Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ενταξει...Ελλ...συγγνωμη για το θαρρος αλλα νομιζω στην περιπτωση σας η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!

Και ΕΓΩ το ιδιο και ριχνω μια μουτζα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ προς τα εκει........:!::!::!::!:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες...

Στελλινουλα ολα καλα??/Πως πανε οι κατασκευες??

Ενταξει...Ελλ...συγγνωμη για το θαρρος αλλα νομιζω στην περιπτωση σας η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!

Δεν τις εχεις δει Μαρσι μου?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Δεν τις εχεις δει Μαρσι μου?

Μωρε τις εχω δει...εννοειται!Γι αυτο ρωταω...αν προχωρανε καλα,αν εχεις εμπνευση!!!

ααα...και τωρα που το θυμηθηκα...εχω βαλει προς πωληση στο αλλο κατι charms πεταλουδες ροζ κρυσταλλο...καμια 150αρια κομματια!

θα αφησω την αγγελια για καμποσο καιρο...

αν δω οτι δεν πωλουνται...

θα στις στειλω εσενα να κανεις κοσμηματα...βραχιολακια ή οτι αλλο θες...να πιασουν τοπο απο το να καθονται αχρησιμοποιητα

Καλημερα εξαντλητικη ημερα χθες τρεξιμο τρελο και το απογευμα πηγαμε στον επιτεφειο στο Αλεξανδρας στο μικρο εκκλησακι που εχει μεσα.Ξυπνησαν μνημες και εγω και ο πατερας του συγκινηθηκαμε ιδιαιτερα που ημασταν εκει μετα απο δυο χρονια μαζι με τον Μαριο.Δυο χρονια πριν εγω ειχα κατεβει με τους ορους και ο Μαριος ηταν απο πανω στην εντατικη νεογνων.Δεν κατσαμε μεχρι τελους ομως γιατι το παιδι κουραστηκε καποια στιγμη.

Ευχομαι ολες να περνατε καλα και ηρεμα!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

Φουλ μέρες!

χαλο girls!

Τι κανετε? εγω εχω μια απιστευτη μουργελα σημερα....βαριεμαι τη ζωη μου και ... ολο δε μπορω! σερνομαι γενικως.... μολις ξυπνησα απο απογευματινο υπνο και ελπιζω να ρθω στα ισα μου .....

ξεχασα ...πηγα σουπερ μαρκετ να παρω υλικα για 3 (ναι 3) μιλφειγ που θα φτιαξω....πηρα και το παιδι μαζι...καλα σοου μιλαμε. αγκαλιες-φιλια με ολο το κοσμο, φτανουμε ταμειο....βαριοταν, τον βαζω μεσα στο καλαθι του καροτσιου και αρχισαν να φευγουν τα πραγματα αεροπλανικως εξω! σοου γιναμε....

Σου έχω πει πόσο γουστάρω τέτοια παιδιά?:mrgreen:

@ Μικρουλα μου.....και δεν ειδες τπτ. Θετε να ακουσετε το δικο μου σημερινο? Παω να ρωτησω για το τατου μου. Και σκαω μυτη στο παληκαρι. Και καλυτεχνης ο δικος σου. Το σχεδιαζει εκει μπροστα μου. Με τα ετσι του και τα γιουβετσι του και εγω εχω αφησει εντωμεταξυ μικρη στον μπαμπα με την λογικη οτι δεν θα αργησω. ΔΕΝ ειχα σκοπο να κανω τπτ σημερα. Οκ μεχρι εδω?......οοοοκ......

