Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μεγαλυτερη ικανοποιηση μου ειναι οτι παρα πολλοι νεοι ανθρωποι μαθαν την ιστορια του Σπυρου Μουστακλη και πολλων αλλων με το βιντεο που επαιξε μετα απο 30 χρονια, αυτο το βιντεο που ο ιδιος ο Μουστακλης μουγκος πλεον απο το ξυλο περιεγραφε τα βασανιστηρια που υπεστη.

Το είδα τώρα στο youtube...συγκλονιστικό...

Βασανιστες της Χουντας λεγοταν αν θυμαμαι καλα. Μηχανη του χρονου Χρηστος Βασιλοπουλος ο παρουσιαστης.

Την εκπομπή και τον παρουσιαστή τα ξέρω βρε! Τη συγκεκριμένη εκπομπή ήθελα και μου την έδωσες;)

Μάλιστα θυμάμαι, σε μια εκπομπή είχε τα ρουσφέτιαα που γινόντουσαν επί χούντας, προσπαθώντας να κατταρίψει το μύθο, ότι όλα τότε δούλευαν ρολόι. Κι είχε συγγενείς του Παπαδόπουλου, και το χωριό του κτλ.

Και λέει ο Βασιλόπουλος, ότι θα τους ακούσετε να εκθειάζουν τη χούντα και τους χουντικούς, να μιλάνε με τα καλύτερα για εκείνη την εποχή και τους ανθρώπους, σε σημείο που πιθανόν να τους θεωρήσετε γραφικούς...δεν πειράζει...στη δημοκρατία, η γνώμη τους, όσο προκλητική και να είναι, επιτρέπετε να ακούγεται...;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Εμεις τελικα πηγαμε κουνιες.. Και μετα στο σπιτι της Εβαβετθ (κορη συμφορουμιτισσας, ετσι τη λεει η Μαρια, κανονικα τη λενε Ελισσαβετ! :lol:).. Γυρισαμε πριν λιγο αλλα κοιμηθηκε, δεν προλαβα να της δωσω μεσημεριανο (λογικο αφου ειναι ορθια απο τις 6μιση)..

Δεν πειραζει, θα φαει οταν σηκωθει!

Τωρα θα κανω κι εγω μαμ και θα ξαπλαρω μεχρι να σηκωθει η μανταμιτσα!

Φιλουρες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

aaaa ωραία ρε γλυκοφλεβάρη .... έτσι ώραία βολτίτσες ...! καλή ξεκούραση

που λες μαρκοπουλάκι μου ... :-) :-)

μείναμε να φυλάμε τα μπόσικα !

(έχω πλακώσει κάτι συκωταριές τώρα ... και θα πιω και ένα κρασάκι ... να χωνέψω έχω απίστευτη δουλειά και οι 3 μέρες δε μου φτάνουν .... αηκργγργργισ

)

με τριο

γεια σου Νιτσα δύο μου ! (η Νίτσα ένα ποια είναι ρε συ ;;; ) :-)

Γειά σας κορίτσια!

Δεν ξέρω ποιά είναι η Νίτσα 1, απλά δεν με δεχόταν ως Νίτσα σκέτο ή Νίτσα 1 οπότε με βάφτισα Νίτσα 2:tongue:

Τι κάνετε?

Φαίη, υπομονή μέρες που είναι...Και ο δικός μου μετά από πολύ καιρό μου έσπασε τα νεύρα. Έχω σηκωθεί από το πρωί και ασχολούμαι με διάφορα (δουλειές & μαγείρεμα για αύριο). Ο Γ. πήγε για καφέ και τον παίρνω τηλ. του λέω έλα να ξεκουραστείς για να πάμε το βράδυ στην Ανάσταση κ μου λέει δεν θέλω να πάω:mad::x:x

Έχει θέμα με την εκκλησία γενικότερα...

Διαφημίσεις

Γεια σας!!

Σας διάβασα στα πεταχτά....Ελλ κορίτσι μου τι να πω...υπομονή και να τους αφήνεις περισσότερο πραγματικά. Δεν λες πάλι καλα που το παιδι ΟΚ με το "φαί"

Λοιπόν θα το πω γιατι θα σκάσω είμαι το πρωι μεσα στα νεύρα...

Να κάνω εισαγωγή λέγοντας πως εδώ και ένα μήνα περίπου έχουμε πει στη πεθερά μου να έρθουν πάνω στους δικούς μου για Πάσχα, εκεί κάνουμε κάθε χρόνο σουβλίζουμε κτλ...

Με παίρνει τηλ σήμερα το πρωι κλαίουσα..και μου λέει νοιώθω άσχημα που θα έρθουμε πάνω και θα είμαι βάρος και εσεις θα έχετε την παρέα σας και ντρέπομαι. Της λέω οτι λέει χαζομάρες και το Πασχα είναι οικογενειακή γιορτή και εμείς είμαιστε οικογένεια...Εγω ξέρεις οτι λατρεύω το παιδί και αν δεν ήταν για το παιδι΄δεν θα ερχόμουν και δως του κλάμα και να προσπαθώ εγω να την βάλω στα συγκαλά της..

