Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μόλις γύρισα από ψώνια, έμεινε ο Γ. με τα παιδιά. Μας ξύπνησε η μικρή από τις 5.00 με εμετούς (φλέματα) και ο υιός βήχει έντονα. Ωραίο Πάσχα θα περάσουμε.

Καλά Συμπεθέρα είσαι πολύ νοικοκυρά, έψησες και τσουρέκι!!!!!!!!!

Φέτος ήθελα κι εγώ να φτιάξω τσουρέκια αλλά δεν έχω κουράγιο με το σπίτι και 2 παιδιά νιώθω ερείπιο.

Ελλ, εύχομαι Καλά Ξεσκίσματα (u know).. Κατεβάζω και μία ταινία τώρα που μου 'στειλε το Αερικό -για να τη δω μετά το Πάσχα- επίκαιρη με το θέμα σου!

Ψάχνω φλούδες από κρεμμύδια για να βάψω αυγά κ δεν βρίσκω, γμτ...

Ράννια, τι έγινε? χαλαρώσατε καθόλου?

Αγγελίνα μου?

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα!

Μ. Παρασκευη σημερα! Το διποδο μου καθεται και τι αλλο?? Σκοτωθηκαμε! :evil: Αει σιχτιρ μερα που ειναι μην πω τιποτα πιο βαρυ!

Πηγα κομμωτηριο το πρωι (στις 12:15) και οταν τελειωσα (στις 13:15 καθοτι γινοταν Ο χαμος) τον πηρα τηλ. να δω αν μπορει να ερθει να με παρει ή αν θα παρω ταξι για να γυρισω. Το σηκωνει, τον ρωταω και μου λεει "εχω βαλει για υπνο το παιδι". Και γυρναω κι εγω και τον ρωταω απλα "καλα απο τωρα?".. Ε, λοιπον αυτο ηταν! Αρχισε και μου φωναζε πως "φυσικα και απο τωρα" αφου το παιδι νυσταζε.. Τσαντιστηκα κι εγω με τον τροπο του και του λεω "οκ, θα παρω ταξι και θα ερθω".. Δεν προλαβαινω να φτασω στην πιατσα των ταξι και μου στελνει μηνυμα "δεν χρειαζεται να παρεις ταξι, η Μαρια δεν κοιμαται, ερχομαι εγω τωρα".

Τον παιρνω τηλ. και τι μου λεει ρε παιδια? "Πηγα και σηκωσα το παιδι για να ερθουμε να σε παρουμε" :shock::shock: Του λεω "πας καλα ανθρωπε μου? θα ξεβολεψεις το παιδι απο τη σειρα του? ξαναβαλτο για υπνο, μπαινω στο ταξι και ερχομαι". Μου κλεινει το τηλεφωνο στα μουτρα! :evil: Παιρνω ταξι, γυρναω σπιτι και τι βλεπω? Τη Μαρια ορθια στην κουζινα να παιζει!

Γιατι του λεω δεν την ξαναεβαλες για υπνο? Και μου απανταει πως "μαγειρευε"... Περιττο να σας πω πως ξαγρυπνησε η μικρη για τα καλα και πως απο την ωρα που μπηκα στο σπιτι ως τωρα προσπαθω να την κοιμισω..

Ελεος, δηλαδη, τα νευρα μου! Η μικρη να κλαιει, να σηκωνεται, να τσιριζει, εγω ψυχραιμη στην αρχη, πατησα μια φωνη υστερα δε και εκεινος καθοταν στο μπαλκονι και καπνιζε! :twisted:

Πριν λιγο βγηκα στο μπαλκονι και τον εμπασα μεσα να την κοιμισει εκεινος. Πηγε και ξαπλωσε διπλα της αλλα @@ η μικρη μιλαει κανονικα...

Τον σκοτωνεις ρε φιλε ή δεν τον σκοτωνεις??

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαιη...

χαλαρωσε κοπελα μου μερες που ειναι...

ενταξει τωρα...τι περιμενεις κι εσυ??

Να δεις χαιρι και προκοπη...εεε,αφου την ειχε ο μπαμπας να την προσεχει επρεπε να το περιμενεις οτι δεν θα ακολουθησει κατα γραμμα το προγραμμα...καπου θα ξεφευγε...

