Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

3 εβδομάδες ε; χμμμ χμμμ σε καλή περίοδο ξεκινήσαμε τα υπερεντατικά χαχαχα

Μάρκο... πάρτον τηλέφωνο να πάρει σουβλάκια :) και πες του να φέρει κι απο δω κανένα :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι προκοπές με πιάσαν, μην πω τίποτα τώρα!Ξέρει καμιά κανένα καλό τρόπο να φύγει η βαφή αυγών απο το χέρι?? μέχρι και πίλινγκ έβαλά και δε βγαίνει η άτιμη!!

τι τά θελά τ'αυγά αφού ΔΕΝ το χω ??

Ουφ έφτασα σπίτι! Φαίη σε ευχαριστώ για τη βοήθεια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ! Ο άντρας μου δεν έχει καμμία σχέση με τις άλλες φορές που κράτησε μόνος του την Κωνσταντίνα χαχαχαχα Μπήκα και μου χαμογέλασε :lol: :lol:

Πέρασα μια βόλτα και απο το Μετρο Μολ! Χαμός λέμε!

Εγώ από τα παιδικά μου θυμάμαι ότι Μ.Παρασκευή ξύπναγα αχάραγα να πάω να βοηθήσω στον στολισμό του επιταφίου και μονίμως με έβαζαν να περνάω ζουμπούλια σε κλωστή για τις γιρλάντες γρρρρρρρρρ Επίσης ότι το Σάββατο μετά την κοινωνία τσάκιζα όσα αυγά μπορούσα και μέχρι την Κυριακή που έβγαινε το αρνί από την σούβλα είχα φάει τουλάχιστον 20! Είμαι αυγού ναι! Το αρνί όμως δεν το γουστάρω... μόνο την πέτσα του... γι' αυτό από τα 13 μου και μετά όταν ξεροψηνόταν η πέτσα με απομάκρυναν απο τη σούβλα γιατί άρχιζα και τράβαγα... έχω ρίξει αρνιάααα από σούβλα ουκ ολίγα χαχαχα

Ανάσταση δεν φοβάμαι αλλά έχω κάψει πολλές φορές μαλλί και έχω καταστρέψει παπούτσια στον επιτάφιο! Πλέον πηγαίνω (όποτε πηγαίνω) με μαζεμένο μαλλί και μπουφάν με κουκούλα :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Παμε χαλαραααααα........κουκλο ΔΕΝ τον λες......αλλα τον λες σιγουρα ΑΝΤΡΑ......βρωμαει τεστοστερονη το εχω πει.......και δευτερον δεν τρωω......:rolleyes: Μονο βρισιδια τρωω τελευταια......:tongue:

ΥΓ: ΄Αν φας΄ τον εχει δει η Κρις........δεν θελει να τον βαζω fb.....τι να κανω....μεσω πμ μονο κορες.....το βλεπει το fb μου.......

εσύ να φας,:rolleyes::tongue:

εγώ έχω έναν κ μου είναι αρκετός.:-P

για να φας, βάζεις ροζ στο μυαλό σου...κλπ τα είπαμε....

Βγαινει σε αδεια ο Λ απο σημερα και θα τον εχουμε 3 βδομαδες στο σπιτι. ή που θα σκοτωθουμε ή που θα ξεσκιστουμε.....δεν υπαρχουν πολλες επιλογες...

ευκαιρία για φαγοπότι....

οι προκοπές με πιάσαν, μην πω τίποτα τώρα!Ξέρει καμιά κανένα καλό τρόπο να φύγει η βαφή αυγών απο το χέρι?? μέχρι και πίλινγκ έβαλά και δε βγαίνει η άτιμη!!

τι τά θελά τ'αυγά αφού ΔΕΝ το χω ??

δοκίμασε με ξύδι. αν δεν... με καθαρό οινόπνευμα.

εγώ αβγά δεν έβαψα ποτέ. έτοιμα από τη μάνα μου τα παίρνω.

κι εγώ αβγού, αλλά τρώω με προσοχή, καθότι κ χοληστερινού.

δεν έχω, αλλά μια τάση, μια κληρονομικότητα...

κάνω μεγάλες χαρές με αρνί, κατσίκι, πρόβειο, κυρίως πετσούλες κ λίπη...

για κοκορέτσι δεν χτυπιέμαι, αλλά δίνω ρεσιτάλ βουλιμικής ερμηνείας για μαγειρίτσα. φυσικά δεν έχω κάνει ποτέ μου μαγειρίτσα κ δεν πρόκειται να καθήσω ποτέ να καθαρίσω έντερα...

σήμερα ζύμωσα το τσουρέκι μου, αύριο θα το πλάσω-ψήσω.

κουλούρια έκανα το Σάββατο κ ήδη τελείωσαν. γκραν σουξέ!

κατά τα άλλα το σημερινό πόρισμα είναι ότι όσες έχετε πρόβλημα με τον ύπνο των παιδιών σας βάλτε τα να παρακολουθήσουν ψαλμωδίες. η μικρή μου πάλι κοιμήθηκε με την εκπομπή για τον γέροντα Παϊσιο. στο πεντάλεπτο έβλεπε ονειράκια!

κρίμα που τελείωσε. το Σάββατο νομίζω πως έχει επανάληψη. θα μάθω την ωρα.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλα να περασετε Παλ μου! :)

Μολις εφυγαν απο το σπιτι μας συμφορουμιτισσα φιλεναδα μετα του συζυγου!

Το Μαρακι κοιμαται του καλου καιρου!

Παω κι εγω... Σορρυ που χαθηκα σημερα!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρααααααααα

Καλα εχτές όλη μέρα γενική...ίδρωσα να σας διαβάσω!!!

Βρε κοριτσάκια μου είναι δυνατόν για ένα θέμα δίπλα να γίνεται τόσο μπάχαλο??

Ευχομαι καλά να περάσουν όσοι θα φύγουν σε χωριά Καλή Ανάσταση και καλές μάσες...και το λέω συννέχεια τρώτε κάτι και για μας που δεν μπορούμε..τζατζίκι πχ, τυρόπιτες κτλ

Λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενη απο εχτές γιατι όντας πελαγωμένη με τα οικονομικά με κομμένο τηλ...πήγα να βγάλω το δώρο του ΟΑΕΔ απο το 6μηνο..ξέρετε τα πολλά λεφτά αυτά και διαπίστωσα οτι μου έχει βάλει κανονικά δώρο πάσχα και η εταιρεία!!!!!!!!!!!

Δευτερη χαρα την Τριτη του Πάσχα το κομμωτηριο θα μείνει κλειστο και εκτος οτι θα εχω τον αντρούλη μου 3ημερο γεματο θα πάμε και εκδρομη στην Αράχωβα σε φίλους την Τρίτη. γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ξυπνησε το τερατάκι μου!! όσες θα είστε εδω΄θα τα πούμε λειτερ!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Καλημέρα :) εμείς μόλις ξυπνήσαμε και πρέπει να ετοιμάσω για να φύγουμε (δεν έχω μαζέψει ούτε καρφίτσα).

Να περάσετε όμορφα ό,τι κι αν κάνετε αν και όλο και θα μπαίνω από το κινητούλι μου :D :D Από μένα δεν γλιτώνετε χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...