Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λοιπόοοον, ο Ραούλ θα επιτρέψει τις αγοραπωλησίες ακινήτων....Είσαι???????????

Δεν θα βρουμε κανα καλό διαμερισματακι πάνω στο παρκ σεντράλ???????

χαχαχαχαχαχ που το δες αυτο? για βαλε κανα λινκ αν δε βαριεσαι!

Mara I love you!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια που σας πέτυχα, Μάρα και Ράννια...και με όλη μου την αγάπη...χαλαρώστε λίγο ρε κόρες με τους χαρακτηρισμούς. Σκυλιά η μια, κρετίνοι η άλλη...αν μη τι άλλο, είμαι κι εγώ μέσα στην ομάδα των διαφωνούντων. Και παρόλο που δεν παρεξηγούμαι επ' ουδενί μαζί σας, ε όσο να 'ναι, δεν ακούγεται και όμορφα...γνώμη μου, πάντα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

εμεις θα μαζεψουμε Μ.Πέμπτη και θα φύγουμε Μ.Παρακευη. Ευτυχώς μας έκατσε πρόσκληση από τους νονούς στους Μυλους που έχουν εξοχικο. Λίγο έξω από το Ναυπλιο. Το περιμενω πώς και πώς. Η άλλη επιλογή ήταν να πάμε στους γονεις μου.. λόγω της κατάστασης της μητέρας μου ίσως δεν ήταν κ η καλύτερ ιδεα...δεν ξέρω ρε γμτ :(

μην πας το παιδι για βολτα στην καραθωνα και μην βουτηξει ουτε ποδαράκι.. βρωμαει ο τοπος λεει απο κωλοβαχτηριο

dZJip3.png

ποσο γελοια ειμαι: εδώ και 15 λεπτά ακουω ενα πιου πιου πιου απο το μπάνιο...ρε φουσητ λεω τι σκατα ειναι αυτο... ε τελικα πηγα... ειχα βαλει πλυντηριο και εκανε πιου πιου επειδη απλά.. τελειωσε... η σχεση μου με τα οικουρικα παει απο το κακο στο χειροτερο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μια που σας πέτυχα, Μάρα και Ράννια...και με όλη μου την αγάπη...χαλαρώστε λίγο ρε κόρες με τους χαρακτηρισμούς. Σκυλιά η μια, κρετίνοι η άλλη...αν μη τι άλλο, είμαι κι εγώ μέσα στην ομάδα των διαφωνούντων. Και παρόλο που δεν παρεξηγούμαι επ' ουδενί μαζί σας, ε όσο να 'ναι, δεν ακούγεται και όμορφα...γνώμη μου, πάντα.

το προβλημα μου εμενα δεν ειναι η διαφωνια αγγελινα .... το προβλημα μου ειναι ο τροπος εκφρασης .... και υπο αυτη την εννοια, οχι .... δεν ανηκεις στην ομαδα αυτη .... ;)

συμφωνω με την ακτιβιστρια μεμπεροσυνη... οποιος εκφραζεται με αξιπορέπεια και συνέπεια γενικοτερη ας εχει και ΕΝΤΕΛΩΣ αλλου αποψη απο την δικη μου..μαγκια του... αλλα να μου κα8ετε η χαρουλης και εν μεσω αποριων για τα κγομενικα του αντρα της να μου παρα8ετει κουοτ απο την αποκαλυψη και οτι ερχετε το τελος του κοσμου επειδη υπαρχουν τρανς.. ε χεστε με και δεν ξερω και πως απλώνουν ρουχα!

dZJip3.png

συμφωνω με την ακτιβιστρια μεμπεροσυνη... οποιος εκφραζεται με αξιπορέπεια και συνέπεια γενικοτερη ας εχει και ΕΝΤΕΛΩΣ αλλου αποψη απο την δικη μου..μαγκια του... αλλα να μου κα8ετε η χαρουλης και εν μεσω αποριων για τα κγομενικα του αντρα της να μου παρα8ετει κουοτ απο την αποκαλυψη και οτι ερχετε το τελος του κοσμου επειδη υπαρχουν τρανς.. ε χεστε με και δεν ξερω και πως απλώνουν ρουχα!

ναι ... μη πω γι'αυτο ... λυσαμε το θεμα του δικου μας κρεβατιου και παμε να κανουμε και κριτικη στα διπλανα ..... οχι ρε αγγελινα ! δεν εισαι σε αυτην την ομαδα κοριτσι μου!