Και που λετε με τα μπλα μπλα το παληκαρι σχεδιαζει ΟΛΟ το τατου και μου το βγαζει αποτυπωμα στο χερι. Σε αρεσει μου λεει? Γαματο του λεω.......αλλα θα κανουμε και σκιασεις και ετσι? Φυσικα μου λεει. Γυρναει και τι κανει? Βαζει ΓΑΝΤΙΑ!!!!??? :o

Του λεω τι θα το κανουμε ΤΩΡΑ? Μου λεει αμα θες φυσικα ετοιμος ειμαι....γντουπ......και παιρνω τον Λ και του λεω το χτυπαω τωρα θα ταισεις εσυ την μικρη και θα την κοιμησεις. Πρωτη ητα....μου ψιλο-ενοχληθηκε αλλα τελικα τα καταφερε και να την 'ταισει' και να την κοιμησει (το ταισει εχω λογο που το βαζω σε διαλυτικα)......

Και καθομαι εγω στο τραπεζι του πονου και μου χτυπανε το τατου. Φωτο σε λιγο στο fb.....και παω και ψωνια για τα δωρα και μετα γυρναω σπιτι χωμα. ΞΑΝΑΛΕΩ μου ηρθε λιγο αποτομο το τατου σημερα. Επισημενω δε οτι το σπιτι δεν το εχω αφησει ΠΟΤΕ ξεκρεμαστο ουτε 1 μερα απο την γεννηση της μικρης. Σημερα ηταν η ΠΡΩΤΗ φορα....και ΔΕΝ την ειχα προγραμματισει....οκ μεχρι εδω?.......οοοοοοοκ

Και ετσι λοιπον που ημουν σπιτι και καθαριζα κουζινα βλεπω τον τραχανα της μικρης που επρεπε να φαει αθικτο στο κατσαρολακι. Γυρναω και του λεω 'ρε συ εχει πολυ τραχανα εδω, δεν εφαγε καθολου?'

Και τι γυρναει και μου λεει? 'ΑΥΤΟΣ ηταν ο τραχανας?'

'τι της εδωσες να φαει Λ?'

'Το βαζακι που ειχες στο ψυγειο'

'ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΦΑΙ!'

ΈΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ!'

΄ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΩΣ Η ΓΕΥΣΗ ΡΕ ΣΥ?'

'ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!'

τηλεφωνα σε παιδιατρο και τα λοιπα. Μου ειπε αφου περασαν 4 ωρες μαλλον την σκαπουλαρατε (μαλλον-αγιο ειχε η μικρη). Η κορυφη ομως δεν ηταν οτι της εδωσε φαι τριων εβδομαδων που ΔΕΝ ειχε γευση τραχανα (ενω του ειχα πει οτι εκει ειναι το φαι της και ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΧΑΝΑΣ)......η κουρυφη ηταν που γυρισε και μου ειπε οτι το λαθος ηταν δικο μου που ξεχασα φαι μεσα στο ψυγειο 3 βδομαδες, και τι κανω μεσα στο σπιτι ολη μερα οταν ξεχναω να καθαρισω το ψυγειο, και οτι εκεινος ΛΟΓΙΚΑ συμπερανε οτι το φαι ηταν στο ψυγειο και ΟΧΙ στο κατσαρολακι και οτι στο κατω κατω ΕΓΩ φταιω που παρατησα το παιδι μου και το σπιτι μου και ετρεχα για τατουαζ!!!!!

Σημειωση 2η φορα: Δεν εχω αφησει το σπιτι ΠΟΤΕ κατα τετοιο τροπο 2.5 χρονια τωρα.....

Και τα πηρε κρανιο και μου ειπε οτι και λιγα μου λεει και γενικα δεν ξερει ΤΙ ΜΟΥ ΕΣΟΥΡΕ.....επειδη ΕΚΕΙΝΟΣ εδωσε λαθος φαι στο παιδι.....

εγω τωρα τι πρεπει να κανω? να τα βροντιξω ολα να σηκωθω να φυγω......? εδω ειμαι....στο παρα πεντε......για ΤΟΣΟ μαλακα με εχει ?

Ελλ μου...εγώ στη θέση σου...μετά από αυτό...θα έφευγα πιο συχνά και θα τους άφηνα τους 2 τους...απλά χωρίς το φαί στο ψυγείο γαι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;)

Διότι...όσα δίνεις, τόσο περισσότερα θέλουν...γι αυτό προσέχουμε να μη δίνουμε πολλά.

