Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βικακι περαστικα φαγατε πακετο.

Μαρα μην αυτομαστιγωνεσαι και εμενα μου εχει τυχει στο παρελθον που απο την πολυ δουλεια δεν πηρα χαμπαρι τον λογαριασμο.

Αγγελινα κακως στενοχωριεσαι τοσο και θα ειναι πραγματικα λαθος να φυγεις γιαυτο τον λογο. Μην το κανεις. Και ειμαι σιγουρη οτι αν γνωριζες την Στυλιανακη απο κοντα μπορει να γινοσασταν και κολλητες.

Βρε Ελλ αυτα που τρωει η δικη σου ο δικος μου τα τρωει σε τρεις ημερες.

Καλο Πασχα Μαλεκον και καλα να περασετε!!!!!!

Αερικο θα φυγεις τελικα???

Διαφημίσεις

Για το θεμα των gay η Αγγελινα εγραψε την γνωμη της και η Στυλιανακη απαντησε αιχμηρα και ξανατοποθετηθηκε στην Αγγελινα εδω μεσα και θελει να διαγραφει. Πηγαινε πισω μια δυο σελιδες και θα δεις το ποστ της Στυλιανακη.

1) Καλά είμαι Ζούπυ μου. Εσύ?

2) Γιατί της τη βάρεσε?

1) δεν είμαι καλά...

σωματικά - ζαλίζομαι

ψυχολογικά - λυπάμαι

2) που να στα λέω τώρα...

καλησπέρα μάρκο!

1) δεν είμαι καλά...

σωματικά - ζαλίζομαι

ψυχολογικά - λυπάμαι

2) που να στα λέω τώρα...

καλησπέρα μάρκο!

Άσε τα διάβασα...:-(

Και δεν θέλω να φύγει η Αγγελίνα...

Γιατί λυπάσαι? και γιατί ζαλίζεσαι? αρρώστησες:?:

Διαφημίσεις

Και εγω δεν θελω να φυγει η Αγγελινα, και εγω εχω κοντραριστει ασχημα με την Στυλιανακη για διαφορα αποψεων αυτο δεν σημαινει οτι θα φυγω απο καπου ειδικα αν θεωρω οτι εχω δικιο και δεν προσβαλλω κανεναν, καταθετεις ευγενικα αυτο που πιστευεις, δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι.

βασικα.. 8α τα πω τωρα γιατι ειμαι σκασμενη και δνε θελω ακομη να παω σπιτι γιατι η κατασταση 8α ειναι..μπαρουτοειδης. μικρη μαρα εχει συνδεση λογαριασμο δεη με παγια εντολη στην γιουρομπάνκα ήδη απο το καλοκαιρι.. όλα ωραια όλα καλά έως την στιγμή που μικρή μαρα αρχίζει και πληρώνετε... του αγιου φουτσου... με αποτέλεσμα η γιουρο να μην κατα8ετει λεφτά λόγω μικρου υπολοιποιυ αλλά και να μην παιρνει και ενα τηλ βρε αδερφέ.. μικρη μάρα μονιμως ανεμελη (αερικο μην το πεις μην το πεις) και δεν εδωσε ιδιαιτερη σημασια οταν στον τελευταιο λογαριασμό κάτι έγραφε περι διακοπής κλπ κλπ

συζυγος μάρας επιστρέφει σημερις σπιτι.. ρευμα γιοκ.. βρε τι εγινε βρε τι εγινε παιρνει τηλ δεη.. του το σκάνε... με παιρνει...εξαλος..δλδ πιο εξαλλος δεν γίνεται οποτε παιρνω κ εγω δεη και μου λενε.. εως 7 παρα 15 σημερα να πλερώκετε γιατι θα μεινετε ανευ ρευμα το βράδυ να κανετε τους τυφλούς... μαρα σηκωνει λεφτα απο τράπεζα και πάει σε ατμ εθνικης με συναδελφο με την κάρτα της για να πλερώκει αλλα φευ.. το ατμ στο μαλλ δεν κάνει κατα8έσεις και η συναδελφος δεν εχει επαρκές υπολοιπο να εξυπηρετήσει.. μάρα παιρνει τηλ ενα φιλο..δευτερο φιλο.. τριτο φιλο..ηθικο διδαγμα.. δεν παιζουν λεφτα εκει στον εξω κοσμο ουτε για γέλια.. μαρα με τα μετρητα στα χερια κλαιει τον πονο της στα σκαλάκια του μολ... τελικά πληρώνει μεσω κάρτας γνωστου σε ιζι πει μηχανημα αλλα φευ η ώρα ειναι 7... συζυγος μάρας βράζει.. μάρα παιρνει τηλ στις βλάβες κλαιόμενη κασιανη και λεει αχ τι να κανω τι να κανω.. ευτυχως μαρα επεσε σε καλό ανθρωπο και της λέει.. ερχομαι να σου βαλω το ρευμα και 8α στο περασω εγώ και καλά βλάβη μην μου σκάς κα8όλου... αντρας μαρας τωρα περιμενει σπιτι τον ρευματία.. μαρα αποκλειετε να πάει σπιτι σημερισ.. καμια φιλη για φιλοξενία?

αχ θεέ μου να'σαι καλά μαρή έχω ένα τέταρτο που γελάω

Και εγω αν δεις τα σκουρα σου διαθετω γκαρσονιερουλα σουπερ αλλα θα παρεις και τον Μαριο για ενα βραδυ δεν πειραζει, θα σου εξηγησει το ονειρο με τα 100 ξυπνηματα μεσα στην νυχτα!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...