Ελα...να σου πω κι εγω τα δικα μας να γελασεις και να δεις οτι ολοι καπου λασκαρουν....

Χτες δηλωσα στον αντρα μου οτι θα παω εκκλησια με το που θα βγει ο Εσταυρωμενος(περσι δεν πηγα λογω προβληματικης εγκυμοσυνης και το εφερνα βαρεως)...Με ρωταει,θα κατσεις μεχρι το τελος??Ναι του απανταω!!Μεχρι τις 11??Εννοειται του ξαναλεω.Και το παιδι ποιος θα το κρατησει τοσες ωρες???:shock::shock:Εσυ φυσικα του λεω,ποιος αλλος!!!

Τιιιι...τοσο πολυ???:shock::shock:(μιλαμε για 2 ωρες ετσι??)

Σημειωνω δε οτι χτες το παιδι το ειχαμε απο τις 12.30 το μεσημερι μεχρι πριν παω εκκλησια στην πεθερα μου,το ταισε εκεινη,απλα εμεις γυρισαμε μονο για τον υπνο του που εννοειται οτι τον ανελαβα εγω,και μετα ξαναφυγαμε για δουλειες και οταν εφυγα για την εκκλησια στις 8.45 το εδωσα στον αδελφο μου ο οποιος το κρατησε μεχρι τις 22.00....

Ποσο δηλαδη εμεινε η μπεμπα με τον μπαμπα ολομοναχοι....????Μια ωρα....ωωω,ναι...

και για αυτην την μια ωρα...την ειχε την γκρινια του!!!

Τι να πω??Να κατσω να σκασω??(τονιζω δε οτι γενικα δεν εχει προβλημα να αναλαβει την μικρη,μια χαρα τα πανε...αλλα χτες τον επιασε η σπαριλα του κι ελεγε χαζομαρες....καταλαβες λοιπον????Αντρες καλη μου...)

χαλο girls!

Τι κανετε? εγω εχω μια απιστευτη μουργελα σημερα....βαριεμαι τη ζωη μου και ... ολο δε μπορω! σερνομαι γενικως.... μολις ξυπνησα απο απογευματινο υπνο και ελπιζω να ρθω στα ισα μου .....

ξεχασα ...πηγα σουπερ μαρκετ να παρω υλικα για 3 (ναι 3) μιλφειγ που θα φτιαξω....πηρα και το παιδι μαζι...καλα σοου μιλαμε. αγκαλιες-φιλια με ολο το κοσμο, φτανουμε ταμειο....βαριοταν, τον βαζω μεσα στο καλαθι του καροτσιου και αρχισαν να φευγουν τα πραγματα αεροπλανικως εξω! σοου γιναμε....

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ χρονια πολλα! Ειστε ολες στον επιταφειο, ε; εμεις ξεκινησαμε πιο νωρις αλλα η μικρη ηταν κουρασμενη κ γκρινιαζε κ τελικα γυρισαμε :( τωρα κοιμαται ξερη κ εμεις βλεπουμε τη κυρα μας την μαμη... Χαιρετω προς το παρον, μπορει να ξαναμπω αυριο

@ Μικρουλα μου.....και δεν ειδες τπτ. Θετε να ακουσετε το δικο μου σημερινο? Παω να ρωτησω για το τατου μου. Και σκαω μυτη στο παληκαρι. Και καλυτεχνης ο δικος σου. Το σχεδιαζει εκει μπροστα μου. Με τα ετσι του και τα γιουβετσι του και εγω εχω αφησει εντωμεταξυ μικρη στον μπαμπα με την λογικη οτι δεν θα αργησω. ΔΕΝ ειχα σκοπο να κανω τπτ σημερα. Οκ μεχρι εδω?......οοοοκ......

