Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mara και εγώ αν είχα πάγια εντολή θα το ξέχναγα...και θα γινόμασταν από δυο χωρια χωριάτες με τον σύζυγο

Palladin...ωραιο μαλλί :D

Σου έχω πει πόσο υπερβολική ειμαι με τις οδηγιες των γιατρών? Κάτι με εγχειρηση σκωληκωειδίτιδας το θυμάσαι ή να σου το πω?

palantin.. Νιωθω τοσο ΣΚΑΤΑ και τοσο ανεπαρκής που το μόνο που 8ελω ειναι να παω στην αδερφη μου να κοιμηθω στο παλιο μου δωμάτιο.. ειλικρινά...

Σωπα ρε ανεπαρκης? Πας ΚΑΛΑ?.....να πας σπιτι σου να κοιμηθεις και να του πεις να ηρεμησει. Δεν εγινε και κανα εγκλημα. Το ρευμα σας εκοψαν. Ρε ειναι ολοι οι αντρες τρομπες ετσι?........

και οφφ τοπικ εμενα μου την ειπε η Στυλιανακη επειδη μιλησα για μαρκοσκελες ποστ.....:tongue: ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ με οτι γραφεται στο ποστ μεσα.....ΣΥΜΦΩΝΩ.....ΛΕΜΕ.....ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ......απλα εχω μια δυσκολια στα μεγαλα ποστ........;).....αμαν με πηρε και εμενα η μπαλα...........

Και στα δικα μας τωρα.....η μικρη σημερα εφαγε 2 πιατα ενηλικων τραχανα, ενα ολοκληρο μπουτι κοτοπουλο, 1 αβγο, 1 γιαουρτι και 1 κουλουρακι της μαμας, και 150 μλ γαλα........και ρωταω.....ειναι αρρωστο το παιδι μου?

Χριστινα επισης ειμαι καφρος ΞΕΧΑΣΑ να σε παρω.....θα κανω τατου στον Τζιμι τελικα. Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση αναμονη στο αλλο. 3 και 6 μηνες. Στον Τζιμι μου ειπαν αν ειναι ευκολο γινεται και την ιδια μερα......τι παιζει εχεις καταλαβει?

Κικη χαιρομαι που το μικρο σου ειναι καλα.....Χαρλου δεν εχουμε εμεις οι δυο προλαβει να σταυρωσουμε λεξη.

Και φιλακια σε ολες τις υπολοιπες. Σε λιγο ανεβαζω fb φωτο της Χριστινας με την κορη της Κωτινα και το Μαρακι της Φαιης......:)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Και στα δικα μας τωρα.....η μικρη σημερα εφαγε 2 πιατα ενηλικων τραχανα, ενα ολοκληρο μπουτι κοτοπουλο, 1 αβγο, 1 γιαουρτι και 1 κουλουρακι της μαμας, και 150 μλ γαλα........και ρωταω.....ειναι αρρωστο το παιδι μου?

Είδες για να το κακολογείς το παιδί χθες που είδες τι τρώει η δικιά μου;! Σε άκουσε και είπε να "κολλήσει" κι αυτή από την Κωτίτα! Μόλις στρώσουμε και τον Μάριο (δηλαδή να φάμε παρέα μια μέρα) θα είμαι πλήρης!

Μάρα θα πας σπίτι. Θα πεις "οκ φώναξε έχεις δίκιο αλλά είχα πάγια εντολή και δεν το είχα στο μυαλό μου, συγνώμη όμως τώρα γιατί είναι επείγον να πάω τουαλέτα" θα μπεις στο μπάνιο και θα τον αφήσεις να λέει απέξω (το πιθανότερο είναι ότι θα έχει μείνει σύξυλος), θα κάτσεις κανα 10λεπτο, μετά θα κάνεις ντουζ θα βγεις να κάνετε αγαπίτσες :D Τέλος!

