Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα στο κερναω εγω......γιατι βρε τι εχει ο Τζιμυ?

κανει τσαπατοσυλιές ενίοτε .... γιατι δεν πας Medusa .... ;

τα ξέρω τα παιδια ...!

(υ.σ. να σαι καλα για το κέρασμα ...! :-) .... μετα απο χρόνια λεει .... (διάλογος) και αυτο που το κανες ; εκει ! μου το κέρασε μια φίλη χαχαχαχαχ)

μπορώ να έχω όλο το μοναστηράκι αντιγραφή επικόλληση και στα μερη μου?? το λατρεύωωωωω και μου χει λείψει πολύυ!

αντε ρε .... εξαρχεια μοναστηρακι ... να σε βγαλουμε μια μέρα! - μόνο εκει παω ....

αχαχαχαχαχαχα........εισαι και εσυ καμμενο.....το μονο λαιβ που θα παω αν δεν εχω πεθανει μεχρι τοτε ειναι οι Μειντεν το καλοκαιρι......και οντως ΠΡΕΠΕΙ να φυγω........φιλακια.

να παμε να παμε ....! αντε καλη ξεκούραση ,...! (καΙ ΝΑΙ ζηλευω γμτ .... θελω να κανω το δευτεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο )

Να 'μαι κι εγω!!

Πριν λιγο εφυγε η Κωνσταντινα με το μπαμπα της και η δικια μου ξεραθηκε κατευθειαν!! :lol:

Μιας που λεγατε για αναμνησεις και κυριως για πασχαλινες αναμνησεις... Χμμ... Εγω το μονο που θυμαμαι ηταν που πριν απο 2 χρονια, λιγες ωρες πριν την Ανασταση, καναμε εισαγωγη στο Παιδων λογω μηνιγγιτιδας... :(:( Το "Χριστος Ανεστη εκ νεκρων" το ακουσαμε απο το εκκλησακι στο Αγια Σοφια!

Ευτυχως ομως, και το δικο μου θαυματακι κοιμαται ησυχο αυτη τη στιγμη στο κρεβατι του! Τι πιο καλο να μου τυχει απο αυτο?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Οχι, μην αισθανεσαι ασχημα! Για εμενα το Πασχα ειναι γιορτη χαρας! Γιατι μου θυμιζει πως μετα τη σταυρωση υπαρχει η Ανασταση! Ετσι παρομοιαζω οσα περασαμε τοτε..

Μην κοιτας που κολλαει ποτε - ποτε το μυαλο και ξεψειριζω τα παντα.. Μου 'μεινε η μουρλα απο τοτε! Κατα βαθος ομως, παντα θελω να γιορταζω εκεινες τις ημερες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ρε Κρις αυτος ειναι που μου ειχες πει οτι μοιαζει και εσυ?......αν ναι λιγο φερνει ναι. Οταν εχει το μαλλι μακρι και ακουρευτο και το μουσι καλογερου. Γιατι με κοντο οπως ειπε και η Κρις ειναι απλα γλυκουλης :rolleyes:.....Αλλα επειδη ειναι ακουρευτος και με μουσια 99% του χρονου του θα ελεγα πως ναι φερνει. Αλλα βαλτου και ενα ζευγαρι γυαλια.......

ΥΓ: Βασικα 1 φορα κουρευτικε και μαζεψε τα μουσια του.....στον γαμο μας.......

είναι κούκλος μαρή! βγάλτον κ μια ανφας. όχι άμα φας, ανφάς!

τώρα φταίω εγώ αν πω ότι τρως καλά;:rolleyes::tongue::P;)

Σεβη να μα τον Θεο (και δεν ειμαι και αυτου τα ξερεις) προσπαθω....οσο δεν παει....αν σωσουμε καλως εχει....αν οχι θα κανω παρεα στην Αρια.....

τραβάτε με κι ας κλαίω δηλαδή. συγκεντρώωωωωωωωσου!:cool:

Ναι τον ίδιο λέει η Σέβη και χαίρομαι που τα ακούς και από άλλα χείλια!

κατά βάθος μοίάζουμε.:P

σχόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολασα :)

καλά να περάσετε:). ζηλεύω.....;)

Οχι, μην αισθανεσαι ασχημα! Για εμενα το Πασχα ειναι γιορτη χαρας! Γιατι μου θυμιζει πως μετα τη σταυρωση υπαρχει η Ανασταση! Ετσι παρομοιαζω οσα περασαμε τοτε..

Μην κοιτας που κολλαει ποτε - ποτε το μυαλο και ξεψειριζω τα παντα.. Μου 'μεινε η μουρλα απο τοτε! Κατα βαθος ομως, παντα θελω να γιορταζω εκεινες τις ημερες!

πιτσιρίκα μου, είσαι μέλι!:D:D:D:D

φαιάκι ,όντως είναι υπέροχο που το κοριτσάκι σου είναι μια χαρα και ξεπεράστηκάν τα άσχημα του παρελθόντος. να τη χαίρεσαι την κούκλα!

αριάκι, πρώτον φοβερή η υπογραφή σου και δεύτερον κι εγώ φοιτήτρια όλο στο μοναστηράκι τριγυρνούσα

τι θυμάμαι λοιπόν απο το πάσχα:

-μικρή με πηγαίναν να κοινωνήσω μεγάλη πέμπτη και μόλις γύριζα σπίτι ΄κατέβαζα ότι σοκολάτα και γλυκό υπήρχε σπίτι.

