Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχασα επεισόδια... τι έγινε;

Να σας ρωτήσω: σε παιδάκι που πρόκειται να βαφτίσουμε δεν πάμε δώρο λαμπάδα έτσι;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

έχασα επεισόδια... τι έγινε;

Να σας ρωτήσω: σε παιδάκι που πρόκειται να βαφτίσουμε δεν πάμε δώρο λαμπάδα έτσι;

περαν των εκλησσιαστικων δεν είναι πολυ μικρό για λαμπάδα??????

Καλημέρα :) Όχι δεν παίρνεις λαμπάδα και δεν παίρνεις και παπούτσια (γιατί τα πρώτα δερμάτινα υποτίθεται ότι είναι της βάφτισης) :) Μπορείς να πάρεις παιχνίδι Αρετή :)

Για το δίπλα... συμφωνώ με την Χάρλοου.

Διάβασα (ναι ναι είμαι γρήγορη και ηρωίδα) το "επίμαχο" ποστ διπλα και δεν βρηκα άξιο κάρτας :confused: Αγγελινα για help me.... Ανεξάρτητα με το τι συμφωνώ και με τι διαφωνώ με το ποστ... δεν είδα να προσβάλλει πουθενά :S

Διαφημίσεις

Kαλημερα, προσεχε παλλαντινακι μην κολλησει η Σοφια γαστρεντεριτιδα ειναι πολυ επωδυνη για τα μικρα.

Κιουλτακι ελπιζω να ειστε καλα για το ταξιδι σας.

Οσο για το διπλα ειναι απο εκεινες τις φορες που συμφωνω με την Στυλιανακη. Η αγαπη δεν εχει ορια και με αυτο το κριτηριο θα επρεπε να επιλεγονται τα κριτηρια για το αν καποιος μπορει να γινει καλος γονιος. Καποτε ευχομαι να γινει πραγματικοτητα.

Και εγω συμφωνα με τα κριτηρια δεν θα μου εδιναν ποτε να υιοθετησω παιδι παρολαυτα οσοι με εχουν γνωρισει βλεπουν μια μανα που θα εδινε και την ψυχη της για ενα παιδι ασχετως αν στα χαρτια δεν πληρω προυποθεσεις. Η αγαπη δεν εχει μαυρο ασπρο μπορει να ειναι και μπεζ, αρκει να εισαι απολυτα συνειδητοποιημενος οτι θελεις να δωσεις αγαπη σαν γονιος ειτε ετεροφυλος ειτε ομοφυλοφιλος, ειτε αναπηρος ειτε οτιδηποτε. Η κοινωνια ειναι το θεμα, να μπορεσει να αποδεχτει την διαφορετικοτητα καποτε.

Νταξ' μη βαράτε!:)

Για δώρο του πήρα μπουφανάκι + ένα πασχαλινό αβγό και ένα τσουρέκι... πότε θα τα πάω να δώ.:-(

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κορίτσια, μεγάλο θέμα ανοίγετε και πρέπει να φύγω!!!

εν συντομία να πω ότι για μένα δεν έχει μόνο σημασία τι λες αλλά και πως το λες (γι' αυτό κι οι ΑνΑλ έχουμε ταιριάξει, παρότι πολύ διαφορετικές σε κάποια θέματα)!

κακός τρόπος δεν είναι μόνο να βρίσεις αλλά κι η αχνή ειρωνεία... επίσης, με απωθεί (αν όχι προβληματίζει...) η εμμονή σ' ένα θέμα!

τέλος, παρ' ότι στην αρχή μου εδώ, τα έπαιρνα στο κρανίο και πολύ και συχνά, τώρα έχω χαλαρώσει - δεν μπορώ όμως να μην δίνω την πρέπουσα σημασία σε μια συζήτηση στην οποία συμμετέχω (προφανώς γιατί μ' ενδιαφέρει κι όχι για να σκοτώσω τον χρόνο μου)!

τα υπόλοιπα τα λέμε αργότερα!

φιλάκια στα μουτράκια σας!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...