Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εντάξει το αυγο και το τσουρέκι όπως και το δώρο έχεις περιθώριο να τα δώσεις μέχρι ΚΑΙ την Κυριακή του Πάσχα χαχαχα

(συνεχίζω το διάβασμα δίπλα και είδα τι ενόχλησε την Αγγελίνα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα πέρα ως πέρα!

καιρό έχω να μπω στις αλλοπρόσαλλες! ελπίζω να είστε καλά κ τα πιτσιρίκια σας καλύτερα!

περαστικά σε Ειρήνη, Αρετή κ τέκνο της, παλλαντινάκι κ τέκνο!

Αρετούλα, το Πάσχα, πριν βαφτίσει τη μικρή μου ο γαμπρός μου μας πήρε το φορεματάκι που φορέσαμε πηγαίνοντας στην εκκλησία (την ημέρα της βάφτισης με ίδια ασορτί παπουτσάκια-βέβαια τα παπουτσάκια της ήταν μικρά κ δεν βρήκα άλλα ασορτί, αλλά αυτό ήταν το δώρο μας). σίγουρα όχι λαμπάδα.

στη νονά-νονό τί δίνετε οι γονείς;

νυστάζω ακόμα...

τί ωραία που τα λένε τα μικρούλια!

άσε χάρλοου. το θέμα της παρακολούθησης των επικοινωνιών των εργαζομένων το έχω ψάξει. βρωμάει. τάχα μου έχουμε κενά στην ελληνική νομοθεσία κ τάχαμου ο εργοδότης έχει δίκιο να απαιτεί, να αξιώνει, να υποχρεώνει, ενώ ο εργαζόμενος όχι.

μαλακιές! μεγάλες Μαλακιές!

έχουν βγει πάρα πολλές αποφάσεις σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία κλπ που δικαιώνουν εργαζομένους. κ δεν έχουν ανώτερο νομοθετικό πλαίσιο από το ελληνικό.

όχι!

έχουν δικαστική εξουσία με αρτίδια! όχι με δεκανίκια!

συγχύστηκα πάλι.

φιλούρες κοριτσάρες. πάω για τσιγαρούμπα!

Διαφημίσεις

Οχι ρε συ Αρνι, δεν πας λαμπάδα σε αβάφτιστο:D:D:D

Εγώ πάντως πήγα λαμπάδα στο αβάφτιστο βαφτίστήρι μου και η νονά της μικρής, της 'εφερε λαμπάδα παρότι δε βαφτίστηκε ακόμη.

Η νύχτα μας χθες ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες.

Δίπλα διαβάζω ακόμη το πρώτο ποστ της Στυλιανάκη και εύχομαι να με αφήσουν τα βλαστάρια μου να απαντήσω, γιατί τα έχω και τα 2 μόνη μου σήμερα.

Καλημέρααααααααααααααααα

Το θέμα που έδωσε η κιουλτ δεν το κατάλαβα!

Ειρηνάκι περαστικά, Παλ, και σε εσάς!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Το θέμα που έδωσε η κιουλτ δεν το κατάλαβα!

Ειρηνάκι περαστικά, Παλ, και σε εσάς!

τι δεν κατάλαβες βρε?

απολύσανε την κοπέλα επειδή έμπαινε στο φατσοβιβλιο και καλά!

ευχαριστώωωωωωωωωωωωω

Καλημέρα κοριτσάρες μου!

Έφαγα καρτούλα? Εμότικον που κουνάει την ουρά του από χαρά...πάω να δω!

Παλλαντίν πρόσεχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τη μικρή μη σου κολλήσει γαστρεντερίτιδα, τη βάψατε! Περαστικά σε σας, την Ειρήνη και το γιόκα της Κικής (δεν ξεχνάω κάποιον, ε?)

