Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μια ερώτηση: τί θα ήταν προτιμότερο για ένα παιδί ορφανό; μια οικογένεια γκέη, σε κάθε περίπτωση, είτε είναι σωστοί είτε όχι; ή μια οικογένεια με ξύλο, με βιασμούς, με βία (έστω ψυχολογική), με ζητιανιά, με ..., αρκεί που είναι άντρας κ γυναίκα;

δεν υπάρχει άσπρο κ μάυρο πάντα.

υπάρχουν λόγοι που η κοινωνία μας είναι δυσανεκτική στο διαφορετικό. αυτούς να ψάξουμε. κ να ξεκινήσουμε από εμάς πρώτα.

Με βρίσκεις εξαιρετικά σύμφωνη!

Εγώ αν σας πω ότι από 16 χρονών νήστευα 40 μέρες από κρέας και Τετάρτη Παρασκευή στο 40ήμερο κι από γαλακτομικά?:tongue:

Το έκανα για λόγους αυτοσυγκράτησης, και γιατί ένας παπάς που έχουμε εδώ πολύ σούπερ άτομο, με είχε πείσει γι αυτό. Σταμάτησα να το κάνω από τότε που έμεινα έγκυος και επειδή δε μπορώ να μαγειρεύω 2 φαγητα. Το παιδί μου δεν το νηστεύω εννοείται.

Και σκεφτείτε ότι η μάνα μου δεν πιστεύει στη νηστεία.Και γενικώς είναι πολύ προχώ στα θέματα θρησκείας.

Εμένα το παιδάκι μου σήμερα ξύπνησε ευδιάθετο κι είναι πολύ καλύτερα:D:D!Μόνο που ματώνουν τα ούλα του:(

Άρνι περαστικά

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοψίδια τρώτε εεεε τρισκατάρατες????

Εγώ έχω ήδη στην κατσαρόλα καλαμάρια κρασάτα.

(ακολουθεί σύνδεση καλαμαρίων και συζήτησης για γκέι)

Το αγοράκι μιας φίλης στη Θεσσαλονίκη (3 χρονών και κάτι) συχνά πυκνά αντικαθιστούσε γράμματα στις λέξεις. Δηλαδή έλεγε "φερινές βιακοπούλες" και άλλα τέτοια. Οπότε λέει μια μέρα γκρινιάζοντας στον πατέρα του ο οποίος έβλεπε αμέριμνος tv: "μπαμπά μου αρέζουν πολύ τα παλαμάρια". Ο άνθρωπος τρελάθηκε, άλλαξε 100 χρώμματα. Και πάνω που μπήκε σε διαδικασία να σκέφτεται "πώς να του μιλήσω τώρα να μην νιώθει απόρριψη κτλ κτλ", συνεχίζει ο Γιαννάκης "είναι πολύ νόστιπα, στο τηπάνι ειβικά"!!

Καλημερα κοριτσακια!!

Αν και δεν εχω γραψει καθολου διπλα στο θεμα, θα πω πως συμφωνω απολυτα με το Αερικο, ειδικα στα σημεια που εχω τονισει! :)

Οι gay που έχω γνωρίσει εγώ ως ζευγάρια είτε ειναι γυναίκες είτε είναι άντρες έχουν (ειδικά οι δεύτεροι) μια διαφοροποίηση από το πρότυπο άντρα που έχουμε στο μυαλό μας έτσι κι αλλιώς! Ειδικά όσοι από αυτούς θα ήθελαν να τεκνοποιήσουν είναι και ψαγμένοι και ευαίσθητοι και χίλια άλλα δύο που οι ετεροφυλοι άντρες δεν είναι! Άρα δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως δεν μπορούμε να αντικαταστήσουν τη μάνα. Εγώ μπορώ να πω με σιγουριά πως αν, ω μη γένοιτο, εγώ 'φυγω' μια μέρα ο άντρας μου θα με αντικαταστήσει επάξια και το υπογράφω κιόλας! Άρα γιατί να μην μπορεί ένας άντρας να παίξει το ρόλο της γυναίκας σε μια σχέση δύο αντρών; Το παιδί στο μυαλό του δεν διαχωρίζει με βάση το φύλλο αλλά με βάση τη συμπεριφορά προς αυτό. Π.χ. Αν ο ένας από τους δύο το βάζει κάθε βράδυ για ύπνο, το ταΐζει, το πλένει δηλαδή ικανοποιεί τις βιολογικές του ανάγκες τότε αυτός αυτόματα έχει πάρει το ρόλο της μάνας! Εντάξει δεν μπορεί να το θηλάσει αλλά πόσες σε αυτό εδώ το θρεντ θηλάσαμε τα παιδιά μας after all? Εγώ δεν πιστεύω στο μητρικό ένστικτο! Το έζησα και δεν το πιστεύω! Το παιδί μου το αγάπησα μέρα με τη μέρα από τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι μας και αυτό πιστεύω ότι συνέβει και με το παιδί μου! Το αυτό θα συμβεί και σε ένα ζευγάρι gay.

