Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα τρελλές κι αδέσποτες!

βρε τι μου έχετε κάνει...! με στοιχειώνετε ως και στον ύπνο! σήμερα το βράδυ ονειρευόμουνα πως διάβασα στην εφημερίδα ότι η αγγελίνα... αυτοκτόνησε... και καθόμουνα με το αερικό και κλαίγαμε τη μοίρα μας...!

Τι λες μωρή τρελλή κι αλλοπαρμένη? Μη χειρότερα πρωινιάτικα Παναγία μου! Φιλενάδα κανε κανένα διαλειμματάκι από το πάρεντς...σε χαλάει, πουλάκι μου!

Κατα τα άλλα, καλημέρα σε όλες!

Αερικό, πες μου κάτι...τι γνώμη έχεις για το θέμα της rkt και τον τρόπο που εξελίχθηκε? Είχα δίκιο σε αυτά που σου έλεγα τότε στο πμ?

Ε τώρα Αγγελίνα να πω ότι είχες άδικο; Δεν μπορώ να το πω... αν και να σου πω την αλήθεια η γιαγιά μπορεί και να φοβήθηκε οταν τέθηκαν θέματα υιοθεσίας... Εγώ τουλάχιστον θα φοβόμουν και θα έκλεινα την πόρτα...

Ειρηνάκι μου, το έχω δηλώσει, κι εγώ πολύ θα ήθελα να έχω ακόμα γάλα για τον μικρό. Βέβαια, στην ηλικία της δικιάς σου, μπορεί κι εγώ να είχα σαλτάρει, δεν ξέρω. Μπράβο σου, πάντως.

Σέβη μου, δεν έχουμε ιδιαίτερα νέα. Φτύνω τον κόρφο μου που δεν έχουμε τίποτα αρρώστιες ακόμα, γιατί ο μικρός με τις μύξες ξεμπέρδεψε...αναίμακτα. :rolleyes: Κάναμε και το MMR, όλα καλά. Κατα τα άλλα, ησυχία.

Καλημερα σας!! :D

Αλλαξα το ψευδωνυμο μου, η Φαιη ειμαι! ;)

Ολα καλα απο εδω.. Η Μαρια απο το πρωι που της ειπαμε πως θα την παμε στη γιαγια της και απο την Παρασκευη θα ερθει στο νεο μας σπιτι, τρεχει ολη την ωρα και φωναζει "γιαγια, πιτι' (γιαγια, σπιτι) :lol: Πολλη φαση εχει η σκατουλα μου!!

Τι ονειρα ακυρα ειναι αυτα ρε που βλεπουμε? Εγω τις προαλλες εβλεπα πως με χτυπουσε μια αλλη συμφορουμιτισσα! Ρε που παμε ρε?? :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ε τώρα Αγγελίνα να πω ότι είχες άδικο; Δεν μπορώ να το πω... αν και να σου πω την αλήθεια η γιαγιά μπορεί και να φοβήθηκε οταν τέθηκαν θέματα υιοθεσίας... Εγώ τουλάχιστον θα φοβόμουν και θα έκλεινα την πόρτα...

Σίγουρα έπαιξε ρόλο αυτό. Αλλά καλά θα ήταν να μπορούσε κάποιος να εξηγήσει στη γιαγιά ότι η υιοθεσία θα είναι προς όφελος του παιδιού, να καταλάβει ότι κακό του κάνει που το κρατάει, όχι καλό. Είδες τι έλεγε η Μαριρένα στο θέμα που άνοιξε χθες-μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί ότι κακώς κράτησαν οι παππούδες το παιδί, κι ας ήταν δεμένο ζευγάρι, υγιείς και οικονομικά άνετοι. Αυτή η γιαγιά τώρα, τι μπορεί να του προσφέρει? Και πολύ περισσότερο αύριο, που εκείνη δεν θα μπορεί και η κόρη της καραδοκεί να μεγαλώσει το μωρό για να βγάλει λεφτά, κατά τη δήλωσή της? Μετά εγώ φταίω που τα παίρνω στο κρανίο?

πώς άλλαξες ψευδώνυμο; με ενδιαφερει.

Στελνεις e-mail στη διευθυνση του parents και δινεις 3 εναλλακτικες προτασεις για το ψευδωνυμο που θελεις. Εγω προσωπικα το Σαββατο το ζητησα και σημερα μου το αλλαξανε. Και εδω αλλα και διπλα! :D

gM4vp2.png

Στελνεις e-mail στη διευθυνση του parents και δινεις 3 εναλλακτικες προτασεις για το ψευδωνυμο που θελεις. Εγω προσωπικα το Σαββατο το ζητησα και σημερα μου το αλλαξανε. Και εδω αλλα και διπλα! :D

θα σκεφτώ κι εγώ 3 ψευδώνυμα και θα στείλω αίτηση.:)

ΤΥ!

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααααααα

μαρηηηηηηηηηη μη λετε για γαλα........

στο σπιτι του πνιγμενου δεν μιλανε για σχοινι!!!!!!!!

εμεις 170 μλ το πρωι και αυτο στον υπνο!!!!!!!!

αχ σουητ ντριμ(χιχιχιχιχι)θελω κι εγω να βαλω αλλο ονομα!!!!!!!!

καλε βρε τι ονειρα ειναι αυτα που βλεπετε????

λοιπον,παω να ντυθώ και να παμε για ψωνια.

τα λεμε μετα!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Ποια 170 ml ρε παιδια?? Τι λετε?

Εμεις με το ζορι ηπιαμε 100 το πρωι! Με δουλευετε?? :rolleyes:

gM4vp2.png

Ο μεγάλος μου Φαίη ούτε 100 δεν έπινε. Πολύ πίκρα μιλάμε. Μην ανησυχείς όμως, το δεύτερο θα το κατεβάζει σαν νερό! Σαν να πήρε το μάτι μου ότι ψήνεσαι...;):D

Ψηνομαι Αγγελινα μου αλλα οχι αμεσα... Να κλεισει η Μαρια τα 3 και βλεπουμε.. :lol: Να μπορεσω μεχρι να γεννηθει το 2ο με το καλο να τη στειλω προνηπιο γιατι με τη Μαρια μες στο σπιτι και ενα μωρο δεν υπαρχει περιπτωση να την παλεψω (δεν τη φωναζουμε τυχαια Χανιμπαλ :lol:)

Παντως ειμαι της αποψης πως δεν τα προγραμματιζεις αυτα.. Εγω απλα παιρνω προφυλαξεις, παρολαυτα οποτε ερθει εννοειται πως ειναι καλοδεχουμενο! Κι αμα πινει και το γαλα ετσι οπως λες, τοτε ακομα καλυτερα! :lol::lol:

gM4vp2.png

ΑνώνυμεςΚλώσσες ήρθαααααααααααα!!!!!!

Βλέπω δηλώσατε το παρόν όλο το ΣουΚου...Εγώ το μισό κοιμόμουν & δούλευα, το υπόλοιπο είχα κλειστεί στην κουζίνα κι έφτιαχνα γλυκά/φαγητά...

Φαίη, μην αλλάξεις και άβαταρ please... είναι πολύ ωραίο..

Τι κάνετε λοιπές τρελές κι αλλοπαρμένες???

Σέβη, τι nickname σκέφτεσαι να βάλεις?

Ζώπυρον, μη χαίρεσαι σήμερα λέω να κάτσω λίγο παραπάνω...Μουτράκια...δε σου 'λειψα καλέ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...