Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ντάλια, με το συμπάθειο, σε παρακολουθώ συχνά σε ποστ. Άσχετα τώρα με αυτό. Κι ενώ υπάρχουν φορές που λέω:καλά τα λέει, υπάρχουν φορές που σε βρίσκω επιθετική, ακόμη και προσβλητική... (βλ.κότες πχ)

Koίτα συνήθως όπως νιώθω την ώρα που διαβάζω κάτι έτσι γράφω...

είναι λογικό να μην αρέσουμε σε όλους;)

όσο αναφορά τις κότες νομίζω η harlow είχε δόσει πολύ σωστή απάντηση για το πως το είπα,,,θα ψάξω να το βρω γιατί το εξέφρασε τέλεια...

Επίσης δεν αναφέρθηκα σε κάποιον συγκεκριμένα...αυτός που προσβλήθηκε ( αν προσβλήθηκε κάποιος ) λογικά είχε τη μύγα και δεν είχα άδικο...δηλ..δεν έγραψα για κάποιον συγκεκριμένα...το είπα γενικά σε μια ερώτηση που τέθηκε...

Όμως για το άλλο που είπε περί "εμπάθειας" των μοντ δεν συμφωνώ καθολου.

υπάρχουν φορές που αυτό καταλαβαίνω

Αν ένας μοντ δεν γουστάρει κάποιον ας βγει με το κανονικό του νικ να αντιπαρατεθεί.

θεωρώ ότι οι μοντ πρέπει να λειτουργούν βάσει κάποιν κανόνω που τους δίνονται από την διαχείρηση (είτε αυτοί είναι σωστοί είτε λάθος).

Εφόσον διαλέγεις να είσαι μόντ ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθείς του κανόνες που σου δόθηκαν, αλλιώς να μην είσαι.

Και αν κάποιος μοντ κάνει κατάχρηση κακώς τον κρατάει η διαχείρηση στη θέση του (δεν το ξέρω εγώ αυτό).

Ναι έτσι ΘΑ έπρεπε να είναι...

Δεν λέω ότι όσες κάρτες έφαγα κακώς τις έφαγα, αλλά αρκετές τις έφαγα κακώς και έχω κάνει τις ενστάσεις μου και με γράψανε όλες τις φορές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι αυτό που λεω μετά εγώ, για το "μαγαζί" και με βγάζουν τσιράκι ρε συ Αγγελίνα.

Έτσι γουστάρει, έτσι κάνει (η κάθε Στυλιανάκη).

Αν εσύ μπαίνεις στην διαδικασία να της απαντάς αφού βλέπεις ότι δεν πάει το θέμα, εκνευρίζεσαι, χάνεις το δικο σου χρόνο και στην τελική προσφέρεις επισκεψιμότητα στο συγκεκριμένο φόρουμ με την συμμετοχή σου.

Έτσι γουστάρουν να το χειριστούν το θέμα εδώ μέσα...γιατί είναι δύσκολο να καταλάβεις αυτό που σου λέω (όχι μόνο εσύ) και να θεωρείς ότι παίρνω το μέρος της διαχείρησης?

Το βλέπω τελείως αντικειμενικά το θέμα όταν το λέω αυτό.

Αν πας σ' ένα μαγαζί να φας και σου φερθούν σκάρτα θα ξαναπάς και θα τους λες συνέχεια π.χ "το χταποδάκι ήταν κρασάτο ενώ εγώ ζήτησα στα κάρβουνα":D......Ε! θα σου λέει συνεχώς ο μαγαζάτορας "εγώ μανδάμ κρασάτο σας σέρβιρα".

Το ίδιο είναι κι εδώ.

Σου έκαστε κάτι άσχημο? δεν ξαναπατάς.

Καταλάβετε με κι εμένα τη δόλια, που τα λέω και τα ξαναλέω:D:D

'

Βρε Χάρλοου, καλή μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα, απλά δεν συμφωνω. Ανάποδα να με κρεμάσεις, δεν πρόκειται να συμφωνήσω με τίποτα. Αν είναι έτσι, από πού κι ως πού ο τίτλος Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων, που μας μοστράρουν φάτσα κάρτα? Όταν ο στόχος σου, κατά τη δική σου δήλωση, είναι να ενημερώνεις τους γονείς, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι όσο το δυνατόν πιο νηφάλιος, ευγενής και αντικειμενικός. Ειδάλλως, κάνε ένα μπλογκ, να ξέρει κι ο άλλος πού βρίσκεται. Αυτή είναι η διαφωνία μου, και την έχω ξαναπεί.

