Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ξεμπρδεψαμε για αποψε! :mrgreen:

Μαρκοπουλινα μου οντως! Εχει ανακτησει πληρως την ορεξη της! :D Ειδες ο Μαριος που πηρε μπρος με την ομιλια? ;)

Οι υπολοιπες πως ειστε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαταληξατε Αερικακι???

Ναι Φαιη πηρε μπρος επιτελους, βεβαια εγω καταλαβαινω απολυτα τι λεει οι υπολοιποι οχι παντα αλλα δεν με νοιαζει εγινε η αρχη αυτο μετραει.

Kαταληξατε Αερικακι???

Ναι Φαιη πηρε μπρος επιτελους, βεβαια εγω καταλαβαινω απολυτα τι λεει οι υπολοιποι οχι παντα αλλα δεν με νοιαζει εγινε η αρχη αυτο μετραει.

Στην αρχη ετσι θα ειναι κοπελα μου. Πρωτος μεταφραστης η μανα. Ετσι παει. Αντε καλη αρχη.....εμενα σημερα μου εκανε την εξης προταση και με αφησε λαμακα....'μαμα τι ειναι αυτος ο θορυβος? Ειναι ο Σπυρος? Μεσα στο αυτι ειναι' .......ποσες λεξεις ειναι αυτες.....?

Σπυρος ειναι το καναρινι.......χεχε.....γλωσουυυυυυυυυυυ

Χαρλοου δεν σε προλαβα αλλα ετσι και αλλιως παω για μουσικη. Φιλακια στο κοριτσι σου

Καληνυχτα κοριτσια.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Μπράβο στα παιδάκια που μιλάνε όλο και καλύτερα! Σήμερα είπα στη Σοφία "Σ'αγαπώ τόοοοοοσο πολύ" και μετά τη ρώτησα εσύ μ'αγαπάς; και μου λέει "τόοοοοσο πολύ!"

Μπράβο στα ζουζούνια :)

Όχι δεν καταλήξαμε... κοιτάμε και για 5θυρο τώρα! Μέχρι το 2012 (την καταστροφή) θα έχουμε καταλήξει...

πάω να ξεραθώ δεν είμαι σε τρελλά κέφια σε αντίθεση με την κυκνατζού :lol:

Δεν μου φτάνει το χάλι μου, διαβάζω και το ποστ της αγαπητής ιδρύτριας κι ήρθε κι εδεσε. Ένα έχω να πω: αν γραφότανε σε τέτοιο τόνο και με τέτοια φρασεολογία μήνυμα ατόμου που να εξέφραζε την αντίθετη άποψη, δεν θα επιβίωνε ούτε μισή μέρα, πέρα από όλα όσα θα του έσουρναν οι αντιφρονούντες. Ενώ τώρα, είμαστε υποχρεωμένοι να μιλάμε με το σεις και με το σας, καθότι μειοψηφία. Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο, λέω εγώ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Δεν μου φτάνει το χάλι μου, διαβάζω και το ποστ της αγαπητής ιδρύτριας κι ήρθε κι εδεσε. Ένα έχω να πω: αν γραφότανε σε τέτοιο τόνο και με τέτοια φρασεολογία μήνυμα ατόμου που να εξέφραζε την αντίθετη άποψη, δεν θα επιβίωνε ούτε μισή μέρα, πέρα από όλα όσα θα του έσουρναν οι αντιφρονούντες. Ενώ τώρα, είμαστε υποχρεωμένοι να μιλάμε με το σεις και με το σας, καθότι μειοψηφία. Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο, λέω εγώ.

Ποιος ηρθε?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Γενικεύσεις διάβασα εγώ, και αερολογίες χωρίς βάση μόνο και μόνο επειδή "εγώ πιστεύω έτσι όπως όλος ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος". Η αντίθετη άποψη ή αυτή που διατηρεί επιφυλάξεις είναι απολίτιστη και πρέπει να αλλάξει...

Δε μου άρεσε καθόλου....:(

Καλημέρα σε όλες. πώς ξημερωθήκατε σήμερα; Εμείς μια απ΄τα ίδια, μόνο που τώρα είμαι κι εγώ μπουκωμένη και με πονόλαιμο... όλα κι όλα... εβδομάδα παθών δεν διανύουμε;;; Ε είμαστε μέσα στο πνεύμα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα ladies.

Βρε τσούπρες μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας μέσα στο νετ.

Σε γενικές γραμμές (είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ με τη Στυλιανάκη, που σε πολλά διαφωνώ), δεν κάθομαι να χαλάω τη ζαχαρένια μου.

Όπως έχω πει πολλάκις το "μαγαζί" είναι ιδιωτικό και όπως γουστάρει κανείς το διαχειρίζεται.

Μην το παίρνετε προσωπικά το (οποιοδήποτε) θέμα.

Είναι δυνατόν να στεναχωριέστε για τέτοια πράγματα?

Κι εγώ τσαντίζομαι όταν μου τη λέει κάποιος γιατί θεωρώ ότι δεν προσβάλω κάποιον, και μετά κλείνω το pc μου και τελειώνουν όλα.

Έλα... καλή καρδιά.

Λοιπόν από αύριο άδεια....και δεν θα έχω νετ στο χωριό να σας διαβάζω. Μην πλακωθείτε όσο λείπω please!!:D:D:D

Φιλούρες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...