Ρε Μαρκόπουλο, πάλι μας συγκίνησες!

Α, να σε ρωτήσω μήπως ξέρεις, μιας και είναι επίκαιρο. Ο Μαστοράκης ο Νίκος είναι γνωστός ως καταδότης της χούντας. Μάλιστα λένε ότι έφυγε μόλιες έπεσε η χούντα γιατί θα τον πλάκωνε πολύς κόσμος δικαίως. Τι τομ βγάζουν στα κανάλια ως τον γκουρού της ελληνικής τιβι (που απλά είχε ξεπατικώσει την αμερικάνικη) και δε λένε την αλήθεια? Ότι είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της χούντας?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!

Κι εμεις εχθες πηγαμε στον Επιταφειο.. Στην περιφορα δηλαδη! Ενταξει, καλα ητανε, η Μαρια ειχε καθησει στο καροτσι και χαζευε γυρω τους ανθρωπους με τα κερακια.. Μονο προς στο τελος κουραστηκε και ζητουσε ποτε νερο, ποτε πιπιλα, ποτε να κατεβει απο το καροτσι. Εν τελει ολα καλα!

Το βραδυ δεν εκλεισα καθολου τα ματια μου.. Αφενος ο Β. στριφογυρνουσε και ροχαλιζε, αφετερου η Μαρια ροχαλιζε επισης και φοβομουν μην μου κανει καμμια απνοια (τα χαζα τα δικα μου, αλλα τι να σας πω? ψεμματα?), περασα ολη τη νυχτα να χαζευω το ταβανι και να σκεφτομαι.. Ολο μακακιες.. Τελικα 6μιση σηκωθηκε η μικρη και τελος! Αποχαιρετησαμε και τον πατερα της που εφυγε για δουλεια στις 7 και 10 και εκτοτε εχουμε κανει τα παντα.. Τωρα σε κανενα 20λεπτο θα φαμε φρουτα!

Νυσταζω ελεεινα αλλα θα την παλεψω! Μια μερα ειναι..

Κικη 1η φορα το ακουω αυτο που λες.. Οχι πως ασχολουμαι και ιδιαιτερα δηλαδη.. :-P

Μαρκοπουλινα μου παντα γεροι να ειστε και οι τρεις και παντα σπιτι σας τετοιες μερες.. Κι εσεις, κι εμεις και ολα τα παιδακια του κοσμου ανεξαιρετως!

Μαρσυ, μανουλα και λοιπες που φαγωθηκατε με τα διποδα σας, σας καταλαβαινω απολυτα! Ενταξει, ο δικος μου σε γενικες γραμμες ειναι αψογος. Αμα τον πιασει η μιρλα ομως, θες να του κανεις το κεφαλι θρυψαλα! Τεσπα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλα απο μιρλα ολοι ιδιοι ειναι, και εγω ξεχναω φαγητα στο ψυγειο και με κατσαδιαζει αλλα του λεω καλε μου πεταξε τα εσυ αν θελεις. Παρθενος της ταξης αυτος μπαχαλο εγω καταλαβαινετε....

Ασχετα με το τι εγινε κατα την διαρκεια της Χουντας για να ειμαστε δικαιοι ο Μαστορακης ειναι γκουρου της τηλεορασης οντως και εχει απιστευτες γνωσεις οχι μονο επικοινωνιακες αλλα επι της ουσιας και τεχνικες που αφορουν την τηλεοραση. Οταν η Ελλαδα δεν γνωριζε τι ειναι η τηλεοραση αυτος εφερνε στην Ελλαδα τα πρωτα video.

Κατα την διαρκεια της χουντας για να συνεχιζε καποιος να κανει τηλεοραση στανταρ επρεπε να βαλει νερο στο κρασι του και να πηγαινει με τα νερα τους, πολλοι το κανανε μεγαλα ονοματα σημερινα οχι μονο αυτος.

