Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω, πραγματικα, δε ξερω πως να νιωσω που οταν εχουμε καποιο "θεματακι" μας ερχονται guest! Οποιος μπορει να με βοηθησει .... ας το πει!

εγω, πραγματικα, δε ξερω πως να νιωσω που οταν εχουμε καποιο "θεματακι" μας ερχονται guest! Οποιος μπορει να με βοηθησει .... ας το πει!

Και δεν εχει και like να το πατησω 100 φορες!! ;)

Αγαπω ενεργο μελος!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Θα μπορούσα να πω πολλά... και γενικά και ειδικά... αλλά είναι καλύτερα να σωπάσω - νομίζω δεν έχει νόημα πλέον...

Με την Αγγελίνα (όπως και με τους περισσότερους εδώ), συμφωνούμε σε πολλά και σε άλλα τόσα διαφωνούμε...

Θα παραθέσω όμως ένα παλιότερο μήνυμα της από δίπλα, σ' ένα θέμα που είχα ανοίξει την Πρωτοχρονιά με τίτλο "τα ομορφότερα", θέλοντας έτσι να δείξω τι ήταν για μένα το φόρουμ και κυρίως οι ΑνΑλ...

Τις οποίες ΑνΑλ (είτε ποστάρω είτε δεν ξαναποστάρω από δω και στο εξής) θ' αγαπώ πάντα!

Δεν θα μπορούσα φυσικά να νοιώθω και διαφορετικά για ανθρώπους που αγωνιούσαν μαζί μου όταν το παιδί μου ανέβαζε 41 πυρετό... κι όχι μόνο...

Αν δεν τα ξαναπούμε, εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλες σας!

{τα ομορφότερα...

Το 2010 δεν ήταν ιδιαίτερα καλή χρονιά για μένα. Ωστόσο, είχε κάποιες στιγμές που θα φυλάξω για πάντα στην καρδιά μου, θησαυρούς πολύτιμους:

Πρώτη και καλύτερη, η στιγμή που ο παιδοκαρδιολόγος του δεύτερου γιου μου μου είπε ότι, εκτός απροόπτου, δεν φοβόμαστε πλέον ότι θα χρειαστεί εγχείρηση. Τον ουρανό με τ' αστρα να μου χάριζες, λιγοτερη εντύπωση θα μου έκαναν. Κάθε μέρα ευγνωμωνώ το Θεό που με αξίωσε να το ακούσω και δεν υπέβαλε το μωρό μου σε αυτή τη δοκιμασία.

Έπειτα, η πρώτη μέρα του μεγάλου μου στα προνήπια. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια. Η μέρα που πήγα να τον πάρω και μου έδειξε τον καλύτερό του φίλο. Ο πρώτος του ρόλος στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή και, σήμερα, η πρώτη φορά που πήγαμε εκτός σπιτιού να πούμε σε συγγενείς τα κάλαντα. Πολλές πρωτιές, come to think of it.icon_biggrin.gif

Τέλος, η εγγραφή μου στο parents κι όλη η θετική ενέργεια, η συμπαράσταση κι η συντροφικότητα που βρήκα εδώ. Όταν στις προσωπικές σου σχέσεις θέτεις τον πήχη ψηλά, ή στο ίντερνετ θα στραφείς ή μισάνθρωπος θα καταλήξεις. Προσωπικά, επέλεξα το πρώτο κι είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. icon_mrgreen.gif

Να ξέρετε ότι σας κουβαλάω μαζί μου πάντα, σας σκέφτομαι και προσεύχομαι για όλους.

Υγεία υγεία υγεία να δίνει ο Θεός σε μας και τα παιδιά μας, μαζί με τη δύναμη να σηκωνόμαστε όταν πέφτουμε και να μη σταματάμε να ελπίζουμε.

Καλή μας χρονιά κι ευτυχισμένο το 2011.

(μην απορήσετε για την ώρα...περιμένω τον Άη Βασίλη!) icon_wink.gif }

Διαφημίσεις

1) Είναι η πρόεδρος του φόρουμ.

2) Μαζί με τους άλλους ιδρυτές, πρεσβεύουν συγκεκριμένες και μη υποκείμενες σε αλλαγή απόψεις, οι οποίες στηρίζουν το δικαίωμα της lgbt κοινότητας στην υιοθεσία και στη γονεϊκότητα, γενικότερα.

3) Οι κανόνες λειτουργείας που έχουν θεσπίσει για το φόρουμ τους, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να διατυπώνεται, με οποιονδήποτε τρόπο, διαφορετική άποψη από εκείνη που οι ίδιοι πρεσβεύουν, διότι θεωρούν ότι έτσι κλονίζεται η αντικειμενικότητα του φόρουμ, συντηρούνται οι διακρίσεις προς την συγκεκριμένη κοινότητα, προσβάλλεται το δικαίωμά τους στην ευτυχία και κατ' επέκταση, παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αγγελινα μου σε αγαπαω αλλα εδω διαφωνω καθετα και καλημερα. Καταρχας καλημερα. Κατα δευτερον εγω δεν θα σωπασω σημερα γιατι εχω ζαλιστει με ολο αυτο.

