Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αμαν βρε ζουπι......είπαμε σε γενικές γραμμές.

Ασε να πέσει και καμμιά τελεία κάτω πουλάκι μου.:D

ναι, σε γενικές γραμμές... θα πιάσω μια τελεία που σου παράπεσε...!:tongue:

(στο χρωστάω από δίπλα θέμα και δεν σου απάντησα εκεί για να μην γίνουμε γραφικές : κι εγώ σ' αγαπάω :cool: - κι ας διαφωνούμε μερικές φορές...:rolleyes:) (σοβαρολογώ!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι μπραβο βρε Χαρλοου??? Χρυση την πληρωσα την αλλαξιερα και ηθελα να την δωσω και καπου αλλου να βγαλει τα λεφτα της κριμα να την πεταξουμε. Ασε που εχω και ενα καρω ρουχα μεσα σεντονακια και αλλα μωρουδιακα που δεν τα χρησιμοποιουμε. Και αυτα πρεπει να τα δωσω γιατι ειναι καινουργια τα περισσοτερα μιας και ο γιοκας δεν εδεησε να κοιμηθει πολυ στην κουνια.

...Εχω ομως μια απορια πραγματικα και θελω την γνωμη σας. Οταν ενα παιδακι πηγαινει σε εναν ειδικο που βλεπει πρωτη φορα στην ζωη του και πιθανοτατα ντρεπεται η νιωθει αμηχανα, δεν ειναι λογικο να τα χανει και να μην απαντα ευστοχα οπως θα απαντουσε σε ενα προσωπο που εχει οικειοτητα??? Μου συνεβαινε και μενα μικρη και ακομα και τωρα καποιες φορες γιαυτο αναρωτιεμαι.

Εξαρτάται για ποιά ηλικία μιλάς μάρκο μου. Αλλά πάντα υπάρχουν τα κατάλληλα "τεστ" (όχι ευστοχίας αλλά συναισθηματικής και μη, ανάπτυξης). Σκέψου ότι εμείς που δεν είμαστε του επαγγέλματος, αν μπούμε σ' ένα σαλόνι και χρειαστεί να παρατηρήσουμε τα παιδιά που υπάρχουν και παίζουν μέσα σ' αυτό, θα βγάλουμε κάποια "χοντρικά" συμπεράσματα - πόσο μάλλον οι ειδικοί... (αν και γενικά, δεν τους έχω και πολύ σ' εκτίμηση)...

Αααααααααααααααααααααααααα, σήμερα δεν είναι η μέρα μου.

Το μπράβο ήταν σε εισαγωγικά παιδί μου Μάρκο..............λες να χάρηκα που χάλασε την συρταριέρα ο Μάριος???:tongue:

Right back at you zoupi girl:D:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ζωπυρον τι κάνει η έγκυος φίλη σου; Μου ήρθε φλασιά πριν λίγο.

ο γιατρός της βρίσκει κάτω από τον σάκο του μωρού (17 χιλ) - άψογο για την εβδομάδα κύησης και με χτύπο καρδιάς - καμία αποκόλληση -

έναν άλλο σάκο (3 χιλ) που δεν μπορεί ν' αποφασίσει αν είναι πήγματα - δεύτερος σάκος με μη αναπτυσσόμενο έμβρυο - ψευτοπερίοδος ή κάτι άλλο...

της δίνει ουτροτζεστάν... της είπε ότι η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί έτσι τουλάχιστον μέχρι τον 3ο μήνα... και να παραμείνει σε σχετική ακινησία κι άδεια από τη δουλειά της...

η κοπέλα συνεχίζει νάχει λίγο αίμα... και να προσεύχεται...

Να μην αγχώνεται να της πεις και να αφήσει τα utrogestan να κάνουν την δουλειά τους και να χαζέψει στην τηλεόραση ή στο διάβασμα (ό,τι την ευχαριστεί!)

Είναι σημαντικό!

Καλησπέρα κορίτσια!

Ξεκινάω με το μείζον θέμα της αναπτυξιολόγου που επισκεφθήκαμε σήμερα...

Πρώτα από όλα να σας πω ότι συνάντησα μία κυρία πολύ έμπειρη και ειδήμων σε θέματα αναπτυξιολογίας!

