Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ νιτσα τα βάφωωωωωωωωωωωωω.......μην με πυροβολήσετε καλέ!!!!!

Είσαι έγκυος:idea: και τα βάφεις? Γιατί, γενικά, κι εγώ τα βάφω..

Το φυσικό μου είναι σκούρο καστανό/μαύρο και τα κάνω λίγο πιο ανοιχτόχρωμα..

Αλλάααα... στις εγκυμοσύνες με το που το μάθαινα τα έβαφα στο φυσικό μου και ξαναπήγαινα για βαφή μετά το θηλασμό!

Αν και ήθελα πολύ να τα βάφω κατά τη διάρκεια, η κουνιαδούλα μου που είναι κομμώτρια δεν το έκανε!

τι θέματα είχες με το παιδί Νίτσα?

τα νεύρα μου είναι κρόσια από δίπλα

Άσεε..

Σάββατο στις 2.00πμ έρχεται στο κρεβάτι μας με κλάμματα επειδή είχε εφιάλτη (τον είχε πιάσει η αστυνομία κι εμείς λέει δεν τον βρίσκαμε, τρομερό:shock:).. Εδώ και 2 μέρες κοιμάται μαζί μου και ο Γ. κοιμάται στο μονό του Παν.

Σήμερα μάλιστα που τον είδα στο κρεβάτι μου το πρωί (μετακομίζει όταν κοιμάμαι συνήθως) κ τον ρώτησα γιατί? μου λέει "θυμάσαι που είδα το τάδε όνειρο?" -ναι του λέω "ε, από τότε φοβάμαι να κοιμηθώ μόνος μου κ θα κοιμάμαι μαζί σου μανούλα μου"...:rolleyes:

Διαφημίσεις

οχι δεν είμαι εγκυος νίτσα μου..θηλάζω μόνο....

είναι προσωπική άποψη αυτή και το κλείνω το θέμα...

και μένα η μαμά μου κομμωτρια ήταν...

Εντάξει, ρε παιδί μου, δε σου είπε κανείς τίποτα...

Να σου πω την αλήθεια, αν και δεν τα έβαφα, δεν είχα αναρωτηθεί κ ποτέ το λόγο που είναι βλαβερό κατά την περίοδο εκείνη.

Άσεε..

Σάββατο στις 2.00πμ έρχεται στο κρεβάτι μας με κλάμματα επειδή είχε εφιάλτη (τον είχε πιάσει η αστυνομία κι εμείς λέει δεν τον βρίσκαμε, τρομερό:shock:).. Εδώ και 2 μέρες κοιμάται μαζί μου και ο Γ. κοιμάται στο μονό του Παν.

Σήμερα μάλιστα που τον είδα στο κρεβάτι μου το πρωί (μετακομίζει όταν κοιμάμαι συνήθως) κ τον ρώτησα γιατί? μου λέει "θυμάσαι που είδα το τάδε όνειρο?" -ναι του λέω "ε, από τότε φοβάμαι να κοιμηθώ μόνος μου κ θα κοιμάμαι μαζί σου μανούλα μου"...:rolleyes:

ωραίος ο Παναγιώτης!:tongue::P

Ειρήνη, η κάθε μανούλα ξέρει καλύτερα!:)

Διαφημίσεις

όχι αερικό μου, δεν είναι αυτό το θέμα - αυτή είναι η αφορμή...

ΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ:roll:

ναι δεν είναι αλλά θες να εξηγήσω στη Νίτσα ποιο είναι το θέμα; :P:rolleyes:

εγώ τα έβαψα στην εγκυμοσύνη με βαφή κορρέ, λίγο πριν το γάμο και μετά τα παράτησα. Είχα το διαβήτη με τις μετρήσεις και τις ινσουλίνες να ασχοληθώ που δε με ένοιαζε τίποτε άλλο...

Νυστάζω ρε γμτ......................

ναι δεν είναι αλλά θες να εξηγήσω στη Νίτσα ποιο είναι το θέμα; :P:rolleyes:

Pls αν μπορείς...

Προσπαθώ να βγάλω άκρη με τα του ΣΚ αλλά κόλλησα στη σελ. 7 που γράφεις αερικό για τη Δήμητρα δίπλα που έφαγε κόκκινη.

Πέθανα στα γελια... θα την έχουμε παρεούλα μου φαίνεται!!!

Είναι συνηθισμένη η Δημητρα μην την φοβάσαι :lol:

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω και σε άλλη τη γραμματέα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...