Διαφημίσεις

αλλα να μου κα8ετε η χαρουλης και εν μεσω αποριων για τα κγομενικα του αντρα της να μου παρα8ετει κουοτ απο την αποκαλυψη και οτι ερχετε το τελος του κοσμου επειδη υπαρχουν τρανς..!
ναι ... μη πω γι'αυτο ... λυσαμε το θεμα του δικου μας κρεβατιου και παμε να κανουμε και κριτικη στα διπλανα

Κουτσομπόλες :D:D:D Τελικά ξενοπ***ει ο σύζυγος?

καταρχήν ζητώ συγνώμη που παρεμβαίνω με άλλο ένα μακροσκελές πόστ, δυστυχώς όμως κάτι που ειπώθηκε νωρίτερα δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο...

. Είναι όμως δικαίωμά της να έχει μια άλλη άποψη, η οποία οφείλει να ακούγεται σε ένα φόρουμ χρηματοδοτούμενο από το ελληνικό κράτος (άρα από μένα κι εσένα) το οποίο έχει σκοπό την ενημέρωση.
...ΟΛΑ όσα γράφεται είναι δημόσια, και διαβάζονται.

τα όσα διάβασα παραπάνω, όντως κόντεψα να μου βγεί ο καφές απο το στόμα, η γουλιά που λένε...

Βρε παιδιά, ΟΛΑ είναι αναρτημένα ΔΗΜΟΣΙΑ ήδη στο παρεντς, γρ κάτω κάτω.Ποιοί είμαστε.

τα γράφει ΟΛΑ όπως και για την πολυπόθητη ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. είναι νομίζω στα αγγλικά.

Δε μπορώ να καταλάβω πως που μπορεί κάποιος να πιστεύει οτι χρηματοδοτούμαστε απο το κράτος, έτσι απλά! με βάση τί? μια είδηση που ίσως ακουσε στην τηλεόραση ότι "το κράτος έχει δώσει εκατομμύρια ευρώ σε μή κερδοσκοπικές" και όποια πάρει σβάρνα την πήρε? ότι νάναι? Με βάση ΠΟΙΑ πληροφορία... με βάση απλώς μια σκέψη? δηλαδή εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό....

..τα παραπανω δεν εχουν ουδεμία σχέση με το θέμα lgbt προφανώς αλλά με την ευκολία με την οποία γράφει κάποιος (όποιος και αν είναι) κάτι δημόσια, θεωρώντας ότι είναι σαν να κάνει κουβεντούλα εκτός φόρουμ! (μα και εκτός φόρουμ πάλι λάθος θά ταν!)

αναγκαστικά θα πω για το lgbt θεμα εφόσον εδώ συζητάτε για την ΕΕΕΓ και το πόσο αντικειμένική είναι.

αντικειμενική άποψη για την θρησκεία και ομοφυλοφιλία και γονεικό ρολο ομοφ/λων?

,... λυπάμαι αλλά δεν υπαρχει δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενική αποψη για τα θέματα που λέτε για την θρησκεία και τους ομοφυλόφιλους,

υπάρχει ΜΟΝΟ το τι είναι ΝΟΜΙΜΟ και το τι ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ τα δικαίωματα τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

δεν υπάρχει ΑΠΟΨΗ όσον αφορά τα δικαιώματα. ισχύουν είναι αδιαμφισβήτητα.

έτσι όπως θα το επιτρέψουν και σε άλλες χώρες και ήδη το επιτρέπουν, έτσι σιγά σιγά θα γίνει και στην Ελλάδα, αυτό προβλέπω ότι θα γίνει είτε σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει, και ας μή θέλετε να το πιστέψετε... και αυτό δεεεεν έχει σχέση με το Παρεντς ή με τη Στυλιανάκη,

:!:αυτό δεν έχετε καταλάβει και προσπαθώ να το εξηγήσω,:!: αλλά εσείς κολλάτε πολύ άσχημα με το παρεντς ή τη στυλιανάκη ,που σας φέρνω ένα μύνημα που δεν το έχω εφεύρει εγώ, δεν το έχω ξεκινήσει εγώ, εγώ απλώς σας το λέω.απλώς δεν σας αρέσει που το υποστηρίζω και με πάθος, κάτι που μάλλον είναι ΜΟΝΟ δικό σας προνόμιο σε ΟΛΑ τα θέματα που σας απασχολούν, με τις χιλιάδες δημοσιεύσεις που έχουν αρκετές απο εσάς.

