Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο στο αντράκι Μάριο που επιτέλους άρχισε να εκφράζεται. Αυτό ίσως του λύσει και τα θεματάκια με τις υστερίες Μάρκο στον ύπνο... το εύχομαι... τώρα που μπορεί να επικοινωνήσει αυτό που θέλει θα ηρεμήσει κι εκείνος νομίζω.

Άρια.... σ' αγαπάω ρε! Αλλά με έσκισες! Πριν δυο χρόνια Μ. Τρίτη είχαμε κηδεία, εγώ ήμουν 5 μηνών έγκυος, και το πρωί της κηδείας έκανα τον διαβήτη κύησης και αποφάσισα ότι θα δώσω στο παιδί μου αυτό το όνομα ενώ είχαμε ήδη καταλήξει σε άλλο! Όμως... δεν ήμουν μόνη ευτυχώς... Καμμια μας δεν αξίζει να είναι μόνη της στα δύσκολα! Και αυτό βρίσκουμε ανάμεσά μας... η μία την άλλη. Όχι...δεν είσαι guest, πολυάσχολη είσαι :D

Το δικό μου το αποτέλεσμα είναι με τον μπαμπά της στην Φαίη και με πήραν τηλέφωνο και κάναμε κανονική συζήτηση! Είμαι μια περήφανη κουκουβάγια αυτή τη στιγμή :D

Αυτο ακριβως θελω, δεν θελω πυροτεχνηματα ουτε και εγω αλλα χωρις χρηματα δεν το μπορω θα με κανεις να νιωθω σκατα. Αν δεν παρεις χρηματα ακυρο θα ερθεις ως καλεσμενη μονο.

ε αυτο ειπα ρε αδερφη αλλα δεν ακούει ...! :-) τεσπα ... στο θέμα μας

εχουμε μυρια λόγους να είμαστε δυστυχισμένοι και έναν σημαντικό να είμασε χαρούμενοι ...!

τα παιδια μας ...!

α δε σας ειπα ...; το φτιαξαμε το πασχαλινό δεντρο ... χαχαχαχαχαχχα

Διαφημίσεις

ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΑ;;; το γκρεμισε κι όλας !!! χαχαχαχαχχαα

τι μόνο τα δικάσας είναι ταλιμπάν ;;; αμε πως ;;;;;

(τωρα στολίζει μια γλαστρα με μακαρόνια - βρασμένα- λέω να παρέμβω ) : :-) :-) :-)

Α και δεν ξέρω πως να σας το πω .... ΑΛΛΑ αρσενικά ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ....

να προσεχετε τα στεφανια σας ρεεεεεεεε..............:-) :-) :-)

(καλα ναι είμαι χιλιόμετρα μακρια Μαρκο :-) )

τον θες τον δικο μου? τον πουλαω σε τιμη ευκαιριας......απαραιτητη προυποθεση αγοραστη-ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ ΠΕΤΣΑ ........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

ΟΧΙ τωρα σοβαρα νταξ ... αν και δεν το βρίσκω κομψω να συζητάω και διαδυκτιακά αλλα και με παντρεμένες γυναίκες τετοια πραγματα

δεν υπαρχουν ρε παιδι μου αρσενικά

τους έχει βαρέσει και η οικονομική κρίση .... και τους έχουν κοπει τα φτερα

λες και όλες οι γυναίκες κοιτάνε τα φραγκα ...

εχω απογοητευτεί πλήρως παντως ....

και οι γυναίκες εχουν ψυλοξεφύγει ...!

αλλα ας μη το κάνουμε θέμα τωρα!

Και αντρες δεν υπηρχαν εδω και χρονια και εχει ελειψη το επαγγελμα.....δεν το συζηταω....βεβαια εκει τιθεται το ερωτημα. Καλυτερα μονος σου ή να σου βγαζουν τον καρκινο?........μονη μου τα μελεταω μην απαντατε......

ΥΓ: αλλα αν θετε να το παρουμε σοβαρα για συζυτηση...η γυναικες εχουν χασει εντελως τον ρολο τους. Και αυτοματα τον εχουν χασει και οι αντρες. Εκει εχει γινει το μεγαλο μπαχαλο

Σημερα παω Τζιμυυυυ Κρις.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

τί κάνουτε;

Φαίη μου, χάρηκα πάαααααααρα πολύ με τα νέα σου! είδες η μανούλα; σου τα έλεγα;;):D:D

κόρες το αποτέλεσμα μας δικαιώνει, η μητρότητα!:)

Καλή Ανάσταση σε όλες κ στις οικογένειές σας, με υγεία, αγάπη!

για όσες φύγετε!

μετράω ώρες να ξεκουμπιστώ επιτέλους από το γραφείο...2,30 ώρες...:P

συζήτηση για τα αρσενικά...τα θηλυκά...

πόσο συχνά ρωτάμε το έτερον ήμισυ, ουσιαστικά, "τί θέλει";

πόσο συχνά καλύπτουμε τις επιθυμίες του κατά πρώτο λόγο; δεν μιλάω για ανάγκες.

είπα να θεσω μερικά ερωτήματα στο τραπέζι να γίνει τζέρτζελοςςςςςςςς!

σμουτς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...