Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλημέρα Λευκούλα!

αυτό που είπες πιο πανω ακριβώς προσπαθούμε να αλλάξουμε!

και δεν νομίζω ότι πρέπει να τα βάζουμε όλα σε μια ζυγαριά και να τα συγκρινουμε...

Λευκή θα έκανα το ποστ σου quote αλλά για να αποφύγω το μακροσκελές του πράγματος έκανα της κιουλτ με την οποία συμφωνώ.

Γενικώς η θέση μου σε αυτό, είναι όπως και στο νοσοκομείο τότε με το Τζέφρι. Δε μπορούμε να περιμένουμε να αλλάξει τπτ αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Δλδ οκ και εγώ ακόμη έχω κάποιες αμφιβολίες για τη γονεϊκότητα των γκει, αλλά ποτέ δε θα επιτρέψω σε εμένα να περάσω στα παιδιά μου το μήνυμα ότι τα παιδιά ενός γκέι ζευγαριού είναι κάτι άλλο και χρήζουν μιας διαφορετικής αντιμετώπισης, κι όποτε δω κάτι τέτοιο από οποιονδήποτε, θα το επισημάνω τουλάχιστον.

Η κοινωνία είμαστε εμείς. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε πρώτα, και μετά οι άλλοι. Εμείς δίνουμε το μήνυμα.

Αυτά τα όχι και τόσο στητά λόγω των γνωστών μου θεμάτων τελευταία!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Μου έκανες και μια τηλεφωνική πρόσκληση στο τέλος...έχουμε ανταλλάξει τηλέφωνα και δεν το θυμάμαι? :confused:

Αγγελίνα μου... σου κάνει την πρόσκληση γιατί τα τηλέφωνα υπάρχουν στο site:

http://parents.org.gr/contact

btw επειδή τώρα διαβάζω και δίπλα ένα από τα πράγματα που είπε η Μαρία και ενόχλησαν την Αγγελίνα ήταν αυτό ακριβώς που λέμε:

Αν υστερούν (τα παιδιά εννοεί!) εξαιτίας των δυσκολιών που η κοινωνία προκαλεί, και όχι by default (δηλαδη δεν εχει σχεση με το ποσο καλοι γονείς είναι οι ομοφυλοφιλοι γονείς) η υστέρηση, τότε καλά θα κάνει, "η κοινωνία" απο εδώ και πέρα να τσακιστεί να μην συνεχίσει να το κάνει!

Και έτσι πρέπει να είναι! Δεν μας φταίνε τα παιδιά των gay!!! Δεν υπολείπονται σε τίποτα από τα δικά μας παιδιά!

Και έρχομαι να ρωτήσω και κάτι. Που ακριβώς απαγορεύει ρητά ο χριστιανισμός την ομοφυλοφιλία; :confused:

btw επειδή τώρα διαβάζω και δίπλα ένα από τα πράγματα που είπε η Μαρία και ενόχλησαν την Αγγελίνα ήταν αυτό ακριβώς που λέμε:

[/b]Και έτσι πρέπει να είναι! Δεν μας φταίνε τα παιδιά των gay!!! Δεν υπολείπονται σε τίποτα από τα δικά μας παιδιά![/color]

Έχω ένσταση στον τρόπο που ειπώθηκε...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Και έρχομαι να ρωτήσω και κάτι. Που ακριβώς απαγορεύει ρητά ο χριστιανισμός την ομοφυλοφιλία; :confused:

Φαντάζομαι εκεί που απαγορεύει κι όλα τα υπόλοιπα κατά τους γράφοντες τα εκκλησιαστικά

Wktmp2.png

qIogp3.png

Έχω ένσταση στον τρόπο που ειπώθηκε...

Γιατί; Αλλάζει την ουσία; Ίσα ίσα που δείχνει την αναγκαιότητα του να γίνει! Αν το έλεγε σε μια απευθείας συζήτηση και έγραφε ή έλεγε "τσακίσου να αλλάξεις" ναι θα το καταλάβαινα! Αλλά η κοινωνία πρέπει πραγματικά να τσακιστεί να σταματήσει να πληγώνει παιδιά και δεν μιλάω τώρα μόνο για τα παιδιά των ομοφυλόφιλων! Το ότι η κοινωνία είμαστε εμείς και άρα μας απευθύνεται εμμέσως το "τσακιστείτε" θα έπρεπε να μας αφυπνίζει όχι να μας προσβάλλει!

Και εγω να τα εξεφραζα καλυτερα δεν θα μπορουσα Αερικο, συμφωνω απολυτα.Ειναι σαν να λεμε ποιος εκανε το αυγο η κοτα η το αυγο την κοτα????

Οταν μας ενδιαφερει η ψυχη των παιδιων πρεπει εμεις πρωτα να την διασφαλιζουμε ως κοινωνια και οχι να λεμε τα κακομοιρα τα παιδακια θα πληγωθουν απο την κοινωνια που εμεις ειμαστε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εμείς τα ίδια και χειρότερα, αλλά δε θέλω να σας ψυχοπλακώσω, οπότε πάμε παρακάτω.

Από τα λίγα που διάβασα:

Νίτσα, δεν ήταν και τα καλύτερα νέα, αλλά τουλάχιστον πήρες κάποιες απαντήσεις... τώρα θα μπείτε σε πρόγραμμα με το παιδί και θα το παλέψετε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

μερααααααα......

απίστευτο συνάχι ... εδω και μέρες ... πφ....

η μικρή αλλωνίζει .... την πάει η μανα μου στην εκκλησιά πολύ γελιο

νομίζει οτι ειναι μαγαζι και λεει παμε στο μπαρ ...με το κυλιο με τα μαβλα που λεει τλαγουδακια

re marko polo εχεις φου μπού ;;; θες να γίνουμε φίλες ;;;; χαχαχαχαχαχ

Ειρηνη Μαρκοπουλακη σε περιμενω!!!!!!!!!!

Και εγω συναχι ειχα 15 ημερες δεν ελεγε να φυγει. Η μικρη σου φαν της εκκλησιας σαν τον Μαριο,οποτε δει εκκλησια τρεχει να μπει μεσα λες και παει σε παιδοτοπο.

μερααααααα......

απίστευτο συνάχι ... εδω και μέρες ... πφ....

η μικρή αλλωνίζει .... την πάει η μανα μου στην εκκλησιά πολύ γελιο

νομίζει οτι ειναι μαγαζι και λεει παμε στο μπαρ ...με το κυλιο με τα μαβλα που λεει τλαγουδακια

καλημέραααααααααααααααα

μια από τα ίδια με το συνάχι

η μανούλα σου πρέπει να έφαγε ήττα που σε έχει κορη της ε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...