Βρήκατε λοιπόν να ασχοληθείτε με τα κάποια ποστ της Στυλιανάκη! και την "φρασεολογία"! :!: (χρεώστε με με ειρωνία εδώ) είναι όμως εντελώς άσκοπο, το χρόνο σας χαλάτε,... Γιατί, δεν θα αλλάξει κάτι, ούτε στους στόχους ούτε στους σκοπούς της ΕΕΕΓ παρά μόνο όταν θα υπάρξουν στοιχεία που θα λένε το αντίθετο, ή που θα δηλώνουν την γραμμή που οφείλουν να πάρουν οι ειδικοί συμφωνα με αυτά τα στοιχεία. Όχι επειδή εγώ ή το Parents θα το πει. (υπενθυμίζω ότι ήδη υπαρχουν στοιχεία που αποδεικνυουν ότι τα παιδιά μεγαλώνουν το ίδιο καλά σε lgbt οικογένειες όσο σε μη lgbt). Αν δεν υπήρχαν, θα πηγαινα πάσο.

κακώς λοιπόν, προσβάλεστε, και βλέπετε στο πρόσωπό μου ή στο πρόσωπο της ιστοσελίδας, τον κακό φορέα που προσπαθεί να σας αλλάξει τη γνώμη.

Βάλτε τα με τους ειδικούς, βάλτε τα με τους επιστήμονες και τους ερευνητές, ή με τα παιδάκια που λένε την άποψή τους για τους γονείς τους και θέλουν να τα ακούσετε, τα οποία αν τα είχατε μπροστά σας δεν θα τολμάγατε σας διαβεβαιώ να αρθρώσετε λέξη.

Όσο για τα μακροσκελή πόστ μου όποιος θέλει τα διαβαζει, ναι μπορεί να είναι κουραστικά, αλλά δεν εχω παντα το χρονο να κάνω συνοψη η δεν μπορώ κάποιες φορές.. τα γράφω όπως σκέφτομαι και κάνω ότι μπορώ.

και αν παρενεβησα μια φορά σχολιάζοντας, ε κάθε τόσο κάποια κάρτα να πάρω τι θα αλλάξει? όσο αλλάζει και για εσάς οταν παίρνετε μια καρτα ειδοποιησης. (είναι το συγκλονιστικό και κοσμογονικό γεγονός, η στυλιανάκη σχολίασε μέλος... ).. προφανώς και θα σχολιάσω όπως σχολιάζω και εδω όταν βλέπω πράγματα που είναι ανακρίβειες αλλά και παραπληροφορούν.

(πχ οτι συγκεκριμενα το παρεντς εχει τετοια φιλοσοφία τη στιγμη που αυτό συμβαίνει σε όλο το κόσμο) οπότε σαν πρόεδρος της ΕΕΕΓ το καθήκον μου δεν είναι να χαιδέψω τα αυτιά κανενός:

Η Ενημέρωση περιλαμβάνει όλους τους γονείς, όχι μόνο εσάς,

η αντικειμενικότητα που ζητάτε πρεπει να υπαρχει και για όσους εσείς ΔΕΝ θέλετε να λάβετε υπόψη και αυτή ειναι η αλήθεια.

Η αποψή σας προσβάλλει (άθελά σας ίσως) άλλους γονείς και όχι στα πιστεύω τους, αλλά στην ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΑ, στην ΖΩΗ ΤΟΥΣ. Στο δικαίωμα να είναι ευτυχισμένοι. Το δικαίωμά σας να είσαστε ευτυχισμένοι εσάς δεν το προσέβαλλε κανείς. Γιατί λοιπόν να το κάνετε σε κάποιον άλλο.

Δεν θα περιμένω να εμφανιστεί κλαμμένος ο γονιός της κικίτσας, ή του κωστάκη να μου πει, "γιατί τα επιτρέπετε αυτά? γιατι επιτρέπετε να λένε τη κόρη μου παρα φύση, ή φυσιολογική, ή ότι είναι ανίκανη να γίνει μαμά, ή μπαμπάς και ότι δεν το δικαιούται?" για να τον υπερασπίσω.

