Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

πόσο συχνά ρωτάμε το έτερον ήμισυ, ουσιαστικά, "τί θέλει";

πόσο συχνά καλύπτουμε τις επιθυμίες του κατά πρώτο λόγο; δεν μιλάω για ανάγκες.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ειμαι πασιγνωστη ΣΚΥΛΑ.......ΜΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!. ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ.............

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γι' αυτό μαρή τρως μαυρίλα!

ξεκίνα να χρωματίζεις με ροζ τις στιγμές σας, φέρσου του για μια μέρα σαν να είναι το μωρό σου, το μεγάλο!

πώς τα λέω η ρουφ!

Δεν ειμαι του ροζ μαρη, ειμαι του μαυρου.....και πως φερεσαι σαν σε μωρο σε ενα μαντραχαλο 1.87 με μουσια και μαλλια μακρια που ειναι οδοστροτηρας μεσα στο σπιτι σε ολα?........δεν ειναι οτι μου χαριεντιζεται κιολα δα......:tongue::tongue:

ΥΓ: Χθες ηθελε να μου κανει αγαπουλες (τρομαρα μας τα ζωα)....βγηκα γδαρμενη απο τα μουσια και μελανιασμενη απο τα τσιμπιματα......εμ.....τωρα......αντε......εντωμεταξυ λογω του οτι σωματικα υπερεχει κατα ΠΑΡΑ πολυ δεν σε τραβαει να τον νταντεψεις.....δε δε......αμα πεσει επανω σου βγαζεις τα αντερα σου......

μια χαρά κ τα μούσια κ τα τσιμπήματα...

εσύ κοίτα να το δεις πιο αγαπησιάρικα κ άσε τη μαυρίλα κγια το γράψιμο...

ο δικός σου μοιάζει ελαφρώς με τον ηθοποιό Σταύρου; (ελπίζω να το γράφω σωστά), που παίζει σε σήριαλ της Ακρίτα;

σαν μωρό, δεν εννοούμε αγάπη μου μόνο σωματικά.

πώς φέρεσαι στην Στέση; συγχωρείς, κανακεύεις, ενδιαφέρεσαι, νοιάζεσαι, προνοείς, προλαβαίνεις επιθυμίες...όχι μόνο ανάγκες.

έτσι!

Διαφημίσεις

μεσα σε έναν γαμο είναι αλλιώς τα πραγματα (δεν ήρθα απο τον ουρανό νταξ κατανοώ :-) μπορέι να μην παντρευτηκα με παπα και με κουμπαρο αλλααυτο που είχα ήταν 3 μέρες πριν το γαμο ! :-) )

οι σχεσεις θέλουν δουλειά όλες οι σχέσεις Θελουν δουλεια .....!

μια χαρά κ τα μούσια κ τα τσιμπήματα...

εσύ κοίτα να το δεις πιο αγαπησιάρικα κ άσε τη μαυρίλα κγια το γράψιμο...

ο δικός σου μοιάζει ελαφρώς με τον ηθοποιό Σταύρου; (ελπίζω να το γράφω σωστά), που παίζει σε σήριαλ της Ακρίτα;

Ρε Κρις αυτος ειναι που μου ειχες πει οτι μοιαζει και εσυ?......αν ναι λιγο φερνει ναι. Οταν εχει το μαλλι μακρι και ακουρευτο και το μουσι καλογερου. Γιατι με κοντο οπως ειπε και η Κρις ειναι απλα γλυκουλης :rolleyes:.....Αλλα επειδη ειναι ακουρευτος και με μουσια 99% του χρονου του θα ελεγα πως ναι φερνει. Αλλα βαλτου και ενα ζευγαρι γυαλια.......

ΥΓ: Βασικα 1 φορα κουρευτικε και μαζεψε τα μουσια του.....στον γαμο μας.......

σαν μωρό, δεν εννοούμε αγάπη μου μόνο σωματικά.

πώς φέρεσαι στην Στέση; συγχωρείς, κανακεύεις, ενδιαφέρεσαι, νοιάζεσαι, προνοείς, προλαβαίνεις επιθυμίες...όχι μόνο ανάγκες.

έτσι!