Κικη και μενα μου αρεσουν τα ζωηρα παιδια!!!

Φαιακι ευχαριστω!!! Ευχομαι και σε σενα μονο ομορφα πραγματα να χαιρεσαι με την οικογενεια σου!!!!

Ελλ και εγω θα τους αφηνα πιο συχνα, το λεω σε εσενα για να το ακουω και εγω.

Ασχετα με το τι εγινε κατα την διαρκεια της Χουντας για να ειμαστε δικαιοι ο Μαστορακης ειναι γκουρου της τηλεορασης οντως και εχει απιστευτες γνωσεις οχι μονο επικοινωνιακες αλλα επι της ουσιας και τεχνικες που αφορουν την τηλεοραση. Οταν η Ελλαδα δεν γνωριζε τι ειναι η τηλεοραση αυτος εφερνε στην Ελλαδα τα πρωτα video.

Κατα την διαρκεια της χουντας για να συνεχιζε καποιος να κανει τηλεοραση στανταρ επρεπε να βαλει νερο στο κρασι του και να πηγαινει με τα νερα τους, πολλοι το κανανε μεγαλα ονοματα σημερινα οχι μονο αυτος.

Σε πιστεύω, έχω ακούσει πολλούς να μιλάνε για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης που δούλευαν (Πιπιλή πχ) αλλά αυτός έδινε στεγνά τα παιδάκια. Πιθανόν και οι άλλο, και να μην το ξέρουμε, έτσι? Ο πεθερός μου υπηρετούσε επί χούντας. Και μου έλεγε που πήγαινε ο Μαστοράκης στο διοικητή μετά από συνομιλία με τα φανταράκια...και μετά άκυγαν τις κραυγές τους 3ο υπόγειο κάτω ένα πράμα...κι ο πεθερός μου είναι δεξιός, να πεις δλδ ότι είναι πιο υποκειμενικός.

Θέλω να πω ότι άλλο νερό στο κρασί μου...κάνω τουμπέκα δλδ και δε μιλάω από φόβο...οκ αυτό μπορώ να το αντιληφθώ, κι άλλο δίνω παιδάκια στη χούντα για βασανιστήρια, τα καταδίδω.

Δεν ξέρω αν έχετε δει ποτέ τη λούφα και απαλλαγή στην ετ1, νετ, κάπου εκεί. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έκανε ένα ρόλο, γκουρού της τιβι που τον έλεγαν νίκο Μαστρονίκο....

Εχθές πάλι έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ για την 21η Απριλίου...είμαι λίγο ευαισθητοποιημένη με αυτό για έναν περίεργο λόγ...δεν είχα κανένα δλδ στο Πολυτεχνείο, η οικογένειά μου δεν είναι αριστεροί, τπτ. Απλά η κατάλυση της δημοκρατίας, τα βασανιστήρια, με τρελαίνουν.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Τι να σου πω πολλα λεγονται για κεινη την περιοδο και τον Μαστορακη δεν μπορω να πω με σιγουρια. Οσο για τα βασανιστηρια και το κτηριο της Μπουμπουλινας και εγω εχω διαβασει πολυ και ειχα την τυχη να κανω μια φοβερη εκπομπη αφιερωμα σε εκεινα τα παιδια την μηχανη του χρονου και ειχα βρει και μιλησει πολυ με οικογενειες θυματων αλλα και με βασανιστες. Συγκλονιστικη εμπειρια. Πιο πολυ απο ολα με ειχε αγγιξει η ιστορια του Σπυρου του Μουστακλη, αν χτυπησεις Σπυρος Μουστακλης θα δεις ενα απιστευτο αφιερωμα που ειχαμε κανει παρα pολυ συγκινητικο.

Ειχα ανακαλυψει ενα βιντεο απο το εξωτερικο που ειχε απογορευτει εδω στην Ελλαδα και επαιξε πρωτη φορα πριν λιγα χρονια απο την μηχανη του χρονου. Το πιο δυσκολο ηταν να καταφερω την χηρα του Μουστακλη να δωσει συνεντευξη που δεν ειχε δωσει ποτε, αξιοπρεπεστατη γυναικα και πολυ γλυκος ανθρωπος.