Αυτο που ειπε στο μακροσκελες της μηνυμα η Στυλιανακη (ναι καταφερα να το διαβασω) ειναι και πολυ καθαρα το καταλαβα εγω τουλαχιστον οτι ως εταιρεια λαμβανει ως ΕΠΙΣΗΜΗ την γραμμη που εχει ληφθει απο το εξωτερικο και απο τους ειδκους σε αυτο το θεμα και οτι δεν επιτρεπονται ρατσιστικες δηλωσεις πρωτον γιατι υπολογος θα ειναι η εταιρεια της με μηνυσεις και δευτερον γιατι στηριζει την επισημη γραμμη που επισης στηριζει την διαφορετικοτητα. Τπτ αλλο. Απο εκει και περα δεν βλεπω τον λογο να συνεχιζει αυτο. Εγω προσωπικα ΔΕΝ αισθανομαι να μου καταπατουν το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου. Μιλαω ελευθερα αν δεν το δεχονται με βαση τους κανονες που εξηγησε με κοβουν. Και ετσι οπως τα εξηγησε υπαρχει λογος που γινεται αυτος και δεν τον βλεπω καθολου αδικο. Ειλικρινα.......δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζει ολο αυτο..........:-(:-(:-(:-(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Και δεν έχει και like εδώ... μεγάλο πρόβλημα αυτό! Να το φτιάχναμε κυρία Στυλιανάκη;

Έφτασα στο γραφείο με το Μετρό! Τελικά έχει φύγει πολύς κόσμος! Το έβλεπα και με το αυτοκίνητο αλλά στο μετρό φάνηκε σε όλο του το μεγαλείο :D Σήμερα το πιτσιρίκι μου δεν έχει "κολείο" οπότε θα περάσει τη μέρα της με τον μπαμπά στο σπίτι της Πέης και της μαίας :D Θα έχει και ωραία μέρα/θερμοκρασία οπότε τους βλέπω να αράζουν στις κούνιες χαχαχαχα Της ήρθε λίγο κάπως το πρωί που έφυγα αλλά αφού είναι με το μπαμπά της θα τα βρουν :D Συνήθως φεύγει ο μπαμπάς και μένω εγώ χαχαχαχα και για να μην το παίζω και άνετη τους είπα φεύγοντας να με πάρουν τηλέφωνΑ χαχαχαχα

Ελπίζω να μας αφήσουν νωρίτερα να φύγουμε από το μπουντρούμι σήμερα! Όχι τίποτα άλλο αλλά να έχω άλλοθι που δεν θα παραδώσω τη μία δουλειά :D

Εδιτ: Ξέχασα γιατί ξεκίνησα να σας γράφω για το Μετρό (καταραμένε επισκέπτη φύγε!)

Στο τρένο που μπήκα είχε την καμπάνια για τον Ελύτη.... ένα βαγόνι γεμάτο φράσεις... ταξίδεψα...

Μου καρφώθηκε όμως στο μυαλό μία φράση από τον μικρό ναύτιλο:

ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΝ (3)

Είσαι νέος – το ξέρω – και δεν υπάρχει τίποτε.

Λαοί, έθνη, ελευθερίες, τίποτε.

Όμως ε ί σ α ι. Και την ώρα που

Φεύγεις με το ʽνα πόδι σου έρχεσαι με τʼ άλλο

Ερωτοφωτόσχιστος

Περνάς θέλεις – δε θέλεις

Αυλητής φυτών και συναγείρεις τα είδωλα

Εναντίον μας. Όσο η φωνή σου αντέχει.

Πώς της παρθένας το τζιτζίκι όταν το πιάνεις

Πάλλονται κάτω απʼ το δέρμα σου οι μυώνες

Ή τα ζώα που πίνουν κι ύστερα κοιτούν

Πώς σβήνουν την αθλιότητα: ίδια εσύ

Παραλαμβάνεις απʼ τους Δίες τον κεραυνό

Και ο κόσμος σού υπακούει. Εμπρός λοιπόν

Από σένα εξαρτάται. Τάχυνε την αστραπή

Πιάσε το ΠΡΕΠΕΙ από το ιώτα και γδάρε το ίσαμε το πι.

Καλημέρα! Δουλεύει καμία σήμερα; Εμένα με λυπήθηκε χθες το μπος και με έδιωξε... Τώρα περιμένω την κουμπάρα για καφέ στο γραφείο να μου φέρει τα δώρα του μικρού.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Ζοπ με τρελαινεις πρωι πρωι. Γιατι να μην ξαναποσταρεις δεν μπορω να καταλαβω.

Τι έγινε ρε παιδιά;;;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημέρα...

επειδή αναφέρεσαι σε'μένα και δεν έχεις τα κότσια να το πεις...θα σου πω ότι εδώ μέσα υπάρχουν και μέλη που γουστάρω με τα 1000 οπότε δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να δόσω αναφορά πότε θα μπω και που ή αν έτυχε να έχω πολύ δουλειά στο γραφείο και δεν μπόρεσα να μπω εδώ...:shock:

υ.γ. λέει πουθενά ότι αυτό το καφέ είναι για συγκεκριμένα μέλη ???

arnikol εγώ δουλεύω αλλά θα την κάνω νωρίτερα και Τρίτη δεν θα έρθω...

Καλή Ανάσταση σε όλους....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...