Και μη με βάζεις κι εμένα μαζί με όσους σου είπανε ότι παίρνεις το μέρος της διαχείρησης και τα τοιαύτα, πληζ...δεν υπαινίχθηκα καν ποτε και πουθενά κάτι τέτοιο. Γιατί δεν το πιστεύω.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Και το Γηροκομείο ΑΘηνών έχει ένα τίτλο "Ελεήμων εταιρεία" ή κάτι τέτοιο.

Έλα να κρεμαστούμε μαζί ανάποδα για το αν είναι Ελεήμον εταιρεία αυτοί εκει μέσα!!!!

(δεν υπονοώ κάτι για το παρεντσ, νταξ????)

Και μη με βάζεις κι εμένα μαζί με όσους σου είπανε ότι παίρνεις το μέρος της διαχείρησης και τα τοιαύτα, πληζ...δεν υπαινίχθηκα καν ποτε και πουθενά κάτι τέτοιο. Γιατί δεν το πιστεύω.

Αγγελίνα θα με σκάσεις............δεν είπα ότι υπαινίχθηκες.

Σε όσες το υπαινιχθήκανε τους απάντησα φάτσα φόρα με quote επάνω στα λόγια τους.

Δεν είμαι του "στρίβειν δια του αρραβώνος"........θα στην πω αν ενοχληθώ... μη σκας παιδί μου.:D

kiki έτσι ακριβώς είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα για τις "κοτες". οπως το έγραψε η harlow

αλλά έχε υπόψη σου ότι και σε αυτό που λέει η Dalia δίκιο έχει.

Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που στο ιντερνετ γράφουν πιο ελεύθερα τις απόψεις τους και τις ιδέες τους αλλά στην πραγματικότητα κολώνουν να τις εφαρμόσουν.

Τον όρο "κότες" τον έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ περιγράφοντας τους καπνίζοντες που στο εξωτερικό δεν ανάβουν τσιγάρο γιατί ξέρουν ότι θα το φάνε το πρόστιμ (= "κότες") κι εδώ στην Ελλάδα κάνουν το "μάγκα" γιατί ξέρουν ότι δεν τρέχει κάστανο.

Όταν λοιπόν η συμπεριφορά σου δεν συμβαδίζει με τις αληθινές ιδέες σου, τίθεται ένα θεματάκι.

Βέβαια σ'ενα τόσο ευαίσθητο θέμα δεν θα χαρακτήριζα κάποιον που δεν εκφράζεται στην πραγματική του ζωή τόσο ελεύθερα σαν κότα, γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι αντέχει να αντιμετωπίσει σαν χαρακτήρας από τον περίγυρό του (κουτσομπολιά, κακίες κλπ).

Ελπίζω μόνο κάποια στιγμή (αν όντως είναι έτσι) να βρουνε το θάρρος της γνώμης τους και να την λένε χωρίς να φοβούνται μπας και αλλάξει κάτι σε αυτή την κοινωνία.

Το παρεντς είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία με ΑΦΜ και συγκεκριμένο καταστατικό και υπόκειται όπως όλες οι Ελληνικές εταιρείες σε νόμους.

Μπες στο απο κει στο ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ και θα δεις.

Γι'αυτό λεω καμία φορά ότι δεν μπορεί να μπαίνει ο καθένας να λέει ότι θέλει.

Π.Χ. βάσει νόμου δεν κάνει να αναφέονται ονόματα γιατρών ή επιχειρήσεων που κατηγορούνται για κάτι , ούτε στις ειδήσεις δεν λέγονται αν προσέξεις.

Αν ο άλλος γουστάρει να μπαίνει εδώ μέσα και να συνεχίζει να λέει το όνομα του γιατρού χωρίς να υπάρχει καταδικαστική απόφαση, θα την πληρώσει η Στυλιανάλη που τον αφήνει.

Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με τα θέματα των gay κλπ.

Γι'αυτό έβαλα τις ετυμηγορίες από wikipedia και πέσαν μερικές να με φάνε.

Το τι θεωρείς εσύ κι εγώ Κική είναι αδιάφορο μπροστά στο νόμο.

