Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι παλία εκανακαι παρτι αλλα κυριως είχα θεραπευτικά και εκπαιδευτικά γκρουπακια

κυρίως δλδ αυτο εκανα

ειναι πολύ ιδιαίτερο μωρε αυτο που κάνω

και εξαντλητικό όταν γίνεται μόνο για ένα παρτι

(είμαι καια κριβή στα παρτυ οικονομική όμως στα γκρουπακια)

Το θυμαμαι οτι εκανες κατι ιδιαιτερο πιο θεραπευτικο απλα ηθελα να σε ρωτησω αν ασχολεισαι και με παιδικα παρτυ γιατι ειναι κριμα να σε γνωριζω και να ψαχνω αλλου ανθρωπο.

Δεν με νοιαζει αν εισαι ακριβη γιατι εισαι η Αρια που συμπαθω πολυ οποτε αν σε ενδιεφερε για το παρτυ του γιου μου μπορουμε να το συζητησουμε σε π.μ

Διαφημίσεις

Εγώ πέρισυ τέτοιες μέρες ήμουν έγκυος 7 μηνών, με είχε πιάσει το ισχύο και πονούσα τόσο που κούτσαινα και έκλαιγα για να περπατήσω, και επίσης ήταν και ο καιρός που μου άρχισε ο διαβήτης κύησης και τρυπιόμουν 4 φορές τη μέρα... και κάθε φορά έκλαιγα.

Αλλά όντως, τώρα είμαι κι εγώ χιλιόμετρα μακριά.

ΜΑΡΗ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχα

το παρτι του παιδιού θα το κάνω εγω (να μαρη με γλυτώνεις κι απο το δώρο .... ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩ ΔΩΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΝΑ ΕΓΩ χαχαχαχαχαχαχαχ )

θα τα πούμε κι όλα σε πιμια !

Και εγω τετοια ημερα πριν δυο χρονια ημουν λεχωνα χωρις μωρο ομως γιατι ηταν στην θερμοκοιτιδα και αγωνιουσαμε για αυτον.

Απο τοτε παντα η Μεγαλη Εβδομαδα μου ξυπναει μνημες γλυκοπικρες.

ΝΤΑΞ ΒΕΒΑΙΑ τωρα θα με πιασει το θετικό μου

ΧΩΡΙΣ αυτες τις εμπειρίες

δεν θα είμασταν αυτές οι υπεροχες περσόνες που είμαστε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

δουλεμένες ψυχές που ελεγε και ο παπους μου ! ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εγώ δεν θα προσπαθήσω να μεταπείσω την Αγγελίνα, γιατί είχα κι εγώ στο παρελθόν διαφωνίες με την διαχείριση άλλου φόρουμ, και αποχώρησα, και ξέρω ότι όταν είσαι ενοχλημένος από την διαχείριση κάνει καλό μια αποχή. Πιστεύω όμως, ότι αφού περάσει ένα διάστημα, η Αγγελίνα θα επιστρέψει, είτε για να συμβουλέψει κάποια μαμά, είτε για να ρωτήσει αυτή κάτι. Με τα φόρουμ δεν ξεμπερδεύεις εύκολα!

Άρια είσαι σινγκλ μαμ;

Εισαι τρελη χωρις χρηματα δεν γινεται θα νιωθω εξαιρετικα ασχημα. Σε γουσταρω ειπαμε οχι και να σε εκμεταλλευτω. Δεν το κανω ποτε αυτο γενικα και με κανεναν ποσο μαλλον με σενα που σου εχω και εκτιμηση και σεβασμο.

Α ρε Μάρκο Πόλο..........

δεν πειράζει, περασμένα ξεχασμένα. Το αποτέλεσμα μετράει για όλες μας!

Το δικό μου το αποτέλεσμα κοιμάται αμέριμνο χωρίς να ξέρει πως περιμένουμε την παιδίατρο για εμβόλιο και μετά θα κλαίμε αντάμα.

Εισαι τρελη χωρις χρηματα δεν γινεται θα νιωθω εξαιρετικα ασχημα. Σε γουσταρω ειπαμε οχι και να σε εκμεταλλευτω. Δεν το κανω ποτε αυτο γενικα και με κανεναν ποσο μαλλον με σενα που σου εχω και εκτιμηση και σεβασμο.

μακροπουλακι ακου να μαθαίνεις

εγω παίρνω για ένα παρτι ΧΩΡΙς ΠΕΡΙΟΡΗΣΜΌ ΣΤΗΝ ΏΡΑ δλδ παω εκει απο τις 5 και φευγω 9 περίπου

παιρνω απο 120 μέχρι 250 ευρώ (αναλογα ρε παιδι μου τον ανθρωπο και την κατασταση του ... δεν εχω φιξ αν ή αλλη θελει εμενα και είναι μισθοτοί .... κόβω κοβω ...)

(πιο παλία εκανα ένα παρτι φραγκαο και 3 δωρεαν μαθηματα σε οικογενειες που δεν έχουν ... ετσι για να ισσοροπήσω βρε αδερφε )

είμαι εκει παιζω με τα παιδια κανουμε κατασκευές κλπ κλπ

γιατι παιρνω τοσα λεφτα ;;;;

δεν κάνω ζογκλερικά η το ταχυδακτυλουργό να κοιτούν τα παιδια λες και βλεπουν dvd την ντ'ορα ....!

παίρνουν κατι απο όλη την διαδυκασία ....

ΕΓΩ ΤΩΡΑ εδω μέσα όπως και ξέρεις αφου με ξερεις χρόνια

πελατεία δεν βγαζω .... δεν μου πολυ αρεσουν τα παρτι για αυτο ... είναι σαν πυροτέχνημα ....!

ΑΛΛΑ αν ειναι για τους φίλους μου ή εξαιρετικές περιπτώσεις (πχ γονίος ξερει τι κάνω και θελει ΜΟΝΟ εμενα και αυτο που κάνω) πάω ....

στους φίλους θα σε λυπήσω .... λεφτα δεν παιρνω !

:-) :-) :-)

αισθανσου όπως αγαπάς ..... :-) χιοστήκαμε ....! χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ αντε στειλε πιμια ποτε ειναι να κανονήσω την πορέια μου !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...