Το αυτο και απο εμενα! ;)

Αρετουλα περαστικα και στους τρεις σας! :)

Αλλους αρρωστους δεν εχουμε νομιζω! Κι εμεις καλα.. Πηγαμε το πρωι να κανει κατι εξετασεις αιματος ο Β. και γυρισαμε πριν λιγο.. Ειχε πολυ κοσμο, τρεχουν ολοι τωρα να προλαβουν τις μερες αργιας φαινεται!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Το αγοράκι μιας φίλης στη Θεσσαλονίκη (3 χρονών και κάτι) συχνά πυκνά αντικαθιστούσε γράμματα στις λέξεις. Δηλαδή έλεγε "φερινές βιακοπούλες" και άλλα τέτοια. Οπότε λέει μια μέρα γκρινιάζοντας στον πατέρα του ο οποίος έβλεπε αμέριμνος tv: "μπαμπά μου αρέζουν πολύ τα παλαμάρια". Ο άνθρωπος τρελάθηκε, άλλαξε 100 χρώμματα. Και πάνω που μπήκε σε διαδικασία να σκέφτεται "πώς να του μιλήσω τώρα να μην νιώθει απόρριψη κτλ κτλ", συνεχίζει ο Γιαννάκης "είναι πολύ νόστιπα, στο τηπάνι ειβικά"!!

χαχαχα απίθανος ο μικρός!!!!

το πρόβλημά μου με τη νηστεία, δεν είναι μόνο θέμα πίστης, είναι και ότι δεν μου αρέσουν τα νηστίσιμα φαγητά! μόνο τα τηγανητά καλαμαράκια και οι τηγανιτές πατάτες. Γενικά το κρέας το ζητάει ο οργανισμός μου!

Διαφημίσεις

χαχαχα απίθανος ο μικρός!!!!

το πρόβλημά μου με τη νηστεία, δεν είναι μόνο θέμα πίστης, είναι και ότι δεν μου αρέσουν τα νηστίσιμα φαγητά! μόνο τα τηγανητά καλαμαράκια και οι τηγανιτές πατάτες. Γενικά το κρέας το ζητάει ο οργανισμός μου!

Ε, να! Ενώ εγώ ζω άνετα χωρίς κρέας!Δεν τρώω και ποτέ άμα λάχει.

Ζούπυ και Αγγελίνα, για την εμφάνιση των κυριών του 4Ε καταλάβατε τι είπα, έτσι?Δεν παρεξηγηθήκατε?

Ζούπυ κι εγώ φοράω γυαλιά:cool:

Wktmp2.png

qIogp3.png

χαχαχαχα!κορυφαίος ο μικρός!

ουτε εγώ είμαι φαν της νηστείας.σήμερα πχ τρώω ομελέτα κι εχω βάλει και λίγο ζαμπονάκι μέσα.

Διαφημίσεις

είναι κακό αυτό??????

είχαμε παλιότερα στο φόρουμ μια διαφωνία με την μαλεκον σχετικά με το αν κάνει μια μαμά που θηλάζει να πίνει αλκοόλ, να καπνίζει, γενικά να κάνει "παρασπονδίες"

είχαμε παλιότερα στο φόρουμ μια διαφωνία με την μαλεκον σχετικά με το αν κάνει μια μαμά που θηλάζει να πίνει αλκοόλ, να καπνίζει, γενικά να κάνει "παρασπονδίες"

α καλά!

εγώ κάνω τα πάντα!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...