλευει πρωι αλλα και το Μαρακι ειναι πρωινος τυπος. Μολις σχολασει ο Μπιλ θα την κανουμε για Ερετρεια στο σπιτι του Αερικου!

Θα τα ξαναπουμε και το πρωι!

Φιλια σε ολες!! :)

gM4vp2.png

Καλημερα σας και χρονια πολλα και παλι!

Το παιδι μου για αλλη μια μερα σηκωθηκε αχαραγα! Εχει αρχισει και μου τη δινει αλλα λεω τουλαχιστον σημερα να το προσπερασω!

Ο Μπιλ στη δουλεια, εγω πισω.. Εχω απο το πρωι ντυσει, πλυνει, αλλαξει, ξεσκατισει, φτιαξει κοτσιδακια, ξαναφτιαξει κοτσιδακια, ξαναματαφτιαξει κοτσιδακια στο κεφαλι της κορης μου.. Τωρα εκατσα (απ' τις 7).

Καφες (επιτελους) και σε λιγο ξεκιναω να μαζευω για Ερετρεια.. Εχουμε και μια φρουτοκρεμα να βολεψουμε στο ενδιαμεσο! Θα τα καταφερω πιστευω!

Μακια σε ολες! :)

gM4vp2.png

Xριστος Ανεστη και υγεια ευχομαι για ολο τον κοσμο!!!!!

Και εμεις χθες φαγαμε του σκασμου οχι μαγειριτσα και τετοια δεν τα τρωω, πηγαμε στην μητερα μου και τσακισαμε κατι κοντοσουβλια που εφτιαξε ο πατερας μου στο τζακι, ο Μαριος κοιμηθηκε 1 και μιση το βραδυ εξουθενωμενος και 3 η ωρα ξυπνησε και ηθελε και δευτερο μπουκαλι γαλα το ηπιε και ξυπνησε 7 η ωρα το πρωι. Κουτουλαμε απο την νυστα ολοι.

Κοριτσια μου χρονια πολλα με υγεια!

Εμεις χτες το βραδυ φαγαμε εδω στο σπιτι με οικογενεια αδερφης μου και γονεις μου-αδερφο μου. Ειχε φτιαξει η μανα μου μαγειριτσα (καλα την κανει τελεια μιλαμε!) και αρνι στο φουρνο με πατατες. Καλα τα περασαμε...Κατα τις 3 το διαλυσαμε....ευτυχως ο μικρος ξυπνησε 08,45 , βεβαια χτες κοιμηθηκες στις 10,30 (!!!!).

Σημερα θα παμε στην πεθερα της αδερφης μου να σουβλισμα. Ο καιρος ειναι υπεροχος ...

Φαιη δωσε ευχες στην Χριστινα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...