Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οκευ αν θελεις να διαγραφεις μονο απο διπλα αλλα και αυτο υπερβολη ειναι φιλεναδα ξεκολλα, θα το πω 100 φορες μεχρι να βαρεθεις να με ακους.

θα το λέω κι εγώ μήπως βαρεθείς να ακούς κι εμένα

Κικίτσα μου, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω που κολλάει η απάντησή σου σε ότι ανέφερα στα μηνύματα μου.

Ζούπυ μου ειλικρινά δε θυμάμαι ακριβώς, πρέπει να δω όλη τη ροή για να θυμηθώ γιατί το είπα.

Από αυτό που παρέθεσες όμως, είμαι 90% σίγουρη ότι ήθελα να πω ουσιαστικά πως, δε σημαίνει ότι όποιος πιστεύει ακολουθεί κάτι δογματικά. Δλδ εγώ μπορεί να πιστεύω στο Θεό, αλλά να μην ακολουθώ την ένδυση, την εμφάνιση τελοσπάντων που συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ότι δεν λέει κάτι η επιλεκτική πίστη. Αυτό.

Και έφερα για παράδειγμα εσάς τις 2 που είστε πιο θρησκευόμενα άτομα από εμένα.

Σου υπόσχομαι, ότι άφτερ Πάσχα που θα έχω χρόνο θα το ελέγξω και θα επανέρθω. Σίγουρα πάντως δεν είχα κακή πρόθεση:-(

Ζήτησα και τη διαγραφή μου από το φόρουμ, με πμ στη Μαρία Στυλιανάκη. Η παρέμβασή της εδώ με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά, γιατί η γυναίκα το είπε εντελώς ξεκάθαρα: όποιος διαφωνεί μαζί μας σε αυτά τα θέματα, να κάνει τουμπεκι ψιλοκομμένο, τσιφλίκι μας είναι κι ό,τι γουστάρουμε κάνουμε. Respect. Και το εννοώ, δεν ειρωνευομαι καθόλου. Η Χάρλοου είχε δίκιο τελικά, μόνο που εγώ έπρεπε να το ακούσω από επίσημα χείλη για να πειστω. Σόρρυ, κοριτσάκι. :P

Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα, ό,τι κι αν κάνετε. Καλή Ανάσταση.

Για τη διαγραφή σου με κάλυψαν τα κορίτσια...θεωρώ ότι δε χρειάζεται να το κάνεις τόσο θέμα.

Θα σου πρότεινα δε να μιλήσεις στη Στυλιανάκη στο τηλ. Σε διαβεβαιώ, στο ξανάπα άλλωστε, ότι ο γραπτός της λόγος την αδικεί.

Τέλος, να πω και την ένστασή μου για το 4Ε. Να, αυτά δε μου αρέσουν. Διδάσκουν το λόγο του Θεού, ξοδεύοντας μια περιουσία σε μουράνο νεροπότηρα από το γνωστό μέρος της Ιταλίας και δεν εφαρμόζουν το ο έχων 2 χιτώνες να δίνει τον 1. Και αυτό το ξέρω πολύ καλά που σου λέω,

μαρα αποκλειετε να πάει σπιτι σημερισ.. καμια φιλη για φιλοξενία?

Πέφτω μακριά αλλιώς προσφερόμουν:D

λοιπόν, τι θα έκανα εγώ: θα παραδεχόμουν το λάθος μου, θα του ζητούσα να το ξεχάσει χωρίς άλλες φωνές, και θα πρότεινα να περάσουμε μια βραδιά σε ξενοδοχείο, να αλλάξουμε και παραστάσεις!!!! Γενικώς να δείτε την θετική πλευρά, όσο γίνεται

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι;)

Και στα δικα μας τωρα.....η μικρη σημερα εφαγε 2 πιατα ενηλικων τραχανα, ενα ολοκληρο μπουτι κοτοπουλο, 1 αβγο, 1 γιαουρτι και 1 κουλουρακι της μαμας, και 150 μλ γαλα........και ρωταω.....ειναι αρρωστο το παιδι μου?

Κικη χαιρομαι που το μικρο σου ειναι καλα.....Χαρλου δεν εχουμε εμεις οι δυο προλαβει να σταυρωσουμε λεξη.

:)

Ο δικός μου είναι πολύ καλά ευτυχώς, να πάει κι η καρδιά μου στη θέση της!

Κι η δική σου όμως μια χαρά είναι, εσύ ρε άνθρφπε, καλό να κάνει θα αγχωθείς!

