Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζούπυ και Αγγελίνα, για την εμφάνιση των κυριών του 4Ε καταλάβατε τι είπα, έτσι?Δεν παρεξηγηθήκατε?

Ζούπυ κι εγώ φοράω γυαλιά:cool:

Να σου πω την αλήθεια, όχι δεν κατάλαβα τι είπες. Κι αν θέλεις φυσικά, μου εξηγείς. Σε σχέση πάντα με ότι έχω γράψει εγώ και κανένας άλλος.

Να σου πω την αλήθεια, όχι δεν κατάλαβα τι είπες. Κι αν θέλεις φυσικά, μου εξηγείς. Σε σχέση πάντα με ότι έχω γράψει εγώ και κανένας άλλος.

Εννοώ ότι βάσει των λεγομένων αρκετών εκπροσώπων της εκκλησίας, θα έπρεπε να κυκλοφορούμε κάπως έτσι, να ξεχάσουμε κατ'εμέ τη γυναικεία μας φύση.

Άλλο να το κάνω γιατί απλά δε γουστάρω να περιποιούμαι, που και πάλι θέλω να μαλώσω όποιον το κάνει, κι άλλο γιατί πιστεύω ότι με αυτό το ντύσιμο πετυχαίνω, τι ακριβώς?

Θα επανέρθω αν δε σε κάλυψα αργότερα το βράδι. Πάω για ξάπλα!Σμουτς!

Wktmp2.png

qIogp3.png

[Δες τώρα τι γίνεται. Αν μιλάς για κάτι μεγαλοσταυρίτες "ενάρετους" - απύθμενης όμως διαστροφής (φύσης, θέσης και πράξεων) και κοπτοράπτες της χριστιανικής αλήθειας,

όχι μόνο δεν δικαιούνται να ομιλούν για το συγκεκριμένο θέμα αλλά είναι κατάπτυστοι!

Αν μιλάς για τους υπόλοιπους δόκιμους Χριστιανούς και θεωρώντας πως εσύ μιλάς καλοπροαίρετα, θ' απαντήσω στους κακοπροαίρετους ως εξής :

Έχουν δικαίωμα να ομιλούν επιλεκτικά οι Χριστανοί... όσο δικαίωμα έχουν και οι άθεοι να παντρεύονται / παντρεύουν - βαφτίζουν - κηδεύουν, κ.λ.π.

Δεν είναι οξύμωρο να μην πιστεύεις σε Θεό ή τέλος πάντων σ' αυτόν τον Θεό και να συμμετέχεις στα μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας? ]

[Φιλενάδα μου, θα διαφωνήσω - οι ναοί δεν μπορεί να είναι άλλοθι για την αδυναμία μας να υποστηρίξουμε ότι πιστεύουμε ή δεν πιστεύουμε...

Τέλος πάντων, για να μην βγαίνουμε εντελώς εκτός θέματος... Αν δεχτώ την άποψή σου, θα πρέπει να δεχτώ πως και οι πιστεύοντες στον Θεό έχουν δικαίωμα να μην τηρούν απόλυτα τα όσα προστάζει η θρησκεία τους.

Αν δεχόμαστε νερό στο κρασί μας, αυτό να ισχύει για όλους. ]

[Είναι σα να μου λες ότι όσες πιστεύουν είναι στην εμφάνιση όπως είναι οι παρουσιάστριες του 4Ε. Και σόρυ, Αγγελίνα και Ζούπυ, χωρίς να σας έχω δει δε σας έχω για κάπως έτσι. (Φούστα 3 νούμερ μεγαλύτερη κάτω από το γόνατο, κότσος, άβαφη, άβαφο μαλλί μη αποτριχωμένο πρόσπωπο κτλ).]

Κικίτσα μου, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω που κολλάει η απάντησή σου σε ότι ανέφερα στα μηνύματα μου.

Εννοώ ότι βάσει των λεγομένων αρκετών εκπροσώπων της εκκλησίας, θα έπρεπε να κυκλοφορούμε κάπως έτσι, να ξεχάσουμε κατ'εμέ τη γυναικεία μας φύση.

Άλλο να το κάνω γιατί απλά δε γουστάρω να περιποιούμαι, που και πάλι θέλω να μαλώσω όποιον το κάνει, κι άλλο γιατί πιστεύω ότι με αυτό το ντύσιμο πετυχαίνω, τι ακριβώς?

Κική, εγώ προσωπικά δεν παρεξηγήθηκα. Αλλά κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Οι περισσότερες γυναίκες του 4Ε που περιγράφεις, είναι ταμένες, αλλιώς γνωστές ως κοσμοκαλόγριες. Ζουν δηλαδή και προσφέρουν μέσα στον κόσμο, αντί να βρίσκονται σε μοναστήρι. Ακολουθούν όλο το τυπικό όμως, απλά δεν φοράνε ράσο. Γι αυτό και τις βλέπεις με αυτή την εμφάνιση, με άβαφο μαλλί, φρύδι κλπ,

Δεν ξέρω ποιοι είναι οιεκπρόσωποι της Εκκλησίας με τους οποίους έχεις συνομιλήσει για το θέμα και σου δημιούργησαν την εντυπωση ότι υπάρχει αυτή η απαίτηση από όλο το υπόλοιπο γυναικείο εκκλησίασμα. Εγώ πάντως σε διαβεβαιώ ότι και ντύνομαι και βάφομαι και ποτέ ο πνευματικός μου δεν μου ζήτησε να αλλάξω το παραμικρό από την εξωτερική μου εμφάνιση, για να γίνω καλύτερη χριστιανή.

