Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ .... ζητα αλλα πιθανών αν είναι Πάρο τωρα (δεν ξέρω εχω και χρόνια μήνες να τους δώ )

μεχρι τους μειντεν θα χω μαζέψει φραγκίδιαν .... παρέα θα παμε ...!;)

Ριξε μηνυμα Αρια....αν θες βαλε με και fb γιατι θα παω να παρω εισητηρια και μου τα δινεις αργοτερα.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πιτσιρίκα μου, είσαι μέλι!:D:D:D:D

:D:D:D:D

φαιάκι ,όντως είναι υπέροχο που το κοριτσάκι σου είναι μια χαρα και ξεπεράστηκάν τα άσχημα του παρελθόντος. να τη χαίρεσαι την κούκλα!

Ευχαριστω Κατερινακι μου!! Κι εσυ το τσουρεκακι σου! :D

Ουφ έφτασα σπίτι! Φαίη σε ευχαριστώ για τη βοήθεια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ! Ο άντρας μου δεν έχει καμμία σχέση με τις άλλες φορές που κράτησε μόνος του την Κωνσταντίνα χαχαχαχα Μπήκα και μου χαμογέλασε :lol: :lol:

Μην το ξαναπεις! Και σε εμας περασε πολυ πιο ευχαριστα το πρωινο! Και οποτε μα οποτε θελετε ξανα, εμεις εδω ειμαστε! :D Μακαρι να ηταν και ο Βασ. εδω και να μην του εκοβαν το ρεπο να ειχε περισσοτερη παρεα ο Λ.!

Μολις μας πηρε ο μπαμπας μας.. Τον αλλαξανε -λεει- οποτε σχολασε και ερχεται σπιτι! Το αργοτερο 6 και τεταρτο θα ειναι εδω! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Παμε χαλαραααααα........κουκλο ΔΕΝ τον λες......αλλα τον λες σιγουρα ΑΝΤΡΑ......βρωμαει τεστοστερονη το εχω πει.......και δευτερον δεν τρωω......:rolleyes: Μονο βρισιδια τρωω τελευταια......:tongue:

δε μιλαω! ΔΕ ΜΙΛΑΩ!

α! και κατι αλλο! Καποιος να αφαιρεσει απο το Λευτερη το Multi quote! Μας εχει τρελανει με τα σεντονια!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Θα σε αναφέρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κι εσέναααααααααααααα:tongue::tongue:

Κική, εγώ ολόκληρο κατεβατό απάντηση σου έγραψα, εσύ αυτά βρήκες μόνο να μου πεις? Αλλού κι αλλού κόβει και ράβει η γλώσσα σου! Ου να μου χαθείς! :tongue::P

...

Που να κουόταρα και τα άλλα τι θα άκουγα από κάποιες κακεντρεχείς ενεργητικά μέλη εδώ:rolleyes:

Φαίη, επειδή είναι αργά, πάω κατευθείαν στο σημαντικό: είδες που χαλιόσουνα για τη μάνα σου? Η ειλικρίνεια ποτέ δεν βγαίνει σε κακό! Μακάρι να το είχες κάνει νωρίτερα! Απο δω και περα, πάντα καλά εύχομαι!

Φαίη μου συμφωνώ ταμάλα!

οι σχεσεις θέλουν δουλειά όλες οι σχέσεις Θελουν δουλεια .....!

Να μια καλή υπογραφή! Τέλειο άρια!

Περαστικά στους άρρωστους.

Ζούπυ μου, εσένα τι σε έπιασε να μην ξαναγράψεις?Τι είναι αυτό που σε ενόχλησε? Στο μαγαζί σου κιόλας:tongue:

Καλησπέραααααααααα Τρέχω σαν το Βέγγο σήμερα. Αυγά ακόμη δεν έβαψα! Αλλά μου αρέσει που τρέχω!Πάω να πιω καφέ με την κουμπάρα μου!Ελπίζω να μπορέσω να σας δω το βράδι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Γεια σας για ακομα μια φορα!

Το Μαρακι κανει ποδηλατο στο μπαλκονι με το μπαμπα της κι εγω περιμενω λιγο ακομα να παρουν θερμοκρασια δωματιου τα αυγα για να τα περασω βαφη!

Κικη κι εγω τωρα φιλοτιμηθηκα να βαψω αυγα! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

δε μιλαω! ΔΕ ΜΙΛΑΩ!

Γιατι ρε μακαρονου εσυ? .......εχασα κατι? ........:confused::confused:

Κοιμηθηκε η μια, ο αλλος ειναι ΑΚΟΜΑ στην δουλεια. Εχασα και τον Τζιμυ και τα ψωνια (θα παω μαλλον αυριο). Βγαινει σε αδεια ο Λ απο σημερα και θα τον εχουμε 3 βδομαδες στο σπιτι. ή που θα σκοτωθουμε ή που θα ξεσκιστουμε.....δεν υπαρχουν πολλες επιλογες...

δεν θα βαψω φετος αυγα. Βασικα δεν θα ασχοληθω ως συνηθως....η νονα με ρωτησε να παρω λαμπαδα για την μπεμπα. Της λεω αχρηστη θα παει παρτης ενα φορμακι για την παιδικη......:tongue::tongue::tongue: Θα περασουμε πασχα με την νονα ομως γιατι ο αντρας της που ηταν να ερθει απο Αμερικη δεν θα ερθει τελικα και θα ειναι την μερα εκεινη μονη με τα δυδιμα.....πακετο.......αυτα τα δικα μας. ......

Διαφημίσεις

Και εγω ανεπροκοπη φιλεναδα, ετοιμα γιατι δεν τα τρωμε ιδιαιτερα ουτε εμεις και το παιδι καθολου.

Και ναι μολις εκαψα και το φαγητο του αντρουλη μου μαζι με την κατσαρολα παλι καλα που δεν πηραμε και φωτια. Νομιζα οτι το ειχα βαλει στο χαμηλο και εβαζα τον Μαριο για υπνο αλλα αργησε το καμαρι μου να αποκοιμηθει και παρολιγο να καουμε. Να δουμε τι θα φαει τωρα ο καλος μου.

γιατι...θα σου πω στο αλλο...πιο μετα ομως....

Περιμενω γιατι τωρα με πριζωσες....να ξερεις.....:rolleyes:......

Ειρηνη δουλευει τον κοσμο.....πολυ σοβαρη δουλεια....με καλες αποδοχες.....:rolleyes::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...