- στα νιάτα μου ήταν ή χαρα μου να πηγαίνω μ παρασκεύη στον άγιο μηνά στο ηράκλειο για να χαζεύω τους φαντάρους που θα συνόδευαν τον έπιτάφιο.;)

-στις αναστάσεις πάντα έκλαίγα, τσίριζα, έκαια μαλλί απο το φόβο μου για τις κροτίδες που πέφταν βροχή τριγύρω.

-πέρισυ, ετοιμόγεννη , έχοντας πάρει 23 κιλά πήγαινα σα βάρκα και έπρηζα το δόλιο το συζυγο ""άντε, πότε θα γενννήσωωωωω?" (είχε περάσει εβδομάδα παθών ένα ολόκληρό μήνα ό καλός μου)

-φέτος, αγκαλιά με το τσουρεκάκι μου αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη απο κάθε άλλο πάσχα!:D:D

Ουφ έφτασα σπίτι! Φαίη σε ευχαριστώ για τη βοήθεια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ! Ο άντρας μου δεν έχει καμμία σχέση με τις άλλες φορές που κράτησε μόνος του την Κωνσταντίνα χαχαχαχα Μπήκα και μου χαμογέλασε :lol: :lol:

Πέρασα μια βόλτα και απο το Μετρο Μολ! Χαμός λέμε!

Εγώ από τα παιδικά μου θυμάμαι ότι Μ.Παρασκευή ξύπναγα αχάραγα να πάω να βοηθήσω στον στολισμό του επιταφίου και μονίμως με έβαζαν να περνάω ζουμπούλια σε κλωστή για τις γιρλάντες γρρρρρρρρρ Επίσης ότι το Σάββατο μετά την κοινωνία τσάκιζα όσα αυγά μπορούσα και μέχρι την Κυριακή που έβγαινε το αρνί από την σούβλα είχα φάει τουλάχιστον 20! Είμαι αυγού ναι! Το αρνί όμως δεν το γουστάρω... μόνο την πέτσα του... γι' αυτό από τα 13 μου και μετά όταν ξεροψηνόταν η πέτσα με απομάκρυναν απο τη σούβλα γιατί άρχιζα και τράβαγα... έχω ρίξει αρνιάααα από σούβλα ουκ ολίγα χαχαχα

Ανάσταση δεν φοβάμαι αλλά έχω κάψει πολλές φορές μαλλί και έχω καταστρέψει παπούτσια στον επιτάφιο! Πλέον πηγαίνω (όποτε πηγαίνω) με μαζεμένο μαλλί και μπουφάν με κουκούλα :lol:

Διαφημίσεις

κανει τσαπατοσυλιές ενίοτε .... γιατι δεν πας Medusa .... ;

τα ξέρω τα παιδια ...!

(υ.σ. να σαι καλα για το κέρασμα ...! :-) .... μετα απο χρόνια λεει .... (διάλογος) και αυτο που το κανες ; εκει ! μου το κέρασε μια φίλη χαχαχαχαχ)

αντε ρε .... εξαρχεια μοναστηρακι ... να σε βγαλουμε μια μέρα! - μόνο εκει παω ....

να παμε να παμε ....! αντε καλη ξεκούραση ,...! (καΙ ΝΑΙ ζηλευω γμτ .... θελω να κανω το δευτεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο )

Τζα......θα παω να δω και Μεδουσα το εχω υποψιν....ζηταω κανενα συγκεκριμενα μιας και τους ξερεις. Επισης Μειντεν κερναω πραγματικα. Αμα θες παμε μαζι.......:-)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Πέρασα μια βόλτα και απο το Μετρο Μολ! Χαμός λέμε!

Θα σε σκοτωσω..........και την καπνοθηκη θα στην παρω ΑΥΡΙΟ. Τα εκανε θαλλασσα στην δουλεια ο δικος μου και πρεπει να μεινει.....ή αυτο ή με κερατωνει........:(

είναι κούκλος μαρή! βγάλτον κ μια ανφας. όχι άμα φας, ανφάς!

τώρα φταίω εγώ αν πω ότι τρως καλά;:rolleyes::tongue::P;)

Παμε χαλαραααααα........κουκλο ΔΕΝ τον λες......αλλα τον λες σιγουρα ΑΝΤΡΑ......βρωμαει τεστοστερονη το εχω πει.......και δευτερον δεν τρωω......:rolleyes: Μονο βρισιδια τρωω τελευταια......:tongue:

ΥΓ: ΄Αν φας΄ τον εχει δει η Κρις........δεν θελει να τον βαζω fb.....τι να κανω....μεσω πμ μονο κορες.....το βλεπει το fb μου.......

Τζα......θα παω να δω και Μεδουσα το εχω υποψιν....ζηταω κανενα συγκεκριμενα μιας και τους ξερεις. Επισης Μειντεν κερναω πραγματικα. Αμα θες παμε μαζι.......:-)

ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ .... ζητα αλλα πιθανών αν είναι Πάρο τωρα (δεν ξέρω εχω και χρόνια μήνες να τους δώ )

μεχρι τους μειντεν θα χω μαζέψει φραγκίδιαν .... παρέα θα παμε ...!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...