Χάρλοου, έχεις δίκιο καλή μου, αλλά σου λέω, ήμουνα πώς ήμουνα, διάβασα κι αυτά που διάβασα και μου γύρισε το μάτι. Δεν είναι τρόπος αυτός, με συγχωρείς. Εγώ δεν έθιξα, δεν πρόσβαλα κανέναν (στα πρώτα δύο ποστ μου).

Αερικό, θα εξηγήσω λεπτομερώς την άποψή μου αν το θέλεις και σε σένα και σε όποια άλλη αλλοπρόσαλλη. Αλλά όχι σε άτομα που με πετάνε σε ένα τσουβάλι και με ακυρώνουν έτσι, χωρίς να έχουν ιδέα για το άτομό μου, μόνο και μόνο επειδή η άποψή μου έρχεται σε αντίθεση με τη δική τους. Απαξιώ να ασχοληθώ ουσιαστικά, σε αυτήν την περιπτωση. Αλλά μια που είδες αυτό που με ενόχλησε, πες μου τη γνωμη σου, είχα δίκιο να ενοχληθώ ή όχι? Αν έγραφα εγώ με αυτόν τον τρόπο, ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις των υπολοίπων?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ασε ρε Αγγελίνα, όταν ο άλλος δεν θέλει να καταλάβει την άποψή σου , δεν θα την καταλάβει.

Εγώ είμαι στο άλλο άκρο. Επειδή συμφωνώ με την διαχείρηση με αυτά που λέει (δεν κοιτάω τον τρόπο που τα λέει γιατί δεν έχω προλάβει), μου τη λένε ότι είμαι και τσιράκι.

Τι θέλω και μιλάω............άσε σου λέω, μην ασχολείσαι άλλο, καλή καρδιά.

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω να εφαγες καρτα Αγγελινα μου. Καταλαβαινω οτι μαλλον σε πειραξε το υφος της Στυλιανακη αλλα επι της ουσιας δεν εχει αδικο. Δεν νομιζω να ηθελε να θιξει εσενα προσωπικα, το γεγονος να προσπαθουμε να μπουμε στην θεση του αλλου εστω και αν διαφωνουμε τονιζε.

Μ. Τριτη γενηθηκε ο γιοκας μου και θελω να παω στο εκκλησακι που εχει μεσα το Αλεξανδρας, Ζωοδοχου Πηγης. Με συντροφευε καθε φορα που εμπαινα για 7 μιση μηνες και οταν γεννησα εκει πηγαινα και παρακαλουσα την Παναγια να μου τον προσεχει μεσα στην θερμοκοιτιδα και εκει εζησα τον επιταφειο εκεινο το Πασχα με μια κατανοιξη και μια συγκινηση που μονο η μητερα μου διπλα μου μπορουσε να νιωσει και αυτη..

Πολυ κοντα στην εκκλησια δεν ημουν ποτε αλλα εκει μεσα σε εκεινο το μικρο το εκκλησακι ενιωθα οτι η Παναγια ακουγε ολες τις μανουλες που ακουμπαγαν πανω της.

Μαρκοπολούδι μου, να σου πω κάτι? Γράφει σε ένα σημείο "εδώ απαντάω στο ποστ της Αγγελίνας" και ξεκινάει ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΟΣΤ ΑΛΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ!!!! Και πρέπει εγώ τώρα να λάβω σοβαρά υπόψη ό,τι μου λέει αυτό το άτομο, που ούτε καν μπαίνει στον κόπο να διακρίνει αυτά που της λέω εγώ, από αυτά που της λένε οι υπόλοιποι? Και ισχυρίζεται ότι κάνουμε ένθερμη συζήτηση κι ότι δεν με προσβάλλε προσωπικά? Ειδικά η εισαγωγή του πρώτου ποστ της ήταν σαν κατηγορητήριο εισαγγελέως, με τεντωμένο δαχτυλο, ΕΣΕΙΣ ΟΜΟΦΟΒΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΑ ΑΤΟΜΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...Χωρίς να έχει ιδέα ποια είναι η δική μου στάση στην καθημερινότητά μου απέναντι στους γκέυ που γνωρίζω, απλά και μόνο επειδή εξέφρασα την αντίθεσή μου στο δικαίωμά τους να υιοθετούν...τι να λέμε τώρα. Δεν είναι φανατισμός αυτό? Από πού εξάγει τέτοια εύκολα συμπεράσματα και με ποιο δικαίωμα μου μιλάει με αυτόν τον τρόπο?