Ξεκινήσαμε με το ιστορικό του Π., πότε γεννήθηκε και πως, αν θήλασε κλπ κλπ. χωρίς την παρουσία του παιδιού και του Γ. Συνεχίσαμε με τη συμπεριφορά του στην οικογένεια. Της ανέφερα τα πάντα που αφορούν το παιδί και τον τρόπο που τον χειριζόμαστε. Και με συμβούλεψε σε πολλά θέματα δίνοντας μου να καταλάβω ότι δεν έχουμε θέσει όρια ειδικά στο θέμα της υπακοής και του σεβασμού κ σε μας αλλά κ στους άλλους. Η συζήτηση μας ολοκληρώθηκε με το νηπιαγωγείο που φοιτεί, από το Σεπ. μέχρι σήμερα και τη συνεργασία μας με τις παιδαγωγούς σε όλα τα επίπεδα.

Κατόπιν ήρθαν στο ιατρείο ο Γ. με τον Παν. Τον ρώτησε πως τον λένε και αν πηγαίνει σχολείο, απάντησε. Όταν τον ρώτησε τι τάξη δεν ήξερε να απαντήσει και της είπε σ' ένα κίτρινο κτίριο... Τεσπα, του ζήτησε να έρθει μαζί της σ' έναν άλλο χώρο να του δείξει κάτι παιχνίδια.

Έμεινε 20' μαζί του και επέστρεψαν πάλι σε εμάς. Και μου λέει.... είμαι σύμφωνη με την επαναφοίτηση που σας πρότειναν διότι το παιδί έχει χαμηλή οργάνωση και συγκέντρωση, είναι υπερκινητικός κ δεν έβαλε κ...ο κάτω όση ώρα μιλούσαμε κι έκανε κπ δραστηριότητες, δεν αναγνώρισε τα γραμματάκια που του έδειξα, δεν μπορεί να γράψει το όνομα του μόνος του, δεν μπορεί να σταθεί σε μία συζήτηση και λέει άσχετα πράγματα με ότι τον ρώτησα. Με τα προβλήματα συγκέντρωσης και κυρίως οργάνωσης που έχει δεν θα τα καταφέρει στο σχολείο όσα χρόνια κι αν τον στείλετε, απλά θα έχετε 12 χρόνια χαμένα. Το παιδί σας χρειάζεται εργοθεραπεία οπωσδήποτε. Η ηλικία του δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο σε όλο αυτό αλλά σίγουρα επιδεινώνει την κατάσταση διότι υπάρχουν παιδιά γεννηθέντα Νοεμ.-Δεκ. που ανταπεξέρχονται στο σχολείο χωρίς πρόβλημα. Μου είπε να βρούμε έναν καλό εργοθεραπευτή. Της είπα για ένα κέντρο που έχω ακούσει κ μου είπε ότι ειδικεύονται σε μαθησιακές δυσκολίες κυρίως κι όχι τόσο σε εργοθεραπεία. Μου σύστησε ένα άλλο στο Μαρούσι. Για το νήπιο, να επαναφοιτήσει σε άλλο για να αλλάξει παραστάσεις και να του το πασάρουμε ως τα "μεγάλα νήπια" αλλά συνδυασμός με εργοθεραπεία οπωσδήποτε διαφορετικά δεν κάνουμε τίποτα. Για το χαρτί από δημόσιο φορέα που χρειάζεται, ευτυχώς, θα το πάρουμε από εκείνη (είναι Δ/ντρια στο Ινστιτούτο Κοιν/κής και Ψυχικής Υγείας Παιδιού). Φεύγοντας μου είπε ότι είναι ένα πανέξυπνο παιδί και ότι πρέπει να το βοηθήσουμε.

Αυτά..

Νιτσάκι μου γλυκό, εγώ στη θέση σου θα ακολουθούσα τις συμβουλές της αναπτυξιολόγου.

Γενικώς με καλύπτει η Μάρσι σε αυτά που σου είπε. Δεν έγινε και κάτι, το παιδί θα προχωρήσει μια χαρά.

Και δε θα έχει κανένα πρόβλημα, θα το δεις. Εσύ μόνο θα χρειαστεί να το χωνέψεις.

Εμείς μόλις γυρίσαμε από το λοιμωδών...

Γενικώς σήμερα ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Ο Λ μόλις γύρισε από τη δουλειά. Ήμουν όλη μέρα με 2 παιδιά, 1 στα όρια της κατάρευσης, και τη μικρή μέσα στη γκρίνια.

