Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να πω ρε παιδια..

Οταν έβρεχε πεθερές εγω σίγουρα κρατούσα ομπρέλα πάντως...ουυφ θα με σκάσει μιλάμε το άτομο.

Η πλάκα είναι οτι λέω στον Δ.

"με πήρε η μητέρα σου τηλ..."

"μη μιλάς σταμάτα δεν θέλω να ακούσω..."

χαχαχα

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Εγω ειχα κρυφτει σε σκηνη οταν εβρεχαι πεθερες αστο ποναει κουκλα

Εγω γυρισα σημερα σαν τον ............... απο επαρχια για να κανω αθηνα Πασχα με τους γονεις του αστο καλυτερααααααααααααα

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας και χαρα σας!

Το απογευμα μας κυλησε ομορφα! :)

Πηγαμε βολτα στην παραλια Γλυφαδας και το Μαρακι επαιξε με τα κουβαδακια της και την αμμο. Δεν κατσαμε πολυ ομως γιατι εβαλε ψυχρα!

Πριν λιγο γυρισαμε και τη μπανιαρισα. Τωρα τρωει το γιαουρτι της με τον πατερα της! Σε λιγακι νανακια, δεν θα παμε στην Ανασταση ουτε φετος, μονο ο Βασ. θα παει να φερει το Αγιο Φως! Φοβαμαι μην τρομαξει με τα βεγγαλικα και δεν το ριψοκινδυνευω να τη βγαλω εκτος σειρας! Εσεις θα πατε?

Βικυ ξερω πως εισαι πολυ εκνευρισμενη τωρα αλλα σιγουρα εκανες το σωστο! Εγω το Β. τον επεισα να ΜΗΝ παμε πεθερικα με το γνωστο - καλο - γυναικειο τροπο! ;) Βεβαια στην κατασταση που εισαι δεν ξερω αν μπορεις. Παντως κι εγω στη θεση σου, το ιδιο θα εκανα!

Καλη Ανασταση σε ολα τα κοριτσακια αν δεν ξαναμπουν! Εγω εδω θα βολοδερνω.. Ευτυχως μαγειριτσα θα μας στειλει η μανα μου, οποτε μια χαρα! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλυτερα εσυ τι κανεις Ελλ?

Πως θα το χειριζωσουν εσυ για πες?

Που ειναι το εχασα...παω να το βρω.....τι σελιδα ειναι? συγνωμη ειμαι σκοτωμενη γενικα σημερα.......

Α, για το παιδι.......καλα εκανες και γυρισες Βικυ μου. Τα παει καλα με τον μπαμπα? Τον θελει? Αν ναι εκανες πολυ σωστα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εγω με τα τεχνασματα δεν το εχω, πολυ ηρεμα θα του εξηγουσα τι θελω και οπως εγω σκεφτομαι αυτον ετσι και αυτος με την σειρα του θελω να σκεφτει οτι θελω να δω την αδερφη μου ηρεμα και ωραια. Δεν ξερω αλλο κολπο, γενικα δεν το εχω με τα κολπα δεν ειμαι καπατσα δυστυχως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...