Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Άσε τα διάβασα...:-(

Και δεν θέλω να φύγει η Αγγελίνα...

Γιατί λυπάσαι? και γιατί ζαλίζεσαι? αρρώστησες:?:

Τρεχει κατι σοβαρο Ζοπ η απλη καθημερινη πιεση???

ζαλίζομαι μάλλον από υπερκόπωση!

λυπάμαι γιατί...

εξωφορουμικά - μίλησα τηλ/κά με την φίλη μου που χάνει σιγά σιγά την μάχη με τον καρκίνο...

ενδοφορουμικά - μ' έχουν χαλάσει πολλά πράγματα και φυσικά το αίτημα προς διαγραφή της αγγελίνας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μενα με εχει χαλασει Ζοπ και πολυ μαλιστα αλλα σκεψου ποσο πιο σοβαρα πραγματα υπαρχουν για να στενοχωριομαστε και εννοω οτι δεν αξιζει τον κοπο να στενοχωριεται τοσο η Αγγελινα πραγματικα. Αλλα ειναι αυτα που αξιζει να χαλαστεις οπως το παραδειγμα της φιλης σου.

Αγγελινα με αγαπη στο λεω ξεκολλα, μην χαλας αλλη φαια ουσια και φθειρεσαι. Γυρνα πισω και δεστο στις πραγματικες του διαστασεις το θεμα.

ζαλίζομαι μάλλον από υπερκόπωση!

λυπάμαι γιατί...

εξωφορουμικά - μίλησα τηλ/κά με την φίλη μου που χάνει σιγά σιγά την μάχη με τον καρκίνο...

ενδοφορουμικά - μ' έχουν χαλάσει πολλά πράγματα και φυσικά το αίτημα προς διαγραφή της αγγελίνας...

ΟΛΑ τα θεωρω σαχλαμαρες μπροστα σε αυτο που ειπες για την φιλη σου......:(

Μαρκοπολο μου η μικρη ΠΟΤΕ δεν τρωει ετσι......γιαυτο ειπα 'ειναι αρρωστη?΄.......:tongue: Αλλες 2 φορες μου το εχει κανει και δεν εφαγε σχεδον τπτ για αλλες 3 μερες.....ξερεις μια ξεκολονομαι 3 κανω νηστεια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εγω στενοχωρηθηκα με τον μικρο σημερα, ηρθε ο νονος του με το ενος ετους παιδακι του που μολις αρχισε να κανει βηματα να του φερουν τα δωρα του. Μεχρι προσφατα ο Μαριος τον μικρο τον προσεχε και μοιραζοταν τα παιχνιδια του.

Σημερα ο μικρουλης πηγε να πιασει ενα πιανο του Μαριου και ο Μαριος τον εσπρωξε και τον τρομαξε και εκλαιγε. Καθε φορα που ο νονος του πηγαινε στον γιο του ο Μαριος τον τραβαγε απο το χερι και δεν ηθελε τον Χαρη. Και ολα αυτα φανταζομαι γιατι πλεον περπατησε και ζηλευει που διεκδικει πραγματα ο μικρος.

Στο τελος ηθελε μια σκουπα απο το μπαλκονι ο Μαριος και εγω δεν του την εδινα γιατι ηξερα τι θα γινει και ο νονος του την εδωσε με αποτελεσμα κατα λαθος βεβαια να ριξει με το σκουποξυλο μια στο κεφαλι του γιου του νονου.

Διαφημίσεις

γκρρρρρρρρρρ

την μικρή με το ζόρι την κρατήσαμε μεχρι τις 9.30 απο την νύστα την κάναμε μπάνιο, και μόλις έφαγε της ήρθε η όρεξη για παιχνίδι...εγω απο την άλλη είμαι χώμα..

γκρρρρρρρρρρρ

την ακούω να νιαουρίζει και τρελένομαι λέμε.....

Στις 16/5 τελικά το ραντεβού με την αλλεργιολόγο με πήραν και το άλλαξαν. Θα πάμε στις 16 να κολήσουμε τα πατσ και μετά στις 20 για να δούμε τη γιατρό και το αποτέλεσμα.

Αντε μήπως βρούμε τι την πειράζει!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια...προς Θεού! δεν σύγκρινα την μια κατάσταση με την άλλη... αν είναι δυνατόν!!!!!

αλλά στον μικρόκοσμό μας εδώ δεν μπορώ να υποτιμήσω και το θέμα της αγγελίνας με όλες τις διαστάσεις που έχει για μένα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...