Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μαρκοπολούδι μου, να σου πω κάτι? Γράφει σε ένα σημείο "εδώ απαντάω στο ποστ της Αγγελίνας" και ξεκινάει ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΟΣΤ ΑΛΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ!!!! Κ

Το εδώ απαντάω στο ποστ της αγγελίνας είναι λινκ που οδηγεί εκεί που σου απαντάει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω ετσι το καταλαβα Αερικακι αλλα οκευ δεκτο να ενοχληθηκε η Αγγελινα αλλα πραγματικα Αγγελινα δεν θεωρω οτι εχει κατι μαζι σου προσωπικα και οτι ηθελε να σε προσβαλλει, απλα εκφραστηκε εντονα.

Κορίτσια, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ξεκινάει φουλ επίθεση στο πρώτο ποστ κατά των ατόμων που εκφράζουν αντίθετη άποψη, στα οποία συγκαταλέγομαι και εγώ. Απαράδεκτη φρασεολογία, ανεπίτρεπτες γενικεύσεις. Και μετά στο δεύτερο ξεκινάει να απαντήσει προσωπικά σε μένα, κάνοντας παράθεση σε ποστ άλλου μέλους.

Δεν έχω κάτι να προσθέσω. Το πράγμα φωνάζει από μόνο του κι αν είμαι εγώ η μόνη που το ακούει, so be it. Δεν θα σκάσουμε κιόλας.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Για το φλέγον θέμα απάντησα εκεί.

Τώρα, ο γιος μου δεν τρώει πολύ, κοιμάται λιγότερο μέσα στην ημέρα, γάλα τα ίδια...σκέφτομαι να τον πάω νοσοκομείο για ορό...φοβάμαι για τη ζωή του για αφυδάτωση...τι να κάνω?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Για το φλέγον θέμα απάντησα εκεί.

Τώρα, ο γιος μου δεν τρώει πολύ, κοιμάται λιγότερο μέσα στην ημέρα, γάλα τα ίδια...σκέφτομαι να τον πάω νοσοκομείο για ορό...φοβάμαι για τη ζωή του για αφυδάτωση...τι να κάνω?

εγώ θα τον πήγαινα χτες κικίτσα!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!! :)

Αργησα να μπω σημερα αλλα... γενικη εξετελεσθη!!! :D

Λοιπον:

Harlow καλα να περασετε! Κοιτα να γεμισεις μπαταριες!! :D

Παλλαντινακι προσοχη στη Σοφια! Περαστικα σας!

Για το θεμα διπλα.. Το παρακολουθω οσο και οποτε μπορω.. Δεν εχω μπει στη διαδικασια να απαντησω και ουτε θα το κανω.. Να πω "μην ασχολειστε" δεν θα με ακουσει καμμια σας :mrgreen: οποτε θα σας πω να ασχοληθειτε οσο θελετε αλλα να μη χαλατε τη ζαχαρενια σας! ;)

Για το φατσοβιβλιο και την εργασια, μπορω να πω πως δεν κινδυνευω (πως να κινδυνεψω αλλωστε μεσα απο το σπιτι) :lol: αλλα και δουλεια να βρω, δεν νομιζω πως θα εχω την ευκαιρια να μπαινω μιας και υπαλληλος γραφειου δεν υπαρχει περιπτωση να γινω (οχι πως δεν θελω, απλα δεν με παιρνουν ;))..

Κικιτσα ετσι οπως το περιγραφεις κι εγω θα το πηγαινα το παιδι! Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Malecon απο τα κλασσικα μπορεις να διαλεξεις οπως ενα ωραιο μπλουζοφορεμα ή ενα σετακι περιποιησης (απο αυτα που μπαινουν μαζι στο ιδιο βαλιτσακι λεω οπως π.χ. αφρολουτρο, κρεμα σωματος, body sprey, κολωνια ή καθαριστικο προσωπου, κρεμα ημερας, κρεμα ματιων, τονωτικη λοσιον).. Εχει και σε φαρμακεια αλλα και στα hondos και δεν ειναι πολυ ακριβα!

Μετα θυμησου αν ειχε ζητησει κατι απλο για το σπιτι ας πουμε και κοιτα και εκει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μαρή Κική γιατί ρωτάς αν είναι κερδοσκοπικό ή όχι το παρεντσ?

δεν γουστάρω να γράψω δίπλα.

(ΜΗ κερδσκοπικό είναι)

οι διαφημίσεις δλδ μπαίνουν τσάμπα? δεν πληρώνεται κανείς?

οι διαφημίσεις δλδ μπαίνουν τσάμπα? δεν πληρώνεται κανείς?

Μια εταιρεία μπορεί να είναι ΜΗ κερδοσκοπικού χαρακτήρα και να έχει έσοδα, όπως το Χαμόγελο κλπ.

Ο όρος ΜΗ κερδοσκοπικό δεν σου αναιρεί ότι μπορείς να έχει έσοδα, αλλά το πως τα εισπράτεις και τι τα κάνεις.

Η Σέβη θα ξέρει καλύτερα να μας πει.

Αλλά και πάλι τι σχέση έχει αυτό?

Ρε παιδια τι εγινε με την Κικη και ψαχνω να βρω και δεν βρισκω?.....Και με την Ειρηνη?

Ασε το βρηκα το ενα. Κικη να το πας. Να σου φυγει η εννοια αν μη τι αλλο. Η Ντακταριν εκανε τπτ?

Βρηκα και το αλλο....την Μαρκοπουλινα εψαχνα.....για σενα λενε ρε Κιουλτακι? Το συναχι περαστικα? Περαστικα και αγυριστα......

Επιπλεον Χαρλοου εισαι τσιρακι και το ξερω, παραδεξου το. Και αφεντικο σου ειναι η Χριστινα.....

Αγγελινα μην παρεξηγιεσαι ετσι. Η Στυλιανακη το κανει αυτο.....τα περισσοτερα δε ποστ της ΔΕΝ μπορω να τα διαβασω λογω του οτι ειναι ετσι μακροσκελη........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...