Δεν μπορεί να βγαίνει η άλλη να λέει "τσουβαλιάστε τους μετανάστες και πετάξτες του στη θάλασα"........θατ ης έρθει καμιά μήνυση της Στυλιανάκη και θα ψάχνεται.

Η ότι η οιμοπαθητική (π.χ.) είναι απάτη. Διδάσκεται σε Πανεπιστήμιο η ομοιπαθητική.

Θα το δει ο σύλλογός τους αυτό, να δεις γέλιο η Στυλιανάκη μετά.

Δν υπερασπίζομαι το παρεντς, λέω την απλή λογική που επικρατεί βάσει νομοθεσίας.

Οκ, συμφωνώ. Όμως, αν είναι μαγαζί είναι άλλο, κι αν είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα είναι άλλο. Αν είναι μαγαζί, απλώς αποχωρώ όταν δε μου κάνει για να μην κάνω και τη χάρη στον άλλον να βγάλει χρήματα. Αν είναι μη κερδοσκοπικού, με καλύπτει το παρακάτω:

Όταν ο στόχος σου, κατά τη δική σου δήλωση, είναι να ενημερώνεις τους γονείς, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι όσο το δυνατόν πιο νηφάλιος, ευγενής και αντικειμενικός. Ειδάλλως, κάνε ένα μπλογκ, να ξέρει κι ο άλλος πού βρίσκεται. Αυτή είναι η διαφωνία μου, και την έχω ξαναπεί.

Θα πρέπει να είναι δημοκρατικός, και να μην εκφέρει απόλυτη άποψη σε κανένα θέμα. Και σου το λέω, διαφωνώντας με την Αγγελίνα και στο θέμα των ομό και της εκκλησίας. Είναι όμως δικαίωμά της να έχει μια άλλη άποψη, η οποία οφείλει να ακούγεται σε ένα φόρουμ χρηματοδοτούμενο από το ελληνικό κράτος (άρα από μένα κι εσένα) το οποίο έχει σκοπό την ενημέρωση.

Και φέρνω ως παράδειγμα την Αγγελίνα.

οκ, πατάτες κάνε, αλλά κόψε μαχαίρι οτιδήποτε του δίνεις που περιέχει αλεύρι, ή ζάχαρη, γιατί αποτελούν τροφή για τους μύκητες και τους βοηθάν να μην ψοφήσουν γρήγορα (με δικά μου λόγια)

Χμμμμ αυτό δεν το ήξερα...

Koίτα συνήθως όπως νιώθω την ώρα που διαβάζω κάτι έτσι γράφω...

είναι λογικό να μην αρέσουμε σε όλους;)

όσο αναφορά τις κότες νομίζω η harlow είχε δόσει πολύ σωστή απάντηση για το πως το είπα,,,θα ψάξω να το βρω γιατί το εξέφρασε τέλεια...

Επίσης δεν αναφέρθηκα σε κάποιον συγκεκριμένα...αυτός που προσβλήθηκε ( αν προσβλήθηκε κάποιος ) λογικά είχε τη μύγα και δεν είχα άδικο...δηλ..δεν έγραψα για κάποιον συγκεκριμένα...το είπα γενικά σε μια ερώτηση που τέθηκε...

kiki έτσι ακριβώς είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα για τις "κοτες". οπως το έγραψε η harlow

αλλά έχε υπόψη σου ότι και σε αυτό που λέει η Dalia δίκιο έχει.

Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που στο ιντερνετ γράφουν πιο ελεύθερα τις απόψεις τους και τις ιδέες τους αλλά στην πραγματικότητα κολώνουν να τις εφαρμόσουν.

Τον όρο "κότες" τον έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ περιγράφοντας τους καπνίζοντες που στο εξωτερικό δεν ανάβουν τσιγάρο γιατί ξέρουν ότι θα το φάνε το πρόστιμ (= "κότες") κι εδώ στην Ελλάδα κάνουν το "μάγκα" γιατί ξέρουν ότι δεν τρέχει κάστανο.

Όταν λοιπόν η συμπεριφορά σου δεν συμβαδίζει με τις αληθινές ιδέες σου, τίθεται ένα θεματάκι.

Βέβαια σ'ενα τόσο ευαίσθητο θέμα δεν θα χαρακτήριζα κάποιον που δεν εκφράζεται στην πραγματική του ζωή τόσο ελεύθερα σαν κότα, γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι αντέχει να αντιμετωπίσει σαν χαρακτήρας από τον περίγυρό του (κουτσομπολιά, κακίες κλπ).

