Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα πουλάκι μου http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=972096&postcount=20923 σελ698...

Πραγματικα δεν μπορώ να καταλάβω και το είπα και στο τσατ γιατι χαλάμε την ζαχαρένια μας, την διάθεση μας, θέλουμε να διαγραφούμε?

Δες το λίγο διαφορετικά Αγγελίνα μου...φιλικά πάντα.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

την θυμηθηκα! η μαρσολαν!

ναιαιαιαιαιαιιιιιιιιιι...τα πηγες τελεια...την γλυτωσες την εξεταση...

Μαρη Ακτιβ...εκει εχω το κανονικο μου ονομα..χεχε!!Μην κοιτας που εδω εχω το υποκοριστικο μου..χαχα!!

Διαφημίσεις

Αγγελίνα μη φύγεις!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ!!!!!!!!!!

aggelina mh fygeis!!!!!!!!!!!

AGGELINA MH FYGEIS!!!!!!!!!!!!!

aggelina don't go away!!!!!!!!!!!!

AGGELINA DON'T GO AWAY MARHHHHHH!!!!!!!!!

έλα ρε συ Αγγέλα Πασχαλιάτικα..................put the κοτ down λέμε:D:D:D:D

Και η φάση είναι ότι η Στυλιανάκη άμα τη γνωρίσεις δεν είναι καθόλου έτσι όπως φαίνεται στο γραπτό της λόγο........μα καθόλου όμως:shock:

οι περισσότεροι από κοντά δεν είμαστε όπως στον γραπτό μας λόγο!!

έχεις κάργα δίκιο εδώ που τα λέμε...........εγώ είμαι πολύ βρωμόστομη..........ιδίως άμα νευριάσω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:, ούτε νταλικέρης στην εθνική οδό....................απαπαπαπα

aggelina nton gkoou σιγα τα λάχανα ρε μαναρι μου...ολα κουλ ειναι.. ασε που αν φυγεις 8α χασεις και τα καλύτερα...δλδ εμενα ;)

yg. μου εκοψαν το ρευμα σημερα λογω.. τράπεζας... το συζητάμε μετά....

dZJip3.png

βασικα.. 8α τα πω τωρα γιατι ειμαι σκασμενη και δνε θελω ακομη να παω σπιτι γιατι η κατασταση 8α ειναι..μπαρουτοειδης. μικρη μαρα εχει συνδεση λογαριασμο δεη με παγια εντολη στην γιουρομπάνκα ήδη απο το καλοκαιρι.. όλα ωραια όλα καλά έως την στιγμή που μικρή μαρα αρχίζει και πληρώνετε... του αγιου φουτσου... με αποτέλεσμα η γιουρο να μην κατα8ετει λεφτά λόγω μικρου υπολοιποιυ αλλά και να μην παιρνει και ενα τηλ βρε αδερφέ.. μικρη μάρα μονιμως ανεμελη (αερικο μην το πεις μην το πεις) και δεν εδωσε ιδιαιτερη σημασια οταν στον τελευταιο λογαριασμό κάτι έγραφε περι διακοπής κλπ κλπ

συζυγος μάρας επιστρέφει σημερις σπιτι.. ρευμα γιοκ.. βρε τι εγινε βρε τι εγινε παιρνει τηλ δεη.. του το σκάνε... με παιρνει...εξαλος..δλδ πιο εξαλλος δεν γίνεται οποτε παιρνω κ εγω δεη και μου λενε.. εως 7 παρα 15 σημερα να πλερώκετε γιατι θα μεινετε ανευ ρευμα το βράδυ να κανετε τους τυφλούς... μαρα σηκωνει λεφτα απο τράπεζα και πάει σε ατμ εθνικης με συναδελφο με την κάρτα της για να πλερώκει αλλα φευ.. το ατμ στο μαλλ δεν κάνει κατα8έσεις και η συναδελφος δεν εχει επαρκές υπολοιπο να εξυπηρετήσει.. μάρα παιρνει τηλ ενα φιλο..δευτερο φιλο.. τριτο φιλο..ηθικο διδαγμα.. δεν παιζουν λεφτα εκει στον εξω κοσμο ουτε για γέλια.. μαρα με τα μετρητα στα χερια κλαιει τον πονο της στα σκαλάκια του μολ... τελικά πληρώνει μεσω κάρτας γνωστου σε ιζι πει μηχανημα αλλα φευ η ώρα ειναι 7... συζυγος μάρας βράζει.. μάρα παιρνει τηλ στις βλάβες κλαιόμενη κασιανη και λεει αχ τι να κανω τι να κανω.. ευτυχως μαρα επεσε σε καλό ανθρωπο και της λέει.. ερχομαι να σου βαλω το ρευμα και 8α στο περασω εγώ και καλά βλάβη μην μου σκάς κα8όλου... αντρας μαρας τωρα περιμενει σπιτι τον ρευματία.. μαρα αποκλειετε να πάει σπιτι σημερισ.. καμια φιλη για φιλοξενία?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

aggelina nton gkoou σιγα τα λάχανα ρε μαναρι μου...ολα κουλ ειναι.. ασε που αν φυγεις 8α χασεις και τα καλύτερα...δλδ εμενα ;)

.

μου αρέσεις, γιατί είσαι ταπεινή και μετριόφρων:P:p:p:p:p:p

βασικά ουρλιαζε περι της ανευθυνότητας μου, της μαλακιας που με δέρνει για το οτι ποτε στην ζωή του δεν εχει μεινει χωρίς ρευμα (λες και εχω μεινει εγώ ας πουμε) για το οτι ειμαι μονίμως αμελής και σκέφτομαι αηδίες τύπου τι χρώμα κορδέλα να βαλω στις μπομπο στη βάφτιση... ουσα στο γραφειο εγώ με κόσμο γυρω γυρω δεν μπορουσα να εκφραστώ και κατάλληλα.. δεν θελω να δινω αφορμές εδώ μεσα οτι σκοτώνομαι με τον άλλον... ενιγουει εγω σπιτι δεν παω σημερα... γιατι αν πάω 8α πεσει ματς και ή 8α με πιασει το ενοχικό μου και 8α το βουλώσω και αρα εκεινος 8α βγει απο πάνω ή 8α με πιάσει το σκροφιστικο μου και 8α γινουμε μπίλιες...

dZJip3.png

λοιπόν, τι θα έκανα εγώ: θα παραδεχόμουν το λάθος μου, θα του ζητούσα να το ξεχάσει χωρίς άλλες φωνές, και θα πρότεινα να περάσουμε μια βραδιά σε ξενοδοχείο, να αλλάξουμε και παραστάσεις!!!! Γενικώς να δείτε την θετική πλευρά, όσο γίνεται

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...