Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Η Κική έχει το παιδί με την στοματίτιδα (remember ή είχες πάλι επισκέψεις απο τον φίλο μας τον αλτσχάιμερ; ) και η Ειρήνη είναι με βήχα και καταρροή 5 μέρες τώρα (σωστά τις μέτρησα φιλενάδα; )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Κική έχει το παιδί με την στοματίτιδα (remember ή είχες πάλι επισκέψεις απο τον φίλο μας τον αλτσχάιμερ; ) και η Ειρήνη είναι με βήχα και καταρροή 5 μέρες τώρα (σωστά τις μέτρησα φιλενάδα; )

Τα βρηκα....αμεσως να μου την πεις εσυ......:tongue:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Επιπλεον Χαρλοου εισαι τσιρακι και το ξερω, παραδεξου το. Και αφεντικο σου ειναι η Χριστινα.....

Αγγελινα μην παρεξηγιεσαι ετσι. Η Στυλιανακη το κανει αυτο.....τα περισσοτερα δε ποστ της ΔΕΝ μπορω να τα διαβασω λογω του οτι ειναι ετσι μακροσκελη........

Μπαααααα. μας τη λες για να κρυφτεί εσύ ρε..............αρχιμαφιόζα τσιράκι:tongue:

ναι ρε συ Αγγελίνα η Στυλιανάκη έτσι γράφει, δεν το προσωποποιεί ιδιαίτερα............πωπω κι εγώ δεν μπορώ να την διαβάσω εύκολα.

Κόρες, δεν είναι επιχείρημα για μένα αυτό. Τι θα πει, έτσι τα γράφει? Να σταματήσει να τα γράφει έτσι, αν θέλει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν οι απόψεις της! Κι η Δήμητρα πχ τα γράφει κάπως, αλλά έχει φάει χίλια μπαν και απόλυτα δίκαια. Κι εγώ, άμα αφήσω τον εαυτό μου να γράψει παρορμητικά, ξέρεις τι έχει να γίνει? Δεν το κάνω (άλλο) όμως. Προσπαθώ να ακούω τον άλλον, να δείχνω σεβασμό στις θέσεις του, και πάνω από όλα, να μην επιμένω ντε και καλά να βγάλω τις αντιλήψεις του λάθος και να του επιβάλλω τις δικές μου ως ορθές! Γιατί λοιπόν, εγώ έχω αυτή την υποχρέωση ως συμμετέχουσα σε μια συζήτηση και η Στυλιανάκη όχι? Επειδή είναι ιδρύτρια, διαχειρίστρια ή ό,τι άλλο είναι, του φόρουμ? Ε όχι!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

κικίτσα τί έχετε; γιατί δε τρώει το παιδί;

Στοματίτιδα Σεβούλα

Μαρή Κική γιατί ρωτάς αν είναι κερδοσκοπικό ή όχι το παρεντσ?

δεν γουστάρω να γράψω δίπλα.

(ΜΗ κερδσκοπικό είναι)

Έχει σημασία στην άποψη που διαμορφώνω για το πάρεντς, τη Στυλιανάκη για το τι θα γράψω σε εκείνη κτλ

Ωχ Κική...τι να σου πω ρε κορίτσι...μήπως να τον έβλεπε η παιδίατρος και να αποφάσιζε εκείνη?

Τον είδε και είπε ότι είναι οκ χθες

Ρε παιδια τι εγινε με την Κικη και ψαχνω να βρω και δεν βρισκω?.....Και με την Ειρηνη?

Ασε το βρηκα το ενα. Κικη να το πας. Να σου φυγει η εννοια αν μη τι αλλο. Η Ντακταριν εκανε τπτ?

Βρηκα και το αλλο....την Μαρκοπουλινα εψαχνα.....για σενα λενε ρε Κιουλτακι? Το συναχι περαστικα? Περαστικα και αγυριστα......

Επιπλεον Χαρλοου εισαι τσιρακι και το ξερω, παραδεξου το. Και αφεντικο σου ειναι η Χριστινα.....

Αγγελινα μην παρεξηγιεσαι ετσι. Η Στυλιανακη το κανει αυτο.....τα περισσοτερα δε ποστ της ΔΕΝ μπορω να τα διαβασω λογω του οτι ειναι ετσι μακροσκελη........

Ελλ, τον είδε χθες η γιατρός. Η ντακταρίν κάτι έκανε. Εγλω φοβάμαι...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες !

¨

"Χαθήκαμε" για αρκετές μέρες, αλλά, η δουλειά ήταν πολύ και έπρεπε να την τελειώσω...

Τώρα είμαι και πάλι "ελεύθερη", που λέει ο λόγος !

Λοιπόν: καταρχήν περαστικά στους ασθενείς. Και, επίσης, Χρόνια Πολλά και Καλά (καθυστερημένα βεβαίως βεβαίως) στην Ειρήνη για τον Μαριούλη !!!! :-P

Επειδή είναι ιδρύτρια, διαχειρίστρια ή ό,τι άλλο είναι, του φόρουμ? Ε όχι!

Είναι αυτό που λεω μετά εγώ, για το "μαγαζί" και με βγάζουν τσιράκι ρε συ Αγγελίνα.

Έτσι γουστάρει, έτσι κάνει (η κάθε Στυλιανάκη).

Αν εσύ μπαίνεις στην διαδικασία να της απαντάς αφού βλέπεις ότι δεν πάει το θέμα, εκνευρίζεσαι, χάνεις το δικο σου χρόνο και στην τελική προσφέρεις επισκεψιμότητα στο συγκεκριμένο φόρουμ με την συμμετοχή σου.

Έτσι γουστάρουν να το χειριστούν το θέμα εδώ μέσα...γιατί είναι δύσκολο να καταλάβεις αυτό που σου λέω (όχι μόνο εσύ) και να θεωρείς ότι παίρνω το μέρος της διαχείρησης?

Το βλέπω τελείως αντικειμενικά το θέμα όταν το λέω αυτό.

Αν πας σ' ένα μαγαζί να φας και σου φερθούν σκάρτα θα ξαναπάς και θα τους λες συνέχεια π.χ "το χταποδάκι ήταν κρασάτο ενώ εγώ ζήτησα στα κάρβουνα":D......Ε! θα σου λέει συνεχώς ο μαγαζάτορας "εγώ μανδάμ κρασάτο σας σέρβιρα".

Το ίδιο είναι κι εδώ.

Σου έκαστε κάτι άσχημο? δεν ξαναπατάς.

Καταλάβετε με κι εμένα τη δόλια, που τα λέω και τα ξαναλέω:D:D

'

Ηarlow προσωπικά καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να πεις και δε νομίζω να σε αποκάλεσα τσιράκι...αλλά το πάρτε τους κανόνες στα μούτρα ( καταλαβαίνεις ε ? ) είναι κάπως ρε παιδί μου....στην τελική και εσύ απλό μέλος είσαι και εγώ...αν είμαι λάθος ας κρίνει ο μαγαζάτορας..εσύ τι σκάς...

Εχω φάει άπειρες κάρτες, κάποιες τις θεωρώ αβάσιμες, έχω στήλει και mail στον admin με επιχειρήματα...αλλά ουδεμία απάντηση πήρα...είναι σαφάστατο ότι κάποιοι moderator δεν με γουστάρουν ( και καλά κάνουν ), αλλά όταν αναλαμβάνεις κάτι το κάνεις όπως πρέπει αλλιώς μην το κάνεις....

Επίσης είναι λάθος που λες στο άλλο και στο άλλο φόρουμ....δεν είναι κακό να συμμετέχει κάποιος σε όποιο και όσα φόρουμ θέλει...ή το να φύγει από αυτό, ούτε αυτό με καλύπτει διότι τα μέλη και οι εμπειρίες είναι πολλές και μπορείς να βοηθηθείς ( θέλω να πω δεν μου αρέσει το κάτσε και σκάσε επειδή με έχεις ανάγκη )

Τίποτα από όσα σου λέω harlow δεν σου τα λέω κακοπροαίρετα....

Διαφημίσεις

Είναι αυτό που λεω μετά εγώ, για το "μαγαζί" και με βγάζουν τσιράκι ρε συ Αγγελίνα.

Έτσι γουστάρει, έτσι κάνει (η κάθε Στυλιανάκη).

Αν εσύ μπαίνεις στην διαδικασία να της απαντάς αφού βλέπεις ότι δεν πάει το θέμα, εκνευρίζεσαι, χάνεις το δικο σου χρόνο και στην τελική προσφέρεις επισκεψιμότητα στο συγκεκριμένο φόρουμ με την συμμετοχή σου.