Βασικά, κακώς τα γράφω εδώ, δίπλα πρέπει να τα γράψω και θα το κάνω σε λίγο.

Χάρλοου, είπα να αποφύγω κι εγώ τον σκυλοκαυγά,. γι' αυτό δεν μπήκα στη διαδικασία του μούλτικουότ, αλλα δεν σώζεται με τίποτα. Δεν ζήτησα από κανέναν να καταλάβει την άποψή μου. Τη δήλωσα για στατιστικούς λόγους, για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, το έχω πει εκατό φορές ως τώρα. Γιατί δεν μπορεί να μείνει εκεί δηλαδή το θέμα και πρέπει οπωσδήποτε να πειστώ να την αλλάξω?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αν και το θέμα δεν το έχω παρακολουθήσει επισταμένως, παρά μόνο τις τελευταίες μέρες, ένα έχω να πω: Αμάν βρε Αγγελίνα, πες κάτι στο οποίο να διαφωνώ!:)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κοριτσάρες μου!

Έφαγα καρτούλα? Εμότικον που κουνάει την ουρά του από χαρά...πάω να δω!

Παλλαντίν πρόσεχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τη μικρή μη σου κολλήσει γαστρεντερίτιδα, τη βάψατε! Περαστικά σε σας, την Ειρήνη και το γιόκα της Κικής (δεν ξεχνάω κάποιον, ε?)

Χάρλοου, έχεις δίκιο καλή μου, αλλά σου λέω, ήμουνα πώς ήμουνα, διάβασα κι αυτά που διάβασα και μου γύρισε το μάτι. Δεν είναι τρόπος αυτός, με συγχωρείς. Εγώ δεν έθιξα, δεν πρόσβαλα κανέναν (στα πρώτα δύο ποστ μου).

Αερικό, θα εξηγήσω λεπτομερώς την άποψή μου αν το θέλεις και σε σένα και σε όποια άλλη αλλοπρόσαλλη. Αλλά όχι σε άτομα που με πετάνε σε ένα τσουβάλι και με ακυρώνουν έτσι, χωρίς να έχουν ιδέα για το άτομό μου, μόνο και μόνο επειδή η άποψή μου έρχεται σε αντίθεση με τη δική τους. Απαξιώ να ασχοληθώ ουσιαστικά, σε αυτήν την περιπτωση. Αλλά μια που είδες αυτό που με ενόχλησε, πες μου τη γνωμη σου, είχα δίκιο να ενοχληθώ ή όχι? Αν έγραφα εγώ με αυτόν τον τρόπο, ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις των υπολοίπων?

Πρώτον δεν έφαγες κάρτα.. μη χαίρεσαι χαχαχα :)

Δεύτερον επειδή έχω διαβάσει άπειρες γραμμές της Στυλιανάκης (μα όταν γράφει ξεχνάει να σταματήσει η ευλογημένη!) έχω καταλάβει ότι ποτέ μα ποτέ δεν απαντάει συγκεκριμένα εκτός και αν της επιτεθούν ή απαντάει σε πολύ συγκεκριμένο ποστ. Αυτό που κάνει σε γενικές συζητήσεις είναι να πάρει ένα ποστ (αυτό που θεωρεί πιο ήπιο και πιο αντιπροσωπευτικό) και να απαντήσει γενικά και όχι σε αυτόν που το έγραψε. Γι' αυτό και δεν είδα αρχικά αυτό που σε ενόχλησε! Για μένα ήταν δεδομένο ότι ΔΕΝ σου την έλεγε ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...