Και που λετε με τα μπλα μπλα το παληκαρι σχεδιαζει ΟΛΟ το τατου και μου το βγαζει αποτυπωμα στο χερι. Σε αρεσει μου λεει? Γαματο του λεω.......αλλα θα κανουμε και σκιασεις και ετσι? Φυσικα μου λεει. Γυρναει και τι κανει? Βαζει ΓΑΝΤΙΑ!!!!??? :o

Του λεω τι θα το κανουμε ΤΩΡΑ? Μου λεει αμα θες φυσικα ετοιμος ειμαι....γντουπ......και παιρνω τον Λ και του λεω το χτυπαω τωρα θα ταισεις εσυ την μικρη και θα την κοιμησεις. Πρωτη ητα....μου ψιλο-ενοχληθηκε αλλα τελικα τα καταφερε και να την 'ταισει' και να την κοιμησει (το ταισει εχω λογο που το βαζω σε διαλυτικα)......

Και καθομαι εγω στο τραπεζι του πονου και μου χτυπανε το τατου. Φωτο σε λιγο στο fb.....και παω και ψωνια για τα δωρα και μετα γυρναω σπιτι χωμα. ΞΑΝΑΛΕΩ μου ηρθε λιγο αποτομο το τατου σημερα. Επισημενω δε οτι το σπιτι δεν το εχω αφησει ΠΟΤΕ ξεκρεμαστο ουτε 1 μερα απο την γεννηση της μικρης. Σημερα ηταν η ΠΡΩΤΗ φορα....και ΔΕΝ την ειχα προγραμματισει....οκ μεχρι εδω?.......οοοοοοοκ

Και ετσι λοιπον που ημουν σπιτι και καθαριζα κουζινα βλεπω τον τραχανα της μικρης που επρεπε να φαει αθικτο στο κατσαρολακι. Γυρναω και του λεω 'ρε συ εχει πολυ τραχανα εδω, δεν εφαγε καθολου?'

Και τι γυρναει και μου λεει? 'ΑΥΤΟΣ ηταν ο τραχανας?'

'τι της εδωσες να φαει Λ?'

'Το βαζακι που ειχες στο ψυγειο'

'ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΦΑΙ!'

ΈΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ!'

΄ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΩΣ Η ΓΕΥΣΗ ΡΕ ΣΥ?'

'ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!'

τηλεφωνα σε παιδιατρο και τα λοιπα. Μου ειπε αφου περασαν 4 ωρες μαλλον την σκαπουλαρατε (μαλλον-αγιο ειχε η μικρη). Η κορυφη ομως δεν ηταν οτι της εδωσε φαι τριων εβδομαδων που ΔΕΝ ειχε γευση τραχανα (ενω του ειχα πει οτι εκει ειναι το φαι της και ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΧΑΝΑΣ)......η κουρυφη ηταν που γυρισε και μου ειπε οτι το λαθος ηταν δικο μου που ξεχασα φαι μεσα στο ψυγειο 3 βδομαδες, και τι κανω μεσα στο σπιτι ολη μερα οταν ξεχναω να καθαρισω το ψυγειο, και οτι εκεινος ΛΟΓΙΚΑ συμπερανε οτι το φαι ηταν στο ψυγειο και ΟΧΙ στο κατσαρολακι και οτι στο κατω κατω ΕΓΩ φταιω που παρατησα το παιδι μου και το σπιτι μου και ετρεχα για τατουαζ!!!!!

Σημειωση 2η φορα: Δεν εχω αφησει το σπιτι ΠΟΤΕ κατα τετοιο τροπο 2.5 χρονια τωρα.....

Και τα πηρε κρανιο και μου ειπε οτι και λιγα μου λεει και γενικα δεν ξερει ΤΙ ΜΟΥ ΕΣΟΥΡΕ.....επειδη ΕΚΕΙΝΟΣ εδωσε λαθος φαι στο παιδι.....

εγω τωρα τι πρεπει να κανω? να τα βροντιξω ολα να σηκωθω να φυγω......? εδω ειμαι....στο παρα πεντε......για ΤΟΣΟ μαλακα με εχει ?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπέρα σας μετα απο καιροοοο,

τι κανουτε?? Εγώ σπίτι κλασσικά στο λαπιτοπ....Ελλ μου δυσκολα τα πράγματα...Πολύ δύσκολα...

Εύχομαι καλα να περάσετε...Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά...Καλή Ανάσταση!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλημερα σε ολες...

Στελλινουλα ολα καλα??/Πως πανε οι κατασκευες??

Ενταξει...Ελλ...συγγνωμη για το θαρρος αλλα νομιζω στην περιπτωση σας η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...