Αν συμφωνούσαμε σε όλα, δεν θα υπήρχε ενδιαφέρον να ανταλλάσουμε απόψεις.

Πόσο συμφωνώ μαζί σου! Το έχω ξαναπεί, μου αρέσουν οι διαφωνίες που βγαίνουν από ένα γόνιμο διάλογο. Μόνο να δώσουν έχουν στους συνομιλητές;)

Γεια και χαρα εγω εχω ακομα κατι δεκατα.Αλλα η μικρη ψηνεται την τυχη μου μεσα

Ίωση βικούλα?

ναι, ίσως και να δίνει παραπάνω αξία... τέλος πάντων, έχω κάποια πράγματα να πω, μάλλον αργότερα...

Για τη φίλη σου,δεν έχω λόγια:-(:sad:

Αλλά, όλο κάτι θες να πεις, όλο αργότερα το αφήνεις, κι όλο δεν το λες και μας κρατάς σε αγωνία:tongue:

Καληνύχτα κορίτσια μου!Πάω για bones

Wktmp2.png

qIogp3.png

Τα ιδια τραβαμε Βικακι αλλα με διαφορα ηλικιας και ο δικος μου σταματησε να τρωει εντελως οταν αρρωστησε αλλα ο γιατρος ειπε να μην τον πιεσω οχι οτι το καταφερνα αλλωστε. Μην δωσεις ακομα, θα δεις πως θα παει.

Διαφημίσεις

Αερικο θα φυγεις τελικα???

M. Παρασκευή :(

Αν συμφωνούσαμε σε όλα, δεν θα υπήρχε ενδιαφέρον να ανταλλάσουμε απόψεις.

Συμφωνώ, προσυπογράφω με χέρια πόδια!

ζαλίζομαι μάλλον από υπερκόπωση!

Μήπως να χαλάρωνες λίγο;

λυπάμαι γιατί...

εξωφορουμικά - μίλησα τηλ/κά με την φίλη μου που χάνει σιγά σιγά την μάχη με τον καρκίνο...

:( :( :( Το ξέρει;

Γεια και χαρα εγω εχω ακομα κατι δεκατα.Αλλα η μικρη ψηνεται την τυχη μου μεσα

Άουτς! Δεν ξέρω αν το μουρουνέλαιο κάνει κάτι! Περαστικά όσο πιο ανώδυνα γίνεται!

Αγγελίνα.... εγώ στα είπα! Αν θες μ' ακούς ως 'παλιότερη' στα φόρουμς! Αν όχι δεν πειράζει... εγώ θα σ' αγαπάω και πάλι :D

Θα δεις τι θα σου πει ο γιατρος, ο δικος μου γιατρος (γιατι και ο Μαριος εχασε πολυ) ηταν ψυχραιμος και το θεωρει φυσιολογικο εγω παλι οχι που μετραω τα κοκκαλα πανω του.

Ουφ! Τα διαβασα!

Αγγελινα μη χαλιεσαι ρε συ! Δε θυμασαι τι μου ειχαν γραψει εμενα οι ? Θες να σου θυμησω? μεχρι και ηλιθια γκομενα με ειχαν πει....ε και? τι εγινε ρε? σιγα μη κλαψω! Κανε εσυ τη δουλεια σου, διαβαζε τι θες να διαβαζεις, πες τη γνωμη σου οπου θες ... και κατα τα αλλα ...κουνιουνται!

Βικυ μου περαστικα!!!!

Διαφημίσεις

ααααααα γιατι μονο τη 3ε ηξερα....ξερεις...κοκα κολα κι ετσι:tongue::tongue::tongue:

κι εγώ μόνο την 3ε ήξερα. αλήθεια λέω!:eek::lol::lol::lol:

βασικα.. 8α τα πω τωρα γιατι ειμαι σκασμενη και δνε θελω ακομη να παω σπιτι γιατι η κατασταση 8α ειναι..μπαρουτοειδης. μικρη μαρα εχει συνδεση λογαριασμο δεη με παγια εντολη στην γιουρομπάνκα ήδη απο το καλοκαιρι.. όλα ωραια όλα καλά έως την στιγμή που μικρή μαρα αρχίζει και πληρώνετε... του αγιου φουτσου... με αποτέλεσμα η γιουρο να μην κατα8ετει λεφτά λόγω μικρου υπολοιποιυ αλλά και να μην παιρνει και ενα τηλ βρε αδερφέ.. μικρη μάρα μονιμως ανεμελη (αερικο μην το πεις μην το πεις) και δεν εδωσε ιδιαιτερη σημασια οταν στον τελευταιο λογαριασμό κάτι έγραφε περι διακοπής κλπ κλπ