Ελπίζω μόνο κάποια στιγμή (αν όντως είναι έτσι) να βρουνε το θάρρος της γνώμης τους και να την λένε χωρίς να φοβούνται μπας και αλλάξει κάτι σε αυτή την κοινωνία.

Εγώ στο είπα τελείως φιλικά καταρχήν. Γενικώς είμαι άνθρωπος που αν θέλω να πω κάτι θα το πω, δε θα κρατήσω διπλωματικές σχέσεις. Και όντως κάποιες φορές σε διαβάζω και λέω:να γιάσει το στόμα σου! Κι άλλες σε βρίσκω επιθετική.

Για τον όρο κότες το δέχομαι, αλλά και πάλι δε συμφωνώ :tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Θα πρέπει να είναι δημοκρατικός, και να μην εκφέρει απόλυτη άποψη σε κανένα θέμα. Και σου το λέω, διαφωνώντας με την Αγγελίνα και στο θέμα των ομό και της εκκλησίας. Είναι όμως δικαίωμά της να έχει μια άλλη άποψη, η οποία οφείλει να ακούγεται σε ένα φόρουμ χρηματοδοτούμενο από το ελληνικό κράτος (άρα από μένα κι εσένα) το οποίο έχει σκοπό την ενημέρωση.

Τι λες παιδί μου?

Από που και ως που το παρεντσ είναι χρηματοδοτούμενο από το Ελληνικό Κράτος? Αυτό νομίζεις?

Προσωπική μη κερδοσκοπική εταιρεία είναι.

Αυτό νομίζεις? ότι χρηματοδοτείτε από το Ελληνικό Δημόσιο?

Θα της πέσουν τα μαλλιά της Στυλιανάκη έτσι και σε διαβάσει:D:D:D

Τότε θα'χα ξεσπαθώσει κι εγώ σε άλλα πράγματα:tongue::tongue::tongue:

Τι λες παιδί μου?

Από που και ως που το παρεντσ είναι χρηματοδοτούμενο από το Ελληνικό Κράτος? Αυτό νομίζεις?

Προσωπική μη κερδοσκοπική εταιρεία είναι.

Αυτό νομίζεις? ότι χρηματοδοτείτε από το Ελληνικό Δημόσιο?

Θα της πέσουν τα μαλλιά της Στυλιανάκη έτσι και σε διαβάσει:D:D:D

Τότε θα'χα ξεσπαθώσει κι εγώ σε άλλα πράγματα:tongue::tongue::tongue:

Έχω την εντύπωση ότι οι εταιρίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα χρηματοδοτούνται. Κι έτσι να μην είναι αν είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με στόχο την ε΄νημέρωση, ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω. Αν είναι κι όλας 3 χειρότερα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Έχω την εντύπωση ότι οι εταιρίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα χρηματοδοτούνται. Κι έτσι να μην είναι αν είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με στόχο την ε΄νημέρωση, ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω. Αν είναι κι όλας 3 χειρότερα!

Ναι αλλά δεν πάει να πει όμως αυτό που λες ότι χρηματοδοτείτε από το Ελληνικό Δημόσιο δηλαδή από μένα και από σένα, άρα έχουμε ένα λόγο παραπάνω.

Εκεί θέλω να καταλήξω λέγοντας ότι το "μαγαζί" είναι ιδιωτικό.

Με κατάλαβες τώρα καλό μου?

(Γιατί δεν με καταλαβαίνετε, τόσο στόκος είμαι πιά?:-(:sad::-()

Φεύγω... πάω σπίτι

Φιλούρες.:D

Ναι αλλά δεν πάει να πει όμως αυτό που λες ότι χρηματοδοτείτε από το Ελληνικό Δημόσιο δηλαδή από μένα και από σένα, άρα έχουμε ένα λόγο παραπάνω.

Φεύγω... πάω σπίτι

Δεν εννοώ ότι έχουμε ένα λόγο παραπάνω, προς Θεού, εννοώ ότι οφείλει ένα πραπάνω να είναι αντικειμενικό ως προς την πληροφόρηση.