Και δεν είναι μόνο η κικίτσα ή κωστάκης, είναι και η ελενίτσα που παντρεύτηκε τον νίκο ο οποίος όλη του τη ζωή έλεγε ψέμματα σε όλους και κάποια μέρα ξυπνάει μέσα σε έναν εφιάλτη, ή ο νίκος ξυπνάει μέσα σε έναν εφιάλτη καταλαβαίνοντας ότι η σύντροφος αναγκάστηκε, για να μην εισπράξει τον χλευασμό και την αηδία "¨της κοινωνίας" να ζεί μια ψεύτικη ζωή και ξαφνικά μια νορμαλ οικογένεια, χαλάει. Νομίζετε ότι είναι κατι μακρινό ή κάτι που δε μπορεί να συμβεί? γελιέστε! ...;)

Εσείς (όχι εσείς συγκεκριμένα, όποιος γενικά έχει αυτή την άποψη) πρέπει μάλλον να το δείτε για να το πιστέψετε. Πρέπει κάποιος να κλάψει μπροστά σας για να πειστείτε...? Ίσως ναι. Κρατήστε το όμως για τον εαυτό σας μέχρι τότε. Εφόσον βλάπτετε και επηρεάζετε την ζωή κάποιου με το να διαδίδετε ότι θεωρείτε μή ικανούς κάποιους εξαιτίας της σεξ. προτίμησης τους, κάντε αυτό.

Με τον ίδιο τρόπο που δεν το κάνετε απο τάκτ, για το σπίτι και τα παιδιά του διπλανού σας, δημοσίως, ή όταν το κάνετε θα το κανετε με πολύ μεγαλη προσοχή και διακριτικότητα.

Στο φόρουμ επειδή είναι δημόσιο,

..όταν κάποιος (όποιος να ναι είτε είναι ο woodywodpecker ή ο popeye ή ηmargaritoulitsa όχι τα συγκεκριμένα μέλη εδώ, όπως ΠΑΝΤΑ), με αυτά που γράφει συντηρεί την διάκριση που υφίσταται, αυτομάτως, παραβαίνει τους κανόνες αυτού του φόρουμ. Άλλα φόρουμ που δεν έχουν προτεραιότητα τα ανθρώπινα δικαιώματα, μπορει να μην έχουν τέτοιους κανόνες.

..Δεν φτάνει η δυσκολία που έχουν στο να αποδεχτούν κάτι τέτοιο οι ίδιοι οι γονείς για το παιδί τους, (οι γονείς ομοφυλόφιλων πχ) πρέπει και να αισθάνονται άσχημα και απο τη κοινωνία:mad: ε όχι..

κάποιος έγραψε κάπου για αυτά που σημειώνονται. "σα δεν ντρέπονται" για το παρεντς,.. όχι λοιπον, δεν ντρεπόμαστε καθόλου :-)

και όχι μόνο αυτό, αλλά περηφανευόμαστε που υποστηρίζουμε αυτά που υποστηρίζουμε.

σας αφήνω, με το ότιόταν βρείτε που είναι αυτή η επιταγή του δημοσίου, πείτε μου και πού είναι μπας και φύγω με τα λεφτά για διακοπές στις σειχέλες να σας αφήσω εδώ να τσακώνεστε για την αντικειμενικότητα του παρεντς..ακους εκεί χρηματοδοτείται με λεφτά του δημοσίου....:!::!::!::!: βαθιές ανάσες! τι άλλο θα ακούσω δηλαδή !

:arrow:Ακόμα και αν μας χρηματοδοτούσε το δημόσιο να είσαστε σίγουρες ότι θα συμπεριλάμβανε αυτούς τους κανόνες περι μη διάδοσης διακρίσεων και δεν θα είχε καμία διαφορά. :-)

Αγγελίνα αν θέλεις πάρε με τηλέφωνο για να μπορέσω να σου μιλήσω και ίσως έτσι συνεννοηθούμε καλύτερα.είναι κρίμα να χανεις το χρόνο σου σε κάτι που δεν είναι όπως νομίζεις ότι είναι.

σας καληνυχτίζω και ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση,... αλλά δεν γινόταν να μην τοποθετηθώ. .. goodnight...

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic  το 2012 !!...  Επιτέλους, φυσικά επίσης καθυστερημένα, ξεκινήσαμε και τα  instagram https://www.instagram.com/marybluestyl/  & φυσικα και εδώ https://www.instagram.com/parents.org.gr  &  https://www.instagram.com/parentscafe.gr/ Follow us there too :-) 

το προβλημα μου εμενα δεν ειναι η διαφωνια αγγελινα .... το προβλημα μου ειναι ο τροπος εκφρασης .... και υπο αυτη την εννοια, οχι .... δεν ανηκεις στην ομαδα αυτη .... ;)

εγώ, καλό μου κοριτσάκι?:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...