Σεβη να μα τον Θεο (και δεν ειμαι και αυτου τα ξερεις) προσπαθω....οσο δεν παει....αν σωσουμε καλως εχει....αν οχι θα κανω παρεα στην Αρια.....γεια σου Αρια καλα εισαι?........:tongue: Φοβερη υπογραφη λεμε τα σπαει......:rolleyes:

οχι ρε μη .... εχι πίκρα η αποδω μερια ρεεεεε....

το στεφανι και τα ματια σου λεμε .... !!!!

:-) :-)

Τζιμι κρις ...;;;; για ενημέρωσε !!!!!

Βαλτη εισαι και εσυ....το σκεφτομαι ειπαμε και προσπαθω να αλλαξω ροτα...δεν ξερω αν θα τα καταφερω....εχουμε πιασει πατο.....:( Θα δουμε.....με εχει βαλει κατω και η Κρις με εχει βαλει κατω και η Φωτεινη και μου δωσαν και αλλη οπτικη.

Τζιμυ λες αυτο που ειπα εγω? Τζιμυ τατου παω σημερα για να κανονισω ποτε θα κανω (αν δεν λες για μενα προσπερνα το).....

ΥΓ1: Και Κρις λεω την Χριστινα.....(αν λες αυτο).....

ΥΓ2: Δεν σας φτυνω παω να κοιμηθω γιατι εχω τρεξιμο το απογευμα.....

ΥΓ3: Οποιος θελει τπτ απο μοναστηρακι μου λεει μιας και θα ειμαι απο εκει......

ΥΓ4: Φιλακια σε ολες........

Διαφημίσεις

Ναι τον ίδιο λέει η Σέβη και χαίρομαι που τα ακούς και από άλλα χείλια!

Τζίμης ον εξάρχεια city!

ΑΕΙ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΖΙΜΙ ....

(εγω το δευτερο το ετοιμάζω εδω και 3 χρόνια ακόμα δεν εχω μαζέψει λεφτα να το κάνω)

οχι ρε δεν είμαι βαλτη .... απλα σου λεω πως είναι και στην απο κει πλευρα

πολύ ψωφια τα πραγματα !

(εντιτ πλασ : εγω στο πόνο μου ... νομιζα οτι τζιμι κρισ ειναι κανενα λαιβακι που παιζει .... :-) :-)

ΑΕΙ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΖΙΜΙ ....

(εγω το δευτερο το ετοιμάζω εδω και 3 χρόνια ακόμα δεν εχω μαζέψει λεφτα να το κάνω)

Ελα στο κερναω εγω......γιατι βρε τι εχει ο Τζιμυ?

Βαλτη εισαι και εσυ....το σκεφτομαι ειπαμε και προσπαθω να αλλαξω ροτα...δεν ξερω αν θα τα καταφερω....εχουμε πιασει πατο.....:( Θα δουμε.....με εχει βαλει κατω και η Κρις με εχει βαλει κατω και η Φωτεινη και μου δωσαν και αλλη οπτικη.

Τζιμυ λες αυτο που ειπα εγω? Τζιμυ τατου παω σημερα για να κανονισω ποτε θα κανω (αν δεν λες για μενα προσπερνα το).....

ΥΓ1: Και Κρις λεω την Χριστινα.....(αν λες αυτο).....

ΥΓ2: Δεν σας φτυνω παω να κοιμηθω γιατι εχω τρεξιμο το απογευμα.....

ΥΓ3: Οποιος θελει τπτ απο μοναστηρακι μου λεει μιας και θα ειμαι απο εκει......

ΥΓ4: Φιλακια σε ολες........

μπορώ να έχω όλο το μοναστηράκι αντιγραφή επικόλληση και στα μερη μου?? το λατρεύωωωωω και μου χει λείψει πολύυ!

(εντιτ πλασ : εγω στο πόνο μου ... νομιζα οτι τζιμι κρισ ειναι κανενα λαιβακι που παιζει .... :-) :-)

αχαχαχαχαχαχα........εισαι και εσυ καμμενο.....το μονο λαιβ που θα παω αν δεν εχω πεθανει μεχρι τοτε ειναι οι Μειντεν το καλοκαιρι......και οντως ΠΡΕΠΕΙ να φυγω........φιλακια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...