Δράττομαι του ποστ σου εδώ για να πω και κάτι άλλο: χωρίς παρεξήγηση, όταν ανακύπτει ζήτημα θρησκείας, πολλές φορές έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση. Έχω την αίσθηση ότι οι συνομιλήτριές μου με αντιμετωπίζουν ως κάποιου είδους εκκλησιαστικό αντιπρόσωπο, κι αυτό με φέρνει σε τρομερή αμηχανία, αφ' ενός γιατί είναι το τελευταίο πράγμα που επιθυμώ, διότι δεν έχω και τα φόντα να το κάνω, και αφ' ετέρου γιατί αναγκάζομαι να μιλάω για πολύ προσωπικά πράγματα, που αν δεν τα ζήσει κανείς από κοντά, είναι πολύ δύσκολο να του εξηγήσει ο άλλος απ' εξω, όση γνώση κι ευγλωττία αν διαθέτει. Η θρησκεία έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό να κάνει με τη μεταφυσική και δεν μπορείς να κατανοήσει ούτε να ερμηνεύσει κανείς μεγάλο μέρος αυτής με την απλη, κοινή λογική που διαθέτουμε όλοι μας, γιατί, φυσικά, πολλά πράγματα έτσι θα του φανούν από αδύνατα εως και γελοία. Η κατανόηση και η προσέγγιση, για οποιον το επιθυμει, γίνεται σταδιακά και υπό την καθοδήγηση κάποιου έμπειρου πνευματικού, αλλιώς καταλήγεις στο χάος. Είναι δηλαδή σαν να προσπαθεί κάποιος που δεν έχει μάθει την προπαίδεια, να διδαχθεί πυρηνική φυσική, αν επιχειρεί μια ορθολογιστική και μόνο προσέγγιση του όλου θέματος.

Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή, Οπωσδήποτε δεν τα έγραψα αυτά για να προκαλέσω περισσότερα σχόλια και ερωτήσεις, ούτε για να την πω σε κανέναν, οπότε αν δημιουργηθεί τέτοια εντύπωση, ζητώ από τώρα συγγνώμη.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

έτσι είναι, άμα μαζεύονται όλες οι ακαμάτρες μαζί, αντί να κοιτάξουν να ψήσουν ένα τσουρέκι, ένα κουλούρι, να βάψουν ένα αυγό και να καθαρίσουν τα άντερα για το κοκορέτσι, κάθονται και αναλύουν γιατί πρέπει ο Μήτσος να γίνει μανούλα.... ουυυυυ σιξ σιξ σιξ στις κουζίνες σας όλες!!!! :tongue::tongue::tongue:

πάω να γυμναστώ!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Λοιπόοοοον...κάπου εδώ θα σας αφήσω μέχρι το Πάσχα, αγαπημένες μου. Αυριο σταυρώνουν το Χριστό, θα πάω τα παιδιά μου να κοινωνήσουν κι αισθάνομαι την ανάγκη να σταματήσω, εστω και προσωρινά, το χαζολόγημα.

Νομίζω πως στα τελευταία ποστ μου ήμουν αρκετά επεξηγηματική. Αν άφησα πάλι εκκρεμότητες, ζητώ συγγνώμη, αλλά ειλικρινά έχω κουραστεί και στενοχωρηθεί από το θέμα και δεν αντεχω άλλο στην παρούσα φάση. Άσε που νομίζω ότι η ανακύκλωση έχει κουράσει και πολλά άλλα μέλη.

Ζήτησα και τη διαγραφή μου από το φόρουμ, με πμ στη Μαρία Στυλιανάκη. Η παρέμβασή της εδώ με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά, γιατί η γυναίκα το είπε εντελώς ξεκάθαρα: όποιος διαφωνεί μαζί μας σε αυτά τα θέματα, να κάνει τουμπεκι ψιλοκομμένο, τσιφλίκι μας είναι κι ό,τι γουστάρουμε κάνουμε. Respect. Και το εννοώ, δεν ειρωνευομαι καθόλου. Η Χάρλοου είχε δίκιο τελικά, μόνο που εγώ έπρεπε να το ακούσω από επίσημα χείλη για να πειστω. Σόρρυ, κοριτσάκι. :P

Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα, ό,τι κι αν κάνετε. Καλή Ανάσταση.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

βρε παιδιά, γιατί να φτάνουμε σε αυτό το σημείο;;;; εννοείται ότι υπάρχουν θέματα για τα οποία δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ, δεν χρειάζεται να τα υπεραναλύουμε τόσο, ούτε νομολογία θα βγάλουμε ούτε θα αλλάξουμε την κοινωνία. είπαμε τις απόψεις μας, τις συζητήσαμε, τέλος.

Αγγελίνα αν όντως διαγραφείς θα είναι πολύ άσχημο, γιατί ήσουν μία από τις πιο νηφάλιες φωνές εκεί μέσα. Στην τελική, φεύγοντας, επιτρέπεις στην κατινιά να εξαπλωθεί κι άλλο!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Και ερχεται το βλητοοοοοοοο να ρωτησει. Πρωτον ΠΟΥ μιλησε η Στυλιανακη εδω μεσα και δεν το ειδα? (οχι οτι ψαχνω). Και δευτερον ρε Αγγελινα......γιατι ετσι? Αν διαφωνεις μην γραφεις εκει που δεν ......σε αλλα μπορεις να συμμετεχεις. Ειδικα για θεματα παιδιων..........γιατι το παιρνουμε τοσο επι προσωπικου εγω ΔΕΝ θα το καταλαβω ειλικρινα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...