Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από'μένα!

Φαίη ειλικρινά χαίρομαι πολύ για την έκβαση του θέματος με τη μαμά σου! Πραγματικά, δεν πρέπει να κρατάμε μέσα μας αυτά που μας πληγώνουν. Να τα λέμε στους αποδέκτες και από'κεί και πέρα είναι δικό τους θέμα πώς θα φερθούν. Εμείς τουλάχιστον είμαστε πιο "ελαφρείς". (Ταττού εεε??? Κι εγώ θέλω να κάνω γμτ αλλά φοβάμαι:rolleyes:).

Αγγελίνα σε νιώθω απόλυτα, διαβάζοντας αυτά που έγραψες ξεκαθάρισα πολλά στο μυαλό μου. Αλλά μη φύγεις από'δώ τουλάχιστον ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Αερικό σου στέλνω ένα χαμόγελο, μια μικρή βοήθεια στο σκίσιμο των ΠΡΕΠΕΙ!:P (μου έδωσες μεγάλη έμπνευση που με έκανες να το θυμηθώ!)

Kαλα με εστειλε ο γιος μου σημερα, ξερετε ολοι οτι ειναι πολυ δυναμικο αγορι και δεν εχει πολλες πολλες ζουζουνιες και αγκαλιες απο τοτε που περπατησε τον παρακαλαμε να κατσει αγκαλια. Τωρα πριν κοιμηθει μου τεντωσε τα χερακια και τυλιχτηκε πανω μου και μου ελεγε ποοκ μαμα που, μεταφραση σαγαπω μαμα πολυ!!!! Αηθεια μαμα σαγαπω και δωστου οι αγκαλιες και τα φιλια και να με κοιταζει σαν ερωτευμενος!!!!

Τρεκαθηκα η δολια απο την συγκινηση, λετε να του βαλω θερμομετρο??? Δεν με εχει συνηθισει σε τετοιες συναισθηματικες εξομολογησεις!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

να πω κι εγω κατι της ....

νταξ αυτο δεν ηταν σωσττο περι guest

κι εγω guest είμαι ///βρε παιδι μου

θέλει και λίγο θαρρος να μπέις σε μαι παρεα ...!!! τεσπα τεσπα σκαω ΜΠΑΜ

ΕΧΩ νταλκαδες λεμε :-)

πάσχα είχα περασει μόνη με αποκόληση.:-(

αλλα το μόνη ηταν ο νταλκάς (έπρεπε να το έιχα καταλαβει τι θα ακολουθήσει αλλα πουυυυυυυυυυυυυυυυυ ζωωωωωωωωον η δικιά σου )

ο μαλακοπίτουρας ηταν .... χεστα μωρε τι τα θυμάμαι ;;;;;;

Λογικο να ξυπνανε μνημες παρολαυτα οταν πας να πεσεις να σκεφτεσαι ποσα χιλιομετρα εχεις διανυσει απο τοτε με αυτες τις πανεμορφες ματαρες της κορης σου και ολα θα γαληνευουν μεσα σου.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΟΥΑΡ ..... προχτές είχα παει στο an με έναν φίλο

να δούμε ενα live και να νυχτοπεραπτήσουμε στα σόδομα (Εξάρχεια)

ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ .... εσπασε ενασ σωλήνας που παει νερο στο ψυγειο

και πφ ..... παει το ψυγειο

το του του ειναι στο συνεργείο και εκει θα μείνει

400 ....ζημια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...