Έτσι γουστάρουν να το χειριστούν το θέμα εδώ μέσα...γιατί είναι δύσκολο να καταλάβεις αυτό που σου λέω (όχι μόνο εσύ) και να θεωρείς ότι παίρνω το μέρος της διαχείρησης?

Το βλέπω τελείως αντικειμενικά το θέμα όταν το λέω αυτό.

Αν πας σ' ένα μαγαζί να φας και σου φερθούν σκάρτα θα ξαναπάς και θα τους λες συνέχεια π.χ "το χταποδάκι ήταν κρασάτο ενώ εγώ ζήτησα στα κάρβουνα":D......Ε! θα σου λέει συνεχώς ο μαγαζάτορας "εγώ μανδάμ κρασάτο σας σέρβιρα".

Το ίδιο είναι κι εδώ.

Σου έκαστε κάτι άσχημο? δεν ξαναπατάς.

Καταλάβετε με κι εμένα τη δόλια, που τα λέω και τα ξαναλέω:D:D

'

Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητάω να μάθω γουάτ ις πάρεντς. Είναι ένα μαγαζί, οκ, δε γουστάρω φεύγω. Είναι μια εταιρία ενημέρωσης υπό την αιγίδα κάποιας οργάνωσης, κάποιας επιχορήγησης?τι?αλλάζει...μόλις μάθω θα καταλάβεις γιατ΄ιρωτάω :tongue:

κική, τις πιίλες τις αποστειρώνεις, ε; του μικρού εννοώ, για να μην ξανακολλάει

:confused::confused::confused: όχι...δεν το σκέφτηκα...θα το κάνω μόλις ξυπνήσει. Θα τηγανίζω και καμμιά πατάτα πυο του αρέσει μπας και φάει τπτ.

Ηarlow προσωπικά καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να πεις και δε νομίζω να σε αποκάλεσα τσιράκι...αλλά το πάρτε τους κανόνες στα μούτρα ( καταλαβαίνεις ε ? ) είναι κάπως ρε παιδί μου....στην τελική και εσύ απλό μέλος είσαι και εγώ...αν είμαι λάθος ας κρίνει ο μαγαζάτορας..εσύ τι σκάς...

Εχω φάει άπειρες κάρτες, κάποιες τις θεωρώ αβάσιμες, έχω στήλει και mail στον admin με επιχειρήματα...αλλά ουδεμία απάντηση πήρα...είναι σαφάστατο ότι κάποιοι moderator δεν με γουστάρουν ( και καλά κάνουν ), αλλά όταν αναλαμβάνεις κάτι το κάνεις όπως πρέπει αλλιώς μην το κάνεις....

Επίσης είναι λάθος που λες στο άλλο και στο άλλο φόρουμ....δεν είναι κακό να συμμετέχει κάποιος σε όποιο και όσα φόρουμ θέλει...ή το να φύγει από αυτό, ούτε αυτό με καλύπτει διότι τα μέλη και οι εμπειρίες είναι πολλές και μπορείς να βοηθηθείς ( θέλω να πω δεν μου αρέσει το κάτσε και σκάσε επειδή με έχεις ανάγκη )

Τίποτα από όσα σου λέω harlow δεν σου τα λέω κακοπροαίρετα....

Ντάλια, με το συμπάθειο, σε παρακολουθώ συχνά σε ποστ. Άσχετα τώρα με αυτό. Κι ενώ υπάρχουν φορές που λέω:καλά τα λέει, υπάρχουν φορές που σε βρίσκω επιθετική, ακόμη και προσβλητική... (βλ.κότες πχ)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σαφώς και δεν είναι κακό να είσαι σε όποιο φόρουμ θέλεις, κι εγώ είμαι σε μερικά από αυτά.

Αλλά όταν κάνεις quote επάνω σε μένα και μου λες ότι δεν μπορώ να πω τον πόνου ελεύθερα και ότι εμμέσως πλην σαφώς εγώ το τσιράκι δεν σε αφήνω, τότε τι να σου πω?

Ή βγαίνει και λέει η άλλη ότι με αφήνουν και λέω ότι θέλω χωρίς να τρώω κάρτες.

Κοίτα πρώτα μανδάμ και μετά μιλάς.

Εφόσον λοιπόν συμφωνούμε όλες ότι η άποψή μου περί "κανόνων" είναι αντικειμενική (και ότι δεν είμαι τσιράκι:D), τότε τι σκάμε όλες.

