Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πώς να΄ναι, Ζούπυ μου... ο μικρός έχει ωτίτιδα και ο μεγάλος βήχα. Εγώ έχω λίγο πυρετό, μπούκωμα και κλασικά πονόλαιμο.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άρνικολ, εύχομαι γρήγορα περαστικά!

(και σε όποιον άλλον είναι άρρωστος, δεν θυμάμαι, έχω μπερδευτεί:confused:)

θα τα πούμε αργότερα, καλημέρα σε όλες σας!

εξελίξεις διαβάζω.

κική, ελπίζω να ξεπεράσετε γρήγορα την στοματίτιδα κ να φαει το παιδί.

Νίτσα, πήγαινε πουλί μου κ σε έναν 2ο αναπτυξιολόγο! λέω εγώ τώρα!

κατά τα άλλα τί σχέση έχει η θρησκεία με τους γκέη;

όλους τους αγαπάει ο Χριστός κ τον καλό γιο κ τον άσωτο κ την πόρνη κ τον λεπρό κ την σαμαρείτιδα κ .... όλους. δεν θέλω ερμηνείες σε ό,τι έγραψα, σας παρακαλώ.

δεν θέλω να πείσω κανέναν, δεν θέλω να προσπαθήσει να με πείσει κανένας για θέματα θρησκείας! έχω χώρο για όλους τους ανθρώπους, γιατί όλοι είμαστε ίδιοι.

μια ερώτηση: τί θα ήταν προτιμότερο για ένα παιδί ορφανό; μια οικογένεια γκέη, σε κάθε περίπτωση, είτε είναι σωστοί είτε όχι; ή μια οικογένεια με ξύλο, με βιασμούς, με βία (έστω ψυχολογική), με ζητιανιά, με ..., αρκεί που είναι άντρας κ γυναίκα;

δεν υπάρχει άσπρο κ μάυρο πάντα.

υπάρχουν λόγοι που η κοινωνία μας είναι δυσανεκτική στο διαφορετικό. αυτούς να ψάξουμε. κ να ξεκινήσουμε από εμάς πρώτα.

μερααααααα......

απίστευτο συνάχι ... εδω και μέρες ... πφ....

η μικρή αλλωνίζει .... την πάει η μανα μου στην εκκλησιά πολύ γελιο

νομίζει οτι ειναι μαγαζι και λεει παμε στο μπαρ ...με το κυλιο με τα μαβλα που λεει τλαγουδακια

re marko polo εχεις φου μπού ;;; θες να γίνουμε φίλες ;;;; χαχαχαχαχαχ

xaxaxaxaxa να ναι καλα το παιδακι! μου φτιαξε τη μερα! :D:D:D

Α γεια σου! Επιτέλους, συμφωνώ με κάποιον άνθρωπο!

Αλλά ενδοιασμοί και επιφυλάξεις υπάρχουν και θα υπάρχουν για ο,τιδήποτε "καινούριο".

σκεψου ποσες επιφυλαξεις υπηρχαν οταν "ανακαλυφθηκε" η εξωσωματικη...και τι χαρακτηρισμους εδιναν τοτε στα παιδια! (ουτε καν θελω να αναπαραγω χυδαιοτητες)....σημερα ομως? Μη σου πω οτι τα μισα ζευγαρια καταληγουν σε εξωσωματικες και ουτε λογος απο κανεναν .... ξεπεραστηκε! Οχι για κανεναν αλλο λογο, αλλα οταν το "προβλημα" χτυπαει την πορτα σου, το βλεπεις με περισσοτερη ανθρωπια ....

Κατα τα αλλα! Μ. Τεταρτη σημερα και ειπα να διακοπευσω μεχρι τη Τριτη! Περιμενω να ξυπνησει ο καλικαντζαρος να παμε Ολγας ....

Ζουπη, τελικα τι θα κανετε το Πασχα? Ειπες? Εχω χασει πολλα ποστς....

Διαφημίσεις

Βασικά ο πατέρας μου, μου το ζήτησε.... κοτόπουλο με χυλοπίτες στο φούρνο.

Θα έρθει και η πεθερά μου σήμερα και θα πάθει έμφραγμα μόλις το δει.

Βέβαια την εχω "εκπαιδεύσει" και δεν τα λέει.

σκεψου ποσες επιφυλαξεις υπηρχαν οταν "ανακαλυφθηκε" η εξωσωματικη...και τι χαρακτηρισμους εδιναν τοτε στα παιδια! (ουτε καν θελω να αναπαραγω χυδαιοτητες)....σημερα ομως? Μη σου πω οτι τα μισα ζευγαρια καταληγουν σε εξωσωματικες και ουτε λογος απο κανεναν .... ξεπεραστηκε! Οχι για κανεναν αλλο λογο, αλλα οταν το "προβλημα" χτυπαει την πορτα σου, το βλεπεις με περισσοτερη ανθρωπια ....

jr9e-Kd4G00

μιλάμε με τη θεία μου στο τηλέφωνο κ μου λέει "αυτή η Κρύσπα (δεν το έχει χωνέψει το όνομα ακόμα) κάθε φορά που έρχεται στην εκκλησία χορεύει με τις ψαλμωδίες. τί χαρούμενο, τί πλάκα που έχει!".

σήμερα η κόρη μου θα δώσει παράσταση στην εκκλησία... φρη στάηλ! θα την πάει η γιαγιά της! θα γελάσει η κάθε πικραμένη!

Διαφημίσεις

χαχαχαχψαχαχαχαχαχα Ειρήνη βρήκαμε κι άλλο για το σόου το εκκλησιαστικό χαχαχαχαχαχαχα

(σέβη συμφωνώ σε όλη την παράγραφό σου για την "θρησκεια" ;))

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!

το ερώτημα της κοπέλας βέβαια είναι γιατί να συνεχίσει να παίρνει τα utrogestan - αφού στον κανονικό σάκο το έμβρυο είναι μια χαρά, ο δεύτερος σάκος ότι κι αν έχει μέσα, δεν πρέπει ν' αποβληθεί...?

χμμμ λογική την βρίσκω την απορία της!

πάντως όλα καλά με τον μεγάλο σάκο, μπράβο!

Πώς να΄ναι, Ζούπυ μου... ο μικρός έχει ωτίτιδα και ο μεγάλος βήχα. Εγώ έχω λίγο πυρετό, μπούκωμα και κλασικά πονόλαιμο.

ωχ ωχ περαστικά!

εμείς σήμερα είμαστε καλά, μόνο λίγες μύξες

Καλημέρα.

Εγώ δεν νηστεύω και ανα πω τι μαγειρεύω θα με πείτε αντίχριστη.

ούτε εγώ νηστεύω, άστα! δεν λέω τι θα φάω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...