Αν βρεις χρονο δες στο utube την εκπομπη για τα βασανιστηρια κατα την διαρκεια της χουντας στην εκπομπη Μηχανη του χρονου, συγκλονιστικη πραγματικα. Mεγαλο μαθημα για μενα εκεινη η εκπομπη,διαβασα παρα πολλα και ενιωσα ακομα περισσοτερα πανω στην ερευνα για να κανω την δουλεια.

Εχω ολα τα χειρογραφα απο τις δικες των βασανιστων, απιστευτα κειμενα πραγματικα που σοκαρουν. Ειχα πορωθει τοσο πολυ με την συγκεκριμενη δουλεια οσο με καμια αλλη, ειχα μπει μεσα στα γεγονοτα εκεινης της περιοδου και δεν ενιωθα οτι δουλευα απλα γεμιζα την ψυχη μου γνωσεις και συναισθηματα, και ειναι και η μονη εκπομπη που δουλεψα και νιωθω απολυτα περηφανη γιαυτην.

Διαφημίσεις

Τι να σου πω πολλα λεγονται για κεινη την περιοδο και τον Μαστορακη δεν μπορω να πω με σιγουρια. Οσο για τα βασανιστηρια και το κτηριο της Μπουμπουλινας και εγω εχω διαβασει πολυ και ειχα την τυχη να κανω μια φοβερη εκπομπη αφιερωμα σε εκεινα τα παιδια την μηχανη του χρονου και ειχα βρει και μιλησει πολυ με οικογενειες θυματων αλλα και με βασανιστες. Συγκλονιστικη εμπειρια. Πιο πολυ απο ολα με ειχε αγγιξει η ιστορια του Σπυρου του Μουστακλη, αν χτυπησεις Σπυρος Μουστακλης θα δεις ενα απιστευτο αφιερωμα που ειχαμε κανει παρα pολυ συγκινητικο.

Ειχα ανακαλυψει ενα βιντεο απο το εξωτερικο που ειχε απογορευτει εδω στην Ελλαδα και επαιξε πρωτη φορα πριν λιγα χρονια απο την μηχανη του χρονου. Το πιο δυσκολο ηταν να καταφερω την χηρα του Μουστακλη να δωσει συνεντευξη που δεν ειχε δωσει ποτε, αξιοπρεπεστατη γυναικα και πολυ γλυκος ανθρωπος.

Αν βρεις χρονο δες στο utube την εκπομπη για τα βασανιστηρια κατα την διαρκεια της χουντας στην εκπομπη Μηχανη του χρονου, συγκλονιστικη πραγματικα. Mεγαλο μαθημα για μενα εκεινη η εκπομπη,διαβασα παρα πολλα και ενιωσα ακομα περισσοτερα πανω στην ερευνα για να κανω την δουλεια.

Παίζει και να έχω δει όλες τις εκπομπές της μηχανής του χρόνου!!!Μας αρέσει πολύ αυτή η εκπομπή. Στάνταρ το έχω δει αυτό που λες, απλά δεν το θυμάμαι. Θα το ψάξω στο youtube και θα σου πω!

Μαρκόπουλο, αν σε έχω πρήξει, πες μου, δεν παρεξηγούμαι!

Εμένα αυτό που με συκγκλονίζει, είναι να ακούω τον Παττακό να λέει ασυναρτησίες!Να λέει για τους εξόροιστους:Δίπλα ήταν η θάλασσα, ας έπιαναν τους αστακούς! Να λέει ότι δεν έγιναν ποτέ βασανιστήρια, ότι ο Παναγούλης έπαιζε πετόσφαιρα με το δεσμοφύλακα...κι αναρωτιέμαι, τα έχει χαμένα ή από πάντα ήταν τόσο προκλητικός?