Άι μαρή που είσαι και στόκος:tongue: Μπορεί εγώ να μη δίνω να καταλάβετε ακριβώς.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Φεύγω... πάω σπίτι

Σε καταλάβαμε βρε...μη σε πιάνουν τα παράπονα! :tongue::P

Αντε πάνε να ξεκουραστείς λιγάκι, να χαλαρώσεις. Τα άλλα δεν τελειώνουν. Εδώ θα μαστε να τα λεμε και να τα ξαναλέμε. Φιλάκια πολλά! :D:D:D

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ξεκινάω με το μείζον θέμα της αναπτυξιολόγου που επισκεφθήκαμε σήμερα...

Πρώτα από όλα να σας πω ότι συνάντησα μία κυρία πολύ έμπειρη και ειδήμων σε θέματα αναπτυξιολογίας!

Ξεκινήσαμε με το ιστορικό του Π., πότε γεννήθηκε και πως, αν θήλασε κλπ κλπ. χωρίς την παρουσία του παιδιού και του Γ. Συνεχίσαμε με τη συμπεριφορά του στην οικογένεια. Της ανέφερα τα πάντα που αφορούν το παιδί και τον τρόπο που τον χειριζόμαστε. Και με συμβούλεψε σε πολλά θέματα δίνοντας μου να καταλάβω ότι δεν έχουμε θέσει όρια ειδικά στο θέμα της υπακοής και του σεβασμού κ σε μας αλλά κ στους άλλους. Η συζήτηση μας ολοκληρώθηκε με το νηπιαγωγείο που φοιτεί, από το Σεπ. μέχρι σήμερα και τη συνεργασία μας με τις παιδαγωγούς σε όλα τα επίπεδα.

Κατόπιν ήρθαν στο ιατρείο ο Γ. με τον Παν. Τον ρώτησε πως τον λένε και αν πηγαίνει σχολείο, απάντησε. Όταν τον ρώτησε τι τάξη δεν ήξερε να απαντήσει και της είπε σ' ένα κίτρινο κτίριο... Τεσπα, του ζήτησε να έρθει μαζί της σ' έναν άλλο χώρο να του δείξει κάτι παιχνίδια.

Έμεινε 20' μαζί του και επέστρεψαν πάλι σε εμάς. Και μου λέει.... είμαι σύμφωνη με την επαναφοίτηση που σας πρότειναν διότι το παιδί έχει χαμηλή οργάνωση και συγκέντρωση, είναι υπερκινητικός κ δεν έβαλε κ...ο κάτω όση ώρα μιλούσαμε κι έκανε κπ δραστηριότητες, δεν αναγνώρισε τα γραμματάκια που του έδειξα, δεν μπορεί να γράψει το όνομα του μόνος του, δεν μπορεί να σταθεί σε μία συζήτηση και λέει άσχετα πράγματα με ότι τον ρώτησα. Με τα προβλήματα συγκέντρωσης και κυρίως οργάνωσης που έχει δεν θα τα καταφέρει στο σχολείο όσα χρόνια κι αν τον στείλετε, απλά θα έχετε 12 χρόνια χαμένα. Το παιδί σας χρειάζεται εργοθεραπεία οπωσδήποτε. Η ηλικία του δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο σε όλο αυτό αλλά σίγουρα επιδεινώνει την κατάσταση διότι υπάρχουν παιδιά γεννηθέντα Νοεμ.-Δεκ. που ανταπεξέρχονται στο σχολείο χωρίς πρόβλημα. Μου είπε να βρούμε έναν καλό εργοθεραπευτή. Της είπα για ένα κέντρο που έχω ακούσει κ μου είπε ότι ειδικεύονται σε μαθησιακές δυσκολίες κυρίως κι όχι τόσο σε εργοθεραπεία. Μου σύστησε ένα άλλο στο Μαρούσι. Για το νήπιο, να επαναφοιτήσει σε άλλο για να αλλάξει παραστάσεις και να του το πασάρουμε ως τα "μεγάλα νήπια" αλλά συνδυασμός με εργοθεραπεία οπωσδήποτε διαφορετικά δεν κάνουμε τίποτα. Για το χαρτί από δημόσιο φορέα που χρειάζεται, ευτυχώς, θα το πάρουμε από εκείνη (είναι Δ/ντρια στο Ινστιτούτο Κοιν/κής και Ψυχικής Υγείας Παιδιού). Φεύγοντας μου είπε ότι είναι ένα πανέξυπνο παιδί και ότι πρέπει να το βοηθήσουμε.

Αυτά..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...