Δλδ τόσες φορές που έχουν κάνει τραπέζια οι γονείς μου τι ντρέπεται και δεν ντρέπεται να λέει οτι για το παιδί έρχεται μόνο??

Τους ανεβάζουμε για Χριστούγεννα, Πάσχα τόοοσα τραπέζια και γιορτές για να μην είναι μόνοι τους και ουτε μια φορα δεν έχει πάρει το χεράκι της να σηκώσει το τηλ να πάρει τους γονείς μου να τους καλέσει έστω για ένα καφέ...

Και ΟΚ να τα αγνοήσω όοοοολα τα παραπάνω..1 μήνα το ξέρεις την τελευταία μέρα σου ήρθε? Εμ βέβαια αν είσαι άνθρωπος που θες να δημιουργεις καταστάσεις και να σε παρακαλάνε τέτοια κάνεις.

Στο τέλος απο τα πολλά της λέω ευγενικά αν αισθάνεστε τόσο άσχημα μην έρθετε....(σορρυ κιόλας). Δεν μπορώ πραγματικα με αυτή τη γυναίκα καμια μέρα θα χέσω και τις ευγένιες και αρχίσω τα βαριά φωνήεντα...

Παω παω γιατι πρέπει να φτιάξω τσουρέκια και να βάλω πλυντήρια

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Βρε Κατινακι ακομα τσουρεκια κανεις??? Και ακους και τα κουλα απο την πεθερα??? Καλα της ειπες αν ειναι να νιωθει ασχημα δεν πειραζει, μην την βαλετε σε κοπο.....

Νιτσα η εκπομπη ηταν καποιους μηνες πριν τον γαμο μου Νοεμβρη του 2006, θυμαμαι να τρεχω για μπομπονιερες αγκαλια με τα δικογραφα των βασανιστων.

Γεια σας!!

Σας διάβασα στα πεταχτά....Ελλ κορίτσι μου τι να πω...υπομονή και να τους αφήνεις περισσότερο πραγματικά. Δεν λες πάλι καλα που το παιδι ΟΚ με το "φαί"

Λοιπόν θα το πω γιατι θα σκάσω είμαι το πρωι μεσα στα νεύρα...

Να κάνω εισαγωγή λέγοντας πως εδώ και ένα μήνα περίπου έχουμε πει στη πεθερά μου να έρθουν πάνω στους δικούς μου για Πάσχα, εκεί κάνουμε κάθε χρόνο σουβλίζουμε κτλ...

Με παίρνει τηλ σήμερα το πρωι κλαίουσα..και μου λέει νοιώθω άσχημα που θα έρθουμε πάνω και θα είμαι βάρος και εσεις θα έχετε την παρέα σας και ντρέπομαι. Της λέω οτι λέει χαζομάρες και το Πασχα είναι οικογενειακή γιορτή και εμείς είμαιστε οικογένεια...Εγω ξέρεις οτι λατρεύω το παιδί και αν δεν ήταν για το παιδι΄δεν θα ερχόμουν και δως του κλάμα και να προσπαθώ εγω να την βάλω στα συγκαλά της..

Δλδ τόσες φορές που έχουν κάνει τραπέζια οι γονείς μου τι ντρέπεται και δεν ντρέπεται να λέει οτι για το παιδί έρχεται μόνο??

Τους ανεβάζουμε για Χριστούγεννα, Πάσχα τόοοσα τραπέζια και γιορτές για να μην είναι μόνοι τους και ουτε μια φορα δεν έχει πάρει το χεράκι της να σηκώσει το τηλ να πάρει τους γονείς μου να τους καλέσει έστω για ένα καφέ...

Και ΟΚ να τα αγνοήσω όοοοολα τα παραπάνω..1 μήνα το ξέρεις την τελευταία μέρα σου ήρθε? Εμ βέβαια αν είσαι άνθρωπος που θες να δημιουργεις καταστάσεις και να σε παρακαλάνε τέτοια κάνεις.

Στο τέλος απο τα πολλά της λέω ευγενικά αν αισθάνεστε τόσο άσχημα μην έρθετε....(σορρυ κιόλας). Δεν μπορώ πραγματικα με αυτή τη γυναίκα καμια μέρα θα χέσω και τις ευγένιες και αρχίσω τα βαριά φωνήεντα...

Παω παω γιατι πρέπει να φτιάξω τσουρέκια και να βάλω πλυντήρια

Τα ιδια ακριβως περασα κοριτσακι μου εγω μεχρι να τους φερει ο Βασ. στα συγκαλα τους και να πεισουν την πεθερα να ανεβει για να λογοδοθουμε.. Δεν ηθελε.. Ελεγε οσα σου εχω τονισει συν πολλα αλλα, οπως π.χ. (το πιο γελειο που θυμαμαι) οτι δεν μπορει να ανεβει γιατι ζαλιζεται με το ΚΤΕΛ...:rolleyes:

Η πραγματικοτητα ειναι αυτη... Αν ο αλλος το εχει στο DNA του να δημιουργει καταστασεις και εντυπωσεις, θα το κανει και δεν θα χαμπαριασει τιποτα! Μη χολοσκας! Αν η αλλη ειναι θανασιμη, το λεει η περδικουλα της και δεν καταθετει ευκολα τα οπλα! Εχουμε δρομο μπροστα μας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...