Όπως είπες ο μαγαζάτορας ας κρίνει.

Όμως για το άλλο που είπε περί "εμπάθειας" των μοντ δεν συμφωνώ καθολου.

Αν ένας μοντ δεν γουστάρει κάποιον ας βγει με το κανονικό του νικ να αντιπαρατεθεί.

θεωρώ ότι οι μοντ πρέπει να λειτουργούν βάσει κάποιν κανόνω που τους δίνονται από την διαχείρηση (είτε αυτοί είναι σωστοί είτε λάθος).

Εφόσον διαλέγεις να είσαι μόντ ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθείς του κανόνες που σου δόθηκαν, αλλιώς να μην είσαι.

Και αν κάποιος μοντ κάνει κατάχρηση κακώς τον κρατάει η διαχείρηση στη θέση του (δεν το ξέρω εγώ αυτό).

Εμένα να καταλάβεις μου'χει ρίξει μπαν φίλος μου σε άλλο φόρουμ επειδή δεν συμμορφωνόμουνα με τους κανόνες που είχε θέσει.

Μου το είπε δημοσίως μια, μετά δεύτερη, στην τρίτη έφαγα μπαν και με προειδοποίηση ότι έτσι και συνεχίσω θα μου μπανάρει την IP κιόλας.

Και μιλάμε για φίλου μου έτσι?

Επειδή είμαστε φίλοι όμως, αυτόδεν σημαίνει ότι θα με αφήσε να του κάνω το φόρουμ κώλο, που αυτός γουστάρει να το λειτουργεί με το δικό του τρόπο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητάω να μάθω γουάτ ις πάρεντς. Είναι ένα μαγαζί, οκ, δε γουστάρω φεύγω. Είναι μια εταιρία ενημέρωσης υπό την αιγίδα κάποιας οργάνωσης, κάποιας επιχορήγησης?τι?αλλάζει...μόλις μάθω θα καταλάβεις γιατ΄ιρωτάω :tongue:

Το παρεντς είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία με ΑΦΜ και συγκεκριμένο καταστατικό και υπόκειται όπως όλες οι Ελληνικές εταιρείες σε νόμους.

Μπες στο απο κει στο ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ και θα δεις.

Γι'αυτό λεω καμία φορά ότι δεν μπορεί να μπαίνει ο καθένας να λέει ότι θέλει.

Π.Χ. βάσει νόμου δεν κάνει να αναφέονται ονόματα γιατρών ή επιχειρήσεων που κατηγορούνται για κάτι , ούτε στις ειδήσεις δεν λέγονται αν προσέξεις.

Αν ο άλλος γουστάρει να μπαίνει εδώ μέσα και να συνεχίζει να λέει το όνομα του γιατρού χωρίς να υπάρχει καταδικαστική απόφαση, θα την πληρώσει η Στυλιανάλη που τον αφήνει.

Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με τα θέματα των gay κλπ.

Γι'αυτό έβαλα τις ετυμηγορίες από wikipedia και πέσαν μερικές να με φάνε.

Το τι θεωρείς εσύ κι εγώ Κική είναι αδιάφορο μπροστά στο νόμο.

Δεν μπορεί να βγαίνει η άλλη να λέει "τσουβαλιάστε τους μετανάστες και πετάξτες του στη θάλασα"........θατ ης έρθει καμιά μήνυση της Στυλιανάκη και θα ψάχνεται.

Η ότι η οιμοπαθητική (π.χ.) είναι απάτη. Διδάσκεται σε Πανεπιστήμιο η ομοιπαθητική.

Θα το δει ο σύλλογός τους αυτό, να δεις γέλιο η Στυλιανάκη μετά.

Δν υπερασπίζομαι το παρεντς, λέω την απλή λογική που επικρατεί βάσει νομοθεσίας.

:confused::confused::confused: όχι...δεν το σκέφτηκα...θα το κάνω μόλις ξυπνήσει. Θα τηγανίζω και καμμιά πατάτα πυο του αρέσει μπας και φάει τπτ.

οκ, πατάτες κάνε, αλλά κόψε μαχαίρι οτιδήποτε του δίνεις που περιέχει αλεύρι, ή ζάχαρη, γιατί αποτελούν τροφή για τους μύκητες και τους βοηθάν να μην ψοφήσουν γρήγορα (με δικά μου λόγια)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...