Εξαιτίας ενός περιστατικού που είχα ακούσει στην τηλεόραση ενός παιδιού 18 μηνών που ''έφυγε'' από αφυδάτωση, φοβάμαι πολύ κάτι τέτοιο (Βρίσε ελεύθερα, ξέρεις εσύ:tongue:). Και επειδή ο γιος μου έχει να φάει από το Σάββατο είμαι σε έναν πανικό. Πρώτη φορά. Έκλαιγα σήμερα. Ενώ συνήθως είμαι πάρα πάρα πολύ κουλ. Είναι άρρωστος και λέω οκ, θα περάσει. Αλλά δεν τρώει, όλο κοιμάται...σέρνεται...είναι κάτωχρος...χέσε μέσα δλδ.

Την Κυριακή τον είχα πάει στο λοιμωδών, μας είπαν να τον ελέγχουμε ότι είναι οκ. Χθες τον πήγαμε παιδίατρο, τον είδε οκ. Και σήμερα επειδή χ@#@κα από το φόβο μου τον ξαναπήγα λοιμωδών, όπου μου είπαν ότι είναι μια χαρά. Να ελέγχω πάνες αν είναι κατουρημένες, ότι όσο έχει σάλια και δάκρυα είναι οκ, δεν είναι αφυδατωμένος και τέτοια.

Γενικά σκ@τ@ μέρα.

Αυτά. Σα δώρο στον εαυτό μου θα παραγγείλω μια πίτσα να τη χλαπαδιάσω να ευχαριστηθώ, και θα αράξω με τον άντρα μου να δούμε bones.

Σας καληνυχτώ κοριτσάκια μου γλυκά.

Σμουτς!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλη τυχη στην εγκυουλα βρε Ζοπ, να της πανε ολα καλα ευχομαι.
Να μην αγχώνεται να της πεις και να αφήσει τα utrogestan να κάνουν την δουλειά τους και να χαζέψει στην τηλεόραση ή στο διάβασμα (ό,τι την ευχαριστεί!)

Είναι σημαντικό!

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!

το ερώτημα της κοπέλας βέβαια είναι γιατί να συνεχίσει να παίρνει τα utrogestan - αφού στον κανονικό σάκο το έμβρυο είναι μια χαρά, ο δεύτερος σάκος ότι κι αν έχει μέσα, δεν πρέπει ν' αποβληθεί...?

έντιτ : κικίτσα, κουράγιο κι επαγρύπνηση! φιλιά!!

Ωχ...από πού να το πρωτοπιάσω η γυναίκα?

Κική καταρχάς καλά έκανες. Better safe than sorry. Κι αφού δεν σας κράτησαν, ακόμα καλυτερα. Αντε περαστικά και πάλι και καλή ξεκούραση.

Χάρλοου, κανόνισε να χαλαρώσεις λίγο τώρα. Μάκια στο πονεμένο το χεράκι σου. Εμάς δεν μας χάνεις, κοιτά να μην αποκουλαθείς τελείως καμια ώρα.

Μαρκοπόλο, πες στο γιο σου καλέ να αφήσει και τίποτα όρθιο, τι προίκα θα δώσετε στη νύφη? :P

Γι' αυτό που είπες για την πρώτη επισκεψη παιδιών σε ειδικούς, έχω κι εγώ τις επιφυλάξεις μου. Σας τα έλεγα τις προάλλες για την παινεμένη την ομοιοπαθητικού-παιδοψυχολόγο, τρομάρα της. Ο δικός μου εκεί δεν έγραψε σωστά το όνομά του (το έκανε ακριβώς την επομένη στο σπίτι από μόνος του) και έκανε μια αρκετά διαφορετική ζωγραφιά της οικογένειάς του από αυτήν που έκανε στον παιδικό. Χωρίς να τις ακυρώνω βέβαια, νομίζω πως καλά είναι να δουνε ένα παιδί κάποιες φορές πριν αποφανθούν για σοβαρά θέματα. Το θέμα της Νίτσας είναι διαφορετικό φυσικά, νομίζω πως δεν της είπε κάτι παραλογο και τις εργοθεραπείες θα της σύστηνε ούτως ή άλλως.

Ζούπυ Ζούπυ είσαι εδω?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...