Ανατριχιαστικά Θεέ μου, τώρα το βλέπω, δεν το έχω δει αυτό. Βλέπω τον βασανιστή μιχάλη πέτρου...ποια εκπμπή είναι αυτή?Να την ψάξω να τη δω όλη?

Δεν ξέρω ρε παιδιά...ίσως επειδή είναι κομμάτι της νεότερης ιστορίας μας...ίσως γιατί πολλοί συμμετέχοντες αργότερα, σήμερα, είναι πολιτικοί που συμμετέχουν στο κατασπάραγμα της χώρας? Πωπω με τρελαίνει μόνο που το βλέπω...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εχω ολα τα χειρογραφα απο τις δικες των βασανιστων, απιστευτα κειμενα πραγματικα που σοκαρουν. Ειχα πορωθει τοσο πολυ με την συγκεκριμενη δουλεια οσο με καμια αλλη, ειχα μπει μεσα στα γεγονοτα εκεινης της περιοδου και δεν ενιωθα οτι δουλευα απλα γεμιζα την ψυχη μου γνωσεις και συναισθηματα, και ειναι και η μονη εκπομπη που δουλεψα και νιωθω απολυτα περηφανη γιαυτην.

Κάποτε είχα ετοιμάσει μια έκθεση για τη βουλή των εφήβων με θέμα το σωφρονιστικό σύστημα...κι είχα πέσει πάνω σε ένα βιβλίο ενός διευθυντή φυλακών, δε θυμάμαι το όνομά του, ήταν διευθυντής, στη φυλακή που ήταν οι χουντικοί, Πατακός και λοιποί...και έγραφε για την ιδιαίτερη μεταχείρηση που έχαιραν...

Άλλο συγκλονιστικό ρε συ...να βλέπεις το Θεοδωράκη υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου επί Μητσοτάκη...ξέρεις ο Σιδηρόπουλος τον κορόιδευε ταμάλα το Θεοδωράκη...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Που να δεις στο δικαστηριο τι τερατα ειπωθηκαν. Η εκπομπη της Μηχανης του χρονου για τους βασανιστες ειχε δυο μερη. Θα τα βρεις στο utube, την λατρεψα την μηχανη του χρονου η πιο ωραια δουλεια μου.

Φαντασου οτι οι περισσοτεροι βασανιστες δεν αποδεχτηκαν ποτε τα εγκληματα τους.

Που να δεις στο δικαστηριο τι τερατα ειπωθηκαν. Η εκπομπη της Μηχανης του χρονου για τους βασανιστες ειχε δυο μερη. Θα τα βρεις στο utube, την λατρεψα την μηχανη του χρονου η πιο ωραια δουλεια μου.

Φαντασου οτι οι περισσοτεροι βασανιστες δεν αποδεχτηκαν ποτε τα εγκληματα τους.

Ειλικρινά, πιστεύω ότι οι βασανιστές, σε οποιονδήποτε τόπο, για οποιοδήποτε λόγο, έχουν σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι λογικός άνθρωπος θα έκανε τέτοια πράγματα σε οποιοδήποτε πλάσμα, δεν το χωράει ο νους μου.

Θα την ψάξω την εκπομπη στο livemovies να τη δω ολόκληρη. Οι βασανιστές λεγόταν?Πως μου διέφυγε? Γιατί η μηχανή του χρόνου είχε μια αδυναμία στις εκπομπές για τη χούντα, κι είχα την εντύπωση ότι τις είχα δει όλες.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Η μεγαλυτερη ικανοποιηση μου ειναι οτι παρα πολλοι νεοι ανθρωποι μαθαν την ιστορια του Σπυρου Μουστακλη και πολλων αλλων με το βιντεο που επαιξε μετα απο 30 χρονια, αυτο το βιντεο που ο ιδιος ο Μουστακλης μουγκος πλεον απο το ξυλο περιεγραφε τα βασανιστηρια που υπεστη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...