Α και για το άλλο μην στεναχωριέσαι! Δεν πήγα τελικά χαχαχα το ξέχασα γιατί πονάαααααω! Αύριο θα στείλω τον πατέρα να δώσει προκαταβολή για μένα... στείλε φέις λογαριασμό να βάλω χρήματα όβερ :)

Α και για το άλλο μην στεναχωριέσαι! Δεν πήγα τελικά χαχαχα το ξέχασα γιατί πονάαααααω! Αύριο θα στείλω τον πατέρα να δώσει προκαταβολή για μένα... στείλε φέις λογαριασμό να βάλω χρήματα όβερ :)

Να σε πω θα χασεις το ραντεβου σου προσεχε......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

λοιπόν, τι θα έκανα εγώ: θα παραδεχόμουν το λάθος μου, θα του ζητούσα να το ξεχάσει χωρίς άλλες φωνές, και θα πρότεινα να περάσουμε μια βραδιά σε ξενοδοχείο, να αλλάξουμε και παραστάσεις!!!! Γενικώς να δείτε την θετική πλευρά, όσο γίνεται

Μαράκι συμφωνώ και ειδικά με το ξενοδοχείο χιχιχι

Έλλ, το παιδί σου όχι απλά άρρωστο δεν το λες αλλά έχει ξεκ...θεί στο φαϊ κυριολεκτικά! μια χαρά τη βρίσκω..

Αγγελίνα, δεν κατάλαβα, από εδώ θέλεις να διαγραφείς ή από δίπλα?

Κορίτσια επειδή δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω αύριο και επειδή μπορεί να έχετε ήδη φύγει μερικές τυχερές σας χαιρετάω από τώρα!

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και καλή όρεξη!!! Να περάσετε καλά ό,τι και αν κάνετε, να ξεκουραστείτε και να ευχαριστηθειτε την οικογενειά σας! :P

Πολλά φιλιά!!!!

Ρε ειναι ολοι οι αντρες τρομπες ετσι?........

Χριστινα επισης ειμαι καφρος ΞΕΧΑΣΑ να σε παρω.....θα κανω τατου στον Τζιμι τελικα. Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση αναμονη στο αλλο. 3 και 6 μηνες. Στον Τζιμι μου ειπαν αν ειναι ευκολο γινεται και την ιδια μερα......τι παιζει εχεις καταλαβει?

...Χαρλου δεν εχουμε εμεις οι δυο προλαβει να σταυρωσουμε λεξη.

Στου Τζίμη έκανα tatto πριν 15 -17 χρόνια....Ελλ πονάει, σκέψου το καλύτερα. Δεν πονάει τόσο το περίγραμα όσο το χρώμα που σου βάζουν μέσα.

Επίσης............έχω καυσαλγεία φοβερή στο δεξί χέρι και δεν μπορώ να κρατήσω το mouse (το φελέλι μου μέσα):-(

Μάρα χώστα δίπλα και για μένα... δεν μιλάω γιατί δεν γουστάρω να φαω μπαν.

Μαράκι συμφωνώ και ειδικά με το ξενοδοχείο χιχιχι

Έλλ, το παιδί σου όχι απλά άρρωστο δεν το λες αλλά έχει ξεκ...θεί στο φαϊ κυριολεκτικά! μια χαρά τη βρίσκω..

Αγγελίνα, δεν κατάλαβα, από εδώ θέλεις να διαγραφείς ή από δίπλα?

νίτσα μου, τι κάνεις? όλα καλά??

κι από τα δύο θέλει να διαγραφεί...

Κορίτσια επειδή δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω αύριο και επειδή μπορεί να έχετε ήδη φύγει μερικές τυχερές σας χαιρετάω από τώρα!

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και καλή όρεξη!!! Να περάσετε καλά ό,τι και αν κάνετε, να ξεκουραστείτε και να ευχαριστηθειτε την οικογενειά σας! :P

Πολλά φιλιά!!!!

επίσης, καλό Πάσχα και να περάσεις όμορφα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...