Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αν καταλάβατε δεν προσπαθώ να αντικρούσω αυτά που λέτε. Συμφωνώ και επαυξάνω όσο αφορά στα ίσα ανθρώπινα δικαιώματα, ευκαιρείες, δυνατότητες κτλ. Το βλέπω όμως ρεαλιστικά και λέω πως ακόμα κι αν δεν ισχύουν οι λόγοι που έχω εγώ στο μυαλό μου (αν υπάρξουν αποδείξεις πχ πως μπαμπάς=μαμά και τούμπαλιν) η κοινωνία ως έχει σήμερα ΔΕΝ το αποδέχεται ως φυσιολογικό! Και γι'αυτό λέω πως ίσως θα έπρεπε να επιβληθεί από τη νομοθεσία.

Βρίσκετε εσείς την Ελλάδα ώριμη να δεχτεί την υιοθεσία από γκέι ζευγάρι τη στιγμή που θέλαν να φυλακίσουν τον Δήμαρχο που ήθελε να τελέσει πολιτικό γάμο ομοφυλοφίλων??? Απαντήστε μου σ'αυτό.

Λες Χριστίνα πως το θέμα της συζήτησης είναι ακριβώς αυτό: πώς θα αλλάξει η κοινωνία. Οκ, το καταλαβαίνω και επίσης συμφωνώ. Προσπαθώ όμως ρεαλιστικά να δω την πραγματικότητα και γι'αυτό λέω πως έτσι όπως έχουν τα πράγματα, αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό πια, έτσι θα πορευόμαστε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνη Μαρκοπουλακη σε περιμενω!!!!!!!!!!

Και εγω συναχι ειχα 15 ημερες δεν ελεγε να φυγει. Η μικρη σου φαν της εκκλησιας σαν τον Μαριο,οποτε δει εκκλησια τρεχει να μπει μεσα λες και παει σε παιδοτοπο.

i friend you !

καλημέραααααααααααααααα

μια από τα ίδια με το συνάχι

η μανούλα σου πρέπει να έφαγε ήττα που σε έχει κορη της ε??

όχι ρε νταξ ...

απλα δεν την δεν παλεύει καμία φορά και γελάει ....

να μου λεει θα έρθεις κι εσυ στην εκκλησία ;

πολύ σοβαρα την κοιτάω και της λεω : γονατιστή ....

ε και σκάει στα γελια ... αν χαθείς ζωον μου λεει ....:-)

Για μένα Λευκή μου έχει αργήσει πολύ αυτή η νομοθετική ρύθμιση! Πρέπει να γίνει και ας αντιταχθεί όποιος θέλει! Έτσι κι αλλιώς όμως... θα επιβληθεί από την ΕΕ!

Διαφημίσεις

θελω και εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ρε συ ειχα δει κατι στούντιο που κανανε και καλα baby yioga ΓΔΑΡΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........

πωωωω τα χα παρει στο κρανιο

(μετα μου λεγε μια φιλη να μωρη μια δουλεια ναβγαλεις λεφτα )

τεσπα εγω κάνω ασανα χαθα πραναγιαμα

αλλα δεν κανουμε σε στυλα μαθημα ... παιζουμε ρε παιδι μου

με βλαιπει που κάνω (μια στο τοσο δηλάδη) και γουσταρει και κανει κι αυτη

αλλα κλεφτες ρε παιδι μου

γενικά οτι εχει να κανει με το παδι

βαρανε αλύπητα !

Εμ κυρά μου... τι νόμιζες; ότι θα κάνεις παιδί και θα σου παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες; :P Να πλερώσεις και μάλιστα παραπάνω γιατί ως γνωστόν τα παιδιά είναι.... απαιτητικά μουχαχαχαχα

μαρή ζώπυρον... άι λούσου και πλύσου! χαχαχαχαχα

Για μένα Λευκή μου έχει αργήσει πολύ αυτή η νομοθετική ρύθμιση! Πρέπει να γίνει και ας αντιταχθεί όποιος θέλει! Έτσι κι αλλιώς όμως... θα επιβληθεί από την ΕΕ!

Α γεια σου! Επιτέλους, συμφωνώ με κάποιον άνθρωπο!

Αλλά ενδοιασμοί και επιφυλάξεις υπάρχουν και θα υπάρχουν για ο,τιδήποτε "καινούριο".

ρε συ ειχα δει κατι στούντιο που κανανε και καλα baby yioga ΓΔΑΡΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........

πωωωω τα χα παρει στο κρανιο

(μετα μου λεγε μια φιλη να μωρη μια δουλεια ναβγαλεις λεφτα )

τεσπα εγω κάνω ασανα χαθα πραναγιαμα

αλλα δεν κανουμε σε στυλα μαθημα ... παιζουμε ρε παιδι μου

με βλαιπει που κάνω (μια στο τοσο δηλάδη) και γουσταρει και κανει κι αυτη

αλλα κλεφτες ρε παιδι μου

γενικά οτι εχει να κανει με το παδι

βαρανε αλύπητα !

μια φίλη περιβαλλοντολογος και πρώην συνάδελφος το έκανε χόμπι και τώρα τα παράτησε όλα και άνοιξε δικό της στούντιο γιογκα στο Χαλάνδρι και χεζεται στο τάληρο!!!!

μην το γελάς .....

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εμείς τα ίδια και χειρότερα, αλλά δε θέλω να σας ψυχοπλακώσω, οπότε πάμε παρακάτω.

Από τα λίγα που διάβασα:

Νίτσα, δεν ήταν και τα καλύτερα νέα, αλλά τουλάχιστον πήρες κάποιες απαντήσεις... τώρα θα μπείτε σε πρόγραμμα με το παιδί και θα το παλέψετε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

΄

Άρνι μου, πες μου πως είναι τα παιδιά?

νιτσάκι, θα μιλήσουμε κάποια στιγμή τηλ/κά!

αγγελίνα, με διαβάζεις? έχω να σου δηλώσω ότι - όχι, δεν θα κάνω ποτέ φατσοβιβλίο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...