συζυγος μάρας επιστρέφει σημερις σπιτι.. ρευμα γιοκ.. βρε τι εγινε βρε τι εγινε παιρνει τηλ δεη.. του το σκάνε... με παιρνει...εξαλος..δλδ πιο εξαλλος δεν γίνεται οποτε παιρνω κ εγω δεη και μου λενε.. εως 7 παρα 15 σημερα να πλερώκετε γιατι θα μεινετε ανευ ρευμα το βράδυ να κανετε τους τυφλούς... μαρα σηκωνει λεφτα απο τράπεζα και πάει σε ατμ εθνικης με συναδελφο με την κάρτα της για να πλερώκει αλλα φευ.. το ατμ στο μαλλ δεν κάνει κατα8έσεις και η συναδελφος δεν εχει επαρκές υπολοιπο να εξυπηρετήσει.. μάρα παιρνει τηλ ενα φιλο..δευτερο φιλο.. τριτο φιλο..ηθικο διδαγμα.. δεν παιζουν λεφτα εκει στον εξω κοσμο ουτε για γέλια.. μαρα με τα μετρητα στα χερια κλαιει τον πονο της στα σκαλάκια του μολ... τελικά πληρώνει μεσω κάρτας γνωστου σε ιζι πει μηχανημα αλλα φευ η ώρα ειναι 7... συζυγος μάρας βράζει.. μάρα παιρνει τηλ στις βλάβες κλαιόμενη κασιανη και λεει αχ τι να κανω τι να κανω.. ευτυχως μαρα επεσε σε καλό ανθρωπο και της λέει.. ερχομαι να σου βαλω το ρευμα και 8α στο περασω εγώ και καλά βλάβη μην μου σκάς κα8όλου... αντρας μαρας τωρα περιμενει σπιτι τον ρευματία.. μαρα αποκλειετε να πάει σπιτι σημερισ.. καμια φιλη για φιλοξενία?

μαμάτη μάρα!;):P

βικούλα, το μουρουνέλαιο δεν ανοίγει την όρεξη, έχει πολύτιμα στοιχεία για τον οργανισμό, αν θυμάμαι καλά. δεν ρωτάς παιδίατρο καλύτερα.

η μικρή μου σήμερα διέπρεψε στην εκκλησία. εκτός από χορό, χαμόγελα, μιλούσε σε όλο τον κόσμο-στη δική της διάλεκτο βεβαίως βεβαίως- μιλούσε ακόμα κ στις εικόνες χαμογελώντας τραγουδώντας.

κάποιες γυναίκες πήγαν να της υποδείξουν να σωπάσει επιτέλους κάνοντάς της σσσσσσσσσσσσσσςςςςςςς. τις άκουσε ο παπάς κ τους είπε ότι το παιδί δεν ενοχλεί, αντίθετα είναι χαρούμενο στην εκκλησία.

γενικώς κάναμε δημόσιες σχέσεις, κάναμε αγάπες με τον κόσμο κ όταν τα έμαθα για καμιά ώρα ήμουν με το χαμόγελο της γνωστής οδοντόκρεμας...:D:D:D:D:D:D:D

κατά τα άλλα, επιτέλους πήγα για καφέ με τον αντρούλη μου, ψώνισα για μένα κ το δώρο των νονών-συμβολικό-, γύρισα στο σπίτι κ κάθησα στον καναπέ με την Χρύσπα να δω το ντοκυμαντέρ για τη ζωή του πάτερ Παϊσιου, 9 η ώρα στο ΕΤ3. Σημειωτέον ότι η κόρη μου κοιμάται συνήθως πλέον στις 10.30. χθες ακούγοντας ψαλμωδίες, αποκοιμήθηκε στις 9παρά. σήμερα με το ντοκυμαντέρ 9.05! περιείχε κ ψαλμωδίες το ντοκυμαντέρ.;):P:):)

σε όσες φύγετε Καλή Ανάσταση, να περάσετε όμορφα με την οικογένειά σας κ όσους αγαπάτε!:Dεγώ δουλεύω κ αύριο... να δω πώς θα κάνω τσουρέκι...:confused:

με την φράση της άκτιβ "κουνιούνται" κ με την φράση της ελλ "τρόμπες" ....λάηκ.

αυτές είναι στάνταρ εκφράσεις μου, καθημερινές...

γειά σας αλλοπρόσαλλες!

Ποιον ειπα παλι τρομπα?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...