Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ περίμενα πως θα παρέθετες νομικούς λόγους για τους οποίους διαφωνεις και όχι ιδεολογικούς. Με εξέπληξες!!!

Όχι ότι λεει τπτ αυτό :tongue:

Εμ...μπερδευτηκα...για κακό το είπες τωρα αυτό ή για καλό?

Ενεργό Μέλος, ούτε καν. :D Σου είπα για ποιον λόγο σας τα είπα αυτά. Φιλάκια ματς μουτς. Το ίδιο ισχύει και για σένα Μάρα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ενεργό Μέλος, ούτε καν. :D Σου είπα για ποιον λόγο σας τα είπα αυτά. Φιλάκια ματς μουτς. Το ίδιο ισχύει και για σένα Μάρα.

Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι! Οχι να χαλουσεμε τις σχεσεις μας για το κωλο θεμα ....

malekon.. εχουμε...την μαρια κ.

καλα, εσυ εχεις μπερδευτει πολυ σημερα!

ποια ειναι η μαρια κ.? εγω πρωτη φορα το ακουω!

edit: ααααααααα πες το ετσι! Νομιζα οτι εχει το ιδιο νικ και εδω!

Διαφημίσεις

Η Marsolan ρε παιδια!

Αυτη ειναι η Μαρια!! :)

Εφυγα απο το face και με τραβηξατε εδω.. Ατιμα θηλυκα!! :-P

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Άστην να πάει να κοιμηθει την γυναικα :P

καλέ δεν την κρατάω!!

μιας και ήρθε από δω όμως (με αφορμή την επιχορήγηση) και την βλέπω πολύ καλοπροαίρετη, θα ήθελα να της κάνω μερικές ερωτήσεις (και μου απαντάει εαν και όποτε θέλει) :

1) Μπορεί κάποιος να έχει απορίες / προβληματισμούς / ενστάσεις για ένα θέμα που δέχομαι (δεν το γνωρίζω) ότι έχουν αποφανθεί οι ειδικοί και οι εμπλεκόμενοι?

2) Γιατί δεν συμμετείχατε σε αυτό εδώ το θέμα? http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=79764

εδώ κι αν μιλάγαμε για την ισορροπία και την ευτυχία των παιδιών... εδώ κι αν ακούστηκαν τ' ακατανόμαστα και δεν δόθηκε ούτε μια κάρτα...

3) Γιατί δεν έχω διαβάσει δικές σας παρεμβάσεις στο φόρουμ σχετικά με την υιοθεσία παιδιών / αναδοχή τους (ανεξαρτήτως σεξουαλικότητας των γονιών)? Αν έχουν υπάρξει, διορθώστε με γιατί ως γνωστόν δεν είμαι ο εξπέρ του φόρουμ (του ίντερνετ γενικότερα)!:rolleyes:

υ.γ. ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

πειτε μου οτι υπαρχει μια χ προληψη που λεει οτι δεν κανει να απλωνουμε ρουχα βραδυ....βαριεμαι να το κανω κλαψ

ναι ναι ...υπαρχει! μη το κανεις επουδενι! αν το κανεις, θα απενεργοποιηθει ο λογαριασμος σου στο cafe!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...